Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
τι καρτουλα προτεινετε?class6 η class10?εχει διαφορα στην καταναλωση ενεργειας?

Δεν θα δεις κάποια αισθητή διαφορά.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα παιδια αν κανουμε root τη συσκευη και τυχει καμια στραβη μπορουμε να την κανουμε οπως πριν για να ισχυει η εγγυηση???

καλημερα παιδια αν κανουμε root τη συσκευη και τυχει καμια στραβη μπορουμε να την κανουμε οπως πριν για να ισχυει η εγγυηση???

1) ή κανε backup τη δικια σου rom πριν κανεις τα περιεργα...

2) ή ψαξε βρες την καθαρη rom να την εχεις ωστε να μπορεις να την εγκαταστησεις (και επαναφερει τα παντα στην αρχικη κατατσταση) αν γινει κατι ...

3) επισης εχω την εντυπωση πως αν πατησεις να παρει τις εργοστασιακες ρυθμισεις χωρις να εχεις περασει αλλη rom επισης θα γυρισει σε ολα τα αρχικα αλλα δε το εχω δοκιμασει ποτε αυτο

4)δε ξερω τι μπορει να τυχει ωστε να χρειαστεις εγγυηση αλλα αν το τηλεφωνο ειναι σε κατασταση που γενικα λειτουργει θα μπορεις να το βγαλεις ευκολα.

Tο εχω και εγω 2 μερες φοβερη συσκευη για τα $$ του , ομως νομιζω πως εχει θεμα με την sd ( 8gb την ειχα πιο πριν σε ενα htc blackstone....) Μερικες φορες κολαει και αν το σβησω και το ανοιξω λεει οτι ελεγχει την καρτα για σφαλματα κατι το οποιο ειναι χρονοβορο .

Οποτε ρωτω . τι καρτα προτεινετε ?

δε μου εχει τυχει κατι τετοιο ποτε με μια 8gb που εχω παρει (class 6) αλλα ηταν καινουργια.

εχεις δοκιμασει να την φορμαρεις μηπως και φτιαξει?

επισης δε ξερω κατα ποσο μπορει να βοηθησει να δοκιμασεις την εφαρμογη "sd speed increase" μηπως και σου κανει δουλεια στο θεμα ταχυτητας.

Edited by nothing

εχω το Χ5 3 μερες τωρα

καταρχην να πω πως για τα λεφτα του είναι οτι καλυτερο κυκλοφορεί με android και μη!

έχω παρατηρησει όμως μερικα θεματακια όπως

1) ζεσταίνεται αρκετα

2) εχει καποιο 8εμα με εφαρμογες talking tom και άλλες παρομοιες κατα τις οποιες "χάνει" το μικροφωνο (οχι σημαντικο αλλα παραμενει ενα προβλημα)

3)το gps του είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ με όλους τους δυνατους συνδιασμους (gps σχετο, gps και quick gps, wifi+gps+agps) είχα τα εξης αποτελεσματα (παντα σε καθαρο ουρανο) η εφαρμογη "πλοηγηση" του κινητου δεν δουλεψε ποτε. Το Ndrive βρισκει σημα αλλά 4/5 δεν κλειδωνει το σημα στο χαρτη. Το navigon (ελλιπέστατο προγραμμα) κλειδωνει πιο γρηγορα ή ...καθολου.

με εχει ξενερωσει παρα πολυ αυτο με το gps διοτι το χρησιμοποιω αρκετα στην δουλεια μου και το προηγουμενο κινητο μου ηταν το nokia 5800xm το οποιο κλειδωνε αστραπιαια ακομα και σε υπογειο (offline παντα)

το εχει ψαξει κανεις αλλος το θεμα?

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Έχει παρατηρήσει κανείς προβλήματα σύνδεσης με wifi hotspots? Ενω βρίσκει και προσπαθεί να συνδεθει, με το που βγάζει getting ip ξαφνικά αποσυνδέεται και κάνει όλο αυτο το loop...
QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat

λοιπόν,σε εμένα αν και στην αρχή τελείωνε η μπαταρία μέχρι το βράδυ..αυτήν την στιγμή διανύω την 3η ημέρα που έχει μπαταρία..μάλιστα το widget που έχω βάλει λέει πως έχει 71%!!

Αλλά...αυτές τις μέρες το χρησιμοποιώ ελάχιστα,απενεργοποίησα την δόνηση στο πληκτρολόγιο και το wifi το ανοίγω όταν το χρειάζομαι..μετά από αυτά το έκλεισα και το ξανάνοιξα και τα αποτελέσματα αυτά που ανέφερα!!

