Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πώς; με το που ενεργοποιήται το wifi αυτόματα γίνεται αυτόματα και η σύνδεση...εκεί στις ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνία τι έχεται ρε παιδιά;

Εχω 1.Ενεργοποίηση Δεδομενων (ανενεργο) 2.Περιαγωγή (ανενεργο) 3.Ενεργοποίηση πάντα ενε.. (ενεργό) 4.ονόματα σημείου πρόσβασης (έσβησα aps της βοντα) 5.χρήση μόνο δικτύων 2g (ενεργό) και εταιρείες δικτύου (ότι γράφει Επιλέξτε...κ.λ.π

Καμμιά πατάτα;

Πως μπορούμε να ορίσουμε ποιες εφαρμογές θα έχουν πρόσβαση στην σύνδεση 3g,δηλαδή να μην κάνει αυτόματο συγχρονισμό ή ανανεώσεις όταν μπαίνω από το δίκτυο του παροχού μου.

καταρχήν ευχαριστώ όλους για την απόκριση, και να με συγχωρείτε γιατί μάλλον έχω την ηλικία πατεράδων σας οπότε δεν είμαι σπίρτο σε αυτά τα θέματα..

απλό και γιατί κάνω κατάχρηση της φιλοξενίας σας, δείχνει το κινητό να παίρνει ip απο wifi του σπιτιου , ανοίγω το browser ξεκινά η κίτρινη γραμμούλα και τελίωνει συντομα την ζωή με το γνωστό λεκτικό , δοκίμασε αν έχεις συνδεση κ.λ.π Με άλλο τηλέφωνο μπαίνω , άρα κάτι δεν έχω ρυθμίσει λεω έγω..ή να το παώ πίσω στο κατάστημα και να γλυτώσετε και εσείς απο το μπάρμπα;

τι router εχεις?

αν ειναι zyxel καποιοι νομιζω εχουν αναφερει οτι ειχαν προβληματα στο να συνδεθουν...

επισης αν το εχεις κλειδωμενο δοκιμασε να το εχεις ξεκλειδωτο το wifi και ξαναδοκιμασε...

επισης φανταζομαι να εισαι κοντα στο router γιατι το κινητο μας παρολο που μπορει να δειχνει οτι εχει μια γραμμη (εχει καλη κεραια γενικα)

δεν μπορει να κρατησει up την συνδεση...

οσο για το router υπαρχει η πιθανοτητα να εχει προβλημα συμβατοτητας με το κινητο γιαυτο και θα σου προτεινα να δοκιμασεις αν μπορεις να συνδεθεις σε καποιου αλλου για δοκιμη... (φυσικα να μην εχει την ιδια μαρκα router :p )

αυτα προς το παρον και οτι αλλο χρειαστεις στην διαθεση σου...

εξαλλου ολοι στην αρχη δεν ειχαμε ιδεα με το καιρο τα μαθαμε! :)

Στην καινούργια κάρτα SD που έβαλα βλέπω μερικούς φακέλους που (μάλλον) δημιούργησε το λειτουργικό (Android ή Ideos).

Υποψιάζομαι πως εκεί σκοπεύει να βάζει τα προγράμματα και ότι καινούργιο θα μπαίνει.

Γίνεται να ορίσουμε κάπου να συνεχίζει την χρίση της Εσωτερικής κάρτας SD (2GB είναι) και την εξωτερική θέλω καθαρά για αποθηκευτικό χώρο!

οκ παιδιά,το πρόβήμα βρεθηκε αλλα είναι σκέτη απογοήτευση..φταιει το μοντεμ (το εντοπισε ενας φιλος πιο πάνω), οχι ενα αλλα 2 μοντεμ για καποιο λογο δεν συνεργάζονται με την συσκευή.στο τριτο μιας καφετεριας οκ...τι κάνω τώρα;

Η εμπειρία μου από το επίσημο σέρβις της Huawei στην Ελλάδα αλλά και από τη γενικότερη διάθεση εξυπηρέτησης της Wind είναι η χειρότερη που είχα μέχρι σήμερα σε τέτοια ζητήματα.

