v@gelis Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Δε φταίει η συσκευή, φταίει ο αντάπτορας... Παρόλο που ο τύπος του είναι σωστός (micro usb-b male -> usb a female) αν παρατηρήσεις δε γράφει πουθενά ότι είναι για otg. Οι otg έχουν συγκεκριμένη συνδεσμολογία που προφανώς δεν την έχουν κάνει σε αυτόν. Χρησιμοποιούν και άλλο ένα πινάκι που δε χρησιμοποιείται συνήθως. Αν πάρεις κάτι ανάλογο που είναι φτιαγμένο για χρήση otg θα κάνει. πχ αρκετοί από το XDA έχουν επιβεβαιώσει ότι τους λειτουργεί αυτός http://www.dealextreme.com/p/micro-usb-on-the-go-host-otg-adapter-pair-50774 οπότε προσέξτε ο αντάπτορας που θα πάρετε να είναι του κατάλληλου τύπου και να γράφει ξεκάθαρα ότι προορίζεται για χρήση usb otg. Το ζήτημα της αυτονομίας είναι μεγάλο σίριαλ... με πολλούς κύκλους επεισοδίων... κάτι σαν το fringe που ενώ όλοι είναι ίδιοι, επειδή είναι από διαφορετικά σύμπαντα διαφέρουν... :p Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι υπάρχουν και συσκευές SGS2 από διαφορετικά σύμπαντα :lol: :lol: (η πλάκα είναι ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει και στα SGS1 με την 2.3.3 :wacko:) Πάντως ο DocRambone που είχε πολύ έντονο πρόβλημα στη συσκευή του (SGS2), αφού ξέσκισε τη συσκευή με όλους τους δυνατούς τρόπους του και δοκίμασε ό,τι "fix" κυκλοφορεί, κατέληξε ότι το δικό του έντονο πρόβλημα στην αυτονομία οφειλόταν κυρίως στην επικοινωνία της συσκευής με το ρουτερ του. Αλλάζοντας ρουτερ το πρόβλημά του μειώθηκε κατά πολύ, αλλά δεν εξαφανίστηκε. Δηλαδή απ' όσο κατάλαβα κι αυτός πιστεύει ότι ίσως είναι και θέμα 2.3.3 και όχι μόνο Samsung, και οριστική λύση να δοθεί με μια επόμενη αναβάθμιση στην 2.3.4 Πάντως αν έχεις την ευ καίρια δοκίμασε τη συσκευή με όσα περισσότερα ρουτερ μπορείς (και σε g και σε n) και δες αν αλλάζει κάτι και στην αυτονομία, αλλά και στην καλή ή όχι λήψη σήματος. Από όλα αυτά που διαβάζω μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι πέρα από το ζήτημα του android 2.3.3 (αν υπάρχει), σίγουρα υπάρχει και κάποιο ζήτημα wifi bug, καθαρά από μεριά Samsung... Χαχαχα. Κοιτα, εχω γραψει οτι το ζητημα αυτονομια ειναι καθαρα υποκειμενικο και τα σεναρια χρησης μπορεις να ποικιλουν πολυ. Για αυτο δε μπαινω στη διαδικασια να αναφερθω σε νουμερα. Δεν εχει νοημα. Αυτο που κανω ειναι να αναφερομαι στην ουσια, κι η ουσια ειναι πως πρωτη φορα βλεπω android να συμπεριφερεται με τοση "συνεπεια" και γραμμικοτητα στην καταναλωση της μπαταριας (ουτε καν το motorola atrix, με την "τερασια" μπαταρια του δεν τα πηγαινε τοσο καλα). Το βραδυ, για παραδειγμα, με ολους τους συγχρονισμους ανοιχτους εχασε μονο 3%. Με το 4αρι μου, εχανα 8-9%. Με ολα τα αλλα ανδροειδη ευκολα 15%. Αντιστοιχα "καλα" νουμερα μπορω να καταγραψω και για τη χρηση (περιηγηση στα μενου η πραγματοποιηση κλησεων). Θα κανω πολλες δοκιμες και θα επανελθω... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Δε φταίει η συσκευή, φταίει ο αντάπτορας... Παρόλο που ο τύπος του είναι σωστός (micro usb-b male -> usb a female) αν παρατηρήσεις δε γράφει πουθενά ότι είναι για otg. Οι otg έχουν συγκεκριμένη συνδεσμολογία που προφανώς δεν την έχουν κάνει σε αυτόν. Χρησιμοποιούν και άλλο ένα πινάκι που δε χρησιμοποιείται συνήθως. Αν πάρεις κάτι ανάλογο που είναι φτιαγμένο για χρήση otg θα κάνει. πχ αρκετοί από το XDA έχουν επιβεβαιώσει ότι τους λειτουργεί αυτός http://www.dealextreme.com/p/micro-usb-on-the-go-host-otg-adapter-pair-50774 οπότε προσέξτε ο αντάπτορας που θα πάρετε να είναι του κατάλληλου τύπου και να γράφει ξεκάθαρα ότι προορίζεται για χρήση usb otg. Καλημέρα ...επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με το θέμα .. Ο ανταπτορας ο επίσημος για αυτή την δουλεια τελικά είναι αυτός ; http://www.expansys.com.gr/samsung-usb-gender-adapter-for-galaxy-s-ii-217884/ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 ...από τα οποία 16GB, τα 2GB χρησιμοποιούνται σαν internal memory/installation space για apps και διαθέτει στον χρήστη ~12GB για προσωπική χρήση. τοτε τα 2gb που ειναι η μνημη του συστηματος δεν ειναι παρα πολυ λιγα? Όχι. @jastonas κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :) Μέχρι πρότεινος τα περισσότερα android κινητά είχαν 512mb εσωτερική μνήμη εκ των οποίων για τον χρήστη μένανε τα 150-200. Ήταν σχεδόν υποφερτό. Σχεδόν. Με 2gb internal και ~12gb external (σαν sdcard το βλέπει) όμως δεν θα έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Παράδειγμα. Ένα GPS πρόγραμμα θα γίνει install στο partition των 2gb. Οι χάρτες όμως που είναι 50-500mb θα κάτσουν στο partition των 12gb. Αντίστοιχα, ένα παιχνιδάκια 5 mb θα κάτσει στα 2gb. Ένα παιχνίδια 400mb θα βάλει τα 5-20mb στην internal που είναι το "core" του παιχνιδιού και τα data files που θα φτάνουν ~400mb θα τα βάλει στην external. Τα φωναζω εγω εδω και καιρο, αλλα ποιος με ακουει :lol: Χωρις πλακα, μη σε τρομαζει. Οι κορεατες αφου αποφασισαν να κρατησουν σωνει και καλα το βαρος χαμηλα, εβαλαν αυτο το "ελαστικο" υλικο για την υλοποιηση του καπακιου, για να μην εχει κινδυνο να καμπτεται μονιμα (και να κανει κουρμπα, οπως λες) και γενικα να χαλασει. Μη το φοβασαι, δεν προκειται να παθει κατι... Για να δούμε! Ευχαριστώ για την συμβουλή πάντως. Καλημέρα ...επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με το θέμα .. Ο ανταπτορας ο επίσημος για αυτή την δουλεια τελικά είναι αυτός ; http://www.expansys.com.gr/samsung-usb-gender-adapter-for-galaxy-s-ii-217884/ Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Εγώ παρήγγειλα από ebay έναν με 3-4 δολλάρια. Όταν φτάσει θα σας πω τι γίνεται. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Παίδες καλημέρα! Χθες ήρθε το κινητό και σε μένα επιτέλους. Έχω προβληματιστεί λίγο: έχει παρατηρήσει κανείς μια "καφετί" απόχρωση στο λευκό της οθόνης? Έβαλα και τη ρύθμιση στο "Dynamic" αλλά δεν διορθώθηκε το θέμα. Θυμάμαι το SGS που με είχε στείλει με το λευκό του. Το 2 σαν να έχει πιο "ζεστό" λευκό, αλλά υπερβολικά ζεστό. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός... Το έχει παρατηρήσει κανείς? Υπάρχει περίπτωση να ρίχνει τόσο πολύ την απόδοση τη οθόνης το ότι είναι στα κόκκινα η μπαταρία? Δεν θυμάμαι να έκανε κάτι τέτοιο το SGS... Edited May 27, 2011 by lordelesar Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Παίδες καλημέρα! Χθες ήρθε το κινητό και σε μένα επιτέλους. Έχω προβληματιστεί λίγο: έχει παρατηρήσει κανείς μια "καφετί" απόχρωση στο λευκό της οθόνης? Έβαλα και τη ρύθμιση στο "Dynamic" αλλά δεν διορθώθηκε το θέμα. Θυμάμαι το SGS που με είχε στείλει με το λευκό του. Το 2 σαν να έχει πιο "ζεστό" λευκό, αλλά υπερβολικά ζεστό. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός... Το έχει παρατηρήσει κανείς? Υπάρχει περίπτωση να ρίχνει τόσο πολύ την απόδοση τη οθόνης το ότι είναι στα κόκκινα η μπαταρία? Δεν θυμάμαι να έκανε κάτι τέτοιο το SGS... στην samoled+ το λευκό πρέπει να είναι ψυχρό.. έτσι ξέρω τουλάχιστον. Μήπως παίζει κάποιο θέμα με την οθόνη σου, γιατι είχε αναφερθεί 1-2 περιστατικά με παιδιά απο δω να έχουν ενα θέμα με την οθόνη σε παλιότερα post. απ όσο θυμάμαι έβαζε φόντο μια σκούρο γκρι φωτογραφία και φαινόταν ένα κιτρινάδι σε όλη την αριστερή πλευρά την οθόνης.. τώρα αν παίζει κάτι και με σένα δεν ξέρω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Παίδες καλημέρα! Χθες ήρθε το κινητό και σε μένα επιτέλους. Έχω προβληματιστεί λίγο: έχει παρατηρήσει κανείς μια "καφετί" απόχρωση στο λευκό της οθόνης? Έβαλα και τη ρύθμιση στο "Dynamic" αλλά δεν διορθώθηκε το θέμα. Θυμάμαι το SGS που με είχε στείλει με το λευκό του. Το 2 σαν να έχει πιο "ζεστό" λευκό, αλλά υπερβολικά ζεστό. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός... Το έχει παρατηρήσει κανείς? Υπάρχει περίπτωση να ρίχνει τόσο πολύ την απόδοση τη οθόνης το ότι είναι στα κόκκινα η μπαταρία? Δεν θυμάμαι να έκανε κάτι τέτοιο το SGS... 4 Galaxy S 2 που εχω δει μεχρι τωρα ειναι περιπου οπως το περιγραφεις. Δεν εχει πολυ καλο λευκο, ειναι γεγονος αυτο. Μη σε απασχολει, πηγαινε και συγκρινε το και με ενα demo unit σε καταστημα για να μην ανησυχεις (ευτυχως εδω δεν ειναι σαν το iphone 4, που ειναι θεμα τυχης τι κομματι θα σου κατσει)... Υ.Γ. Για να μη γινει καμια παρανοηση, δεν αναφερομαι σε κιτρινα spots και μερικα defects που αναφερθηκαν και σε φορουμ. Απλα δεν εχει απολυτο λευκο (και με ενα optimus 7, π.χ. συγκρινε τα και θα δεις χαοτικη διαφορα)... Edited May 27, 2011 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) στην samoled+ το λευκό πρέπει να είναι ψυχρό.. έτσι ξέρω τουλάχιστον. Μήπως παίζει κάποιο θέμα με την οθόνη σου, γιατι είχε αναφερθεί 1-2 περιστατικά με παιδιά απο δω να έχουν ενα θέμα με την οθόνη σε παλιότερα post. απ όσο θυμάμαι έβαζε φόντο μια σκούρο γκρι φωτογραφία και φαινόταν ένα κιτρινάδι σε όλη την αριστερή πλευρά την οθόνης.. τώρα αν παίζει κάτι και με σένα δεν ξέρω.. Το έχεις το τηλέφωνο? Εσένα έχει ψυχρό λευκό? 4 Galaxy S 2 που εχω δει μεχρι τωρα ειναι περιπου οπως το περιγραφεις. Δεν εχει πολυ καλο λευκο, ειναι γεγονος αυτο. Μη σε απασχολει, πηγαινε και συγκρινε το και με ενα demo unit σε καταστημα για να μην ανησυχεις (ευτυχως εδω δεν ειναι σαν το iphone 4, που ειναι θεμα τυχης τι κομματι θα σου κατσει)... Υ.Γ. Για να μη γινει καμια παρανοηση, δεν αναφερομαι σε κιτρινα spots και μερικα defects που αναφερθηκαν και σε φορουμ. Απλα δεν εχει απολυτο λευκο (και με ενα optimus 7, π.χ. συγκρινε τα και θα δεις χαοτικη διαφορα)... Δεν μιλάω για defects ούτε dark/white spots. Απλά δεν έχει ακριβώς αυτό που λέει ο v@gelis. Δεν έχει το "απόλυτο λευκό". Σε όρους οθόνης δεν έχει το 9000Κ αλλά το 6500Κ. Και σε μαγαζί δεν ξέρω αν μπορώ να το δω γιατί και στο δικό μου το πρόσεξα το βράδυ με τα φώτα κλειστά και πήγα να διαβάσω νέα από το reader... Περιμένω να φορτίσει για να παίξω λίγο με τη φωτεινότητα μήπως και είναι θέμα power saving... Με το iphone τι είχε γίνει τελικά? Μπορώ να πάω στο Πλαίσιο να τους πω για αλλαγή? Θα δεχτούν κάτι τόσο υποκειμενικό όσο ο τόνος του λευκού στην οθόνη? Edited May 27, 2011 by lordelesar Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Εγώ παρήγγειλα από ebay έναν με 3-4 δολλάρια. Όταν φτάσει θα σας πω τι γίνεται. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk φίλε ενημέρωσε όταν με το καλό σου έρθει γιατί με ενδιαφέρει πολύ το θέμα ..τελικά παιδιά το λινκ που έδωσα είναι o επίσημος ανταπτορας έτσι; πάντως απαράδεκτη εδώ η samsung ..θα έπρεπε να υπάρχει στη συσκευασία και όχι να τον αγοράζεις ξεχωριστά ..μεγάλο φάουλ εδώ ...τέλος πάντων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Παιδιά πάω να βάλω το tapatalk και στο gs2 και ενώ το βρίσκει μου λέει κάτι πρέπι να επικοινωνήσω με τους διαχειριστέ κλπ. Ξέρει κανείς πως γίνεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την εγκατασταση των εφαρμογων. Αυτο που γραφουν τα παιδια οτι στα 2GB βαζει τα απαραιτητα αρχεια της εφαρμογης κ στα υπολοιπα 12GB τα αλλα αρχεια πχ χαρτες για ενα destinator ειναι θεμα Gingerbread? ή απλα ειναι ετσι στημενο το GS2? Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την εγκατασταση των εφαρμογων. Αυτο που γραφουν τα παιδια οτι στα 2GB βαζει τα απαραιτητα αρχεια της εφαρμογης κ στα υπολοιπα 12GB τα αλλα αρχεια πχ χαρτες για ενα destinator ειναι θεμα Gingerbread? ή απλα ειναι ετσι στημενο το GS2? Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είναι θέμα Android γενικότερα. Απλά έτσι δουλεύει (όταν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις φυσικά) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καλημέρα. Σας γράφω από το ανανεωμένο tapatalk (επιτέλους) και αναφέρω πως μόλις πραγματοποίησα το πρώτο video chat με gtalk και 3G σήμα. Εγώ με sgsii και ο φίλους με υπολογιστή. Πολύ καλή ποιότητα :) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καλημέρα. Σας γράφω από το ανανεωμένο tapatalk (επιτέλους) και αναφέρω πως μόλις πραγματοποίησα το πρώτο video chat με gtalk και 3G σήμα. Εγώ με sgsii και ο φίλους με υπολογιστή. Πολύ καλή ποιότητα :) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Με τι δίκτυο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Με τι δίκτυο; Με Q. Φάτε την τώρα όλοι που πιστεύετε την Cosmote και την Vodafone με τις παπάτζες τους :Ρ Swyped from my Galaxy S II using Tapatalk Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papadomihelakis Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καλημερα διαβαζω τοσο παραπονα για το λευκο της οθονης και απο εξωτερικο και ειμαι προβληματισμενος εχω το sgs ειδη και περιμενω απο Γερμανο το s2 μηπως τελικα πανω στη πρεμουρα μας να το παρουμε κανουμε λαθος?Καποιος που εχει και τα δυο μια γνωμη για την οθονη τους ? Ευχαριστω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandra Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Γειά σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν το κινητό υπάρχει σε κάποιο από τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης για να το δω και να το χειριστώ λίγο, γιατί η μετάβαση από Symbian σε Android με τρομάζει λίγο. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Καλημερα διαβαζω τοσο παραπονα για το λευκο της οθονης και απο εξωτερικο και ειμαι προβληματισμενος εχω το sgs ειδη και περιμενω απο Γερμανο το s2 μηπως τελικα πανω στη πρεμουρα μας να το παρουμε κανουμε λαθος?Καποιος που εχει και τα δυο μια γνωμη για την οθονη τους ? Ευχαριστω...... Και μονο για τη διαφορα στο sub-pixel ratio και το τελικο αποτελεσμα (σαφως πιο ανετο διαβασμα και γενικα απεικονιση κειμενου, πρακτικα μηδενικο πιξελιασμα κλπ κλπ), η οθονη του s2 ειναι σαφως ανωτερη αισθητα... Μη σε προβληματιζει το λευκο, καποιος που δεν ασχολειται με αυτα τα θεματα θα το βρει εξαιρετικο (και μαλιστα στη ρυθμιση "Δυναμικο" ειναι παρα πολυ καλο - η πιο "φυσικη" ρυθμιση, για τα χρωματα γενικοτερα, κατ'εμε ειναι στο "Ταινια")... Edited May 27, 2011 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Παιδιά το έχω στα χερια μου από χτες.Είναι super.Έχω ένα θεματάκι.