Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια το κινητο τα χει παιξει ή η μπαταρια? εχω το batteryminder και μου λεει σημερα το απογευμα οτι εχω 50% ακομα μπαταρια.μετα απο λιγο βλεπω μηνυμα του τηλεφωνου οτι μενει 15% ακομα μπαταρια και να φροντισω να το φορτισω και το batteryminder παει και αυτο στο 15%.ακομα απο το απογευμα δειχνει 15% και το batteryminder και το ποσοστο της μπαταριας που φενεται πανω δεξια ειναι στο ιδιο σημειο.τι συμβαινει??:(

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να το βγαλεις...

αν θες να βλεπεις την σταθμη της μπαταριας μπορεις απλα να περασεις το "extended controls" που εχει και αλλα χρησιμα να προσθεσεις σαν την μπαρα "ελεγχος ισχυος" που υπαρχει απο μαμα στα widgets και ετσι να μπορεις να ελεγχεις με ενα αγγιγμα οτι θελεις...

θα με θυμηθεις λυνει χερια...

//πχ εχω βαλει στην εξτρα μπαρα που εβαλα στην homescreen >>

3g>2g (ελεγχεις τι δικτυο να χρησιμοποιει) ,

reboot ,

εναλλαγη αθορυβου/κανονικου προφιλ ,

flash (για να κανεις το led φακο) ,

flight mode (εναλλαγη απο κανονικο σε αυτο και αντιστροφα)

και φυσικα ενα να δειχνει την μπαταρια την σταθμη της (αυτο που βλεπεις αν πας ρυθμισεις> σχετικα με τηλεφωνο >κατασταση μπαταριας >επιπεδο μπαταριας)...

Θα προτεινα σε καποιον mod να ανοιξει ενα ξεχωριστο θεμα "u8800 modding".Θεωρω πως το παρον γινετε κουραστικο και δυσνοητο για τους αρχαριους και κατι αντιστοιχο για τους πιο προχωρημενους στο android.Αλλωστε το αντιστοιχο θεμα στο xda-developers,εχει "βρωμισει" απο πατριωτες....

Έτοιμο το θέμα.

Οτιδήποτε έχει να κάνει με το modding, στο παρακάτω θέμα:

Huawei U8800 IDEOS X5 Modding

Δυστηχώς ουτε το app2sd μπορει να μεταφερει το ndrive στην καρτα sd. Όποιος έχει περασμένο χάρτη μπορεί να μου πεί πώς τον πέρασε?

Εμένα το ndrive το πέρασε κατευθείαν στη κάρτα

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

και εμενα το ιδιο,περασε κατευθειαν στην sd.

Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω

σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο

κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ

πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου

Πως μπορούμε να προσθέσουμε/αφαιρέσουμε desktops? δεν βλέπω πουθενά να υπάρχει αυτή η επιλογή...

βαλε καποιον αλλο launcher

πχ launcer pro, υπαρχουν απειροι με εκπληκτικες δυνατοτητες

δοκιμασε τους ολους στο market

προσθεσα και αλλο video στο review

http://www.youtube.com/playlist?p=PL56C1898431666827

με τη custom rom το video recording ανεβαινει στα 23fps απο τα 16fps (συμφωνα με το vlc)

το video εχει υπερβολικο contrast, καποιος τροπος να το μειωσουμε?

Edited by akaloith

ρε παιδιά τι ψιλοχάλια λένε μερικοί το κινητάκι βλέπω ότι στην εγγραφή βίντεο έχει πολύ καλή ποιότητα. Edited by navi55

Το βίντεο είναι γενικά καλής ποιότητας σαν εικόνα, αλλά δυστυχώς έχει λίγα fps, όπως λέει και ο akaloith, για μένα έτσι όπως είναι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθόλου..

Εγώ έχω ένα άλλο θέμα...Κάποιες φορές η οθόνη τρεμοσβήνει ελαφρά, ειδικά σε χαμηλή φωτεινότητα. Αν βάλω σαν default (όχι αυτόματη) φωτεινότητα γύρω στο 60% τότε συνήθως δεν παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα..

ispania.gr

Εμένα όχι...γιατί όμως? Μήπως θέλει να το συνδέσω στον υπολογιστή?

Μήπως δεν εχει γίνει Mount η sd? Μια καρτα 512 που εβαλα δοκιμαστικα αργότερα την είδε.

Μήπως να κανω απεγκατάσταση και ξάνα εγκατάσταση με την micro-sd μπας και το βάλει απο

μόνο του στην microsd?

τα 2gb χωρου αποθήκευσης δεν ειναι για αυτό το λόγο?Γιατί δεν το πέρασε εκεί?

