alfeios Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Καλησπερα παιδιά ..... Εδω και τρεις ωρες αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα με το κινητό μου Huawei IDEOS X5 U8800. Ενεργοποιειται η δονηση και δονειται ξαφνικα και χωρις λογο, για αρκετη ωρα χωρις καμια ειδοποιηση ή κληση. Ακομη και κλειστο το ιδιο κανει. Εβγαλα την μπαταρια την ξαναεβαλα και το ξανακανει. Σχεδον συνεχεια με μικρες διακοπες. Επαναλλαμβανω οτι το κανει και απενεργοποιημενο οταν η μπαταρια ειναι στη θεση της. Ευχαριστώ Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Καλησπερα παιδιά ..... Εδω και τρεις ωρες αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα με το κινητό μου Huawei IDEOS X5 U8800. Ενεργοποιειται η δονηση και δονειται ξαφνικα και χωρις λογο, για αρκετη ωρα χωρις καμια ειδοποιηση ή κληση. Ακομη και κλειστο το ιδιο κανει. Εβγαλα την μπαταρια την ξαναεβαλα και το ξανακανει. Σχεδον συνεχεια με μικρες διακοπες. Επαναλλαμβανω οτι το κανει και απενεργοποιημενο οταν η μπαταρια ειναι στη θεση της. Ευχαριστώ Μου μυριζει βραχυκυκλωμα..Εαν δεν το κανε απενεργοποιημενο,θα'ριχνα το βαρος στο λειτουργικο.Θα προτεινα να το στειλεις στο service. edit* Μηπως ηρθε αντιμετωπο με νερο,υγρασια,πτωση? Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) Οχι δεν ειναι απο καποιο προγραμμα, επειδη το κανει και απενεργοποιημενο. Εχω βγαλει τη μπαταρια, και το στεγνωσα λιγο με πιστολακι μηπως ειναι θεμα υγρασιας, Θα την ξανατοποθετησω αργωτερα και θα ενημερωσω . Ευχαριστω. Μια μικρη πτωση πριν απο μια βδομαδα. Και να το εμφανισε σημερα ? Edited October 28, 2011 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsolkas Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 η περιπτωση αυτη μου θυμιζει κατι walkie talkie που ειχαν αυτο το προβλημα και τελικα εφταιγε η μπαταρια τους. τι κλειστα τι ανοιχτα αυτα συνεχιζαν να δονουν ασταματητα. αν μπορεις να το βαλεις να φορτισει πληρως και ας δονει και μολις φορτισει βγαλε την μπαταρια για 2 λεπτα και ξαναβαλτην. τοτε αυτο ειχαμε κανει και ηρθαν στα ισα τους. τωρα θα μου πειτε(και πολυ σωστα) τι σχεση εχει το κινητο με το walkie talkie? και εγω θα σας πω:την μπαταρια.. δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις και να μας πεις το αποτελεσμα τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 η περιπτωση αυτη μου θυμιζει κατι walkie talkie που ειχαν αυτο το προβλημα και τελικα εφταιγε η μπαταρια τους. τι κλειστα τι ανοιχτα αυτα συνεχιζαν να δονουν ασταματητα. αν μπορεις να το βαλεις να φορτισει πληρως και ας δονει και μολις φορτισει βγαλε την μπαταρια για 2 λεπτα και ξαναβαλτην. τοτε αυτο ειχαμε κανει και ηρθαν στα ισα τους. τωρα θα μου πειτε(και πολυ σωστα) τι σχεση εχει το κινητο με το walkie talkie? και εγω θα σας πω:την μπαταρια.. δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις και να μας πεις το αποτελεσμα τελικα. θα το δοκιμασω και αυτο. Παντως ενα στεγνωμα με το πιστολακι που του εκανα δεν απεδωσε ..... