xnikos Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Οι εντολές δίνονται από τη γραμμή εντολών DOS των widnows. Αρχικά πρέπει να μπεις στο κέλυφος το android με την εντολή: adb shell Φυσικά πρέπει να είναι εγκατεστημένο το adb.exe. Αν είναι δηλωμένο στις μεταβλητές συστήματος, χρείαζεται απλά να δώσεις την παραπάνω εντολή. Διαφορετικά θα πρέπει πρώτα να μεταβείς στο φάκελο που βρίσκεται το adb.exe και μετά να δώσεις την παραπάνω εντολή. Για να πας πχ στο φάκελο /android/tools που βρίσκεται στο δίσκο D, και να μπεις στο κέλυφος του android δίνεις τις εντολές: D: cd /android/tools adb shell (εννοείται, μετά από κάθε εντολή πατάς enter) Και ακολούθως δίνεις τις εντολές από το Link: cd /data/app for app in *.apk; do pm install -r $app; done Η πρώτη εντολή σε μεταφέρει στο φάκελο data/app όπου βρίσκονται οι εφαρμογές, και η δεύτερη κάνει την επανεγκατάσταση όλων των εφαρμογών που βρίσκονται εκεί. Επισης η συσκευή θα πρέπει να είναι rooted, ώστε να μπορεί να γίνει εγγραφή στον παραπάνω φάκελο, ο οποίος είναι φάκελος συστήματος. σ'ευχαριστώ για την απάντηση.δοκίμασα και το go launcher ex,μήπως και το backup του επαναφέρει και τα widgets,και τελικά κάνω reboot και φορτώνουν κανονικά :D.δεν ξέρω τι να πώ,πάντως την γρήγορη εκκίνηση την έχω απενεργοποιημένη - όπως και πριν. όλα καλά λοιπόν:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellarpap Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Ελεος.. μονο αυτο μπορω να πω. αφου εκανα recovery μερος των φωτογραφιων μου, με τρια διαφορετικα προγραμματα, αυτες ξαναχαθηκαν..μας πως γινεται??? σε πρωτη φαση, ειδα οτι δεν εμφανιζονταν στο gallery, αλλα στο astro file manager, φαινονταν να υπαρχουν. μεσα στην μερα εξαφανιστηκαν παντελως.. τι να πω ρε παιδια. εχω αρχισει να εχω πολυ σοβαρες αμφιβολιες για το κινητο μας πια.. το παραπανω σε συνδυασμο με τα πολλαπλα hardware components(atmel/synaptics, διαφορετικες καμερες), ανα συσκευη, και τα αποτυχημενα/προβληματικα upgrades με εχουν ξενερωσει απιστευτα. φοβαμαι οτι θα αρχισει να επιβεβαιωνεται το οτι πληρωνεις παιρνεις τελικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 φοβαμαι οτι θα αρχισει να επιβεβαιωνεται το οτι πληρωνεις παιρνεις τελικα.. +1 Τελικά έτσι είναι ότι δίνεις παίρνεις, ξενέρωσα παρά πολλή με την τελευταία αναβάθμιση πολλά προβλήματα. Η σήμερα η αύριο πιθανόν να το δώσω και να πάρω ένα άλλο επώνυμο, τουλάχιστον να έχω μια υποστήριξη κάπως καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 +1 Τελικά έτσι είναι ότι δίνεις παίρνεις, ξενέρωσα παρά πολλή με την τελευταία αναβάθμιση πολλά προβλήματα. Η σήμερα η αύριο πιθανόν να το δώσω και να πάρω ένα άλλο επώνυμο, τουλάχιστον να έχω μια υποστήριξη κάπως καλύτερη. Πριν το κάνεις όμως ρίξε μια ματιά και στα αντίστοιχα thread να δεις πόσα προβλήματα έχουν και τα επώνυμα και ακριβότερα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Πριν το κάνεις όμως ρίξε μια ματιά και στα αντίστοιχα thread να δεις πόσα