Επίσης πρόσεξα οτι παρα το οτι το ρυθμισα σε 2g για να μην τρωει μπαταρια, ακομη βγαίνει το εικονίδιο 3g στη μπάρα....γιατι?

Edited by TreckeR
QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat

κι εμένα στην sd το αποθήκευσε. κι εγώ κάποιες φορές απενεργοποιώ το 3g, αλλά εμένα με ακούει κανονικά! δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Το βίντεο είναι γενικά καλής ποιότητας σαν εικόνα, αλλά δυστυχώς έχει λίγα fps, όπως λέει και ο akaloith, για μένα έτσι όπως είναι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθόλου..

Εγώ έχω ένα άλλο θέμα...Κάποιες φορές η οθόνη τρεμοσβήνει ελαφρά, ειδικά σε χαμηλή φωτεινότητα. Αν βάλω σαν default (όχι αυτόματη) φωτεινότητα γύρω στο 60% τότε συνήθως δεν παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα..

το βιντεο σε τι αλλη αναλυση μπορει να τραβηχτει?

μηπως σε 640χ480 τα fps ειναι 30?

Παιδιά απ' ότι έχω καταλάβει το κινητό είναι καλό με καλά χαρακτηριστικά (με τα όποια προβληματάκια του), αλλά παίζει πολύ η πιθανότητα ελαττωματικής συσκευής. Τι πρέπει να ελέγξει κανείς όταν το πρωτοπάρει να δει αν πρέπει να το γυρίσει? Εννοώ ποιά είναι τα πιθανότερα προβλήματα-ελαττώματα?

Αν μπορεί κάποιος να τα γράψει συνοπτικά γιατί πλέον είναι πολλές οι σελίδες..

Thanks!

Εγώ πάντως, ούτε πρόβλημα, ούτε ελάττωμα έχω δει, μια χαρά είναι η συσκευή. Λίγο καλύτερη φωτογραφία και το βίντεό του να ήταν αυτό που λέει στα χαρακτηριστικά του, θα ήταν μια φοβερή συσκευή υπολογίζοντας την τιμή του με αυτά που προσφέρει!
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Το είχα και εγώ επισημάνει αυτό το προβληματάκι -και ένας ακόμη φίλος (sfortis) εδώ πέρα... Σαν να αναβοσβήνει η μπαταρία πολύ γρήγορα ενα πράγμα... Αλλά σε ελάχιστα σημεία το παρατήρησα.

Επίσης παρατήρησα -ειδικά σε κάποιες λευκές σελίδες- ένα πολύ γρήγορο αναβόσβημα στην οθόνη. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό;

τις πρώτες μέρες το είχα παρατηρήσει και εγώ αυτό το flickering ,σε άσπρες σελίδες και χαμηλή φωτεινότητα, αλλα τώρα έχει σχεδόν εξαφανιστεί.

Συμβαίνει και σε άλλους; :wacko:

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

Παιδια καλησπερα.. Εχω δυο ερωτησεις...Το κινητο εχει καποια γρηγορη επιλογη να τηλεφωνησεις με αποκρυψη αριθμου?..και δευτερον,μπορεις να κανεις φραγη εισερχομενων κλησεων επιλεκτικα σε καποιες επαφες απο την λιστα επαφων? Δηλαδη αν δεν θελεις να σε παρει καποιος,να μην χτυπαει καν το τηλεφωνο οταν σε καλει.

Παιδια καλησπερα.. Εχω δυο ερωτησεις...Το κινητο εχει καποια γρηγορη επιλογη να τηλεφωνησεις με αποκρυψη αριθμου

Ναι υπάρχει

Μπορεις να κανεις φραγη εισερχομενων κλησεων επιλεκτικα σε καποιες επαφες απο την λιστα επαφων? Δηλαδη αν δεν θελεις να σε παρει καποιος,να μην χτυπαει καν το τηλεφωνο οταν σε καλει.

Υπάρχουν ένα σωρό προγράμματα γι' αυτό

Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

καλισπερα παιδια απο οτι ιδα στο site σχετικα με το κινιτο εχς ψηθει και το εχω παραγκιλει απλα τα σπαει το κινιτο εγω το βρικα απο το internet 192 euro και το τσιμπισα :P

Παιδια καλησπερα.. Εχω δυο ερωτησεις...Το κινητο εχει καποια γρηγορη επιλογη να τηλεφωνησεις με αποκρυψη αριθμου?..και δευτερον,μπορεις να κανεις φραγη εισερχομενων κλησεων επιλεκτικα σε καποιες επαφες απο την λιστα επαφων? Δηλαδη αν δεν θελεις να σε παρει καποιος,να μην χτυπαει καν το τηλεφωνο οταν σε καλει.