Έχει παρατηρήσει κανείς προβλήματα σύνδεσης με wifi hotspots? Ενω βρίσκει και προσπαθεί να συνδεθει, με το που βγάζει getting ip ξαφνικά αποσυνδέεται και κάνει όλο αυτο το loop...

ναι, το είδα στο δικό μου, όταν προσπαθούσα να συνδεθώ σε εσωτερικό wifi χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ, ακόμη και όταν δήλωνα στατική ip. πάντα το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο, που αναφέρεις: ανεπιτυχείς προσπάθειες και loops. δε βρήκα λύση.

εχω το Χ5 3 μερες τωρα

καταρχην να πω πως για τα λεφτα του είναι οτι καλυτερο κυκλοφορεί με android και μη!

έχω παρατηρησει όμως μερικα θεματακια όπως

1) ζεσταίνεται αρκετα

2) εχει καποιο 8εμα με εφαρμογες talking tom και άλλες παρομοιες κατα τις οποιες "χάνει" το μικροφωνο (οχι σημαντικο αλλα παραμενει ενα προβλημα)

3)το gps του είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ με όλους τους δυνατους συνδιασμους (gps σχετο, gps και quick gps, wifi+gps+agps) είχα τα εξης αποτελεσματα (παντα σε καθαρο ουρανο) η εφαρμογη "πλοηγηση" του κινητου δεν δουλεψε ποτε. Το Ndrive βρισκει σημα αλλά 4/5 δεν κλειδωνει το σημα στο χαρτη. Το navigon (ελλιπέστατο προγραμμα) κλειδωνει πιο γρηγορα ή ...καθολου.

με εχει ξενερωσει παρα πολυ αυτο με το gps διοτι το χρησιμοποιω αρκετα στην δουλεια μου και το προηγουμενο κινητο μου ηταν το nokia 5800xm το οποιο κλειδωνε αστραπιαια ακομα και σε υπογειο (offline παντα)

το εχει ψαξει κανεις αλλος το θεμα?

Για εμενα, να το πας για αντικατασταση και να παρεις αλλο καινουριο τωρα που μπορεις, πριν περασουν οι επτα ημερες ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ενός μήνα τηλέφωνο και με «άφησε» η οθόνη του, η οποία δεν ανταποκρίνεται στο άγγιγμα με την πρώτη. Για την ακρίβεια, ανταποκρίνεται όταν θέλει εκείνη και με μεγάλη πίεση του δακτύλου. Επίσης, η συσκευή φαίνεται να μην ανταποκρίνεται γενικά στο λειτουργικό της. Δοκίμασα επαναφορά, δοκίμασα format, μόνο με Ultrex δεν το έλουσα.

Δηλώνω απογοητευμένος κι ελπίζω σε αντικατάσταση από τη Wind. Προς το παρόν είμαι ξανά με το Nokia 5230.

:shifty:

Ενός μήνα τηλέφωνο και με «άφησε» η οθόνη του, η οποία δεν ανταποκρίνεται στο άγγιγμα με την πρώτη. Για την ακρίβεια, ανταποκρίνεται όταν θέλει εκείνη και με μεγάλη πίεση του δακτύλου. Επίσης, η συσκευή φαίνεται να μην ανταποκρίνεται γενικά στο λειτουργικό της. Δοκίμασα επαναφορά, δοκίμασα format, μόνο με Ultrex δεν το έλουσα.

Δηλώνω απογοητευμένος κι ελπίζω σε αντικατάσταση από τη Wind. Προς το παρόν είμαι ξανά με το Nokia 5230.

φιλε μου ελπιζω το καλυτερο αλλα πιθανον την πατησες και εσυ οπως και ο κολητος μου,14 ημερων συσκευη του νεκρωσε και το στειλανε απο την wind στον κατασκευαστη (κανανε μια βδομαδα για να το στειλουν) ο οποιος λεει περιμενει καποιο ανταλακτικο (?) για να το επισκευασει.Απο τις 16 του μηνος περιμενει ακομα....ευχομαι να ξεμπλεξεις νωριτερα.

Ουδέποτε ήρθε σε επαφή με υποψία υγρού. Τις 25 ημέρες αυτές τις πέρασε είτε στο χέρι μου, είτε στην εμπρός τσέπη του παντελονιού μου, είτε στο γραφείο/κομοδίνο του δωματίου μου. ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ! :lol:

Πριν λίγο γύρισα από το Κατάστημα της Wind στο Mall. Μου είπαν ότι η πολιτική της Huawei εγγυάται άμεση αντικατάσταση μόνο τις πρώτες δέκα ημέρες, ενώ μετά η συσκευή πρέπει να πάει στο service για να αποφανθούν εκείνοι. Χρόνος αναμονής: 10-30 ημέρες.

