Jump to content

Germak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    117
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Germak

  1. Germak

    ZTE Nubia M2

    Δυστυχώς για μένα το Nubia τελείωσε.ξαφνικα χάλασε η αφή και δεν ακούει τπτ. Δοκίμασα τα πάντα αλλά τα έπαιξε το digitizer.Κριμα.αλλαγη κινητού πλέον για μένα. Σας ευχαριστώ όλους για την παρέα και την συζήτηση που είχαμε αυτόν τον καιρό. Μακάρι εσάς να μη σας βγάλει κάτι τέτοιο γιατί δεν αξίζει να πας να το φτιάξεις. Καλή συνέχεια...
  2. Germak

    ZTE Nubia M2

    Συγνώμη που έχω χαθεί αλλά έχω κάτι προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό. Όποιος χρειάζεται κάτι μου στέλνει pm γιατί μου έρχεται mail με ειδοποίηση και μπαίνω και το βλέπω.Δυστηχως δεν έχω χρόνο να παρακολουθώ το νήμα πλέον. Στο θεμα μας. Βγήκε lineagerom nightly με προβλήματακια, αλλά δουλεύει. Όποιος θέλει εδώ είναι.Δεν προτείνω να την βάλετε ακόμα για καθημερινή rom https://forum.xda-developers.com/android/development/rom-lineageos-cm-13-0-nubia-m2-t3800019
  3. Παιδιά βγήκε lineagerom . Ακόμα είναι σε αρχικό στάδιο αλλά αξίζει να δοκιμάσει όποιος θέλει. https://forum.xda-developers.com/android/development/rom-lineageos-cm-13-0-nubia-m2-t3800019
  4. Germak

    ZTE Nubia M2

    Η τελευταία ρομ που βλέπεις στις site της Nubia είναι η 1.11 Το επίπεδο ενημέρωσης που λες είναι τα fix της Google.δηλαδη πότε περάστηκαν τα τελευταία patch του λειτουργικού. Η έκδοση kernel είναι ο πυρήνας του λογισμικού Linux. Εσένα σε ενδιαφέρει μόνο η έκδοση.δηλ. 1.10 η 1.11 Αυτά με πολύ απλά λόγια.
  5. Germak

    ZTE Nubia M2

    Για την Germakrom v2.1 ναι. Για την miui δεν ξέρω να σου απαντήσω.
  6. Υπάρχει και το έχω δοκιμάσει και πίστεψέ με είναι ακριβώς το ίδιο. Mi A1. Απλά έχει stock Android που δεν το ήθελα.
  7. Δοκιμασε την! Εγω ειμαι ποιο πολυ του μαμα στυλ. Για μενα το καλυτερο ειναι απλα ενας launcher και τελος. με την 2.10 rom νομιζω ολα ειναι τελεια.Στην τελικη αν ηθελα xiaomi θα το επαιρνα απ την αρχη.
  8. Germak

    ZTE Nubia M2

    Εγώ θα σου πρότεινα αν είναι να αλλάξεις τηλέφωνο σαν καλύτερη επιλογή να πάρεις το mi a1. Αν δεν σου αρέσει όμως κάτσε στο nubia που τα έχει όλα και συμφέρει.
  9. Germak

    ZTE R341

    Με την 2.10 rom δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια εφαρμογή system app.πλεον. Όλες οι εφαρμογές τρέχουν κανονικα και όλες οι ιδοποιησεις έρχονται κανονικοτατα.
  10. Germak

    ZTE Nubia M2

    Δεν είναι θέμα rom είναι κάποια εφαρμογή που έχει κάνει update.το κάνει και σε εμένα.λογικα στο μέλλον θα φτιάξει με κάποια νέα αναβάθμιση.πιθανο μου φαίνεται να είναι κάποια εφαρμογή της google μιας και το κάνει σε πόλους και με διαφορετικές rom.
  11. Αν θες να περάσεις την τελευταία προτίμησε να την περάσεις καθαρή και μετά κάνε restore το backup σου.
  12. μαλον θεμα εφαρμογης.δοκιμασε να την κλειδωνεις στη μνημη.
  13. Το ειπα και ποιο πανω δειτε το post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7543676#post7543676 Eχουν απενεργοποιηθεί για να μπορούν να τρέχουν οι εφαρμογές και να μην κλείνουν.φαντασου είναι σαν να δουλεύει το κινητό συνέχεια σε performance mode αλλά χωρίς να καίει μπαταρία.
  14. Δεν σε πιάνω ποιο screen on time
  15. uTorrent :O:O:O Μήπως έχεις κάνα παράξενο app που δημιουργεί conflict?
  16. Έλα Παναγία μου πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοια.εγω πάντως που κατεβάζω torrent μια χαρά πάει.δεν είχα τέτοια προβλήματα. Ναι έχουν απενεργοποιηθεί για να μπορούν να τρέχουν οι εφαρμογές και να μην κλείνουν.φαντασου είναι σαν να δουλεύει το κινητό συνέχεια σε performance mode αλλά χωρίς να καίει μπαταρία.
  17. Germak