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Έβαλα την u8800-cm7-111018 με franco.Kernel. Όλα καλά μετά την βοήθειά σας. Κανα δυο βοήθεις ακόμα.... Πρώτον, βλέπω ότι στο τηλ χωρίς να έχω κάνει κάτι, έχει super user. να αφήσω αυτό ή να βάλω πάλι το z4root? Γιατί δεν αφήνεις τα zip ως έχουν? Θα χρειαστείς και αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18525603&postcount=1058 για να μην μπαίνει σε airplane mode. Αυτό δεν με αφήνει να το κάνω. Έβαλα τον Astro manager, αλλά πάλι δεν με αφήνει να το αντιγράψω. Λέει copy error. java.io. FileNotFoundEcxeption.... (permission denied) Και κάτι τελευταίο, στο μενού (στις ρυθμίσεις), όταν πάω πίσω (με το βελάκι, αντί να με πάει ένα βήμα πίσω, με πάει στο αρχικό μενού. Πώς το αλλάζω αυτό? Ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) Έβαλα την u8800-cm7-111018 με franco.Kernel. Όλα καλά μετά την βοήθειά σας. Κανα δυο βοήθεις ακόμα.... Πρώτον, βλέπω ότι στο τηλ χωρίς να έχω κάνει κάτι, έχει super user. να αφήσω αυτό ή να βάλω πάλι το z4root? Αυτό δεν με αφήνει να το κάνω. Έβαλα τον Astro manager, αλλά πάλι δεν με αφήνει να το αντιγράψω. Λέει copy error. java.io. FileNotFoundEcxeption.... (permission denied) Και κάτι τελευταίο, στο μενού (στις ρυθμίσεις), όταν πάω πίσω (με το βελάκι, αντί να με πάει ένα βήμα πίσω, με πάει στο αρχικό μενού. Πώς το αλλάζω αυτό? Ευχαριστώ.... Το z4root δε χρειαζεται απο οτι ξερω πλεον! Στο αλλο σου προβλημα για να κανεις την αντικατασταση του αρχειου με το αλλο,εγω το εκανα με το root explorer και ειναι πανευκολο! Αυτο το προβλημα το ειχα κ εγω σε παλιοτερη rom αλλα δε ξερω πως λυνεται! Πιθανοτατα με το spare parts που ειναι προεγκατεστημενη εφαρμογη της cm7. Edited October 28, 2011 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) Έβαλα το root explorer, αλλά μου λέει ότι you can not paste here because the file system is read only.... Edit, το έκανα, σου δίνει δυνατότητα να αλλάξεις τα permisions. Έβγαλα το read only και όλα εντάξει.... Edited October 28, 2011 by TziMmys79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Έβαλα το root explorer, αλλά μου λέει ότι you can not paste here because the file system is read only.... Edit, το έκανα, σου δίνει δυνατότητα να αλλάξεις τα permisions. Έβγαλα το read only και όλα εντάξει.... Εννοιτε οτι το αρχειο που κατεβασες για να αντικαταστησεις αυτο του τηλεφωνου θα το αποσυμπιεσεις πρωτα κ αυτο που εχει μεσα θα βαλεις στο φακελο που λενε κ οι οδηγιες! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Καλησπερα παιδιά ..... Εδω και τρεις ωρες αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα με το κινητό μου Huawei IDEOS X5 U8800. Ενεργοποιειται η δονηση και δονειται ξαφνικα και χωρις λογο, για αρκετη ωρα χωρις καμια ειδοποιηση ή κληση. Ακομη και κλειστο το ιδιο κανει. Εβγαλα την μπαταρια την ξαναεβαλα και το ξανακανει. Σχεδον συνεχεια με μικρες διακοπες. Επαναλλαμβανω οτι το κανει και απενεργοποιημενο οταν η μπαταρια ειναι στη θεση της. Ευχαριστώ τελικα αδικος κοπος ...... το προβλημα με τη δονηση αποκατασταθηκε αλλα ....... ανακαλυφθηκε αλλο πολυ πιο σοβαρο, που δεν το εβλεπα προσεχοντας την δονηση, Δεν με εκουν και δεν ακουω κατα τις κλησεις. Μαλλον προερχεται απο υγρασια. Την Δευτερα στο service. Αραγε θα στοιχισει πολλα ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 τελικα αδικος κοπος ...... το προβλημα με τη δονηση αποκατασταθηκε αλλα ....... ανακαλυφθηκε αλλο πολυ πιο σοβαρο, που δεν το εβλεπα προσεχοντας την δονηση, Δεν με εκουν και δεν ακουω κατα τις κλησεις. Μαλλον προερχεται απο υγρασια. Την Δευτερα στο service. Αραγε θα στοιχισει πολλα ; κατι μας κρυβεις μου φαινεται ......