Jump to content

Icyreloaded

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Icyreloaded

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Icyreloaded's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έβαλα στατική IP για το κινητό στο router και από τότε δεν μου ξαναέβγαλε πρόβλημα το WiFi, ούτε μου έκανε κανένα κουλό shutdown όπως προχτές λόγω WiFi. Μάλλον εκεί ήταν το πρόβλημα. Πρέπει να προσπαθούσε να πάρει ίδια IP με κάποιον άλλο συνδεδεμένο στο router.
  2. Λοιπόν σήμερα το δοκίμασα σε άλλο WiFi και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Έρχομαι πάλι σπίτι και πάλι τα ίδια. Έκανα restart το router και τώρα ξαναμπαίνει κανονικά. Είδα κάποιος έχει ένα παρόμοιο πρόβλημα με το WiFi, υπάρχει τρόπος να το φτιάξω? Όλες οι άλλες συσκευές στο σπίτι συνδέονται κανονικά, μόνο το κινητό βγάζει πρόβλημα μετά το update. Μήπως άμα αλλάξω SSID το δεί αλλιώς και αλλάξει γνώμη? Μήπως είναι θέμα DHCP? Προσπάθησα να το βάλω να μπαίνει με καρφωτή IP και δεν είδα διαφορά.
  3. Είμαι μετά από hard reset στην επίσημη ICS, χώρις να έχω κάνει επαναφορά από backup κλπ, όλα από την αρχή. Χτες το βράδυ σταμάτησε να δουλεύει το WiFi. Συνδέεται μεν, αλλά δεν δουλεύει, ούτε φαίνεται συνδεδεμένο από το router. Δοκίμασα να το κλείσω και να ξανανοίξω το WiFi και μετά δεν άνοιγε καν. Έκανα restart το κινητό και τότε άνοιξε το WiFi, αλλά και πάλι ενώ έλεγε ότι συνδέθηκε στο router δεν είχε internet, ούτε καν την σελίδα του router δεν άνοιγε (στην πραγματικότητα δεν ήταν συνδεδεμένο). Σήμερα το πρωί έκανα ένα restart το router μήπως έφταιγε αυτό, και το κινητό συνδέθηκε. Όλη μέρα ήταν μια χαρά, και το κοιτάω τώρα και πάλι ενώ δείχνει συνδεδεμένο δεν είναι στην πραγματικότητα. Πάλι έκλεισα το Wifi, πήγα να το ξαναανοίξω, έμεινε για λίγη ώρα εκεί (με το Wifi γρίζο δείχνει ότι προσπαθεί να το ανοίξει) και μετά από λίγη ώρα έκλεισε το κινητό ολόκληρο, και δεν άνοιγε μέχρι να βγάλω και να ξαναβάλω την μπαταρία. Τώρα είναι ανοιχτό μεν, με ανοιχτό WiFi, αλλά στην πραγματικότητα πάλι τίποτα. Τι έχει πάει λάθος? Είναι τόσο κακογραμμένο αυτό το update? Πρέπει να κάνω κιάλλο hard reset?
  4. Όντως τελικά έκανα factory reset και μετά πάλι το έκανε. Κάποια στιγμή τελείωσε αλλά έχει φάει πολύ μπαταρία το "Media". Αυτό φαντάζομαι ήταν το media scanner μετά το update?
  5. Μετά το update δεν μπορώ να ανοίξω το Gallery, λέει media scanner running. Έκανα και restart και πάλι τίποτα. Δεν έχω κάνει factory reset.
  6. Την πρώτη φορά που δοκίμασα να κάνω το update προς το τέλος το Kies έβγαλε error και μου είπε να βγάλω την μπαταρία από το κινητό, να την ξαναβάλω, να το ανοίξω και να το ξανασυνδέσω. Τώρα πάει πάλι από την αρχή, γιατί το έβγαλε αυτό? Σκέφτηκα μήπως είναι θέμα Kies και πήγα να το βρώ από OTA όπως μου το βρήκε το πρωί και τώρα δεν το βρίσκει πια, οπότε ξαναδοκιμάζω από Kies.
  7. Από χτες κάποιες φορές το έχω παρατηρήσει να κάνει τρεις μικρές δονήσεις στο άσχετο, νομίζω όταν το έκανα unlock. Δεν έχει κάποιο error, force close κλπ, τίποτα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι το 3G Watchdog γιατί από χτες είμαι πάνω από το 75%.