προβλήματα έχουν και τα επώνυμα και ακριβότερα κινητά. Το ξέρω αυτό καμία εταιρία δεν είναι τέλια γιαυτο και είπα πριν κάπως καλύτερη υποστήριξη αλλα σίγουρα οι αλλες δεν είναι τόσο χάλια οσο αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellarpap Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Το ξέρω αυτό καμία εταιρία δεν είναι τέλια γιαυτο και είπα πριν κάπως καλύτερη υποστήριξη αλλα σίγουρα οι αλλες δεν είναι τόσο χάλια οσο αυτή. Σιγουρα και οι υπολοιπες εταιρειες εχουν τα προβληματα τους. εγω απλα ξενερωσα με τις φωτογραφιες που μου εχασε, και μαλιστα 2 φορες. και ενταξει να ηταν στην εσωτερικη μνημη. αλλα στην sd card? αν ειναι δυνατον. δηλαδη καθε μερα να κανουμε backup ολους τουσ φακελους , μηπως η huawei αποφασισει οτι καποιον φακελο δεν τον γουσταρει?αυτα ειναι αστεια.. οσον αφορα το support γενικα, αν διαβασετε το thread :http://www.facebook.com/huaweidevice?sk=wall θα δειτε οτι εχει πεσει παγκοσμια γκρινια!:D και οχι μονο για το U8800, αλλα και για τα υπολοιπα μοντελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Ναι αυτό με τις φωτογραφίες είναι πολύ εκνευριστικό. Ειδικά αφού σβήνει εικόνες και απο διάφορα προγράμματα (πχ igo). Τον τελευταίο καιρό δεν το πειράζω (δηλαδή δεν παίρνω φωτογραφίες και δε σβήνω) και δεν το έχει ξανακάνει. Έχω την υποψία οτι μπορεί την τελευταία φορά να έγινε όταν έσβησα μερικές φωτογραφίες μέσο του gallery. Όσο για τη 2.3 και εγώ είμαι απογοητευμένος απο την έκδοση που έβγαλε η Huawei με δεδομένο οτι η 2.2 είναι μια χαρά (άντε εκτός απο αυτό το κουλό με τις φωτογραφίες). Αλλά υπάρχουν ευτυχώς 3 καλές custom roms οπότε δε με νοιάζει και τόσο πολύ. Εδώ άλλες εταιρίες έχουν κλειδωμένο bootloader και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο,αλλά υπάρχει και η άλλη οπτική. πήρα ένα τηλ με 200 ευρώ όταν για κάτι αντίστοιχο ήθελες 350+. δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με την 2.2.1 φορτωμένο με 100+ εφαρμογές και η σύγκριση με 3 desire φίλων (μ'αυτά έτυχε),μόνο θετική ήταν. το update βελτίωσε δραματικά το τηλέφωνο σε πολλούς τομείς και κάποια μικροπροβλήματα τελικά λύνονται.(θεωρώ ότι όποιος παίρνει τέτοιο τηλ. διαβάζει και λίγο) το θέμα είναι,αυτοί με τα σοβαρότερα προβλήματα αναβάθμισαν σύμφωνα με τις οδηγίες?είχαν περασμένη πριν την stock 2.2 όπως τονίζουν οι οδηγίες? όταν επιλέγουμε ανεπίσημη rom,καλό είναι να έχουμε κάποια εμπειρία, και σίγουρα είναι κάπως να τα ρίχνουμε μετά στον κατασκευαστή για τις ασυμβατότητες.δεν δικαιολογώ την Huawei για το τεράστιο έλλειμμα επικοινωνίας, απλά ξέρω άλλους 3 με Χ5 χωρίς προβλήματα και απ'την άλλη τα θέματα πολύ ακριβότερων συσκευών στο forum,είναι κι αυτά γεμάτα με προβλήματα. καλώς ή κακώς το android επιτρέπει πολύ πείραγμα, με τις ανάλογες συνέπειες. προσωπικά το προτιμώ έτσι,αλλά να παίρνουμε και την ευθύνη. φυσικά δεν αμφισβητώ κανενός το πρόβλημα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 ΕΕΕΕ δεν με θέλει είμαι γκαντέμης πάει το κινητό το brickara. Στην προσπάθεια να το επαναφέρω στην 2.3.5 κάτι πήγε στραβά τώρα δεν μπορώ να το ανοίξω καθόλου δεν έχω πρόσβαση στο διαμέρισμα με τα .img την πάτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos216 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Έχω αυτό το κινητό εδώ και 3 μήνες περίπου. