Jump to content

pkoukoun

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pkoukoun

  1. Θα ειναι στοκ μετα? Θα μπορω να κανω ενημερωση σε πριπτωσβ που υπαρξει βελτιωση στην 4.3 μετα? Μπορεις να μου στειλεις link της clock recovery? Η διαδικασια θα ειναι με ODIN? Σε ευχαριστω για τις οδηγιες!!
  2. Φιλε μου το μονο που εκανα ηταν copy ολου του τηλεφωνου σε ενα φακελο....υπαρχει λυση η το εκαψα?
  3. Φιλε μου το μονο που εκανα ηταν copy ολου του τηλεφωνου σε ενα φακελο....
  4. Εχω ενα s3 το οποιο ειχα αγορασει απο την Vodafone....δεν ηταν ομως κλειδωμένο. Με το τελευταιο update σε 4.3 και το ξενέρωμα αποφασισα να επιστρεψω στην 4.1.2 την οποια κατεβασα απο το sammobile σκετο firmware I9300XXUGMJ9. Τωρα το κινητο μου δεν βλεπει την καρτα sim μου η οποια ειναι wind!! Τι να κάνω?? η ολη διαδικασια εγινε μεσω ODIN 3! Ευχαριστώ
  5. Εχω ενα s3 το οποιο ειχα αγορασει απο την Vodafone....δεν ηταν ομως κλειδωμένο. Με το τελευταιο update σε 4.3 και το ξενέρωμα αποφασισα να επιστρεψω στην 4.1.2 την οποια κατεβασα απο το sammobile σκετο firmware I9300XXUGMJ9. Τωρα το κινητο μου δεν βλεπει την καρτα sim μου η οποια ειναι wind!! Τι να κάνω?? η ολη διαδικασια εγινε μεσω ODIN 3! Ευχαριστώ
  6. καλησπερα σε ολους, θα μπορουσε καποιος να μου λυσει μια απορια:θελω να φλασαρω το cm 10.1 σε galaxy s+ το τηλεφωνο τωρα εχει stock firmware 2.3.6 gigabread, πρεπει ή οχι να αλλαξω και kernel και αν ναι πως? Ευχαριστω πολυ!
  7. Υπάρχει τρόπος εφόσον έχει γίνει αναβάθμιση να γυρίσει πίσω?? ευχαριστώ!!
  8. Παιδια καλησπέρα.... Πηγα να περασω την Gigabread με Odin και το τηλεφωνο κανει συνεχεια επανεκινησεις!!!τι κανω τωρα???το σώνω ή το πετάω?? Ευχαριστώ
  9. τελικα ουτε με factory reset δεν λυθηκε το προβλημα....δεν καταλαβαινω γιατι!!!καμια ιδεα παιδια??factory reset του εκανα απο τις ρυθμίσεις!!
  10. Μετα απο την τοσο αναμενόμενη αναβάθμιση αντιμετωπιζω το εξης προβλημα....παω ρυθμισεις, ηχος, και ανταποκριση δονησης που ενεργοποιει την δονηση με καθε πατημα και δεν ανταποκρινεται!!!μηπως κατι δεν παει καλα με την αναβάθμιση? Πρίν την αναβάθμιση λειτουργουσε!!:worry:
  11. δεν νομίζω ότι θα αργήσει φίλε μου και για εσάς!!
  12. παιδια ναι ειμαι πλεον ενημερωμένος.....σε jelly!!!:w00t:
  13. καλημερα σασ....Μολις μου ηρθε μια ειδοποιηση στο κινητο μου (Vodafone) για ενημερωση λογισμικου!!σε jelly λεει....320 ΜΒ. Θα σας ενημερώσω για το τι ειναι!!!
  14. Χρόνια πολλά και καλη χρονια σε ολους. Εχω εδω και 3 μηνες το plus και με προβληματιζει καποιες φορες γιατι ειτε καλεσω εγω ειτε με καλεσουν μετα απο 1,5 λεπτο ή και 2(max) το κινητο μου κανει αποσυνδεση. Μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου δινει παλι γραμμη για να καλεσω και δεν ξανα κοβει την γραμμη. Δεν εχω δοκιμασει αλλη Sim αλλα την Sim μου την ειχα σε αλλη συσκευη πριν και τετοιο προβλημα δεν ειχα? Τι θα μπορουσε να ειναι το προβλημα? υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα λειτουργικου? Πως θα μπορουσε να ειναι θεμα σηματος της συσκευης αν με την δευτερη δεν χανει παλι το σήμα? Ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σας.
  15. καλησπερα παιδια...εχω εδω και 2 μερες που αντιμετωπιζω προβλημα με το βασικο ακουστικο...το προβλημα δημιουργηθηκε οταν το ανιψακι μου ακουμπισε την οθονη ενω ηταν σε ανοιχτη ακροαση...οταν βαζω ανοιχτη ακροαση το πισω ηχειο λειτουργει κανονικα και γενικα το κινητο ανταποκρινεται απλα δεν ξερω αν καποιος συνδιασμος κουμπιων στην οθονη εφερε αυτο το αποτελεσμα. το κινητο ουτε επεσε ποτε αλλα ουτε εχει φαει υγρασια (νερο κλπ). ευχαριστω
  16. Φιλε μου καλησπερα....το κινητο το κανει αυτο γιατι εχει επιλογη να κανει save στην sim....αν το γυρισεις στην συσκευη τοτε θα εισαι οκ!!πατα επαφες το κατω αριστερα κουμπι....μετα το περισσοτερα και μετα πατας ρυθμισεις....στο αποθηκευση νεων επαφων κανονιζεις που θες να σωζει και τι!!
  17. καλησπέρα παιδιά και από εμένα..... νέος στο android αλλά πολύ ευχαριστημένος για την ώρα από το plus.... Έχω πάρει χαμπάρι όμως ότι κάνει από μόνο του κάποια reboot σε άσχετο χρόνο.... υπάρχει δλδ το ενδεχόμενο να το κάνει κάποια μέρα αλλά και κάποια άλλη όχι... αυτό πιστεύετε ότι μπορεί οφείλετε στο λειτουργικό του?τι μου προτείνετε να κάνω? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!
×
×
  • Create New...