Εξηγούμαι αμέσως:

- Στις 9/5 αγοράζω το Χ5 από κατάστημα Wind.

- Στις 4/6 το επιστρέφω στο ίδιο κατάστημα, με πρόβλημα στην απόκριση της οθόνης και συνεχείς επανεκκινήσεις, ώστε να μεσολαβήσουν για να επισκευαστεί.

- Στις 22/6 παραλαμβάνω τη συσκευή με αλλαγμένη οθόνη και με υποτιθέμενο* software upgrade. Για κακή μου τύχη διαπιστώνω αφού έχω υπογράψει για την παραλαβή της ότι ΛΕΙΠΕΙ η προστατευτική σίτα του ακουστικού και το ακουστικό με το λαμπάκι ενδείξεων μένει εκτεθιμένο. Το κατάστημα με προτρέπει να μιλήσω με την εξυπηρέτηση πελατών Wind, αυτοί με προωθούν σε κάποιο τμήμα διαμεσολάβησης Wind με σέρβις, και ο κύριος στην άλλη άκρη της γραμμής δηλώνει αναρμόδιος και με προτρέπει να πάω στο κατάστημα και να αιτηθώ... ό,τι θέλω να αιτηθώ τελοσπάντων. Το κατάστημα δηλώνει αναρμόδιο να μιλήσει με το σέρβις και με προτρέπει να συντάξω αίτηση κατά την οποία... είπαμε θα αιτηθώ ό,τι θέλω να αιτηθώ. Συντάσσεται η αίτηση, στην οποία ζητώ άμεση αντικατάσταση της συσκευής με καινούρια ή τα χρήματά μου πίσω και μένω με το επισκευασμένο τηλέφωνο** μέχρι νεωτέρας.

*Η συσκευή περιείχε μέσα ήχους κλήσης και άλλα δεδομένα που είχα περάσει εγώ στην εσωτερική της μνήμη. Δε θα έπρεπε ύστερα από επίσκεψη στο σέρβις να επιστρέψει το τηλέφωνο όπως όταν το πρωτοπήρα;

**Ακόμα μου παρουσιάζει το -διάσημο θεωρώ- κόλλημα του να επανεκκινεί και να ζητάει κωδικό PIN σε άσχετες στιγμές, όπως και να χάνει το WiFi ενώ πλοηγείσαι στο νετ.

Κρίμα για τη Huawei, κρίμα για τη Wind, κρίμα για την Teleservice, κρίμα και για μένα που πέταξα τα χρήματά μου. :(

:shifty:

Παιδιά κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση στο κινητό, όταν ανοίγει δεν μου εντοπίζει την εξωτερική κάρτα μνήμης. Πρέπει να την βγάλω και να την ξανατοποθετήσω προκειμένου να την εντοπίσει. Συμβαίνει αυτό και σε κανέναν άλλο? Τι λέτε να είναι? Πρόβλημα συσκευής, λογισμικού ή κάρτας μνήμης? Η κάρτα μνήμης μου είναι μία SanDisk 2GB MicroSD.

...

*Η συσκευή περιείχε μέσα ήχους κλήσης και άλλα δεδομένα που είχα περάσει εγώ στην εσωτερική της μνήμη. Δε θα έπρεπε ύστερα από επίσκεψη στο σέρβις να επιστρέψει το τηλέφωνο όπως όταν το πρωτοπήρα;

...

Τα προσωπικά δεδομένα σου που έχεις στην εσωτερική κάρτα δεν τα πειράζει η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Ίσως κάτι ανάλογο να έγινε και με την αναβάθμιση. Πάντως και μόνος σου μπορείς να δεις ποια εκδοσή φοράει το κινητό σου.

Ας ελπίζουμε πως θα δεις το φως τελικά!