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, αλλά έχει κάποια προβλήματα. Ενώ σαν συσκευή είναι άψογο, σαν τηλέφωνο χάνει κάπου! Οι κλήσεις κλείνουν συχνά μόνες τους, δεν πιάνει καλά το σήμα και ας έχω γραμμές σήματος (που με άλλα κινητά πιάνει πολύ καλύτερα) και δεν θα έλεγα ότι το WiFi είναι ταχύτατο αλλά μικρό το κακό. Το έχω σε άψογη κατάσταση, με κουτί και όλα τα περιεχόμενα κλειστά (χρησιμοποιώ καλώδια παλαιότερου κινητού). Ένας κολλητός θέλει να το πάρει και μου λέει να το πάρει από μένα και να μου δώσει 150€ + Xperia X8 (το οποίο ξέρω ότι είναι για πέταμα μπροστά στο Ideos X5 αλλά και πάλι!). Να το δώσω, να κάτσω προσωρινά με το Xperia και ίσως να πάρω κάποιο άλλο μέχρι 150-160€ μέσα στους επόμενους μήνες (αν είναι τότε μπορεί να πουλήσω και το Xperia)? Ή αξίζει να το κρατήσω? Τι λέτε? Υ.Γ: Η αλήθεια είναι ότι τα touch κινητά δεν είναι η αδυναμία μου αλλά μπορεί να τα επιλέγω λόγω τεχνολογίας ή Android... Με πληκτρολόγιο android σκέφτομαι, αλλά με QWERTY στυλ blackberry όπως το Galaxy Samsung Y Pro σκεφτόμουν, αλλά έμαθα πως έχει προβλήματα. Το QWERTY του Xperia Mini πρέπει να είναι καλό, αλλά ίσως είναι μικρό κινητό για τα γούστα μου... Edited January 12, 2012 by Giorgos216 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 +1 Τελικά έτσι είναι ότι δίνεις παίρνεις, ξενέρωσα παρά πολλή με την τελευταία αναβάθμιση πολλά προβλήματα. Η σήμερα η αύριο πιθανόν να το δώσω και να πάρω ένα άλλο επώνυμο, τουλάχιστον να έχω μια υποστήριξη κάπως καλύτερη. οταν διαβασα το σχολιο σου μου ηρθε στο μυαλο τα 150Ε που δινουν καποιοι στον Γαβαλα για μια μπλουζα που κοστιζει 3ε βεβαια εν μερη εχεις δικιο αλλα συγκεκριμενα για το κινητο εγω (μεχρι τωρα τουλαχιστον)ολα ειναι αψογα οσο αφορα αλλα για την υποστηριξη ειχα 2 μηνες το κινητο στην nokia για να μου το φερουν πισω χαλασμενο(πολυ παλια αυτο) και το πρωτο κινητο με wm που πηρα ηταν το lgks20 εκει να δεις παραπονα και χαλια υποστιριξη και το HD Blackstone που ειχα μου ζηταγανε για αλλαγη της οθονης αφης 150ε + 20 μερες στο service για μενα αυτο δεν ειναι εξηπηρετηση ειναι κοροιδια και στη τελικη 199ε δωσαμε για το κινητο μας αν χαλασει (πεσει και σπασει οτιδηποτε)περνουμε αλλο αντι να δωσουμε 400ε+++++ και αν χαλασει να τα κλαιμε και να μην εχουμε κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 ΕΕΕΕ δεν με θέλει είμαι γκαντέμης πάει το κινητό το brickara. Στην προσπάθεια να το επαναφέρω στην 2.3.5 κάτι πήγε στραβά τώρα δεν μπορώ να το ανοίξω καθόλου δεν έχω πρόσβαση στο διαμέρισμα με τα .img την πάτησα. Ξανακάνε το Update. Αν δεν έχεις βάλει λάθος ρομ(κάποια που είναι για το Pro/+ δηλαδή), πιθανότατα θα επανέλθει. Αν