Jump to content

brazilianos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by brazilianos

  1. Παρακαλώ παιδιά μία βοήθεια. Έχω ένα Samsung Galaxy Note 2. Σημερα το απόγευμα έκανα αποσυνδεση στην εφαρμογή Facebook για να μπω με έναν άλλο κωδικό, και μόλις το κινητο αποσυνδέθηκε μου έβγαζε συνεχώς ένα μήνυμα ''η διαδικασία android.process.acore εχει σταματήσει. Το μηνυμα αυτο ήταν μόνιμα πάνω στην οθονη και εφευγε μόνο όταν παταγα το ΟΚ αλλα σε 1 δευτερόλεπτο επανερχόταν ασταμάτητα. Τελικα διαπίστωσα πως όταν απεγκατεστησα την εφαρμογη του Facebook και την ξαναεπανεγκατεστησα το μηνυμα αυτο εφυγε αλλα ξαναεπανερχεται μολις κάνω ξανα αποσύνδεση στο Facebook. Είναι πολυ ενοχλητικο να χρειαζεται καθε φορα που θελω να κανω αποσυνδεση στο Facebook να κανω απεγκατασταση - εγκατασταση την εφαρμογη. Ξερει καποιος να μου πει τι να κάνω για μόνιμη λύση;
  2. Βιάστηκα να πω ότι όλα είναι καλά με την 4.4.2. Το κινητο μου είναι ελληνικο wind. Διαπίστωσα ότι στην εφαρμογη Quick Pic που την κατεβασα σαν αντικατάσταση της προεγκατεστημένης 'γκαλερί' δεν με αφηνει να μεταφερω αρχεια από φάκελο σε φάκελο. Δεν το επιτρεπει μου γραφει η 4.4.2. Επίσης στο DropBox όταν θέλω να μεταφέρω φωτογραφιες από τον υπολογιστη στο κινητο, δεν μου επιτρεπει να επιλέξω εγω φάκελο αλλά τις μεταφερει σε φάκελο που τον δημιουργει αυτόματα η συσκευη και τον ονομαζει 'download'. Όποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Μου ήρθε η αναβάθμιση χθες. Δεν τεσταρα το Bluetooth πάντως το wifi είναι μια χαρά. Διαπίστωσα πάντως πως δεν δουλεύουν κάποιοι browsers στην σελίδα του Facebook. Όταν θέλω να κάνω ανάρτηση δεν μου επιτρέπει να μπω στους φακέλους να πάρω φωτογραφία. Μόνον ο Dolphin λειτουργεί άψογα. Από εκεί και πέρα όλα στο τηλέφωνο λειτουργούν προς το παρόν ρολόι.
  4. Ευχαριστώ πολύ... Σταμάτησα τον Task Killer και εγκατέστησα έναν παλιό αλλά πολύ καλό launcher, τον QQ. Μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν καλά εκτός από ένα αλλά σε αυτό φταίει νομίζω ο launcher: δεν μπορεί να εγκαταστήσει σε κάποια αρχική οθόνη τις συντομεύσεις για την άμεση κλήση. Ξέρεις κάτι γιατί;
  5. Κάνω kill μόνο όταν κολλάει βασικά, και όχι όταν είναι στα καλά του απλά για να κλείσω τις εφαρμογές. Επίσης δεν παίζω ούτε έχω βαριά παιχνίδια, παρά μόνο τα Angry Birds, αλλά στο παιχνίδι επάνω δεν κόλλησε ποτέ. Επίσης από εφαρμογές έχω τις απαραίτητες.
  6. Καλησπέρα! Θα ήθελα την βοηθεια σας... Έχω ένα HTC Desire HD και αντιμετωπίζω με όλους τους launchers το ίδιο πρόβλημα: κολλήματα της οθόνης, ανυπακοή στην αφή, αλλοπρόσαλη συμπεριφορά ανοίγοντας από μόνο του εφαρμογές του Sense, κόλλημα όταν λαμβάνω μήνυματα, και φυσικά restart από μονο του... Αυτή την στιγμή έχω εγκατεστημένους τους εξής: Nemus, Legacy, 360 launcher, ADW EX, Holo και GO Launcher ex... Φυσικά έχω δοκιμάσει και άλλους. Μήπως δεν είναι καλό που είναι όλοι αυτοί εγκατεστημένοι ταυτόχρονα; Τι άλλο μπορεί να φταίει; Βασικά κάνω συχνά Τask Kill και καθαρίζω την μνήμη RAM αλλά και το cache της μνήμης μήπως και γίνει κατι αλλά τίποτα.