:shifty:

παιδια σκεφτομαι σοβαρα να πααρω αυτο το κινητο μπορειται να μου δωσετε κανενα λινκ ελληνικο για το πως κανουμε overcklock στην cpu και εφοσοσν το κανω ειναι σιγουρο οτι θα αντεξει εως 1.5ghz?

οσων αφορα το gps. δοκιμαζοντας διαφορα προγραμματ. διαπιστωνω το εξης σαν hardware προφανως το κινητο δεν εχει προβλημα.με το παναθλιο

(κατα τη γνωμη μου)navigon δουλευει ικανοποιητικα. ομως με οτιδηποτε αλλο απλα...δεν.

εχει καταφερει κανεις να δουλεψει την "πλοηγηση"; ποιο λειτουργειτε εσεις για gps;

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

παιδια σκεφτομαι σοβαρα να πααρω αυτο το κινητο μπορειται να μου δωσετε κανενα λινκ ελληνικο για το πως κανουμε overcklock στην cpu και εφοσοσν το κανω ειναι σιγουρο οτι θα αντεξει εως 1.5ghz?

Αντέχει αλλά μην περιμένεις να κρατά η μπαταρία... Αν είναι να το έχεις στο 1.5Ghz πάρε μια μπαταρία ακόμα, θα σου χρειαστεί. Προτείνω να το αφήσεις στα 1-1.2Ghz.

Πάντως υπάρχει πραγματικά λόγος για ’’δυνατοτερο’’ επεξεργαστή;;δύο μέρες το έχω και αν και μου κόλησε 2 φορές σε ένα παιχνίδι και απλά τερμάτισα το παιχνίδι είναι ταχύτατο... Edited by Brousko
Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X

σημερα το αγορασα και μπορω να πω οτι ειναι τρομερο κινητο!!!! κατι προβληματακια με το gps αλλα δεν το εχω test-αρει ακομα αρκετα.

ξέρετε καμια αλλη εφαρμογη για sms? γιατι πραγματικα αυτη που εχει ειναι για.......

επισης υπαρχει εφαρμογη για speech recognition για τα ελληνικα ομως? κυριως για τα sms το χρειαζομαι αν παιζει ρολο!!!

ευχαριστω ;)

Υπάρχει εφαρφμογή για να έχω πληκτρολόγιο για μηνύματα το ίδιο με ένα <<dumbphone>>;Εννοώ π.χ. σε ένα ’’πληκτρο’’ αβγ, δε άλλο δεζ κτλ.όπως έχει το se x10 mini.το qwerty δεν με βολευει...

Ακόμα τώρα η μπαταρία τους είνα στους 42 από ζέστη.να του βάλω καμιά κομπρέσα στην πλάτη ή να του βγάλω το καπάκι μπας και πέσει ο πυρετός;

Το βίντεο έχει φλας;;δεν το κόβω να έχει...

επισης το εχω με το προστατευτικο οθονης που ειχε στο κουτι.μηπως να το βγαλω κ να παρω καποια θηκη η κανονικο πεοστατευτικο?

Edited by Brousko
Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X

Πάντως υπάρχει πραγματικά λόγος για ’’δυνατοτερο’’ επεξεργαστή;;δύο μέρες το έχω και αν και μου κόλησε 2 φορές σε ένα παιχνίδι και απλά τερμάτισα το παιχνίδι είναι ταχύτατο...

Εννοείτε αυτό. Το κακό είναι ότι μειώνεται σημαντικά η ζωή της μπαταρίας.

Παιδιά γίνεται να καταργήσω το λογαριασμό gmail με τον οποίο συνδέθηκα στο τηλέφωνο χωρίς να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Εάν όχι, έχω εγκαταστήσει και ένα δεύτερο λογαριασμό. Μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω το τηλέφωνο να συγχρονίζει μόνο με τον δεύτερο και να μπαίνει στο market με αυτόν; (έχω απενεργοποιήσει το συγχρονισμό για τον πρώτο και για να μπεί στο market μου ζητά να συνδεθεί με αυτόν).