όμως έχεις φλασάρει λάθος ρομ, τότε μάλλον χρειάζεται αν απευθυνθείς στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Ξανακάνε το Update. Αν δεν έχεις βάλει λάθος ρομ(κάποια που είναι για το Pro/+ δηλαδή), πιθανότατα θα επανέλθει. Αν όμως έχεις φλασάρει λάθος ρομ, τότε μάλλον χρειάζεται αν απευθυνθείς στο service. Από το PRO δεν έχω περάσει τίποτα αυτό είναι σίγουρο. το update μου λέει failed από την αρχή που προσπαθούσα, μετά σκέφτηκα να περάσω όλα τα .img του 2.3.5 recovery κλπ. το κλείνω να κάνω το update ξανά failed και από τότε δεν ανοίγει με τίποτα, και από το stock recovery προσπάθησα να κάνω wipe-data πάλι τίποτα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Αν μπορείς να φορτώσεις το διαμέρισμα με το φάκελο Image που περιέχει αυτά τα αρχεία, από τη ροζ οθόνη, δοκίμασε να κάνεις έλεγχο του δίσκου από τα windows. Ίσως να χρειάζεται επιδιόρθωση, το διαμέρισμα. Αν έχει πρόβλημα συνήθως δεν αντιγράφονται αρχεια, παρότι δε βγαίνει κάποιο σφάλμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Αν μπορείς να φορτώσεις το διαμέρισμα με το φάκελο Image που περιέχει αυτά τα αρχεία, από τη ροζ οθόνη, δοκίμασε να κάνεις έλεγχο του δίσκου από τα windows. Ίσως να χρειάζεται επιδιόρθωση, το διαμέρισμα. Αν έχει πρόβλημα συνήθως δεν αντιγράφονται αρχεια, παρότι δε βγαίνει κάποιο σφάλμα. Θα προσπαθήσω με την ροζ από win 7 γιατί τώρα είμαι σε xp και δεν μου ανοίγει τίποτα. Μετά θα βάλω στην sd την 2.2.2 stock μήπως περάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Με το δικό μου είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το πήρα με 2.2.1, σε δύο μήνες χάλασε το digitizer, μου το άλλαξαν (πήρε 3 βδομάδες και μερικά γαμοσταυρίδια-απειλές προς το τέλος), όλα καλά. Δεν έχω ξαναπάρει κινητό που μετά από 8 μήνες χρήσης να το καθαρίζεις και να μοιάζει λες και βγήκε από το κουτί - και δεν το προσέχω καθόλου, το έχω χωρίς θήκη, έχει πέσει από τη μηχανή σε χαλίκι, στο πάτωμα, τα τυπικά για μια συσκευή που κρατάς στο χέρι. Το joy που είναι πάλι της huawei σε τρεις μήνες μοιάζει 2 ετών, να μη πω για όλα τα προηγούμενα nokia (των 300-350€) που πριν βγει ο χρόνος τα μισά πλαστικά είχαν σπάσει, ξεφτίζανε πληκτρολόγια, φεύγανε προσόψεις, μαύριζαν ή άπριζαν οθόνες από κομμένη καλωδιοταινία, κλπ. Σοβαρά προβλήματα με την stock 2.2.1 δεν έχει - όλα τα android κινητά που έχω δει (πιο ακριβά) έχουν πάνω κάτω μικροπροβλήματα. Στην στοκ το Wifi κάποιες (ελάχιστες) φορές αργεί να κλειδώσει, με κάποια bluetooth δεν συνεργάζεται καλά και η μπαταρία δεν κρατάει πάρα πολύ, ενώ δεν έχει στις επαφές γενέθλια - δατς ιτ. Με την oxygen 2.3.1 και franco kernel η μπαταρία παίρνει διπλάσια αντοχή και το κινητό πετάει. Είχαμε ανεπίσημα 2.3 όταν άλλοι με "επώνυμα" κλειδωμένα 400-500€ κινητά είχαν κολλήσει στη 2.1 και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Ακόμα και στο (χαρβαλάκι) το joy έχω βάλει 2.3 και την παλεύει. Την επίσημη 2.3 δεν θα τη βάλω πριν βγει μία χωρίς προβλήματα, δεν μου