νερακι..:ninja::ninja::ninja: Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 κατι μας κρυβεις μου φαινεται ......νερακι..:ninja::ninja::ninja: Οχι δεν το κρυβω, απλα δεν θεωρησα οτι πηρε νερακι. (κρασακι ηταν) Χυθηκε ενα ποτηρι στο τραπεζι και απλα ακουμπησε ελαχιστα πανω του. Ελαχιστα, Ημουν εκει,, αμεσως το πηρα, το ανοιξα, δεν ειδα ιχνος μεσα, το φυσηξα με πιστολακι, αλλα λογω τιμης δεν θεωρησα οτι μπορει να επιραστηκε απο αυτο. Αλλωστε το εκανε 3-4 ωρες μετα. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Οχι δεν το κρυβω, απλα δεν θεωρησα οτι πηρε νερακι. (κρασακι ηταν) Χυθηκε ενα ποτηρι στο τραπεζι και απλα ακουμπησε ελαχιστα πανω του. Ελαχιστα, Ημουν εκει,, αμεσως το πηρα, το ανοιξα, δεν ειδα ιχνος μεσα, το φυσηξα με πιστολακι, αλλα λογω τιμης δεν θεωρησα οτι μπορει να επιραστηκε απο αυτο. Αλλωστε το εκανε 3-4 ωρες μετα. ειχα ενα blade το οποιο επαθε αυτο που περιγραφεις (...μπυριτσα) ....την επομενη μερα αρχισε τα κουλα...δονησεις ακυρες..εσβηνε...τελικα εφτιαξε μονο του(πηρα και μια καινουρια μπαταρια βεβαια).Τωρα το εχει η αδερφη μου και λειτουργει μια χαρα :rolleyes: Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Θα δειξει ..... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkoukoun Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 καλησπερα παιδια...εχω εδω και 2 μερες που αντιμετωπιζω προβλημα με το βασικο ακουστικο...το προβλημα δημιουργηθηκε οταν το ανιψακι μου ακουμπισε την οθονη ενω ηταν σε ανοιχτη ακροαση...οταν βαζω ανοιχτη ακροαση το πισω ηχειο λειτουργει κανονικα και γενικα το κινητο ανταποκρινεται απλα δεν ξερω αν καποιος συνδιασμος κουμπιων στην οθονη εφερε αυτο το αποτελεσμα. το κινητο ουτε επεσε ποτε αλλα ουτε εχει φαει υγρασια (νερο κλπ). ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Δοκιμασε κανεις να παιξει το shadowgun? Ωραιο παιχνιδι, παιζει με το chainfire 3d και το nvidia plugin + reduce textures, αλλα μετα απο λιγο κρασαρει και πρεπει να βγαλω την μπαταρια για να ξεκολησει. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Παρατήρησα κάτι περίεργο , κλειστό το κινητό φορτίζει μέχρι 94% ενώ ανοικτό 100% , όλα αυτά σύμφωνα με το widget battery monitor που δείχνει και την τάση της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Εγώ έχω παρατηρήσει ότι όταν το φορτίζω απο το usb όση ώρα και να το αφήσω μένει στο 100%. Αντίθετα με το δικό του φορτιστή, φτάνει στο 100% αλλά αν το αφήσω το βράδυ να φορτίζει την άλλη μέρα το βρίσκω στο 96-97%. Υποθέτω οτι μόλις φτάσει στο 100% σταματάει τη φόρτιση και δεν την ξαναρχίζει αν δεν πέσει κάτω απο κάποιο ποσοστό π.