Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγκατέστησα το Svox με ελληνική εκφώνηση και ενώ στις κλήσεις η εκφώνηση ακούγεται κανονικά όπως και στην ανάγνωση μηνυμάτων, ενώ όταν έχω κάποιο εισερχόμενο e-mail εκφωνεί συλλαβιστά με το αγγλικό αλφάβητο κάποια τυχαία (μάλλον) γράμματα.

Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς συμβαίνει και αν διορθώνεται?

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βρε παιδιά γνωρίζει κανένας πότε τελοσπάντων θα είναι διαθέσιμη η 2.3.4 στην Ελλάδα??

Nope. Μονο η Σαμμυ.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Administrators
ομως ετσι θα εχω mms?

Ναι γιατί δεν απενεργοποιείς το 3G.

[καλησπερα παιδια.σημερα αποκτησα χωρις να καταλαβω πως μια μικρη γρατζουνια στο τζαμακι του φακου.καμια διαφορα βεβαια στις φωτο,αλλα ειναι σπαστικο να το βλεπω.κανεις με την ιδια γκαντεμια?:(

Για αποφυγή τέτοιων προβλημάτων οι περισσότεροι πριν καν αγοράσουν τη συσκευή έχουν ήδη screen protector και θήκη.

Modpic.gif

Παιδιά, καμιά ιδέα με ποιο πρόγραμμα να στρειμάρω ταινίες, μουσική κλπ από το PC στο Galaxy ;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Life' s Good 2

Παιδιά, καμιά ιδέα με ποιο πρόγραμμα να στρειμάρω ταινίες, μουσική κλπ από το PC στο Galaxy ;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

plex (το περνας στο galaxy και απο εδω http://www.plexapp.com/pc.php κατεβαζεις τον plex media server για το pc.

Δουλευει μια χαρα το εχω κανει.

TCe

Καλησπέρα παιδιά.το πρόβλημα τις κοκκινιλας υπάρχει αλλά από ότι δοκίμασα στις φωτό αν μπει η υπερεκθεση στο 1 περιορίζεται αισθητά;)

Παιδιά, θα μου λύσει κάποιος αν θέλει μια απορία. Ποια η διαφορά αν είναι ευρωπαικής αντιπροσωπείας το galaxy με αυτό της ελληνικής...;;; Γιατί δηλαδή τα ευρωπαικής αντιπροσωπείας τα έχουν πιο φθηνά...;;; :worry: Edited by ikgamsu

Δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει, αλλα με XWKI4 και EUR CSC μπορουμε και στελνουμε SMS με 160 χαρακτηρες και απο το stock MMS.apk.

Παιδιά, θα μου λύσει κάποιος αν θέλει μια απορία. Ποια η διαφορά αν είναι ευρωπαικής αντιπροσωπείας το galaxy με αυτό της ελληνικής...;;; Γιατί δηλαδή τα ευρωπαικής αντιπροσωπείας τα έχουν πιο φθηνά...;;; :worry:

Γιατί προφανώς έχουν καλύτερη τιμή κόστους.

Για σένα είναι το ίδιο από άποψη εγγύησης. Το πρόβλημα είναι αν κάτι "δεν πάει καλά" και θα πρέπει να το επιστρέψεις στο σημείο αγοράς.

Φιλικά Γιώργος

Γιατί προφανώς έχουν καλύτερη τιμή κόστους.

Για σένα είναι το ίδιο από άποψη εγγύησης. Το πρόβλημα είναι αν κάτι "δεν πάει καλά" και θα πρέπει να το επιστρέψεις στο σημείο αγοράς.

A, μάλιστα. Σε ευχαριστώ.. Δηλαδή δεν υπάρχει κανένα θέμα με ελληνικό μενού κλπ...;;; :worry:

A, μάλιστα. Σε ευχαριστώ.. Δηλαδή δεν υπάρχει κανένα θέμα με ελληνικό μενού κλπ...;;; :worry:

Όχι κανένα, θα έχει κανονικά ελληνικά. Σε περίπτωση που δεν έχει όμως, μπορείς να βάλεις πολύ εύκολα.

Φιλικά Γιώργος

Όχι κανένα, θα έχει κανονικά ελληνικά. Σε περίπτωση που δεν έχει όμως, μπορείς να βάλεις πολύ εύκολα.

