Jump to content

MaGeLaNoS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    285
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About MaGeLaNoS

  • Ημ. Γέννησης 03/07/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

MaGeLaNoS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δε γνωριζω καν αν ειναι το σωστο section αλλα θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. Το τηλεφωνο ειναι με android 5 και παρατηρησα απο χτες το εξης φαινομενο. Οταν το σβηνω για να το φορτισω παλιοτερα πατωντας ενα απο τα volume buttons εκανε wakeup η συσκευη κ εδειχνε το επιπεδο φορτισης της μπαταριας πχ 36% και συνεχιζε την φορτιση. Εχει απο χτες που ειναι νεκρο το volume button οταν ειναι σβηστο κ φορτιζει. Εχει συμβει κ σε κανεναν αλλο? Ειναι καποια εφαμοργη που το ενοχλει? Και γιατι να το κανει τωρα ετσι ξαφνικα. Το τηλ ειναι root stock android 5. Ευχαριστω!
  2. Ευχαριστω πολυ! Για την περιπτωση service εχουμε καποιο τροπο για unroot?
  3. Καλησπερα στην παρεα.Για εμας που αγορασαμε το 9505 με 4.4.2 υπαρχει καποιος τροπος για root χωρις να γραψει ο knox counter?
  4. 160ευρω ειναι η αλλαγη της οθονης εκει που λενε τα παιδια.Για μενα δεν αξιζει ουτε ολο το τηλεφωνο πλεον τοσο για να την αλλαξεις.Καλυτερα κατι καινουριο.
  5. Θα το δοκιμασω αν κ δεν το εχει ξανακανει οσες ρομ κ αν φορεσε.Εχει καμια βδομαδα που το παρουσιαζει χωρις να τρεχει καποια εφαρμογη στο παρασκηνιο κ χωρις να εχω εγκαταστησει κατι εξτρα.Θα φανει.
  6. Μια ερωτηση σχετικα με μπαταρια.Σας εχει τυχει απο το 70% να κανετε ενα restart κ να δειχνει πχ 20% μετα η μπαταρια?Ειναι ρουταρισμενο το κινητο κ πεταγμενες αρκετες εφαρμογες απο μεσα εννοειται χωρις προβλημα λειτουργιας.Μηπως αρχισε να σβηνει η μπαταρια? 2 χρονια πλεον εκλεισε το κινητο.
  7. Γνωριζουμε αν εχει αλλαξει η πολιτικη αναβαθμισεων της LG? Θελων να πιστευω οτι θα ερθει με την 4.3 μεχρι να κυκλοφορησει κ επισημα στη χωρα μας.
  8. Ναι δυστυχως για 10 μερες εχει τελειωσει η διετης κ δε το καλυπτει οποτε μαλλον δε θα το κανω.200 ευρω κανει το s3 mini.
×
×
  • Create New...