Jump to content

xeirwn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    510
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xeirwn

  1. Εγώ έχω Q card για internet 3g . κανένα θέμα μέχρι στιγμής!! Κάτι ειπώθηκε για το gps πριν.. Εγω το δοκιμασα με το trial Route66 στην εθνική οδο και κλείδωσε για πρώτη φορά σε λιγότερο απο πέντε δευτερόλεπτα!!! Επαθα πλάκα:D
  2. Πήρα προχθες το 3g με τα 16gb. Έχει προεγκατεστημένη τη τελευταία έκδοση 4.4.2. Πολύ καλη οθόνη κ κάμερες καλές για tablet! Κατασκευή κ υλικά ποιοτικά. Μου φαίνεται ότι έχει ενα ηχείο και το πάνω είναι μόνο ακουστικό..? Ας επιβεβαιώσει κάποιος σίγουρα.... Ωραία εφαρμογή και το hotspot που γίνεται 3g wifi router για όλες τις συσκευές σας.:D
  3. Έχω το εξής θέμα. Όταν μπαίνω με WiFi, συνδέομαι με όποια υπηρεσία θέλω. Έτσι κάνω άνετα browsing, ftp, chat κ. Λπ. Όταν όμως συνδέομαι μέσω του δικτύου της cosmote, κάνω με άνεση ΜΟΝΟ browsing. Δε μπορώ να συνδεθώ με skype, mercury msn messenger, twitter, RSS κλπ. Υπάρχει κάποια ρυθμιση στο Χ5, που να επιτρέπει ή να μπλοκάρει υπηρεσίες ή πιστεύετε ότι είναι θέμα δικτύου; σημειωνω ότι έχω πρόσβαση σε δίκτυο 3g και άνω. Ρυθμισεις - Ασυρματο και δικτυα - Δικτυα κιν.τηλ. - Ονομα σημειου προσβασης - internet. @pannic Πολλά ευχαριστώ, το έψαχνα για πλήρες internet μέσω whatsup !! ;)
  4. Σχετικά με το βίντεο: όσον αφορά την εγγραφή, υπάρχει τρόπος να γράφω βίντεο σε 30fps έστω και χαμηλότερη ανάλυση (VGA ίσως; ) σχετικά με την αναπαραγωγή: υπάρχει κάποιος player που να υποστηρίζει το hardware acceleration του Ideos X5; εχω δοκιμάσει διάφορα βιντεάκια που έπρεπε να παίζουν κανονικά, αλλά κολλάνε!!
  5. και στο δικό μου Ideos X5 κάνει ακριβώς τα ίδια! Δεν έχω λάβει mms ακόμη - θα το δοκιμάσω αυτό.. αυτή η παλιουπηρεσία δεν δουλεύει σχεδόν για κανένα νέο τηλέφωνο :mad: EDIT: Τελικά το έστειλα το mms! Πας ρυθμίσεις "Ασύρματο & δικτύα", μετά "Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας", μετά "Ονόματα σημείου πρόσβασης". Τέλος, επιλέγω τις ρυθμίσεις (δεύτερο κάτω κουμπί) και Επαναφορά στις προεπιλογές. Αυτό ήταν και έφτιαξε μόνο του!!
  6. εγώ το δουλεύω με ένα Motorola rokr s605, δεν νομίζω να πιάνει 3 ορόφους, αλλά μέσα στο δωμάτιο πιάνει (και στα διπλανά με σπασίματα) Με τη φωνητική κλήση, μπορούμε να μιλήσουμε στα Ελληνικά; (αν και το παράθυρο τα γράφει στα ελληνικά, ελληνικά ΔΕΝ καταλαβαίνει!)
  7. Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό, μάλλον συμβαίνει σε όλα γιατί πρόκειται για τα κουμπιά φωνής αριστερά. Δοκίμασε να κουνάς το κινητό και ταυτόχρονα να τα πατάς και δεν ακούγεται τίποτα.
  8. εγώ από σήμερα διαπιστώνω ότι δεν μπορώ πλέον να μπω σε usb flash mode (mass storage). μόλις συνδέω το καλώδιο απλώς φορτίζει συνέχεια. καμιά ιδέα; EDIT: τελικά έφταιγε το pc μου -σήμερα που το ξαναδοκίμασα, δουλεύει κανονικά.
  9. ΚΑΛΑ ΝΕΑ... Για όσους δεν το είδαν στο facebook, έρχεται κάποια στιγμή και το Gingerbread official στο Ideos X5 !! https://www.facebook.com/huaweidevice :)
  10. Δες τις οδηγίες εδώ.. (Ούτε και εγώ τις πήρα) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3645663#post3645663 @Analyzer Αφού τις βλέπεις στο gmail σου σωστά, πρέπει να συγχρονίζονται αμέσως (Δες στις: ρυθμίσεις λογαριασμών & συγχρονισμού)
  11. εγώ δοκίμασα την πολύ φθηνή (6 τεμ): http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160583829204&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Είναι όντως πολύ καθαρή αλλά θέλει πάααρα πολύ προσοχή για να μην γεμίσει η οθόνη σου φουσκαλίτσες. Τη μια την κατέστρεψα έτσι αλλά τελικώς το Χ5 μου φοράει τώρα τη 2η. Έρχεται απο Γερμανία πολύ γρήγορα.
  12. Αυτό εξηγούσα ακριβώς. Στα WM το BT είναι ανεξάρτητα του τηλεφώνου (εκτός του gps). Στο Χ5 μονάχα το wifi λειτουργεί ανεξάρτητα. νομίζω μόνο σε Omnia 2 γίνεται... Γιατί εμένα αυτός μου κολλάει; Μέχρι και βίντεο τραβηγμένα με την κάμερα κολλάνε..
  13. Συνεπώς είμαστε 4 άτομα που παρατηρήσαμε το blink (πολύ γρήγορο αναβόσβημα στην οθόνη), οπότε μάλλον δεν είναι ελλάτωμα των συγκεκριμένων συσκευών.. Απο την άλλη δεν συμβαίνει συνέχεια.. :wacko: Μήπως φταίει η αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας;
  14. Το είχα και εγώ επισημάνει αυτό το προβληματάκι -και ένας ακόμη φίλος (sfortis) εδώ πέρα... Σαν να αναβοσβήνει η μπαταρία πολύ γρήγορα ενα πράγμα... Αλλά σε ελάχιστα σημεία το παρατήρησα. Συμβαίνει και σε άλλους; :wacko:
  15. πάντως σε Windows Mobile το καθένα είναι εντελώς ανεξάρτητο, και αυτό είναι το λογικό. Με το BT ακούς μουσική, ανταλλάσεις αρχεία, συνδέεις keyboards/gamepads και η ισχύς του πομπού είναι μηδενική.
  16. Για browser που αναφέρθηκε παραπάνω, o ενσωματωμένος είναι υποδειγματικός. Παίζει σχεδόν τέλεια ΟΛΑ τα site, flash, games κλπ. Ειναι μια κανονική εμπειρία PC! Και σε μένα μονάχα με το bluetooth file transfer, δέχτηκε .apk και .rar ! Έστω και έτσι μου αρκεί..
  17. Θα επαναλάβω πάλι εδώ: Με το bluetooth έχω θέμα! Δεν δέχεται .apk αλλά ούτε .rar αρχεία το κινητό. Υπάρχει καμία λύση; Επίσης, παρατήρησα ότι το bluetooth ΔΕΝ ενεργοποιείται εάν το τηλέφωνο είναι κλειστό (λειτουργία πτήσης ενεργοποιημένη). Έτσι είναι όλα τα Android; Πάντως σε μένα δεν έχω παρατηρήσει κανένα hardware πρόβλημα (μικρόφωνο-μπαταρία-φωτισμός). 'Οπως είπα παραπάνω, τα μόνα μειονεκτήματά του είναι η κάμερα και η γωνίες θέασης της οθόνης (κ ίσως να είμαι υπερβολικός σ' αυτό)..