Όταν κλείνω την συσκευή και την ανοίγω power off εντελώς επειδή έχω κοσμοτέ 2in1 μου αφήνει κενό στο στο menu τον εφαρμογών εκεί που είχε δημιουργηθεί το εικονίδιο τις κοσμοτέ και ξαναδημιουργείται νέο στο τέλος.Εάν εγκαταστήσω και άλλες εφαρμογές και κλείσω πάλι το τηλ τότε πάλι αφήνει κενό χωρίς να υπάρχει εικονίδιο.Υπάρχει λύση για αυτό? http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Γειά σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν το κινητό υπάρχει σε κάποιο από τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης για να το δω και να το χειριστώ λίγο, γιατί η μετάβαση από Symbian σε Android με τρομάζει λίγο. Ευχαριστώ! Φιλε μου αυτη την ερωτηση θα πρεπει να την κανεις εδω: Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Αν ανεβάσεις τη φωτεινότητα και δεν το έχεις στο auto, το λευκό του γίνεται άψογο ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tesla_coil Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Αν ανεβάσεις τη φωτεινότητα και δεν το έχεις στο auto, το λευκό του γίνεται άψογο ;) Σωστα και γω το εχω φυγει απο το αυτο ... Ειναι καλυτερο τωρα που το εχω manual αν και λογικα θα λιγοστευει πιο γρηγορα η μπαταρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Το έχεις το τηλέφωνο? Εσένα έχει ψυχρό λευκό? Δεν μιλάω για defects ούτε dark/white spots. Απλά δεν έχει ακριβώς αυτό που λέει ο v@gelis. Δεν έχει το "απόλυτο λευκό". Σε όρους οθόνης δεν έχει το 9000Κ αλλά το 6500Κ. Και σε μαγαζί δεν ξέρω αν μπορώ να το δω γιατί και στο δικό μου το πρόσεξα το βράδυ με τα φώτα κλειστά και πήγα να διαβάσω νέα από το reader... Περιμένω να φορτίσει για να παίξω λίγο με τη φωτεινότητα μήπως και είναι θέμα power saving... Με το iphone τι είχε γίνει τελικά? Μπορώ να πάω στο Πλαίσιο να τους πω για αλλαγή? Θα δεχτούν κάτι τόσο υποκειμενικό όσο ο τόνος του λευκού στην οθόνη? Με το θέμα του power saving είναι πολύ πιθανό μιας και κάτω απο 10% μπαταρία πέφτει αυτόματα η φωτεινότητα.Επίσης τί firmware έχεις ?Αν δεν κάνω λάθος το xwke2 είχε θέμα με το auto brightness Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Το έχεις το τηλέφωνο? Εσένα έχει ψυχρό λευκό? Δεν μιλάω για defects ούτε dark/white spots. Απλά δεν έχει ακριβώς αυτό που λέει ο v@gelis. Δεν έχει το "απόλυτο λευκό". Σε όρους οθόνης δεν έχει το 9000Κ αλλά το 6500Κ. Και σε μαγαζί δεν ξέρω αν μπορώ να το δω γιατί και στο δικό μου το πρόσεξα το βράδυ με τα φώτα κλειστά και πήγα να διαβάσω νέα από το reader... Περιμένω να φορτίσει για να παίξω λίγο με τη φωτεινότητα μήπως και είναι θέμα power saving... Με το iphone τι είχε γίνει τελικά? Μπορώ να πάω στο Πλαίσιο να τους πω για αλλαγή? Θα δεχτούν κάτι τόσο υποκειμενικό όσο ο τόνος του λευκού στην οθόνη? Βαλε "dynamic" ρυθμιση και 100% τη φωτεινοτητα και τσεκαρε το λευκο. Θα δεις οτι ειναι πραγματικα καλο. Μη μπεις στη διαδικασια αλλαγων, ασε που δεν προκειται να δεχθουν αλλαγη για τετοιο θεμα (με τους πεσμενους τζιρους στην αγορα, εχουν "δυσκολεψει" τα πραγματα και σε αυτο το θεμα). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Τελικα με 2 αποφορτισης και φορτιση με usb και σβηστο η μπαταρια αλλαξε εντελος...Πηρε τα πανω της... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tesla_coil Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Παιδια εμενα επειδη ητανε στο αυτοματο και επευτε συχνα η φωτεινοτητα το εχω βαλει τωρα στο manual και ειναι εκπληκτικα τα χρωματα. Μια χαρα... Δεν νομιζω να εχει καποιο προβλημα η οθονη σας. Ελεξετε ολες τις περιστασεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts