Jump to content

Germak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    117
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Germak

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Germak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Germak

    ZTE Nubia M2

    Δυστυχώς για μένα το Nubia τελείωσε.ξαφνικα χάλασε η αφή και δεν ακούει τπτ. Δοκίμασα τα πάντα αλλά τα έπαιξε το digitizer.Κριμα.αλλαγη κινητού πλέον για μένα. Σας ευχαριστώ όλους για την παρέα και την συζήτηση που είχαμε αυτόν τον καιρό. Μακάρι εσάς να μη σας βγάλει κάτι τέτοιο γιατί δεν αξίζει να πας να το φτιάξεις. Καλή συνέχεια...
  2. Germak

    ZTE Nubia M2

    Συγνώμη που έχω χαθεί αλλά έχω κάτι προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό. Όποιος χρειάζεται κάτι μου στέλνει pm γιατί μου έρχεται mail με ειδοποίηση και μπαίνω και το βλέπω.Δυστηχως δεν έχω χρόνο να παρακολουθώ το νήμα πλέον. Στο θεμα μας. Βγήκε lineagerom nightly με προβλήματακια, αλλά δουλεύει. Όποιος θέλει εδώ είναι.Δεν προτείνω να την βάλετε ακόμα για καθημερινή rom https://forum.xda-developers.com/android/development/rom-lineageos-cm-13-0-nubia-m2-t3800019
  3. Παιδιά βγήκε lineagerom . Ακόμα είναι σε αρχικό στάδιο αλλά αξίζει να δοκιμάσει όποιος θέλει. https://forum.xda-developers.com/android/development/rom-lineageos-cm-13-0-nubia-m2-t3800019
  4. Germak

    ZTE Nubia M2

    Η τελευταία ρομ που βλέπεις στις site της Nubia είναι η 1.11 Το επίπεδο ενημέρωσης που λες είναι τα fix της Google.δηλαδη πότε περάστηκαν τα τελευταία patch του λειτουργικού. Η έκδοση kernel είναι ο πυρήνας του λογισμικού Linux. Εσένα σε ενδιαφέρει μόνο η έκδοση.δηλ. 1.10 η 1.11 Αυτά με πολύ απλά λόγια.
  5. Germak

    ZTE Nubia M2

    Για την Germakrom v2.1 ναι. Για την miui δεν ξέρω να σου απαντήσω.
  6. Υπάρχει και το έχω δοκιμάσει και πίστεψέ με είναι ακριβώς το ίδιο. Mi A1. Απλά έχει stock Android που δεν το ήθελα.
  7. Δοκιμασε την! Εγω ειμαι ποιο πολυ του μαμα στυλ. Για μενα το καλυτερο ειναι απλα ενας launcher και τελος. με την 2.10 rom νομιζω ολα ειναι τελεια.Στην τελικη αν ηθελα xiaomi θα το επαιρνα απ την αρχη.
  8. Germak

    ZTE Nubia M2

    Εγώ θα σου πρότεινα αν είναι να αλλάξεις τηλέφωνο σαν καλύτερη επιλογή να πάρεις το mi a1. Αν δεν σου αρέσει όμως κάτσε στο nubia που τα έχει όλα και συμφέρει.
  9. Germak

    ZTE R341

    Με την 2.10 rom δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια εφαρμογή system app.πλεον. Όλες οι εφαρμογές τρέχουν κανονικα και όλες οι ιδοποιησεις έρχονται κανονικοτατα.
  10. Germak

    ZTE Nubia M2

    Δεν είναι θέμα rom είναι κάποια εφαρμογή που έχει κάνει update.το κάνει και σε εμένα.λογικα στο μέλλον θα φτιάξει με κάποια νέα αναβάθμιση.πιθανο μου φαίνεται να είναι κάποια εφαρμογή της google μιας και το κάνει σε πόλους και με διαφορετικές rom.
  11. Αν θες να περάσεις την τελευταία προτίμησε να την περάσεις καθαρή και μετά κάνε restore το backup σου.
  12. μαλον θεμα εφαρμογης.δοκιμασε να την κλειδωνεις στη μνημη.
  13. Το ειπα και ποιο πανω δειτε το post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7543676#post7543676 Eχουν απενεργοποιηθεί για να μπορούν να τρέχουν οι εφαρμογές και να μην κλείνουν.φαντασου είναι σαν να δουλεύει το κινητό συνέχεια σε performance mode αλλά χωρίς να καίει μπαταρία.
  14. Δεν σε πιάνω ποιο screen on time
×
×
  • Create New...