Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε ποια rom εισαι και με τι kernel? στην 2.2.2 που ημουν (genokolar's v8.4) με τον kernel του geno επισης ((μια edited μορφη (edited κυριως για stability) απο εναν απο τους πρωτους kernels του franco)) ειχα δει οτι τα παει πολυ καλα με on demand (επαιζα ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΑ στα 122 min 1,2ghz max πανω απο αυτο ειχα κανα reboot που και που).

σε geno's cm7 + franco kernel που ειμαι τωρα ειμαι με smartassv2 και 400min 1,4max και παει μια χαρα. (ημουν με ondemand μεχρι χτες και εδω αλλα το αλλαξα για καλυτερο batery life μιας και το smartassv2 εχει φαει πολυ καλο optimization στον kernel του).

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σε ποια rom εισαι και με τι kernel? στην 2.2.2 που ημουν (genokolar's v8.4) με τον kernel του geno επισης ((μια edited μορφη (edited κυριως για stability) απο εναν απο τους πρωτους kernels του franco)) ειχα δει οτι τα παει πολυ καλα με on demand (επαιζα ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΑ στα 122 min 1,2ghz max πανω απο αυτο ειχα κανα reboot που και που).

σε geno's cm7 + franco kernel που ειμαι τωρα ειμαι με smartassv2 και 400min 1,4max και παει μια χαρα. (ημουν με ondemand μεχρι χτες και εδω αλλα το αλλαξα για καλυτερο batery life μιας και το smartassv2 εχει φαει πολυ καλο optimization στον kernel του).

Την genov8.4 έχω βάλει από το δικό σου ''πακέτο'' (όλο το πακέτο) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Την έχω προτείνει και σε άλλα παιδιά από εδώ που ήθελαν κάτι απροβλημάτιστο. Επίσης έχω τις ίδιες ρυθμίσεις με σένα (122-1200) εκτός από governor που έχω βάλει τον minmax. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

δεν στα δειχνει γιατι α) δεν μπηκε σε deep sleep καθολου για να στο δειξει... και β) δεν μπηκε στα 122mhz επισης... προφανος πρεπει να ορισεις παλι τις ρυθμησεις της cpu... χρησιμοποιησε το no frills (καλυτερο απο το set cpu) αλλα σε καθε reboot ΕΣΥ να κανεις enable τις ρυθμίσεις και οχι αυτοματα... ειναι καλυτερο και πιο σταθερο γενικος.

Και τον προγραμματισμο I/O σε ποιο απο τα δυο να το εχω,σε bfg η noop?

Οταν λες να κανω enable μετα απο reboot εννοεις να μην τσεκαρω την εφαρμογη στην εκκινηση?

Απο οτι ειδα με την εφαρμογη που μου προτεινες δειχνει το 122mhz στο 0% αλλα οχι το deep sleep στο οποιο μαλλον δεν μπηκε παλι!!

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

το no frills ειναι για να οριζεις σε ποιες τιμες θα λειτουργει ο cpu, τον governor κλπ... οχι για να βλεπεις τι κανει ο cpu...

το deep sleep δεν το βαζεις εσυ... αυτο γινεται οταν κλεινει η οθονη... αυτοματα! ειναι κατασταση "υπνου" του cpu.

απλα να μην το τσεκαρεις να βαζει τις τιμες αυτοματα στην εκκινιση της συσκευης αλλα να ανοιγεις το προγραματακι και να πατας εσυ apply καθε φορα...

περα απο bfq και noop δεν εχεις αλλα? αν ειναι μονο αυτα τα 2 βαλε bfq.

Ρε παιδια το πρασινο λαμπακι επανω στο ακουστικο γιατι μου ειναι αναμενο συνεχεια?

Ειναι νορμαλ αυτο,υπαρχει τροπος να το σβησω?

Ρε παιδια το πρασινο λαμπακι επανω στο ακουστικο γιατι μου ειναι αναμενο συνεχεια?

Ειναι νορμαλ αυτο,υπαρχει τροπος να το σβησω?

Για κάποιο λόγο θα κόλλησε, κάνε ένα Reboot και λογικά θα είναι ok.

Το εκανα reeboot .το εσβησα αλλα και σβηστο το τηλ. εξακολουθει και αναβει συνεχεια το λαμπακι,μονο οταν βγαζω την μπαταρια σβηνει(ε' αυτο ελειπε!) και οταν την ξαναβαζω παλι αναβει το λαμπακι χωρις καν να το εχω ανοιξει το τηλ.

Να το κανω factory reset?

Πηγα απ'την wind και το παιδι μου ειπε οτι δεν το βγαζουν με τιποτα DOA (σημερα ειναι η 14η μερα)για το λεντακι,και γιατι ηδη μου εβγαλαν ενα Χ5 DOA για το bluetooth που μπορει και να μην ηταν θεμα τηλεφωνου αλλα κανενος "σπασμενου" προγραματος που ειχα εγκαταστησει δεν θελω να τους χρεωσω και αλλη συσκευη!

το no frills ειναι για να οριζεις σε ποιες τιμες θα λειτουργει ο cpu, τον governor κλπ... οχι για να βλεπεις τι κανει ο cpu...

το deep sleep δεν το βαζεις εσυ... αυτο γινεται οταν κλεινει η οθονη... αυτοματα! ειναι κατασταση "υπνου" του cpu.

απλα να μην το τσεκαρεις να βαζει τις τιμες αυτοματα στην εκκινιση της συσκευης αλλα να ανοιγεις το προγραματακι και να πατας εσυ apply καθε φορα...

περα απο bfq και noop δεν εχεις αλλα? αν ειναι μονο αυτα τα 2 βαλε bfq.

Ναι στο no frills εχει μονο αυτες τις δυο επιλογες bfg και noop!

Εχθες παντως επειδη δε μπορουσα να εντοπισω ποια εφαρμογη μπορει να ετρεχε ωστε να χρησιμοποιει μονιμως ο cpu 122mhz το αφησα πριν κοιμηθω στα 45% με μπαταρια στα 50% μετα απο reboot της συσκευης και εκτελωντας και το fast reboot ωστε να κλεισουν καποια πραγματα και οταν ξυπνησα σημερα μου ζητουσε φορτιση ενω ο cpu ετρεχε στo 122mhz 72%!!

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Το εκανα reeboot .το εσβησα αλλα και σβηστο το τηλ. εξακολουθει και αναβει συνεχεια το λαμπακι,μονο οταν βγαζω την μπαταρια σβηνει(ε' αυτο ελειπε!) και οταν την ξαναβαζω παλι αναβει το λαμπακι χωρις καν να το εχω ανοιξει το τηλ.

Να το κανω factory reset?

Πηγα απ'την wind και το παιδι μου ειπε οτι δεν το βγαζουν με τιποτα DOA (σημερα ειναι η 14η μερα)για το λεντακι,και γιατι ηδη μου εβγαλαν ενα Χ5 DOA για το bluetooth που μπορει και να μην ηταν θεμα τηλεφωνου αλλα κανενος "σπασμενου" προγραματος που ειχα εγκαταστησει δεν θελω να τους χρεωσω και αλλη συσκευη!

Δοκίμασε το, αν έχεις το CWM κράτησε ένα Backup .

Edit: Πριν κάνεις Reset βάλε και βγάλε τον φορτιστή, δοκίμασε και με κλειστό και με ανοιχτό το κινητό μήπως ξε-κολλήσει!

Πως θα το κανω ρε φιλε,δεν ξερω,φοραω την μαμα rom και θα'θελα να κανω και μπακαπ στην sd ολα για να μην τα ξαναπερναω απ'την αρχη!

Λιγη βοηθεια αν γινετε?

Χάνεται η εγγύηση με την παρακάτω διαδικασία αλλά μπορείς να το επαναφέρεις πολυ εύκολα.

Βήματα:

1) Κλείνεις το κινητό και περιμένεις 10 δευτερόλεπτα.

2) Κρατάς πατημένα και τα δύο (+-) πλήκτρα έντασης και εκεί θα σου εμφανίσει με ροζ οθόνη.

3) Θα συνδέσεις το κινητό με USB στο PC και στην επιλογή "Υπολογιστής" (σε περίπτωση που έχεις Windows) θα εμφανιστεί ένας φάκελος (δεν θυμάμαι όνομα αλλά θα τον εντοπίσεις εύκολα) . Στον φάκελο αυτό υπάρχουν κάποια αρχεία. Αντίγραψε στο PC το αρχείο recovery.img για να μπορείς να το επαναφέρεις (με την ίδια διαδικασία) και κατέβασε αυτό το recovery.img http://www.megaupload.com/?d=IY7JKHR0 και βάλε το στη θέση που ήταν και το stock recovery . Αυτό ήταν, κάνεις ασφαλής κατάργηση υλικού από την κάτω μπάρα των Windows και βγάζεις την μπαταρία , την βάζεις και ξεκινάς το κινητό (αφού κρατήσεις πατημένο το πάνω πλήκτρο της έντασης (+) και θα ανοίξει το Clock Work Mod . Aπό εκεί υπάρχει επιλογή για Back up and restore :)

Edited by Mitsos_The_Great

Χάνεται η εγγύηση με την παρακάτω διαδικασία αλλά μπορείς να το επαναφέρεις πολυ εύκολα.

