Jump to content

Giorgos216

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Giorgos216

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 21

Giorgos216's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους! Χρειάζομαι συμμετέχοντες (δυστυχώς πάνω από 300) για το ερωτηματολόγιο της πτυχιακής εργασίας μου στα πλαίσια μεταπτυχιακού προγράμματος. Δεν παίρνει πάνω από 5-10 λεπτά, και θα με βοηθούσατε πολύ αν το κάνατε!😊🙏 Ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά! https://uva.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_6srTsIbcK3pZKAe
  2. https://www.skroutz.gr/s/4105473/Alcatel-One-Touch-Pop-C5-OT-5036D.html https://www.skroutz.gr/s/5514157/Alcatel-One-Touch-Pop-D5-5038D-4GB.html Καμία άποψη για αυτά; Κοιτάω μήπως αντί να βάλω πάνω από 100 να πάω για το Moto E, να παραμείνω λίγο πιο κάτω είτε για Lumia (520 ή 530), είτε για κάτι άλλο όπως αυτά.
  3. Θα προτιμούσα όχι, ένας λόγος είναι το service. Και γενικώς δε θα το προτιμούσα. Αν κάποια στιγμή ήθελα να δώσω πολλά να πάρω κάτι πολύ καλό, ίσως το σκεφτόμουν, αλλά τώρα που δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις, θα δώσω κανονικά κάποιο ποσό και θα το πάρω από εδώ (πιθανώς skroutz, εκτός αν πάω να δώσω τίποτα παιχνίδια στα Public και μου έρχεται περίπου στα ίδια).
  4. Τα Android και τα Windows Phone έχουν ουσιαστική διαφορά, για έναν χρήστη με λίγες απαιτήσεις, μόνο στην εμφάνιση του λογισμικού, σωστά; Έχω ακούσει για ελλείψεις εφαρμογών στα WP αλλά δε φαντάζομαι να μιλάμε για τις βασικές (YouTube, Skype, Viber, Whatsapp κλπ.). Προσωπικά μου αρέσει το interface των Android αλλά είναι και θέμα συνήθειας. Σκέφτομαι το Moto E που μου προτείνετε, μπορεί να βάλω τόσα να το πάρω αν είναι τόσο καλό (VFM δηλαδή).
  5. https://www.skroutz.gr/s/4379920/Samsung-Galaxy-Trend-Plus-3G-4GB.html?from=recommendation Αυτό τι λέει;
  6. Καλησπέρα, ψάχνω για smartphone μέχρι 100€. Ίσως να μπορούσα να πάω μέχρι 110€ αλλά δε θα το προτιμούσα. Αν έβγαινε κάτω από 100€ ακόμα καλύτερα φυσικά. Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση σε λογισμικό, μέχρι τώρα χρησιμοποιώ Android αλλά δε νομίζω πως θα είχα πρόβλημα να χρησιμοποιήσω Windows Phone. Ίσως δίνω μικρό προβάδισμα στο Android προς το παρόν. Οθόνη από 3.7-8" και πάνω, αλλά νομίζω όχι πάνω από 4.5". Ίσως κοντά στις 4" να είναι το κατάλληλο μέγεθος για μένα. Τώρα χρησιμοποιώ ένα Xperia Mini ST15i (3") και βγάζω λίγο τα μάτια μου, αλλά θέλω να χωράει άνετα στην τσέπη. Ιδιαίτερες απαιτήσεις σε τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχω. Να μην κολλάει μόνο στην αναζήτηση στο internet, YouTube κλπ. Φαντάζομαι ένας διπύρηνος φτάνει, δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα. Από κάμερα θα ήθελα να είναι 5MP αν γίνεται, όπως και αξιολογώ θετικά την ύπαρξη flash στην κάμερα. Τέλος, θα ήθελα να μην έχει μεγάλο δείκτη sar. Έχω δει αυτό (https://www.skroutz.gr/s/5317836/Nokia-Lumia-530.html?from=recently_viewed) του οποίου η τιμή είναι αρκετά ελκυστική, γι'αυτό και δεν ξέρω αν πρέπει να πάω παραπάνω από τόσο. Ίσως καλύπτομαι. Θα ήθελα να ακούσω κάποιες προτάσεις όμως, αν υπάρχει κάποιο άλλο VFM όπως κάποιο Android σε τέτοια τιμή. Ευχαριστώ προκαταβολικά :)
  7. Καλή τύχη σε όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος!
×
×
  • Create New...