χρειάζεται. Όποιος κράζει την Huawei για τα προβλήματα στις beta εκδόσεις, είναι απαράδεκτος. Beta = δοκιμαστική, βγαίνει για αυτούς που τους τρώει το χέρι τους και λούζονται τα προβλήματα. Τα προβλήματα που έχει η επίσημη έκδοση (όχι beta) είναι λιγότερα και εκεί υπάρχει πρόβλημα ως προς την εταιρία, αλλά δεν το θεωρώ σημαντικό αν το διορθώσει. Η Nokia δεν έβγαλε ποτέ στα τόσα χρόνια ΜΙΑ έκδοση σε symbian (συσκευές ανάλογων και ακριβότερων τιμών) που να προσθέτει έστω και ΕΝΑ πρόσθετο χαρακτηριστικό από την ημέρα που το αγόρασες και τώρα κράζουμε για ένα κινητό στα μισά λεφτά από αυτά που άργησε να πάρει καινούριο android - χωρίς να μας το έχει υποσχεθεί στην αγορά! Σε λίγους μήνες όπως πάει θα έχουμε ανεπίσημη ICS (για επίσημη δε το βλέπω) με 200 ευρώ δοσμένα ένα χρόνο πριν σε ένα κινητό που δεν θα έχει σοβαρά προβλήματα ανταγωνισμού με αυτά που θα βγαίνουν τότε και καθόμαστε και το ψιρίζουμε; Δεν ξέρω μου φαίνεται υπερβολή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Με το δικό μου είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το πήρα με 2.2.1, σε δύο μήνες χάλασε το digitizer, μου το άλλαξαν (πήρε 3 βδομάδες και μερικά γαμοσταυρίδια-απειλές προς το τέλος), όλα καλά. Δεν έχω ξαναπάρει κινητό που μετά από 8 μήνες χρήσης να το καθαρίζεις και να μοιάζει λες και βγήκε από το κουτί - και δεν το προσέχω καθόλου, το έχω χωρίς θήκη, έχει πέσει από τη μηχανή σε χαλίκι, στο πάτωμα, τα τυπικά για μια συσκευή που κρατάς στο χέρι. Το joy που είναι πάλι της huawei σε τρεις μήνες μοιάζει 2 ετών, να μη πω για όλα τα προηγούμενα nokia (των 300-350€) που πριν βγει ο χρόνος τα μισά πλαστικά είχαν σπάσει, ξεφτίζανε πληκτρολόγια, φεύγανε προσόψεις, μαύριζαν ή άπριζαν οθόνες από κομμένη καλωδιοταινία, κλπ. Σοβαρά προβλήματα με την stock 2.2.1 δεν έχει - όλα τα android κινητά που έχω δει (πιο ακριβά) έχουν πάνω κάτω μικροπροβλήματα. Στην στοκ το Wifi κάποιες (ελάχιστες) φορές αργεί να κλειδώσει, με κάποια bluetooth δεν συνεργάζεται καλά και η μπαταρία δεν κρατάει πάρα πολύ, ενώ δεν έχει στις επαφές γενέθλια - δατς ιτ. Με την oxygen 2.3.1 και franco kernel η μπαταρία παίρνει διπλάσια αντοχή και το κινητό πετάει. Είχαμε ανεπίσημα 2.3 όταν άλλοι με "επώνυμα" κλειδωμένα 400-500€ κινητά είχαν κολλήσει στη 2.1 και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Ακόμα και στο (χαρβαλάκι) το joy έχω βάλει 2.3 και την παλεύει. Την επίσημη 2.3 δεν θα τη βάλω πριν βγει μία χωρίς προβλήματα, δεν μου χρειάζεται. Όποιος κράζει την Huawei για τα προβλήματα στις beta εκδόσεις, είναι απαράδεκτος. Beta = δοκιμαστική, βγαίνει για αυτούς που τους τρώει το χέρι τους και λούζονται τα προβλήματα. Τα προβλήματα που έχει η επίσημη έκδοση (όχι beta) είναι λιγότερα και εκεί υπάρχει πρόβλημα ως προς την εταιρία, αλλά δεν το θεωρώ σημαντικό αν το διορθώσει. Η Nokia δεν έβγαλε ποτέ στα τόσα χρόνια ΜΙΑ έκδοση σε symbian (συσκευές ανάλογων και ακριβότερων τιμών) που να προσθέτει έστω και ΕΝΑ πρόσθετο χαρακτηριστικό