Jump to content

[Προς κυκλοφορία] HTC Sensation

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HTC Peter Chou, ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή του στο Facebook ότι τα μελλοντικά smartphones της εταιρείας πρόκειται να κυκλοφορήσουν με ξεκλείδωτο bootloader. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει μεγαλύτερη ελευθερία στην παραμετροποίηση των συσκευών από τους χρήστες τους.

Ο bootloader αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του λειτουργικού συστήματος των φορητών και όχι μόνο ηλεκτρονικών συσκευών καθώς ευθύνεται για τη φόρτωση των βασικών λειτουργιών κατά την εκκίνησή τους.

Υπενθυμίζεται ότι σε παρόμοια κίνηση προέβη και η Motorola πριν από περίπου ένα μήνα.

Ειναι πηγη απο αλλο forum. το αναφερω για λογω πνευματικων δικαιωματων.. :)

πανω που ημουν ετοιμος να αγορασω το sgs2

αχ βρε htc τι μας κανεις.. :)

Εγω το εχω ηδη το SgS II.. Και πιστεψε με δεν το αλλαζω με ενα κατωτερο! :lol::lol:

Προσωπικη αποψη παντα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 602
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δηλαδή το sensation ,όταν βγει, θα παίρνει update συνέχεια όπως το sgs2, τη μια για τη μπαταρία την άλλη για το wifi και κάποια άλλα ή θα έχει το πλαστικό εύκαμπτο καπάκι του που δεν ξέρεις τι θα του συμβεί όταν το βγάλλεις και το βάλλεις κάμποσες φορές; Ρωτώ γιατί αν είναι έτσι και το sensation να περιμένουμε το επόμενο.....και που θα έχει και 2.4 γιατί αν η Htc ακολουθήσει τη samsung στα update τότε μάλλον για το επόμενο.....

Η ειναι πολυ πρωι για μενα να σκεφτω και κοιμαμαι ακομη η δεν καταλαβα τι εννοεις :lol::lol: μαλλον ειρωνικο ειναι!

ειπα... προσωπικη αποψη! Δεν θυμαμαι παντως το καπακι του desire να ηταν καλυτερο.. Εμενα στις 2 πρωτες βδομαδες αρχισε να τριζει και στο μηνα παρατηρουσα πισω οτι δεν κουμπωνε αψογα.. Μακαρι αυτο να μου βγει καλυτερο!

Οσο για τη μπαταρια και το wifi, ειναι θεμα συσκευης...? εγω ειμαι καλυμενος.. Μπαταρια 1 μερα, δεν εχω καταφερει να κρατησω παραπανω με ΚΑΝΕΝΑ Smartphone (θεμα χρησης) και με το wifi, μαλλον ειμαι τυχερος μιας και πιανει ακριβως οπως το πρωην magic μου σε συγκρηση με linksys router..

Οσο για τα τεχνικα χαρακτηριστηκα.. Δεν υπαρχει συγκρηση.. Σαφως και ειναι πιο μπροστα το gsII.. Και για του λογου το αληθες: ριξε μια ματια

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Να και ένα καλό review http://www.engadget.com/2011/05/27/htc-sensation-review/ που μας δείχνει πόσο "χάλια" είναι η οθόνη :( αλλά τη να κάνουμε αγαπάμε htc!!!!

Υ.Γ

το να λες προσωπική άποψη δεν πάει να πει πως ξεμπέρδεψες... ας αλλάζουμε εμείς για πρωινό μια cyanogen πχ και radio για μεσημεριανό και ας έχετε καλύτερο τηλ εσείς!!!

προσωπική άποψη :lol:

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Τι να σας πω παιδια μακαρι.. και εμενα με ευχαριστει ο ιδιοκτητης του, αλλα το καπακι του δεν μου αρεσε η εφαρμογη του.. επισης.. το πλαστικο του sII ειναι για λογους βαρους.. οχι οικονομιας..

Στο κατω-κατω εγω παντοτε κοιτουσα τα χαρακτηριστικα του κινητου και επειτα την εξωτερικη εμφανιση.. ειναι κατι που δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα... σε λογικα πλαισια παντα..

Δεν εγραψα τα παραπανω ποστ για να σας κανω τον εξυπνο η κατι σχετικο, απλα ειπα οτι οπως τα συγκρινα πριν παρω το sII, θεωρησα οτι υπερτερει.. τεσπα, ας αφησουμε τις συγκρισεις γιατι θα βγουμε (αν δεν εχουμε ηδη) off topic. Εννοειται οτι ειναι πολυ καλο το sensation και θα το συστηνα στον καθενα ανεπιφυλακτα.. απλα εγω προτιμησα το sII.. :-)

Send from Galaxy sII :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Να υπενθυμίσω προς όλους πως εδώ δεν είναι χώρος σύγκρισης συσκευών, υπάρχουν οι Διαξιφισμοί για τέτοιες συζητήσεις. Εδώ ας επικεντρωθούμε αποκλειστικά στα του Sensation.

Modpic.gif

αφου το παιρνει απο την vodafone λογικο ειναι.θελουν να βγαλουν κερδος.νομιζω οτι οταν το φερουν και αλλοι θα ριξει τις τιμες

Δεν ισχύει αυτο που λες. Με αυτη τη λογικη ειτε η voda πουλαει κινητα με μηδενικο κερδος, ειτε της το πουλαει λιανικη, το οποιο και αυτο ειναι απιθανο. Γιατι τις παιρνει με το κιλο τις συσκευες. Αισχροκερδια ειναι η σωστη απαντηση!! Η εκμεταλλευση του υπερκαταναλωτη, που θα αγορασει το κινητο με το που βγει, ανεξαρτητως τιμης και καταστηματος!! Καποια καταστηματα ας πουμε το έχουν στα 600 και πιο κάτω (http://www.skroutz.gr/s/340262/HTC-Sensation.html). Οσο και η τιμη που θα εχει οταν κυκλοφορισει επισημως και απο αλλα καταστηματα.

