Jump to content

g4ssecca

Members
  • Δημοσιεύσεις

    125
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About g4ssecca

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

g4ssecca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Επίσημη λες; Κάτι ακόμα.. απ όσο θυμάμαι οι επίσημες φλασάρονται μέσω odin σωστά; ..
  2. Η αλήθεια είναι πως έχω βαρεθεί τις custom.. έχει 2 χρόνια απο custom σε custom πάω (που σε βάθος χρόνου δεν φαίνεται να είναι και πολύ σταθερές, έχουν τα bug τους) ..θέλω να δοκιμάσω την τελευταία version την επίσημη. Αρα λες να περιμένω την cosmote να βγάλει.. που φαίνεται θα αργήσει.
  3. Εμείς που έχουμε cosmote επίσημο firmware γιοκ παίδες; .. Τι μπορούμε απ τα επίσημα 4.1.2 να βάλουμε;
  4. Καλησπέρα παίδες.. για άλλη μια φορά χρειάζομαι την βοήθειά σας! Ξαφνικά σταμάτησε να αποθηκεύει τις φωτογραφίες που τραβάς το κινητό.. βγάζεις φώτο κάνει τον κλασικό ήχο αλλα δεν αποθηκεύεται.. Παίζει να φταίει κάνα πρόγραμμα που θα έβαλα τελευταία;
  5. Καλημέρα παίδες.. Έχω εγκαταστήσει την Resurrection Remix ICS v2.2 και το ES File Explorer δεν βλέπει τα αρχεία στην εξωτερική μνήμη.. σίγουρα υπάρχουν γιατί στο pc όταν βάζω την μνήμη τα βλέπει όλα κανονικά.. και όταν συνδέω με το καλώδιο το κινητό στο pc επίσης. Θέμα της ρομ είναι; ..γιατί δοκίμασα να εγκαταστήσω και άλλο προγραμματάκι και πάλι δεν έβλεπε τα αρχεία. Ξέρει κάνεις τι παίζει;
  6. Παιδιά αν θέλουμε να περάσουμε πάλι official rom τι διαδικασία ακολουθούμε; ..Γίνεται να την περάσουμε όπως περνάμε την custom; ..
  7. Οπότε λες να την δοκιμάσω ε.. Μπορείς να μου πεις την διαδικασία του φλασαρίσματος; ..Επίσης έχω κρατήσει backup εφαρμογές και δεδομένα (επαφές, sms, ρυθμίσεις κτλ) με το titanium ..θα γίνει κανονικά η επαναφορά; .. Edit: ok την φλάσαρα. :)
  8. Γεια σας παιδιά.. και Χριστός Ανέστη! Θέλω να φλασαρω το GS2 μου.. και ψάχνομαι για custom rom τώρα.. τι έχετε να προτείνεται; παραπάνω διαβάζω για μια AOKP. Καλή είναι; Σταθερή, γρήγορη, και χωρίς προβλήματα; Και απο μπαταρία οκ; Επίσης είμαι με custom rom με android 2.3 ..ποια η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε για να περάσουμε σε custom ics; .. Ευχαριστώ προκαταβολικά!! :)
  9. μάλιστα.. οκ ας τρέχουν, γιατί τις ανοίγω κάθε λίγο οπότε δεν υπάρχει λόγος να τις κλείνω απ την διαχείριση.. όπως είπες περισσότερη μπαταρία θα φάνε.. thnx πράκτορα 007 ;) ..
  10. ναι μόνο για custom.. οπότε δεν χρειάζεται τίποτα.. nice :) η κόκκινη τελίτσα πάνω στα εικονίδια των εφαρμογών ξέρουμε τι είναι; .. Edit: Φίλε μου.. επειδή βλέπω εσύ το πόσταρες, μπορείς να μου δώσεις link για download; ..Γιατί απ το rapid δεν κατεβαίνει..
  11. Μάγκες μια απορία ακόμα έχω.. (μιας και πειραματίζομαι τώρα, περνάω διάφορες ρομ να τις δω) ..για κάθε rom πρέπει να κάνουμε root; ..η μια φορά που είχα κάνει πρώτη φορά που πέρασα custom φτάνει; ..
  12. Μάλλον θα βάλω αυτήν την Omega v3.0 να δω και πως είναι λίγο το παγωτό.. και αν δεν μου κάνει την βγάζω. Ερώτηση.. κατεβάζω το .zip αρχείο το πετάω στην sd και το φλασαρο μέσω recovery κανονικά έτσι; ..Χρειάζεται να κάνω και τα Wipe data / factory reset σωστά;
  13. Έβλεπα αυτήν εδώ αλλα λες όχι ακόμα παγωτό.. οκ περιμένουμε (μέχρι να βγει κάτι καλό) ..απο Cyanogenmod τίποτα καλό δεν παίζει ε; .. Σταθερή θέλω να είναι γρήγορη και να μην γονατίζει την μπαταρία (ξέρω πολλά ζητάω :P) ..
×
×
  • Create New...