OK. Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις... :)

Το παρελαβα και εγω σημερα...ειναι super μετα απο καιρο

Με htc,μια ερωτηση περασαν οι επαφες μεσο google μια χαρα

Αλλα περασαν και απο το fb ολοι οι φιλοι μου και οσο και αν δοκιμασα μεσο

Του app fb και απο το λογαριασμο δεν λενε να φυγουνε,καμια ιδεα?

Ευχαριστω!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε μου πήγαινε ρυθμίσεις - λογαριασμοί και συγχρονισμός και διέγραψε το λογαριασμό του facebook

Εγώ έτσι το έκανα

Ρυθμίσεις / Ασύρματη επικοινωνία / Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας / Χρήση δεδομένων πακέτων.

Το απενεργοποιείς.

Στο μενου, οταν παταμε το κουμπι για να κλεισει, εκει που λεει λειτουργια δικτυων δεδομενων το εχουμε κι αυτο απενεργοποιημενο? Ουσιαστικα δν θελω να με χρεωνει το 1 ευρο η cosmote...

Με την εφαρμογή APN OnOff μπορείς να απενεργοποιήσεις τα data αλλά να κρατήσεις μόνο τα MMS.

Δεν εμφανιζει την το Data που αναφερεις, APN OnOff ειναι ακριβως η ονομασια του? Η επιλογη πρεπει να ειναι ενεργοποιημενη για να μην εχω ιντερνετ παρα μονο απο το wifi ή οχι?

Πήγα και είδα το τηλέφωνο στο πλαίσιο την Παρασκευή . Το έπαιξα λιγάκι και ομολογώ ότι μου άρεσε πάρα πολύ για να αντικαταστήσω το 2 χρονών iphone μου . Όμως σε σχέση με το iphone δεν μου αρέσει το keyboard που όταν προσπαθείς να στείλεις μήνυμα και έχεις το τηλέφωνο σε όρθια θέση τα γράμματα είναι ανά τρία και όχι ένα ένα σαν το πληκτρολόγιο pc. Διορθώνεται αυτό ;
London for ever

Δεν εμφανιζει την το Data που αναφερεις, APN OnOff ειναι ακριβως η ονομασια του? Η επιλογη πρεπει να ειναι ενεργοποιημενη για να μην εχω ιντερνετ παρα μονο απο το wifi ή οχι?

ναι έτσι είναι ακριβώς η ονομασία του. αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς, μπαίνεις στην εφαρμογή πατάς ενεργό και keep mms. Ετσι δε θα μπαίνει στο ίντερνετ από το δίκτυο κινητής αλλά θα μπορείς να στείλεις mms.

Edited by karlesg

Θα πας επαφες/ρυθμισεις και καπου λεει επιλογες οθονης.Εκει ξετικαρε το fb...

Sent from my Leo GT-I9100 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Kies Air καθυστερεί υπερβολικά και σε σας?

Ενώ παλιά το είχα δοκιμάσει και έπαιζε γρήγορα, σήμερα που το δοκιμάζω απλά κάνει loading εδώ και 10 λεπτά χωρίς να δείχνει καμία φωτογραφία, ούτε καν thumbnails. Είμαι από Chrome και το άφησα να τρέξει το Java plug-in που ήθελε κανονικά.

Ναι και σε μένα αργεί χαρακτηριστικά.Τρέχω με firefox και είναι σχεδόν αδύνατο να μπω και να δω το περιεχόμενο
OnePlus 6T

Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να κάνουμε upload πολλές φωτογραφίες μαζί τότε?

Σκέφτηκα να τις περάσω από Kies Air και μετά να τις κάνω upload στο Flickr αλλά το Kies Air μάλλον δεν θα παίξει. Επίσης όσες εφαρμογές δοκίμασα να κάνουν upload στο Flickr κατευθείαν δεν την πάλεψαν και έκαναν fail τα uploads.

Δοκίμασα και share μέσα από το Picasa της Google και μου ζητάει sign in με Google Account, βάζω το κλασσικό και μου λέει ότι αυτό το account υπάρχει ήδη στο τηλέφωνο (φυσικά, αφού αυτό χρησιμοποιώ) και δεν έχω άλλη επιλογή, απλά βγαίνει τελείως μετά.

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...