από την ημέρα που το αγόρασες και τώρα κράζουμε για ένα κινητό στα μισά λεφτά από αυτά που άργησε να πάρει καινούριο android - χωρίς να μας το έχει υποσχεθεί στην αγορά! Σε λίγους μήνες όπως πάει θα έχουμε ανεπίσημη ICS (για επίσημη δε το βλέπω) με 200 ευρώ δοσμένα ένα χρόνο πριν σε ένα κινητό που δεν θα έχει σοβαρά προβλήματα ανταγωνισμού με αυτά που θα βγαίνουν τότε και καθόμαστε και το ψιρίζουμε; Δεν ξέρω μου φαίνεται υπερβολή... Συμφωνώ σε όλα μαζί σου εκτός απο το κράξιμο που λες. Την πρώτη φορά που έβγαλε 2.3 η huawei δεν την ονόμασε beta. Την έβγαλε, την κράξανε και μετά την είπε beta και στη συνέχεια την απέσυρε. Επίσης την έκδοση που έχει βγάλει τώρα την θεωρεί final ενώ έχει ενα σωρό προβλήματα. Πάντως το κινητό είναι καλό και ειδικά για την τιμή του είναι το καλύτερο value/money έστω και με την υποστήριξη του xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 (edited) αν κανεις firmware update χανεις ολες τισ εφαρμογες σωστα ? (θελω να περασω την official 2.3) Υπαρχει μηπως κανενας οδηγος ? Edited January 12, 2012 by The X Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoysos1175 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Παιδιά γνωρίζετε μήπως κάποιον τρόπο για να ανάβει η οθόνη με τα κουμπιά έντασης στην επίσημη 2.3? Από όταν την πέρασα αυτή η λειτουργία έχει χαθεί και την οθόνη είχα συνηθήσει τόσο καιρό με την 2.2 και τις custom να την ανοίγω πάντα με αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Παιδιά γνωρίζετε μήπως κάποιον τρόπο για να ανάβει η οθόνη με τα κουμπιά έντασης στην επίσημη 2.3? Από όταν την πέρασα αυτή η λειτουργία έχει χαθεί και την οθόνη είχα συνηθήσει τόσο καιρό με την 2.2 και τις custom να την ανοίγω πάντα με αυτά. Κάπου είχα διαβάσει οτι αυτή η επιλογή ορίζεται απο κάποιο configuration file του συστήματος που μπορείς να το αλλάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Κάπου είχα διαβάσει οτι αυτή η επιλογή ορίζεται απο κάποιο configuration file του συστήματος που μπορείς να το αλλάξεις. Μπορείς να γίνεις πιο σαφής; Με ενδιαφέρει κι εμένα η απάντησή σου. Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kele2507 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 καλησπερα.πριν ενα μηνα περιπου πηρα το Χ5 κ οι συνομιλητες παραπονιουνται οτι ακουνε τη φωνη τους ενω μιλαμε...καμια λυση??να το παω για service??ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Μπορείς να γίνεις πιο σαφής; Με ενδιαφέρει κι εμένα η απάντησή σου. Δεν θυμάμαι περισσότερα γιατί δεν με ενδιέφερε το θέμα. Απλά σε συζήτηση για μια άλλη rom είχαν το ίδιο πρόβλημα και η απάντηση ήταν οτι με root δικαιώματα μπορείς να πειράξεις ενα configuration file που καθορίζει αν θα κάνει wake με τα κουμπιά του ήχου. Λογικά κάπου στο xda ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoysos1175 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Δεν θυμάμαι περισσότερα γιατί δεν με ενδιέφερε το θέμα. Απλά σε συζήτηση για μια άλλη rom είχαν