  7. nicole92,γνώμη μου είναι να μην χαλαλίσεις τα 100 ευρω για μηχανη. Με αυτά τα χρήματα δεν θα παρεις κατι καλύτερο απο τις φωτο που βγαζει το κινητο σου. Καλύτερα βάλε αλλα τοσα για να εχεις κάτι αξιοπρεπες τουλαχιστον. Canon και Olympus εχουν πολλη ποικιλια με αυτα τα χρηματα. Και κατι σημαντικο,μην μασας απο τα πολλα megapixel,ειναι εντυπωσιασμος περισσοτερο,και προτιμησε ενα μοντελο περσινο,για να πετυχεις και καλυτερη τιμη. Τα νεα μοντελα είναι φυσικα πιο ακριβα,και δεν τρεχει ιδιαιτερος λογος να πληρωσεις παραπανω για μικρες διαφορες.
  8. Καλημερα! Υπαρχει καποια εφαρμογη,που οταν καλω εναν αριθμο κινητου,να μου λεει σε ποια εταιρεια κινητης ανηκει ο αριθμος που παιρνω?
  9. Καλημερα! Υπαρχει καποια εφαρμογη,που οταν καλω εναν αριθμο κινητου,να μου λεει σε ποια εταιρεια κινητης ανηκει ο αριθμος που παιρνω?
  10. Παιδια μια απορια..Εχω παρατηρησει οτι η εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου,οχι της καρτας sd, ελλατωνεται σε mb,χωρις να κανω τιποτα απολυτως στο κινητο. Δηλαδη χωρις να εγκαταστησω καποια εφαρμογη κτλ. Πχ, ενω μου λεει εσωτερικη μνημη 805mb,μετα απο λιγη ωρα παιξιμο,σερφαρισμα κτλ.,μου δειχνει 803..Κανω clear cache,επανερχεται εκει που ηταν,αλλα μερα με την μερα λιγο λιγο παλι ελλαττωνεται και μπορει σε 2-3 μερες να δειχνει 796mb και ουτω καθεξης..Το να εγκαταστω εφαρμογες που αποθηκευονται στην μνημη του τηλεφωνου το καταλαβαινω,αλλα ετσι χωρις καποια εγκατασταση,δεν ξερω..Που οφειλεται αυτο?
  11. Καλημέρα σε όλους! Σήμερα τα ξημερώματα μου ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση για το Desire HD. Συγκεκριμένα εγκατέστησα την έκδοση Android 2.3.5 και την έκδοση HTC Sense 3.0. Ο αριθμός λογισμικού είναι τώρα 3.12.405.1 και η αναβάθμιση έχει μέγεθος περίπου 227 ΜΒ. Ακόμα δεν έχω δεί τεράστιες διαφορές,υπάρχουν όμως κάποιες κυρίως όσο αφορά την εμφάνιση διαφόρων λειτουργιών. Βασικά εγώ χρησιμοποιώ τον GO Launcher EX εδώ και 3 μήνες..Όλα δουλεύουν κανονικά,και νομίζω πως μου έχει λύσει ένα πρόβλημα με την κάμερα. Συγκεκριμένα μου ανοιγόκλεινε συνέχεια στην λειτoυργία photo,μη μπορώντας να τραβήξω πολλές φορές φωτογραφία,αλλά μόνο βίντεο. Τώρα όλα εντάξει μέχρι στιγμής. Για την CPU δεν ξέρω αν την τρώει πολύ,σύμφωνα με την εφαρμογή System Panel Lite πάντως, είναι το ίδιο με πρίν..
  12. Παιδια σκεφτομαι να εγκαταστησω τον GO Launcher EX στο Desire HD,ετσι για δοκιμη. Σε περιπτωση που δεν μου αρεσει,μπορω να επαναφερω τον μαμισιο της HTC? Και πως γινεται αυτο? Απλα με απεγκατασταση του GO Launcher οπως καθε εφαρμογη?
  13. Παιδια μια βοηθεια,σαν νεος χρηστης του DHD αλλα και του android..Οταν θελω να κατεβασω απο καποια ιστοσελιδα π.χ zedge,mobile9, καποια εφαρμογη .apk,σε ποιο φακελο πρεπει να την ριξω ετσι ωστε να εγκατασταθει αλλα και την δω εγκατεστημενη εκει που ειναι οι υπολοιπες εφαρμογες μου απο το market?