οκ παιδιά,το πρόβήμα βρεθηκε αλλα είναι σκέτη απογοήτευση..φταιει το μοντεμ (το εντοπισε ενας φιλος πιο πάνω), οχι ενα αλλα 2 μοντεμ για καποιο λογο δεν συνεργάζονται με την συσκευή.στο τριτο μιας καφετεριας οκ...τι κάνω τώρα;

απλα να σου πω επιπλεον οτι καποιοι επισης παρατηρησαν το φαινομενο οτι οταν εβαζαν το router να εκπεμπει σε mode b (μπορει και g ή και n αλλα οχι σε multimode δηλαδη) τοτε μπορουσε να συνδεθει...

με λιγα λογια αν θες δοκιμασε να βαζεις μονο του το καθε mode με τη σειρα και να δεις αν τελικα θα συνδεθει με καποιο απο αυτα...

το περιεργο ειναι πως εγω συνδεομαι σε ολα σχεδον τα router (thomson , pirelli , linkys , speedtouch , oxygen ενδεικτικα) αλλα δεν εχει τυχει να βρω zyxel καπου ωστε να το δοκιμασω οσο μπορω αναλυτικα (εννοω αν το εχει φιλος) ωστε να σου πω και 100%...

φίλε GSM Phase 2 Member ευχαριστώ για το tip. το θέμα βέβαια παραμένει και δεν είναι άλλο απο αυτό της ασυμβατότητας..Εκτός του ότι πρέπει να ζητηθεί απο την μαμά HYAWEI να επέμβει με κάποια αναβάθμιση (ποιό ελληνόπουλο απο εδώ μπορεί να το κάνει; νάχει και την ευχή μου) θα πρέπει και απο αυτό το εξαιρετικό site να κατατεθεί το πρόβλημα ώστε να είναι ενήμεροι οι υποψήφιοι αγοραστές (εγω π.χ δεν θα αγόραζα την συσκευή, δηλαδή έμου να βρείς καφετέρεια με wifi ,να παραγγείλεις το καφέ σου σαν άρχοντας και μετά ...τζίφος ..να ξεροσταλιάζεις την καφετερια απέναντι..μην με περάστε για πειραγμένο -τις περισσότερες φορές το wifi είναι εργαλείο δουλειάς έτσι;).

Καταθέτω λοιπόν την μικρή μου συνδρομή στην ενημέρωση.Το ΗΥΑWEI X5 δεν είναι συμβατό με ασύρματο ρούτερ D-LINK και μία ακόμα μάρκα τουλάχιστον..

Αυτά..καλό καλοκαίρι , αν έχει κανείς μια τεχνική λύση ώστε να μην έχουμε απο 10 ρούτερ ανάλογα με το μοντέλο που θα φορεθεί φέτος , το καταθέτει..

Α! και απολάυστε τα νιάτα σας , γιατί φεύγουν τα παντέρμα γρήγορα..

παιδια zoom στην καμερα δεν υπαρχει.καποιο προγραμμα που να εχει και zoom υπαρχει;

Zoom ,υπάρχει...

Πατώντας κάτω δεξιά, στο 1χ.

Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά και εννοείς κάτι άλλο..

Καλησπερα παιδια.

Αφου παρακολουθησα αυτο το θεμα απο την αρχη, καταφερα να.. πεισω την κοπελα μου να το αγορασει. (η οποια παρεπιμπτοντως απο εκει που δεν ηθελε να τα βλεπει με τα κινητα, εχει ξετρελαθει).

Λοιπον, ερωτηση. για να "σουλουπωθουν" τα contacts, να φτιαχτουν με ταξη, να μπουν εμαιλ κλπ, υπαρχει καποιος τροπος μεσω κομπιουτερ?? γιατι απο το κινητο κατευθειαν ειναι παρα πολυ χρονοβορο.

Εγω π.χ. με το windows, εκανα syncronization με το myphone και τα αλλαξα απο εκει. εχετε καμια ιδεα??

παιδια zoom στην καμερα δεν υπαρχει.καποιο προγραμμα που να εχει και zoom υπαρχει;

Δες το lgCamera στο μαρκετ.