  18. Εμένα δεύτερη εβδομάδα δεν μου έκανε καμία.. Άλλαξέ το! Αλλο πρόβλημα: Με το bluetooth έχω θέμα! Δεν δέχεται .apk αλλά ούτε .rar αρχεία το κινητό. Υπάρχει καμία λύση;
  19. Η μπαταρία μου έβγαλε 24ωρο με την πρώτη φόρτιση και αρκετές ώρες wifi. Πιστεύω ότι για απλή χρήση τηλεφώνου θα βγάζει και 3 ημέρες... Για μένα τα μοναδικά μειονεκτήματα που βλέπω μέχρι στιγμής στη συσκευή είναι η κάμερα (ειδικά στα σκοτεινά είναι χειρότερη από 2MP!) και η γωνία θέασης της οθόνης. Επίσης παρατήρησα -ειδικά σε κάποιες λευκές σελίδες- ένα πολύ γρήγορο αναβόσβημα στην οθόνη. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό; Για τα λεφτά του δεν το συζητάω βεβαίως.. Αξίζει με το παραπάνω!
  20. Mια χαρά η ποιότητα κλήσης από μένα -κανένα παράπονο δεν άκουσα από συνομιλητές μου... Επίσης πρέπει να πω ότι το ηχείο είναι πολύ καλό, καθαρό, αρκετά δυνατό και με λίγο μπάσο μάλιστα. Για όποιον προέρχεται από τον κόσμο των Windows Mobile (όπως εγώ) και θέλει απευθείας να κάνει sync επαφές κλπ στο gmail του, οπότε και να περαστούν και στο Ideos X5, απλώς ακολουθήστε αυτό το link: http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?answer=138636&topic=14299 Και το γράφω αυτό γιατί ψιλοπαιδεύτηκα με άλλες λύσεις σήμερα το πρωί μέχρι να βρω αυτή την οριστική!
  21. Πιστεύω official θα δούμε κάποια στιγμή, επειδή το άλλο νεότερο μοντελάκι το Ideos Χ3, βγαίνει με gingerbread..
  22. Το πήρα και εγώ τελικά σήμερα :) Το μοναδικό θέμα που αντιμετώπισα είναι λάθος γραμματοσειρά σε εφαρμογές που κατέβασα τυχαία (NDrive 10 και Google Goggles).. Βγάζει κουτάκια αντί γράμματα! Γιατί ξέρει κανείς; Είναι κάποια ρύθμιση άραγε; Και σε μένα έτσι κάνει..
  23. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η WIND! Το έχω παραγγείλει εδώ και μια εβδομάδα και ακόμη στο περίμενε! :mad: Ερώτηση: Ισχύει το παρακάτω που διάβασα στο unwired ; Έχει όντως δύο μικρόφωνα ή πρόκειται για άλλη έκδοση του κινητού;
  24. μιλάμε για κινητό με Qualcomm Scorpion και 5MP camera κατασκευής 2010, γιατί σου φαίνονται περιττά ή υπερβολικά όλα αυτά;
  25. Πάντως έχω δει συσκευή που κάνει βιντεοκλήσεις χωρίς δεύτερη κάμερα (Samsung ήταν), εσύ βλέπεις τον συνομιλητή σου κανονικά, απλώς αυτός δεν σε βλέπει (μπορείς να του δείχνεις απο την πίσω κάμερα όμως). Φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλα τηλέφωνα με την ίδια δυνατότητα... θα συμφωνήσω. Καλύτερα 30fps σε VGA παρά μεγαλύτερη ανάλυση με 15fps. (Είχα το Nokia 5230 -φθηνό μοντελάκι με άψογο VGA video) Επίσης εγώ θα ήθελα να ρωτήσω πόσο γρήγορα τραβάει τις φωτογραφίες, γιατί νομίζω ότι κάπου διάβασα ότι έχει πρόβλημα σ' αυτό. Απαιτεί πολύ σταθερό χέρι για να μην βγεί κουνημένη-θολή η εικόνα; Ακόμη, κάποιος να μας ανεβάσει και νυχτερινές φώτο (αν γίνεται με/χωρίς flash)!
×
×
  • Create New...