το ίδιο πρόβλημα και η απάντηση ήταν οτι με root δικαιώματα μπορείς να πειράξεις ενα configuration file που καθορίζει αν θα κάνει wake με τα κουμπιά του ήχου. Λογικά κάπου στο xda ήταν. Έψαξα αρκετα στο XDA αλλά δεν βρήκα κάτι. Άφησα και μια ερώτηση εκεί και περιμένω να δώ αν υπάρχει γνωστή λύση. Άμα πάρω απάντηση θα σας ενημερώσω και εδω πέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 (edited) Φιλε The X , εννοειται πως χανονται ολα!! ειναι οπως ακριβως στο format στο pc και to laptop! οδηγος φυσικα και υπαρχει...και εδω και στο θεμα του modding...(εχει κουραστει ο καημενος ο dancer να το γραφει....) σε γενικες γραμμες, κρατησε backup τις επαφες σου, (επαφες->μενου->εισαγωγη/εξαγωγη-> εξαγωγη στην καρτα sd) αν θελεις και τα sms κατεβασε ενα προγραμμα απο το μαρκετ, κανε backup και μολις περασεις την καινουρια ρομ ξανα κατεβασε το προγραμμα,επανεφερε τα,οπως το ιδιο και τις επαφες σου, Αν θελετε τωρα και τα προργαμματα ...titanium back up free απο το μαρκετ! καντε back up οτι εφαρμογη θελετε! ( ΠΡΟΣΟΧΗ μονο προγραμματα και ΟΧΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ η αρχεια συστηματος ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ROM) υπαρχει περιπτωση να σας κολησει!! καλυτερα περαστε τα απο την αρχη οτι σας ειναι χρησημο! Αν τωρα παιζετε π.χ Angry Birds και δεν θελετε να χασετε τα save απο τα επιπεδα που εχετε φτασει,υπαρχει εφαρμογη και για αυτο,απλα πριν περαστε την καινουρια rom κρατηστε αντιγραφο, και στην συνεχεια,ξανακατεβαζετε την εφαρμογη και επαναφερετε τα χαμενα επιπεδα! Θα επιμεινω και θα πω και εγω πως η 2.3 εχει ακομα προβληματακια,που ταλαιπωρουνε, τον κατοχο του ideos.....Σε εμενα τελικα δουλεψε το wifi,δεν χαθηκανε ΠΟΤΕ φωτογραφιες, widgets,ουτε κλησεις αναπαντητες,η lcd οθονη του μια χαρα χωρις καθυστερισεις,αλλα ετρωγε κολληματα,ανεξηγητα restart, με αποκορυφωμα μια μερα να εχει κολλησει στο Logo <HUAWAI> και να μην επανερχεται με τιποτα...ευτυχως περασα τον φακελο dload με την 2.2.2 rom (για οσους δεν το βρηκανε,βρισκεται ακριβως κατω απο το link Με την 2.3 στο site της huawai) στην καρτα μνημης του κινητου, μεσω ομως του card reader του λαπτοπ... και πατωντας + και - και το power εκανε downgrade μια χαρα! Ενα ακομα προβλημα που ειχα ηταν οτι οταν εβαζα ανοιχτη ακροαση ο συνομηλητης μου ακουγε τον ευατο του καμπανα!!!! :lol: περισσοτερο και απο οτι μενα....σε αυτο ευθυνεται το δευτερο μικροφωνο που εχει πισω η συσκευη και που οσο και αν εψαξα δεν βγαινει off στην 2.3 με τιποτα..... Το πληκρτο του volume δεν ειναι ευκολη διαδικασια και εως αδυνατη να λειτουργησει στην 2.3. Εναλακτικα θα πρεπει ( με πολυ προσοχη και μονο για οσους ξερουνε πολυ καλα τι κανουνε) να ανοιχτει το αρχειο build.prop στον φακελο system και να αλλαχτει απο false σε true μια επιλογη που κανει ενεργη, το ξεκλειδωμα απο το πληκτρο αφης του μενου. (εγω δεν το εχω πειραξει!) Edited January 12, 2012 by georgekap1 Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts