Jump to content

bigmen2007

Members
  • Δημοσιεύσεις

    116
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bigmen2007

  1. Για μενα, οι multi ειναι οτι πιο ενεργοβορο έχω δει στο κινητο μου. Καλυτερα προτίμησε ή την Global αν δεν σε νοιαζει η ελλειψη ελληνικων στο μενου, ή την Ελληνική εκδοση για ενα πληρες πακετο ελληνικων.
  2. Αν δεν κανω λαθος τα καταστηματα αυτα εχουν ενα ειδος εγγυησης για 30 μερες απο την αγορα τ... δεν χανεις τιποτα να τους ρωτησεις... στην τελικη, εχει γυρω στα 15 ευρω η μπαταρια του... οποτε δεν ειναι τοσο μεγαλο το κακο...:) Μιας που το θυμηθηκα.. Μπορεις να περιμενεις μερικες μερες μεχρι να κυκλοφορισει το 1s LTE με 2200mAh μπαταρια να παρεις εκεινη...;)
  3. Εμενα δεν μου κανει για χτυπημα... πιο πολυ σαν να δεχτηκε πολυ πιεση σε εκεινο το σημειο.... αμα πιεσεις την οθονη (χωρις το digitizer) κανει τετοια... αμα την αφησεις επανερχεται... απλα στην δικη σ περιπτωση ηταν μεγαλυτερη η πιεση... Μηπως το ειχες σε καποια τσεπη, εκατσες πανω, ηταν στενο το τζιν... παιζουν πολλα...
  4. Κριμα.. κανενα αλλο καλο dialer για 2 sim εχουμε??
  5. Καλησπερα. Εχω περασει στο κινητο μου την Global 36 απο το en.miui.com. Το προβλημα που εχω ειναι πως οι επαφες μου ειναι στα ελληνικα, και ενω οταν τις κανω προσπελαση μ εμφανιζει κανονικα το γραμμα στο οποιο βρισκομαι στο κεντρο της οθονης, η πλαινη γραμμη ειναι στα αγγλικα, με αποτελεσμα να μην μπορω να ψαξω τις επαφες μ απο εκει.. Υπαρχει καποιος τροπος να την αλλαξω?
  6. Δεν εχουν βγει τα 3 φιλε μου.. παντως με δελεαζεις ακομα πιο πολυ... πανω π πηγα να το ξεχασω....:P Στην απορια μου π ειχα διατυπωσει προηγουμενως ξερει κανεις κατι? Αν στην κινεζικη ρομ υπαρχει ελληνικο πληκτρολογιο...
  7. Και εγω τα ζαχαρωνω τα συγκεκριμενα φιλε μου.. Απ οτι εχω ακουσει εχουν παρα πολυ καλη ποιοτητα ηχου.. Μιλαμε παντα για τα Pistons II http://www.merimobiles.com/xiaomi-piston-headphones_p/meri8529.htm εδω τα βρηκα πιο φθηνα απ ολα τα μαγαζια π κοιταξα
  8. Ακριβως με τον ιδιο τροπο.. Μεταονομασια σε update.zip και χυμα στην μνημη τ τηλεφωνου. Ποια δερματινη θηκη εννοεις φιλε μου? και απο που το παρηγγειλες? Οι ημερες αποστολης διαφερουν, ας πουμε εγω που εχω παραγγειλει για καποια ατομα τηλεφωνα απο κινα σε καποιους ηρθε σε 40 μερες σε αλλους σε 15. Ειναι αναλογα τις κινησεις π γινονται εκεινη την εποχη. Λογικα σε σενα θα ερθει σε 15-20 μερες. Θεμα με τελωνιο δεν θα εχεις εκτος αμα το εχεις παρει με ταχυμεταφορικη, οπως ειναι η UPS. Με την EMS που παρηγγειλα για ενα φιλαρακι δεν ειχαμε θεμα με το τελωνιο και τ ηρθε σε 6 μερες.
  9. Ναι τα κανω ολα, οχι σβηνει μονο την μνημη του τηλεφωνου. Η sd μενει ανεπαφη.
  10. http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_windowLabel=serviceInstructions_1_1&serviceInstructions_1_1_actionOverride=%2Fportlets%2FserviceInstructions%2FgetInfo&_pageLabel=T58 Βαλε μια τυχαια συσκευη που να εχει android. Εγω εβαλα την ZTE V9 και πατα ρυθμισεις ιντερνετ. Ακολουθα τα βηματα και θα εισαι οκ. Τον chrome δεν τον εχω χρησιμοποιησει η αληθεια ειναι για να σου πω, αλλα με το stock δεν εχω θεματα. Αυτο ειναι το link και το φλασαρω με το recovery. Απλα μετα κανω και wipe τα παντα απο το τηλ για να ειναι φρεσκο. Επισης παρατηρουσα θεματα με fc οταν εκανα restore τις εφαρμογες απο το back up. Οποτε θα σου προτεινα να τις περασεις απο την αρχη.
  11. Μια ερωτηση γιατι σκεφτομαι να περναω απο δω και περα τις stable (αγγλοκινεζικη). Εχουν ελληνικο πληκτρολόγιο? Για την γλωσσα το ξερω πως ειναι στα αγγλικα, δεν με νοιαζει αυτο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν εχω περάσει ποτε την ρομ την ελληνικη, αλλα διαβαζω ανα καιρους οτι εχουν διαφορα προβληματα. Αξιολογη η προσπαθεια των παιδιων, αλλα θα την περασω οποτε γινει πιο stable. Αμα θελεις μπορεις να περασεις την Multi 33 που χρησιμοποιω και εγω και δεν θα εχεις προβληματα με fc. Για το θεμα με το 3g δοκιμασε να περασεις τις ρυθμισεις απο το site της cosmote. Επισης τι εννοεις οταν λες πως οταν βαζεις το 3g στην cosmote δεν ανοιγει ενω στην sim 2 δουλευει κανονικα της wind. Απ οσο ξερω το κινητο δεν υποστηριζει dual 3g. Η μια sim παιζει 3g (υποδοχη WCDMA) και η αλλη σε 2g μονο (υποδοχη GSM).
  12. Με αυτη τι εγινε τελικα ξερουμε? Την ειχαν βγαλει την εκδοση 31 για λιγες ωρες και μετα την πηραν πισω ως ελαττωματική.. Παντως εγω προσωπικα δεν χρησιμοποιω την "Global" την δικια τους με 5 γλωσσες υποστηριξης, αλλα την multi.. Τουλαχιστον εκει θα βγαλουν την 33.. ελπιζω.. Αν και ακομα δεν εχουν εμφανιστει ουτε changelogs. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Συμφωνα με το forum του en.miui.com : Fixed a micro-channel no sound problem, small package.
  13. Πριν λιγο εμφανιστηκε η Stable 33 για την κινα (οχι Global).
  14. Εγκατεστησα την stable 31.. Οι παρατηρησεις που εκανα ειναι οι εξης: Στα θετικα: Σταθεροτερο σημα σε κλειστους χωρους Η αποτομη εναλλαγη σε EDGE απο HSPA δεν υφισταται τοσο πολυ Η συσκευη δεν ζεσταινεται τοσο Καλυτερη διαχειρηση πορων (παντα πανω απο 350 διαθεσιμη ραμ) Στα αρνητικα: Πλεον στο Antutu το μεγαλυτερο σκορ ειναι 15500 (Λογω θερμοκρασιας του περιβαλοντα χωρου επιανε χαμηλα ποσοστα, τωρα που το ετρεξα εφτασε τα 19800) Πιο αργο scrolling στις ρυθμισεις και στο home (Λογικα ευθυνεται και εδω η θερμοκρασια) Αυτα τα ολιγα προς το παρον. Αμα παρατηρησω κατι αλλο θα το γραψω.. Την ρομ την προτεινω!!
  15. Εν αναμονη του γερμανικου patch λοιπον... :P εγω εχω ενα αλλο προβλημα... Οταν στελνω με την εφαρμογη του facebook μηνυματα καποια φαση κολλαει στο αποστολη, και πρεπει να κλεισω την εφαρμογη να την ξανανοιξω, και να ξαναστειλω το μηνυμα για να παει... το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα??
  16. Βρηκα την λυση.. Ειχα κανει εγω βλακεια.. Οταν κανουμε extract τα αρχεια για το fastboot πρεπει στον φακελο να μην υπαρχουν κενα.. αλλιως τρεχει μονο την διαδικασια για να σβησει την μνημη του τηλεφωνου.. Οταν αφαιρεθουν τα κενα κανει κανονικα την διαδικασια flash...
  17. Το προβλημα ειναι οτι επειδη προσπαθησα να κανω κατι με το fastboot το κινητο δεν bootαρει πια στην ρομ.. οποτε δεν μπορω να το περασω στην εσωτερικη sd.. καποια αλλη ιδεα??
  18. Καλησπέρα. Παρέλαβα και εγω το κινητο.. Αλλα αντιμετωπίζω το εξης προβλημα. Μολις παω να του αναβαθμισω την ρομ (απο αυτη π μ ηρθε το κιν) μου λεει file not found. Ακολουθησα τον οδηγο στο πρωτο ποστ αλλα παλι τιποτα... Δεν ξερω τι αλλο να κανω..
×
×
  • Create New...