Το δεύτερο που ρωτας γινεται και απο τις επαφες πατωντας μενου - επιλογες. Στελνει την κληση στον τηλεφωνητη.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Το δεύτερο που ρωτας γινεται και απο τις επαφες πατωντας μενου - επιλογες. Στελνει την κληση στον τηλεφωνητη.

Ευχαριστω..

Το είχα και εγώ επισημάνει αυτό το προβληματάκι -και ένας ακόμη φίλος (sfortis) εδώ πέρα... Σαν να αναβοσβήνει η μπαταρία πολύ γρήγορα ενα πράγμα... Αλλά σε ελάχιστα σημεία το παρατήρησα.

Συμβαίνει και σε άλλους; :wacko:

Ναι και εγω το εχω παρατηρησει αραια και που..

βαλε καποιον αλλο launcher

πχ launcer pro, υπαρχουν απειροι με εκπληκτικες δυνατοτητες

δοκιμασε τους ολους στο market

προσθεσα και αλλο video στο review

http://www.youtube.com/playlist?p=PL56C1898431666827

με τη custom rom το video recording ανεβαινει στα 23fps απο τα 16fps (συμφωνα με το vlc)

το video εχει υπερβολικο contrast, καποιος τροπος να το μειωσουμε?

Αντωνη τα σπασιματακια και τον υπερκορεσμο των χρωματων στο video τα εχω εξαλειψει με το Lg camera. Οταν προκειται για μερα και ειδικα ηλιολουστη η πολυ φωτεινα πλανα, πηγαινεις στις ρυθμισεις->camera settings και στο Scene mode επιλεγεις action η sport :cool: ουτε σπασιματα,ουτε υπερβολικο contrast ολα μια χαρα! Επισεις βαλε το video encoder στο mpeg4 και το ιδιο και στο video file format,ορισε μετα 1-3 mbit και θα δεις διαφορα!....το κακο ειναι ομως πως την νυχτα η σε σκοτεινα πλανα πρεπει παλι να το γυρνας απο action παλι σε auto! Επισεις για τελειες ( η σχεδον τελειες φωτο ) προτεινω το Vignette! πολυ καλυτερες φωτο απο την <μαμα> camera και φυσικα σωστα χρωματα και κανονικο contrast.

Εσυ τωρα μηπως θα μπορουσες να μου πεις αν γνωριζεις ποιες απο τις <μαμα> εφαρμογες μπορουμε να <παγωσουμε> η να απεγκαταστησουμε με ασφαλεια? ποια services να βγαλουμε,χωρις να εχει προβλημα η συσκευη??

ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

Αντωνη τα σπασιματακια και τον υπερκορεσμο των χρωματων στο video τα εχω εξαλειψει με το Lg camera. Οταν προκειται για μερα και ειδικα ηλιολουστη η πολυ φωτεινα πλανα, πηγαινεις στις ρυθμισεις->camera settings και στο Scene mode επιλεγεις action η sport :cool: ουτε σπασιματα,ουτε υπερβολικο contrast ολα μια χαρα! Επισεις βαλε το video encoder στο mpeg4 και το ιδιο και στο video file format,ορισε μετα 1-3 mbit και θα δεις διαφορα!....το κακο ειναι ομως πως την νυχτα η σε σκοτεινα πλανα πρεπει παλι να το γυρνας απο action παλι σε auto! Επισεις για τελειες ( η σχεδον τελειες φωτο ) προτεινω το Vignette! πολυ καλυτερες φωτο απο την <μαμα> camera και φυσικα σωστα χρωματα και κανονικο contrast.

Εσυ τωρα μηπως θα μπορουσες να μου πεις αν γνωριζεις ποιες απο τις <μαμα> εφαρμογες μπορουμε να <παγωσουμε> η να απεγκαταστησουμε με ασφαλεια? ποια services να βγαλουμε,χωρις να εχει προβλημα η συσκευη??

το χα βαλει το lgcamera και δεν ειδα καποια ιδιαιτερη διαφορα σε contrast και fps

ειχα ανεβασει και sample videos με το lgcamera

ασε που μου ειχε και ενα προβληματακι στην αναλογια και τα εδειχνε λιγο πιο μακροσθενα

τωρα με τις συγκεκριμενες ρυθμισεις που λες μπορει να ειναι το sweet point τι να πω

θα δοκιμασω αυριο τα settings που πες στον ηλιο

Edited by akaloith