    ZTE Nubia M2

    Αδερφέ για το συγκεκριμένο κινητό Α5,δεν ξέρω αλλά γενικά Samsung και lg όλοι το λένε πως από αναβαθμίσεις δεν.Ειναι για κλωτσιές. Η κάμερα του για μένα είναι συμπαθητική δεν την συγκρίνω με κάμερα από ναυαρχίδες των 700 και βάλε αλλά για τα λεφτά του είναι αξιοπρεπέστατη. Η προσωπική μου γνώμη πάντως για κάμερες κινητών είναι ότι όλες είναι για πέταμα. Καμία δεν είναι dslr.Ολες απλά βγάζουν φωτογραφίες.Εχω βαρεθεί αυτήν την καραμέλα όλοι με τις κάμερες των κινητών.Αν είχαν έστω τη στοιχειώδη γνώση φωτογραφίας κανένας δεν θα ασχολιόταν με αυτές. Sorry ξέφυγα.Λοιπον εδώ θα μάθεις και τα καλά αλλά και τα κακά αυτού του κινητού. Με απλά λόγια αν δεν θες φανφάρες και θες ένα κινητό να κανείς τη δουλειά σου απλά και όμορφα τότε κοιτάς ΚΑΤ εμε το σωστό νήμα.
  18. Germak

    ZTE Nubia M2

    Ναι καλά.Αν θες ενημερώσεις πάρε pixel. Όλα ακόμα και η Samsung που δεν αναβαθμίζει ποτέ τι να πούμε γιαυτους. Παίρνεις συσκευή Samsung και ξέρεις ότι δεν θα έχεις ποτέ update. Αν κάποιος θέλει συσκευή με καλή υποστήριξη φτηνή τότε xiaomi. Αν δεν σε νοιάζουν όλα αυτά και θες καλή συσκευή με quick charge USB type c διπλή κάμερα amoled οθόνη και την 800αρα μπάντα τότε αυτό το κινητό είναι must και vfm
  19. The program is in Chinese. Earlier English versions do not see this phone. Everything you do at your own risk : - install the program. Although in Chinese, nothing complicated should arise - the program will offer to install qualcomm drivers - run the program - turn off the phone connect to USB - click on the phone and hold all three buttons. The phone will turn on - the phone connected to the computer will appear at the top and buttons will be active - for backup press the leftmost arrow with the up arrow - for unbricking press the middle icon - for restore press the right icon - for backup select the folder where the backup will merge - will count down to 100% and the slider from the phone to the side of the computer - exit the program. The program asks something, but it's also clear where to click. In the folder will be backup hardware parameters around 60kb. This tool works only with these devices If you stuck somewhere and you need help reply here and i will help. Download: https://drive.google.com/file/d/10VYEh8jtFi5Ui-7Dwcl4yohEx88qGRa7/view or https://mega.nz/#!1qBzjCYS!utR9UjlNTOHo636iIczbqjLoycss-VEdn8Ae9CqOIHI
  20. Germak

    ZTE Nubia M2

    η μαμα rom περνιεται μονο με το recovery της zte οχι μεσω twrp και ενοειται οτι θα διαγραφουν με αυτον τον τροπο τα παντα
  21. Germak

    ZTE Nubia M2

    Δεν μπορω απλα κλαιωωωωωωω!!!!!!χα χα χα Πηγαν οι Ρωσοι να μας πουν οτι καταφεραν και ξεκλειδωσαν την 1.11 Global rom. Παω και την κατεβασω για να δω τι εχουν κανει που παλευω τοσο καιρο και το καταφερα αλλα δεν το εχω κανει ακομα release.Λεω αααα ωραια το εφτιαξαν και αυτοι μπραβο κατι καλυτερο θα φτιαξουμε αν ειμαστε πολοι. Και τι βλεπω μεσα στο recovery που δηθεν εφτιαξαν... ΑΥΤΟ. Για να καταλαβετε τι βλεπετε εδω. Το αριστερο αρχειο ειναι το recovery της μαμας rom 1.11. To δεξι ειναι αυτο που δηθεν εφτιαξαν. Το γελιο???????? Το δεξι ειναι απο την κινεζικη rom 2.04 Δηλαδη εκαναν copy paste απο την κινεζικη ξεκλειδωτη rom το recovery στην Global :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:: Ετσι ξεκλειδωνει το recovery στην ΡΩΣΙΑ. Με πορ....ες δεν βαφουμε αυγα........ Σορυ αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας!!!!!!
  22. Germak

    ZTE Nubia M2

    xa xa xa xa R E S P E C T :X:X:X:X:X
  23. Ελπίζω πως ναι.για όσο καιρό το έχω δοκιμάσει δουλεύει. τουλαχιστον το Gmail το messenger και το Facebook δουλεύουν μια χαρά.το Viber να σου πω δεν το έχω τσεκαρει αλλά λογικά και αυτό θα είναι οκ. Όχι φίλε αυτό είναι χαρακτηριστικό της 1.11 Στην 1.10 που είναι βασισμένη αυτή η rom δεν γίνεται.
×
×
  • Create New...