  14. Καλημερα! Θελω επειγοντως μια βοηθεια παιδια. Προσπαθω να επιλεξω ηχο εισερχομενης κλησης,και παρ'ολο που παω παντου και επιλεγω τον ηχο που θελω,η συσκευη επιμενει να κραταει τον ηχο που γραφει στο μενου 'προσαρμογη' και 'προσαρμογη ηχου' το οποιο βρισκεται κατω δεξια στην συσκευη,εκει που αλλαζουμε και τις ταπετσαριες κτλ. Τι πρεπει να κανω? Επισης εχω και μια αλλη ερωτηση..Οταν παμε στο μενου 'εφαρμογες που εκτελουνται' και δειχνει ποιες εφαρμογες τρεχουν εκεινη την στιγμη,θελω να ξερω αν κλεισω π.χ τις εφαρμογες 'HTC Sense','CSPeopleSyncService','MyDownloads provider', και 'Touch Input' κανω καμια ζημια στο συστημα.. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  15. Καλησπερα! Ποια εφαρμογη μας επιτρεπει να βλεπουμε livestreaming ποδοσφαιρικους αγωνες επιλεγοντας απευθειας απο την αναζητηση στο google? Εννοω δηλαδη,πως αν διαλεξουμε εναν αγωνα και τον βρω στο google σε πολλες ιστοσελιδες που τον προσφερουν,να μπορω κατευθειαν να δω. Επισης θελω να βρω και καποια καλη εφαρμογη για το κλεισιμο των εφαρμογων αν αυτο τελικα χρειαζεται,γιατι πολλοι λενε οτι δεν ειναι και τοσο απαραιτητος ενας task killer. Ειχα κατεβασει το android booster αλλα με μπερδευε. Ολο εκλεινα τις εφαρμογες και συνεχεια τις εδειχνε παλι ανοικτες!! Ευχαριστω εκ των προτερων.
  16. Καλημερα! Ξερει κανεις καποια εφαρμογη για ξεκλειδωμα wifi δικτυων για το Desire HD? Eυχαριστω
  17. Παιδια βοηθεια...Προσπαθω να βαλω μια φωτογραφια σαν ταπετσαρια στην κεντρικη οθονη,και μου κανει στο μενου επιλογων περικοπη της εικονας με αποτελεσμα να βγαζει στην οθονη οχι ολη την εικονα αλλα ενα μερος της μεγενθυμενο..Κατεβαζω εικονες με διαφορετικη αναλυση αλλα παλι τα ιδια..Χρειαζεται καποιο 'κολπο',καποια εφαρμογη ή κατι δεν κανω καλα? Επισης,θελω να μου πειτε καποια καλη εφαρμογη ή site με καλες live ταπετσαριες οθονης...Ευχαριστω.. Υ.Γ. Ευχαριστω τους elthis και dark_dog για την βοηθεια τους χθες το μεσημερι..
  18. Σαν νεος κατοχος του DHD εχω μια ακομα ερωτηση. Εχω εγκαταστησει την εφαρμογη battery monitor widget για την καταμετρηση της μπαταριας. Σημερα μου ηρθε μια ενημερωση για την εφαρμογη απο το market. Οταν πατησα ΟΚ για την εγκατασταση της,με ρωτησε αν επιτρεπω να εχει προσβαση στην καρτα SD και στο περιεχομενο της,και αν θυμαμαι καλα χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος,και για διαγραφη του περιεχομενου της. Την απερριψα γιατι φοβηθηκα. Εκανα καλα ή μηπως η ερωτηση που εκανε η εφαρμογη ειναι κατι ακινδυνο και φυσιολογικο? Ρωτανε και αλλες εφαρμογες αν επιθυμουμε να εχουν προσβαση στην καρτα SD και τι σημαινει αυτο? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  19. Καλημερα! Ειμαι καινουργιος κατοχος του DHD και εχω καποιες αποριες και ελπιζω στην βοηθεια σας να τις λυσω. 1)Οταν μεταφερω φωτο απο το pc στο κινητο,αυτες αποθηκευονται στα δυο μονιμα αλμπουμ(φωτο καμερας-ολες οι φωτογραφιες) με αποτελεσμα οταν θελω να δειξω φωτο απο διαφορα τοπια π.χ, να βλεπει ο αλλος και τις προσωπικες μου. Υπαρχει καποιος τροπος ή καποιο προγραμμα ωστε να πηγαινουν σε ανεξαρτητο φακελο ωστε να τις βλεπω μονο εγω? 2) Οταν κανω μια κληση π.χ σε μια εταιρια,και μου λενε μαγνητοφωνημενα "πατηστε το πληκτρο 1-2-3.. κτλ.",δεν ξερω πως να βρω το πληκτρολογιο ωστε να πατησω π.χ το 1...3) Εχω εγκαταστησει το 3gWatchdog για τον ελεγχο των δεδομενων που κατεβαζει το κινητο,και τα APNdroid και APN on/off. Το 3gWatchdog μετραει κανονικα,το APNdroid δεν ξερω πως λειτουργει και αν απλα πρεπει να υπαρχει ωστε να βοηθαει το 3gwatchdog,ενω το APN on/off δεν ξερω πως να το λειτουργησω..Παρακαλω σε βοηθεια και ευχαριστω εκ των προτερων..
  20. Καλημέρα..Θελω σας παρακαλω καποιες γνωμες για τις μπαταριες της Ιαπωνικης εταιριας Mugen για το DHD. Εχει δοκιμασει καποιος να βαλει στην συσκευη του? Υπαρxει μια στα 1500mAh,και απ'ότι εχω δει σε κανα 2-3 βιντεακια στο utube λειτουργει χωρις προβλημα,τουλαχιστον οπως ειπαν αυτοι που ανεβασαν τα βιντεο. Η εταιρια ειναι παντως γνωστη στον χωρο του αυτοκινητου κυριως,γιατι συνεργαζεται με την Honda στο αγωνιστικο κομματι της Formula 1 και στο WRC..Σε καποια forum του εξωτερικου λενε οτι δινει στο Desire HD επιπλεον 30-40% αυτονομια μπαταριας. Ευχαριστω εκ των προτερων οσους ασχοληθουν με την ερωτηση μου..
  21. Ευχαριστω akpe..Θα πρεπει ομως να κανω root το κινητο οπως καταλαβα,και ακομα δεν επιθυμω κατι τετοιο..Υπαρχει καποιο εναλλακτικο σχετικο προγραμμα που να λειτουργει χωρις να χρειαζεται root η συσκευη?
  22. Καλησπερα! Ξερει καποιος να μου συστησει-αν υπαρχει βεβαια-καποιο android προγραμμα για το Desire HD,με το οποιο να γινεται φραγη επιλεγμενων εισερχομενων κλησεων και sms? Δηλαδη οταν σε παιρνει καποιο ανεπιθυμητο νουμερο ή οταν σου στελνει sms,οχι μονο να μην χτυπαει το τηλ. αλλα ουτε να αναβει η οθονη. Ευχαριστω εκ των προτερων..
  23. Αντι να υποθετουμε για ολα αυτα,ας περιμενουμε μια επισημη απαντηση απο την επισημη Samsung. Δεν μπορει,αφου το θεμα ειναι παγκοσμιο δεν γινεται να κανουν τους ψοφιους κοριους οι Κορεατες...
  24. Το κιτρινισμα δεν το θεωρω σοβαρο προβλημα γιατι σε κανονικες συνθηκες χρησης δεν φαινεται και δεν εχει σημασια,ουτε επηρεαζει την λειτουργια του κινητου. Ποιος αλλωστε θα χρησιμοποιησει το κινητο σε κατασταση τελειως χαμηλου φωτισμου με αποχρωση γκρι? Αντιθετα ομως το ροζ στην καμερα και στην φωτογραφικη μηχανη ειναι κατι πολυ πιο σοβαρο ειδικα οταν αυτο το ροζ περναει και στην εκτυπωμενη φωτογραφια ή στην εμφανιση της στο PC. Ειναι καθαρα θεματα ελλατωματικων συσκευων. Ενας φιλος μου που δουλευε στο εργοστασιο της ΝΟΚΙΑ στο Bochum της Γερμανιας,και ηταν υπευθυνος των ρομποτ που ελεγχαν το software και αλλες λειτουργιες,μου ελεγε οτι τα προβληματικα μοντελα τα οποια αυτος τσεκαρε(αυτη ηταν η δουλεια του),δεν τα απεσυραν αλλα τα εστελναν Ελλαδα,Τουρκια,Ιταλια,Βαλκανια, για να μην καθυστερησουν τις παραγγελιες. Και δεν τα αποσυρουν γιατι πολυ απλα φανταστειτε ποσες χιλιαδες πελατες δεν παρατηρουν ή δεν δινουν σημασια στα προβληματα αυτα..Γιατι να μην το κανει και η Samsung αλλα και οι αλλες εταιριες? Η βιασυνη να αγορασουμε κατι το οποιο ακομα δεν εχει 'τσουλησει' καλα καλα στην αγορα ειναι λαθος τακτικη,και οριστε ποσοι την πληρωνουν..Λες και αν παρεις το Galaxy 2 μετα απο 3 μηνες θα τελειωσει και δεν θα υπαρχει αλλο..Και να κανω και λιγο χιουμορ,υπαρχει και η πιθανοτητα να σου το κλεψουν σε καποια παραλια...
  25. Καλησπερα..θελω να ρωτησω κατι λιγο εξειδικευμενο..γνωριζει κανεις αν η android ταμπλετα Archos 43 (παραθετω ενα link): http://www.archos.com/products/ta/ar...try=us&lang=en μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν κινητο τηλεφωνο? Στο public που πηρα τηλεφωνο,δεν εχουν την συσκευη αλλα μου ειπε ενας πωλητης οτι ειναι μονο για internet. Επειδη δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη σε ολους τους πωλητες,θα ηθελα και μερικες αλλες γνωμες.
×
×
  • Create New...