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παιδιά κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση στο κινητό, όταν ανοίγει δεν μου εντοπίζει την εξωτερική κάρτα μνήμης. Πρέπει να την βγάλω και να την ξανατοποθετήσω προκειμένου να την εντοπίσει. Συμβαίνει αυτό και σε κανέναν άλλο? Τι λέτε να είναι? Πρόβλημα συσκευής, λογισμικού ή κάρτας μνήμης? Η κάρτα μνήμης μου είναι μία SanDisk 2GB MicroSD.

Καμιά γνώμη για αυτό που ρώτησα νωρίτερα?

Παιδια να ρωτησω κατι...οταν πιανετε το κινητο στα χερια και το κουνατε ακουγετε και σε σας ενας θορυβος μεσα...σαν να ειναι μια βιδα μεσα....ας το δοκιμασει καποιος ευχαριστω..

Καλησπέρα και απο εμένα.Μετά απο πολύ υπομονή και μπέρδεμα,έχω και εγώ στα χέρια μου την πολυπόθητη συσκευή.

Θέλω να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου,τι γίνεται με τους χάρτες,γιατί στο κατάστημα δεν είχαν ιδέα αν τους διακούμαι ή οχί,επειδή αγόρασα σκέτη την συσκευή,και όταν προσπαθώ να τους κατεβάσω απο το NDrive δεν υπάρχουν πουθενά...Οχι δωρεάν τουλάχιστον...

Επίσης κάτι που με προβλημάτισε..Όταν πρώτοάνοιξα το κινητό μου έβγαλε μία οθόνη με τον ανδροειδές και 4 επιλογές,που υποθέτω οτί είναι ο boot loader...

Reboot,install update.zip,restore factory settings,και κάτι ακόμη που δεν θυμάμαι....

Αυτό ειναι φυσιολογικό;

Τέλος,την κάρτα των 4GB την δίνουν μόνο με σύνδεση;

Ευχαριστώ..

Υ.Γ. Ζητάω συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη το θέμα με τους χάρτες αλλά δεν μπορώ να διαβάσω 110 σελίδες...

Καλησπέρα και απο εμένα.Μετά απο πολύ υπομονή και μπέρδεμα,έχω και εγώ στα χέρια μου την πολυπόθητη συσκευή.

Θέλω να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου,τι γίνεται με τους χάρτες,γιατί στο κατάστημα δεν είχαν ιδέα αν τους διακούμαι ή οχί,επειδή αγόρασα σκέτη την συσκευή,και όταν προσπαθώ να τους κατεβάσω απο το NDrive δεν υπάρχουν πουθενά...Οχι δωρεάν τουλάχιστον...

Επίσης κάτι που με προβλημάτισε..Όταν πρώτοάνοιξα το κινητό μου έβγαλε μία οθόνη με τον ανδροειδές και 4 επιλογές,που υποθέτω οτί είναι ο boot loader...

Reboot,install update.zip,restore factory settings,και κάτι ακόμη που δεν θυμάμαι....

Αυτό ειναι φυσιολογικό;

Τέλος,την κάρτα των 4GB την δίνουν μόνο με σύνδεση;

Ευχαριστώ..

Υ.Γ. Ζητάω συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη το θέμα με τους χάρτες αλλά δεν μπορώ να διαβάσω 110 σελίδες...

Μπορεις ομως να κανεις search και να καταληξεις εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3645663#post3645663

Edited by afrodith2
Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

Μπορεις ομως να κανεις search και να καταληξεις εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3645663#post3645663

Με συγχωρείς,ισως έπρεπε να το αναφέρω και αυτό,αλλά το φυλλάδιο στο οποίο με παρέπεμψες το έχω στα χέρια μου και ακολούθησα την διαδικασία αυτή,αλλά στο βήμα 10,που λέει να πάω στην καρτέλα "Τα προιόντα μου" δεν βρίσκω τους χάρτες...

Για αυτό ρώτησα,αν υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει την συσκευή και να τους έχει κατεβάσει πρόσφατα,να με βοηθήσει...