Βήματα:

1) Κλείνεις το κινητό και περιμένεις 10 δευτερόλεπτα.

2) Κρατάς πατημένα και τα δύο (+-) πλήκτρα έντασης και εκεί θα σου εμφανίσει με ροζ οθόνη.

3) Θα συνδέσεις το κινητό με USB στο PC και στην επιλογή "Υπολογιστής" (σε περίπτωση που έχεις Windows) θα εμφανιστεί ένας φάκελος (δεν θυμάμαι όνομα αλλά θα τον εντοπίσεις εύκολα) . Στον φάκελο αυτό υπάρχουν κάποια αρχεία. Αντίγραψε στο PC το αρχείο recovery.img για να μπορείς να το επαναφέρεις (με την ίδια διαδικασία) και κατέβασε αυτό το recovery.img http://www.megaupload.com/?d=IY7JKHR0 και βάλε το στη θέση που ήταν και το stock recovery . Αυτό ήταν, κάνεις ασφαλής κατάργηση υλικού από την κάτω μπάρα των Windows και βγάζεις την μπαταρία , την βάζεις και ξεκινάς το κινητό (αφού κρατήσεις πατημένο το πάνω πλήκτρο της έντασης (+) και θα ανοίξει το Clock Work Mod . Aπό εκεί υπάρχει επιλογή για Back up and restore :)

Αν κανεις back up την μανισια rom (πριν περασεις φυσικα την custom rom) με το restore γυρνας στην μανισια και μετα κανεις copy paste το recovery.img στην μωβ οθονη και το κινητο ειναι 100% μεσα στην εγγυηση παλι?

Επισης εχω κρατησει ολα τα αρχεια κ τους φακελους (που σου εμφανιζει στον υπολογιστη οταν εισαι στην μωβ οθονη) οχι μονο το recovery.img, αν το ανοιξω με μωβ οθονη και τα κανω ολα copy paste τι θα γινει?

Backup μπορείς να κάνεις και χωρίς αυτή τη διαδικασία, μέσω του hiSuite. Το hiSuite είναι εφαρμογή της Huawei για διαχείριση της συσκευής από το Pc.

Υποστηρίζει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των επαφων, sms, και εφαρμογών.

Backup μπορείς να κάνεις και χωρίς αυτή τη διαδικασία, μέσω του hiSuite. Το hiSuite είναι εφαρμογή της Huawei για διαχείριση της συσκευής από το Pc.

Υποστηρίζει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των επαφων, sms, και εφαρμογών.

Κατσε λιγο, οταν κανεις backup μεσω του clockworkmod δεν κανει backup την rom?

Το τηλ. οπως ειπα ειναι μαμησιο,δεν εχει custom firm. ουτε ειναι rooted!

Τωρα αν ακολουθησω αυτο:

Step 1. Go to your Huawei Ideos X5 Settings screen.

Step 2. Touch Privacy.

Step 3. Touch Factory data reset.

Step 4. When prompted, touch Reset phone, and then touch Erase everything.

Step 5. Your Huawei Ideos X5 will be brought to the original factory settings, and then restarts

Πριν ομως θα εχω κανει αυτο:

Remember to back up the important data stored on your Huawei Ideos X5, do the followings to back up.

Step 1. Go to your Huawei Ideos X5 Settings screen.

Step 2. Touch Privacy.

Step 3. Select the Back up my data check box.

Δεν θα ειμαι ενταξει?

Το hisuite το εχω βαλει αλλα ποτε δεν βλεπει το τηλ. και δεν μπορω να συνδεθω!

Αν το κανω factory reset χανω την εγγυηση?

Edited by valsam

Το HiSuite δεν κάνει backup τη ρομ, αλλά μόνο αυτά που έγραψα πιο πάνω.

Είναι μια λύση να μη χαθουν τα πολύτιμα δεδομένα, χωρίς να χρειαστεί να μπει custom recovery, σε περίπτωση που ο χρηστής δεν το θέλει.

Τώρα βέβαια αν το hisuite δε συνδέεται υπάρχει πρόβλημα.

Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα(με custom rom όμως) και το έλυσα αντιγράφοντας απευθείας το hisuite.apk(το οποίο βρίσκεται στο φάκελο της εφαρμογής στο Pc, συνήθως /Program Files/Hi Suite/APK). Μπορείς να δοκιμάσεις να το εγκαταστήσεις χειροκίνητα. Σε εμένα αυτό δεν έπιασε και γιαυτό το αντέγραψα απευθείας στο φάκελο /system/app. Αν λοιπόν και εσύ δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις φυσιολογικά, τοτε δεν έχεις άλλη λύση από το να κάνεις τη συσκευή root(μπορεί να γίνει προσωρινά με το z4root, που σημαίνει ότι μετά από επανεκκίνηση θα είναι και πάλι unrooted).