αυτό θα με ενδιέφερε και εμένα, ξέρει κανένας να μας βοηθήσει σε αυτό το θέμα? και κάτι ακόμα αν τελικά δεν γίνεται και πρέπει να το επαναφέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις λογικά σβήνεται το ndrive έτσι? μετά θα μπορώ να το κατεβάσω δωρεάν ή επειδή τελείωσε η προσφορά χάνω και τους χάρτες κτλ?

Ανεφερα παραπανω οτι ειναι το τεταρτο στη σειρα Χ5 που εχω αγορασει. Και τα τεσσερα τα εχω πουλησει πλεον σε φιλους.

Μαυραγορίτη! :lol:

1) ζεσταίνεται αρκετα

1) Το δικό μου ζεσταίνεται μόνο όταν τρέχει για ώρα κάτι cpu intensive ή/και έχει ανοιχτό το wifi. Ζεσταίνεται στο κάτω μέρος του, περίπου στο ύψος της υποδοχής της sim, όχι στη μπαταρία. Επίσης δεν ζεσταίνεται πολύ, σε βαθμό που να γίνεται ανησυχητικό, απλά το νιώθεις στο χέρι. Όταν το ξαναπάθει, κοίτα τη θερμοκρασία της μπαταρίας με κάποιο πρόγραμμα όπως το Android system info.

3) Ελλατωματική συσκευή;

Καμιά φορά συμβαίνει αυτό με το wifi του σπιτιού. Επειδή όμως και το router μου είναι επίσης κινέζικο (το ZTE που δίνει τώρα η Wind) και στο adslgr.com αρκετοί έχουν γράψει ότι το wifi τους κάνει νερά, υποψιάζομαι ότι μπορεί να φταίει αυτό. Όταν συμβαίνει, αν κλείσω και ξανανοίξω το wifi από το X5 δεν αλλάζει κάτι. Αν το κάνω στο router τότε συνδέεται.

ξέρετε καμια αλλη εφαρμογη για sms? γιατι πραγματικα αυτη που εχει ειναι για.......

Ρίξε μια ματιά στα Handcent και Go SMS Pro.

-------

Επίσης, προχτές βγήκε αναβάθμιση του Npromo στο market. Την κατέβασε (~4ΜΒ) και μετά κατέβασε κι άλλα ~50ΜΒ μέσα από την εφαρμογή.

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Εδώ και λίγες μέρες δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα. Το Wifi δουλεύει μια χαρά, δε ζεσταίνεται με τίποτα (κατέβασα 3 ώρες ένα torrent σήμερα).

Το μόνο θέμα είναι ότι δεν μπορώ να τίποτα να κάνω το swype να δουλέψει. Το κάνω εγκατάσταση, το ενεργοποιώ από τα πληκτρολόγια, αλλά όταν πάω να γράψω μου ανοίγει το κλασσικό πληκτρολόγιο.

ΕΠίσης το Documents 2 Go δε με αφήνει να το κάνω εγκατάσταση, (πρέπει να απεγκαταστήσω πρώτα το demo που έχει πάνω; )

Προσπαθώ να το απεγκαταστήσω αλλά επειδή είναι app του συστήματος δε με αφήνει...

Για GPS πρόγραμμα χρησιμοποιώ το Don't Panic και είναι πολύ καλό.

.........Αν έχεις κατεβάσει ΑΥΤΗ την έκδοση του clockworkmod, τότε κατέβασε από ΕΔΩ ένα "clean" backup που κράτησα μετά από Factory Reset/Data Wipe...... :( )
Τελικα εκανα restore αυτο το backup που δινεις παραπανω. Δημιουργησα τους φακελους που επρεπε στην sdcard, εκανα restore μεσα απο το clockwork recovery, ολα πηγαν καλα, αλλα δεν δουλευει το wifi. Δεν μπορω με κανένα τρόπο να το ενεργοποιήσω. Καμια ιδέα ? :wacko:

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Τελικα εκανα restore αυτο το backup που δινεις παραπανω. Δημιουργησα τους φακελους που επρεπε στην sdcard, εκανα restore μεσα απο το clockwork recovery, ολα πηγαν καλα, αλλα δεν δουλευει το wifi. Δεν μπορω με κανένα τρόπο να το ενεργοποιήσω. Καμια ιδέα ? :wacko:

υποθετω ειναι ενα ποστ που ειχε κανει για μενα οταν ζηταγα και εγω την εργοστασιακη...

αν ειναι ετσι τοτε ειναι κομπλε μιας και το ειχα βαλει εγω επειδη δοκιμαζα κατι και ολα λειτουργουσαν στην εντελεια...

μηπως κατι δεν εχεις ρυθμισει σωστα?