  8. Το Google+ δεν μου το βγάζει στο market ενώ έχω account εδώ και καιρό. Νομίζω δεν το έχουν κάνει available για την Ελλάδα ακόμα. Το Dropbox το χρησιμοποιώ αλλά αν είναι 250mb φωτογραφίες κάθε τόσο και πρέπει να τις κατεβάσουν όλες όλοι όσοι τις δουν από ένα public folder θα είναι δύσκολο. Το Flickr είναι ο,τι πρέπει αλλά δεν υπάρχει επίσημη εφαρμογή για αυτό, και οι ανεπίσημες που δοκίμασα έκαναν fail τα μισά uploads. Τελικά βρήκα καλώδιο και τις πέρασα στο PC και από εκεί στο Flickr. Πάντως αν το Google+ τις περνάει αυτόματα εκεί (μέσω Picasa φαντάζομαι) θα ήταν καλή φάση όταν έρθει η εφαρμογή και στην Ελλάδα, αφού οι περισσότεροι φίλοι μου δεν χρησιμοποιούν Facebook αλλά να τους στείλω ένα link σε ένα album στο Flickr ή Picasa είναι εύκολο.
  9. Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να κάνουμε upload πολλές φωτογραφίες μαζί τότε? Σκέφτηκα να τις περάσω από Kies Air και μετά να τις κάνω upload στο Flickr αλλά το Kies Air μάλλον δεν θα παίξει. Επίσης όσες εφαρμογές δοκίμασα να κάνουν upload στο Flickr κατευθείαν δεν την πάλεψαν και έκαναν fail τα uploads. Δοκίμασα και share μέσα από το Picasa της Google και μου ζητάει sign in με Google Account, βάζω το κλασσικό και μου λέει ότι αυτό το account υπάρχει ήδη στο τηλέφωνο (φυσικά, αφού αυτό χρησιμοποιώ) και δεν έχω άλλη επιλογή, απλά βγαίνει τελείως μετά.
  10. Το Kies Air καθυστερεί υπερβολικά και σε σας? Ενώ παλιά το είχα δοκιμάσει και έπαιζε γρήγορα, σήμερα που το δοκιμάζω απλά κάνει loading εδώ και 10 λεπτά χωρίς να δείχνει καμία φωτογραφία, ούτε καν thumbnails. Είμαι από Chrome και το άφησα να τρέξει το Java plug-in που ήθελε κανονικά.
  11. Καλησπέρα, σκέφτεται να αγοράσει κινητό ο αδερφός μου και του είπα να κοιτάξει τα Windows Phone 7 αφού είναι φτηνά και εύχρηστα, αλλά χρησιμοποιεί Linux (Ubuntu). Μπορεί να γίνει sync ή ότι άλλο κάνουν τα WP7 μέσα από Linux? Δεν είναι και πολύ της τεχνολογίας, οπότε αν είναι κάτι περίπλοκο μπορεί να μην τα καταφέρει. Επίσης αν θυμάμαι καλά το Mango θα υποστηρίζει 100% Ελληνικά έτσι?
  12. Έκανα το update από KE2 σε KF3 και όταν τελείωσε το Kies έλεγε να κάνω restart το τηλέφωνο, μετά να βγάλω και να ξαναβάλω το καλώδιο. Το έκανα αλλά δεν έκανε κάτι άλλο μετά, απλά επανασυνδέθηκε. Έπρεπε να κάνει κάτι ή απλά το λέει έτσι? To update έγινε κανονικά πάντως, μόνο που όπως κοίταζα αν έμειναν όλα στην θέση τους μετά είδα 3-4 contacts από το Skype τα οποία είναι spam (marina_russia1 πχ) και τα οποία έχω κάνει block επειδή με είχαν κάνει add και πάτησα report spam πριν από κάτι μήνες. Τα έκανα delete αλλά μου είπε ότι επειδή είναι read only απλά τα έκανε hide. Είναι λογικό να πετάει το Skype στα contacts αυτούς που έχεις κάνει block? Το κάνει και σε άλλους?
  13. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά το Maps application έχει πλέον την επιλογή "download map area" και κατεβάζει μια πολύ μεγάλη περιοχή (σχεδόν όλη την Αθήνα το κάθε τετράγωνο) και μπορούν να αποθηκευτούν πολλές διαφορετικές περιοχές. Πατάς το menu κουμπί στα maps, μετά more -> labs -> download map area Μετά αν πατήσεις πατημένα κάπου και μετά πατήσεις την διεύθυνση που βγάζει έχει επιλογή download map area. Πιάνει μία απόσταση 10 μίλια γύρω-γύρω από το σημείο. Το download έκανε περίπου 20 δευτερόλεπτα από WiFi για πάνω-κάτω όλη την Αθήνα.
×
×
  • Create New...