Τώρα αυτό που περιγράφεις δεν το έχω δοκιμάσει, οπότε δεν ξέρω τι αντίγραφα ασφαλείας δημιουργούνται και για ποια δεδομένα.

Εγω παντως επιτελους ελυσα το θεμα του deep sleep με την cm7 και το widgetlocker!!

Πολυ καλη και σταθερη rom με πολυ ομορφο κ διαφορετικο U/I.

Οσοι θελουν να λυσουν το προβλημα του deep sleep mode τους προτεινω κ εγω

αυτη την rom!

Ευχαριστω πολυ τον iakoboss7 για την βοηθεια του!!

Εγω παντως επιτελους ελυσα το θεμα του deep sleep με την cm7 και το widgetlocker!!

Πολυ καλη και σταθερη rom με πολυ ομορφο κ διαφορετικο U/I.

Οσοι θελουν να λυσουν το προβλημα του deep sleep mode τους προτεινω κ εγω

αυτη την rom!

Ευχαριστω πολυ τον iakoboss7 για την βοηθεια του!!

Πριν λιγο μηλισα με την Arvato που εχουν το σερβις της Huawei και μου ειπαν οτι το θεμα του deep sleep ειναι καθαρα problhma απο kapoia εφαρμογη η widget που εγκαταστησαμε και συνεχιζει και τρεχει κατι και δεν το αφηνει το τηλ. να μπει deep sleep mode.

Πριν λιγο μηλισα με την Arvato που εχουν το σερβις της Huawei και μου ειπαν οτι το θεμα του deep sleep ειναι καθαρα problhma απο kapoia εφαρμογη η widget που εγκαταστησαμε και συνεχιζει και τρεχει κατι και δεν το αφηνει το τηλ. να μπει deep sleep mode.

Πολυ πιθανον! Ακομα και στο xda καπου ανακαλυψα καποιο thread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1043760 που συζητουσαν το συγκεκριμενο θεμα και δεν εβρισκαν καποια συγκεκριμενη λυση. Οποτε ουσιαστικα ολοι περιμενουμε την επομενη επισημη αναβαθμιση μηπως και λυσουν το προβλημα απο την εταιρια αφου ειναι πιθανον και οι ιδιοι να το γνωριζουν !!

Παντως προς το παρον με αυτη την rom και τον kernel σε συνδυασμο με με το widgetlocker φαινεται να δουλευει καλυτερα το θεμα του deep sleep.

Edited by baiosss

εχει δοκιμασει κανεις αυτην την μπαταρια : http://www.ebay.com/itm/1700MAH-HB4F1-Battery-Huawei-U8800-IDEOS-X5-E5832-/150659343781?pt=PDA_Accessories&hash=item2313ff25a5 ???

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Καλησπερα εχω το εξης προβλημα πολλες φορες οταν παω να παρω τηλεφωνο αργει πολυ να συνδεθει.wind εχω δεν ξερω αν παιζει ρολο αντιμετωπιζει καποιος το προβλημα αυτο??

επισης πως θα γινει στο ebuddy οταν σβηνει η οθονη να μην κανει log out αλλα να παραμενει συνεχεια συνδεμενο??

mi8

καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να ρωτεισω αν γινεται βιντεοκληση με το χ5?

Γινεται αλλα με την βασικη καμερα εφοσων δεν υπαρχει καμερα απο μπροστα!

Πριν λιγο καιρο θυμαμαι που ειχε αναφερθει καπου κατι σχετικα με την αλλαγη τιμων των speaker αλλα δε θυμαμαι σε ποιο σημειο.

Θυμαμαι μονο οτι επρεπε να βρουμε μεσα στον φακελο etc καποιο αρχειο whvolume η κατι τετοιο και να αλλαξουμε τις τιμες του ακουστικου απο κει μεσα!

Το προβλημα ειναι οτι μεσα στον συγκεκριμενο φακελο δε μπορω να βρω το αρχειο αυτο επομενως δε μπορω να αλλαξω και τις τιμες

εντασης τους ηχειου. Επισης δε θυμαμαι που ακριβως ηταν τα κουτακια που επρεπε να τσεκαρω πρωτα για να κανω αυτη την διαδικασια.

Οποιος μπορει να βοηθησει ας με οδηγησει λιγο.