Συνήθως αυτά που το έχουν πολύ φτηνά συνήθως δεν το έχουν ποτε.

Όπως γίνεται και με το iPad2

Δεν λεω οτι θα τρεξω οτι θα το παρω απο τα φθηνα.. Απλως θα περιμενω μεχρι να το φέρουν ολα τα καταστηματα και βεβαια unbranded. Αφου εχει ανακοινωθει η τιμη του στα 600 σημαινει οτι τοσο θα εχει απο ολα τα μεγαλα καταστηματα. Σε ενα μηνα θα το αγορασω απο εκει, οπου δεν θα έχει "πειραχτει" το κινητο απο κανενα παροχο και θα εχει και το διαφανο theme.:lol::lol::lol::p:p:p

Απ' οτι φαινεται η HTC διευρυνει ακομα περισσοτερο τους οριζοντες της λανσαροντας το HTC Play. Μαλλον θα ειναι μια υπηρεσια για τους πιο σκληροπυρηνικους του αθληματος Android, που δεν θελουν απλα το τηλεφωνο τους για να κανουν κλησεις...:p:p

(http://pocketnow.com/android/htc-play-upcoming-game-marketplace)

• Administrators

Ξέρεις τι όγκο δίνει μια τέτοια μπαταρία στη συσκευή;

Modpic.gif

Με την σχεδίαση του unibody καπακιού του Sensation, η αλλαγή μπαταρίας με μεγαλύτερη θα είναι πολύ ακριβή υπόθεση, μιας και που θα θες και άλλο καπάκι.

Και αν βγει θα έχει αμφισβητούμενη ποιότητα μιας και που πιθανότητα θα είναι "κινεζιά" και όχι από την HTC...

Προσωπικά δεν περιμένω μια καλή μεγαλύτερη μπαταρία για το Sensation ...

αν την εχεις σαν εφεδρικη δεν πειραζει

Ουτος ή αλλως μια εγφεδρικη μπαταρια, μπορεις να εχεις ακομα μια σαν την αυθεντικη του. Γιατι αυτο το κινητο κραταει μιαμιση μερα τουλαχιστον με την δικια του. Συμφωνα παντα με τις μετρησεις του εξωτερικου. Οποτε εισαι καλυμμενος. Παντως αν ντε και καλα θελεις να εχεις μια τετοια, ολο και κατι θα βγαλουν και για το sensation. Αφου εχουν ακολουθησει και πολλα αλλα κινητα της HTC αυτη τη πορεια..

• Administrators
Παντως αν ντε και καλα θελεις να εχεις μια τετοια, ολο και κατι θα βγαλουν και για το sensation. Αφου εχουν ακολουθησει και πολλα αλλα κινητα της HTC αυτη τη πορεια..

Επίσημα το βλέπω λίγο δύσκολο. Η πλάτη της συσκευής είναι στην ουσία και το περίβλημά της.

Modpic.gif

In stock στο amazon.de (αν και αναφέρει sold by Notebook.de) : http://www.amazon.de/HTC-Sensation-Smartphone-Android-Prozessor/dp/B004Z6W23I/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1306840508&sr=8-1

(Ήδη βγήκε...2 κομμάτια έδειχνε)

Edited by simbetheros

In stock στο amazon.de (αν και αναφέρει sold by Notebook.de) : http://www.amazon.de/HTC-Sensation-Smartphone-Android-Prozessor/dp/B004Z6W23I/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1306840508&sr=8-1

(Ήδη βγήκε...2 κομμάτια έδειχνε)

Κλειδωμένο?

Έχω ηδη το HTC Sensation.

Ευχαριστημένος.

Για να φάνω χρήσιμος:

Υπάρχει κάποιος στερεότυπος τρόπος να ελέγξω την διάρκεια της μπαταρίας?

Κάποια χρήση, τι πρέπει να έχω ανοικτό… κλπ

Για να σας πω μετά.

Προς το παρόν το έχω ανοικτό μια μέρα και το "πασπατεύω' συνέχεια και είναι στο 30%.

1) Μπορείς να ελέγξεις το GPS ;. Δηλαδή χωρίς wifi ή 3g ενεργοποιημένο να βγεις στο μπαλκόνι σου π.χ ή κοντά στο παράθυρο και να δεις σε πόσα λεπτά θα κλειδώσει δορυφόρους ;.

2) Μπορείς να απομακρυνθείς από τον wifi rooter (αν φυσικά διαθέτεις) και να μας πεις για την εμβέλεια του σήματος ;.

3) Ο ήχος σου είναι ικανοποιητικός ;. Δηλαδή χαμηλός ή όχι ;

Αυτά ήταν main issues για το DHD. Τώρα όσον αφορά την μπαταρία...αυτό θα μας το πεις εν καιρώ :D

Αύριο θα έχουν οι αποθήκες της vodafone

Μου το είπε ένας φίλος από vodafone, και το έχω κάνει ήδη παραγγελία!!

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Αύριο θα έχουν οι αποθήκες της vodafone

Μου το είπε ένας φίλος από vodafone, και το έχω κάνει ήδη παραγγελία!!

μηπως τα δωσουν με συνδεση; το συνηθιζει η βοντα.δεν προτιμα τις σκετες συσκευες

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...