χ. 95%. Αλλά στη φόρτιση απο USB δεν φαίνεται να το κάνει αυτό. :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 http://www.ebay.co.uk/itm/1700MAH-HB4F1-Battery-Huawei-U8800-IDEOS-X5-E5832-/150659343781?pt=PDA_Accessories&hash=item2313ff25a5 Την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 http://www.ebay.co.uk/itm/1700MAH-HB4F1-Battery-Huawei-U8800-IDEOS-X5-E5832-/150659343781?pt=PDA_Accessories&hash=item2313ff25a5 Την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις? Postage: Not available to Greece. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Postage: Not available to Greece. Εντάξει ρε παιδί μου μην κολλάς στις λεπτομέρεις.Υπάρχουν πολλοί πωλητές που την έχουν απλά έβαλα αυτόν τυχαία.Αμα ειναι καλή θέλουμε να μάθουμε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akile Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Παίδες καλησπέρα, το κινητάκι το έχω ένα 2μηνο και είναι αρκετά καλό. Μια ερώτηση μόνο, από τότε που το πήρα το GPS δεν έχει βρει ποτέ την θέση μου. Την βρίσκω μόνο μέσω wi-fi. Κάθε φορά που προσπάθησα το άφησα κανα τεταρτάκι να ψάχνει αλλα τπτ.. Επίσης με την δοκιμαστική του Sygic μου έβγαζε εντελώς διαφορετική θέση, αλλά και με το GPSFix που κατέβασα δεν βρήκα κάτι, δεν βρίσκει την θέση μου. Τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Παίδες καλησπέρα, το κινητάκι το έχω ένα 2μηνο και είναι αρκετά καλό. Μια ερώτηση μόνο, από τότε που το πήρα το GPS δεν έχει βρει ποτέ την θέση μου... Copy-Paste περιπτωση με το x5 ενος φιλου.Δοκιμασα τα παντα.Το μονο που δεν εκανα,εσκεμμενα,ηταν η αλλαγη της rom.Τελικα το πηγε στο service.Το παρελαβε μετα απο ~12 εργασιμες λεγοντας του οτι το προβλημα διορθωθηκε με flashαρισμα.Πιπ@ς!Φυσικα και συνεχισε με το ιδιο ακριβως προβλημα.Τωρα καποια στιγμη θα το παει ο ιδιος για 2η φορα κατοπιν τηλεφωνικης επικοινωνιας. Νομιζω πως ειναι προβλημα του δεκτη και οχι του λειτουργικου. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Παίδες καλησπέρα, το κινητάκι το έχω ένα 2μηνο και είναι αρκετά καλό. Μια ερώτηση μόνο, από τότε που το πήρα το GPS δεν έχει βρει ποτέ την θέση μου. Την βρίσκω μόνο μέσω wi-fi. Κάθε φορά που προσπάθησα το άφησα κανα τεταρτάκι να ψάχνει αλλα τπτ.. Επίσης με την δοκιμαστική του Sygic μου έβγαζε εντελώς διαφορετική θέση, αλλά και με το GPSFix που κατέβασα δεν βρήκα κάτι, δεν βρίσκει την θέση μου. Τι πρέπει να κάνω; Για δες και με gps test https://market.android.com/details?id=com.chartcross.gpstest&feature=search_result σε εξωτερικο χωρο να βλεπεις ουρανο. data ιντερνετ απο το τηλεφωνο εχεις? αν ναι ανοιξε το. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Εγω παντως απο το gps ειμαι ευχαριστημενος χωρις data αργει λιγο, αλλα οχι τραγικα πολυ, με data κλειδωνει αμεσα. Το μονο που με εχει χαλασει λιγο ειναι το αγνωστης αιτιας flickering της οθονης κατω απο καποιες συγκεκριμενες συνθηκες δλδ να εχω ανοιχτο wifi και χαμηλο φωτισμο, μερικες φορες και με data συνδεση αλλα οχι τοσο οσο με το wifi. Δεν ξερω τι φταιει, αλλα ειναι το μονο που με εχει προβληματισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts