Jump to content

BILLCHRISTOU

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About BILLCHRISTOU

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

BILLCHRISTOU's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Εβδομάδα διπλασιασμού η τρέχουσα,ήρθε sms.
  2. Σ'ευχαριστώ πολύ,πάνω που τροποποιούσα το μήνυμά μου για να εξηγήσω τι λάθος έκανα :lol:,καλή συνέχεια.
  3. καλήσπερα.Με το 1314 το γύρισα σε cosmokarta,ξαναβάζω f ή F στο 1314 και μου βγάζει συνέχεια "ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ" Τί κάνω στραβά ρε παιδιά; 15 φορές το ίδιο μου βγάζει.
  4. ευχαριστώ πολύ,καλώ το 13897 για τα περαιτέρω ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μου απάντησαν ότι δεν γίνεται τηλεφωνικώς αλλά μόνο από κατάστημα Cosmote-Γερμανός.
  5. Καλησπέρα,σκέφτομαι να την κάνω από την Q.Χρήματα πως βάζετε; Στο play δεν βλέπω να 'χει εφαρμογή Frog.
  6. Ευχαριστώ λύθηκε. Germak σε ευχαριστώ πολύ για τη δουλειά που 'χεις ρίξει για το M2.Με τη 2.10 δουλεύει εξαιρετικά το κινητό.
  7. Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Ακολούθησα τον οδηγό του Geomak για να γυρίσω από global σε κινέζικη (1.59).Έγινε κανονικά η εγκατάσταση της αλλά με το που ξυπνά το Nubia γράφει "To start Android enter your password". Μπήκα εδώ:http://ui.nubia.cn/rom/detail/36 έβαλα τον αντίστοιχο κωδικό και κατόπιν όλους τους διαθέσιμους αλλά δεν ξεκλειδώνει με τίποτα.....Καμιά ιδέα;
  8. Παρέλαβα χθες από Gearbest και ενώ στην περιγραφή το στέλνανε χωρίς θήκη,ακουστικά,βεντουζάκι κ.λ.π. τελικώς παρέλαβα το full pack. To κινητάκι στα λεφτά του είναι μια χαρά ρολάρει πολύ ωραία στα gps και στο φόρτωμα σελίδων είναι βολίδα.Πραγματικά πολύ καλή επιλογή. Το ρουτάρεις με το kingroot και του φορτώνεις recovery από δω:http://forum.xda-developers.com/elife-e7/general/gionee-elife-e7-32gb-version-kk-4-4-2-t3042835/page8 Για την kitkat δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα και αφού ρολάρει κ' έτσι μια χαρά λέω να μην πάω και γυρεύοντας.
  9. γειά χαρά σε όλους.Ψάχνοντας για μπαταρία γίγας έπεσα πάνω σ'αυτον:http://www.youtube.com/watch?v=eUX6gLyeWps... Πραγματικά ο τύπος είναι άντε γειάααααααααα.......:lol::lol::lol:
  10. για να μην την πατησει και αλλος με την ultimate 5.1 αναφερω το εξης: Στα καλα καθουμενα στο νοτε δεν αναβει η οθονη ότι και να πατησεις. Βγαζεις βαζεις μπαταρια και κολλα στα γραμματα της samsung.Αυτό εγινε τουλαχιστον 5 φορες,σβηνω κασε και νταλβικ αλλα και παλι κολλαγε. Μονο με επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις το μηχανακι ξεκολλησε.Αρα και η 5.1 πατατα. Μια που εκατσε για μενα χωρις προβληματα ειναι η Cassie's xtralite.
  11. όταν σετάρεις την team union για να μην βγάζεις μπαταρία κάνεις το εξής: με το που σου ζητά να κάνεις reboot μετα την εγκατασταση και πατησεις το νεξτ,μόλις δεις στιγμιαια του philz το ιντερφεις πατάς γρήγορα το εντερ.Σου βγάζει μια κατασταση λαθους αλλα μην μασας κανεις επανεκινηση και εισαι ενταξει. Με αυτο τον τροπο γλυτωνεις να βγαλεις την μπαταρια και μπουταρει η ρομ μια χαρα. Αν βρηκατε καποια παντως που να κρατα ,πραγματικα ομως, το restore του titanium ριξτε συρμα.
  12. Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Έχω θέμα με τις ρυθμίσεις internet στην Wind φοράω την XXLRL. Με το που περνάω το mnc σε 10 σβήνει το setup. Έχει κάποιος λύση γι'αυτό;
  13. στην cf ρολάρει τέλεια το virtua tennis ενώ στην hydra παρατηρούσα πολλά σπασίματα στην κίνηση...
×
×
  • Create New...