Jump to content

fayar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fayar

  1. Ήρθε και μπήκε το ice update, ( συσκευή Vodafone Γερμανίας, αγορά Μάιος 2011, απείραχτη) εντυπώσεις αύριο.
  2. Κάτι άλλο είναι, έμενα μονίμως κάτω από 100 ΜΒ ελεύθερη είναι και πότε δεν κόλλησε. (και μετά update)
  3. Δεν έχει να κάνει ούτε με την συσκευή ούτε με τον φορτιστή. Αλλά με λάθος στην ένδειξη της φόρτισης. Το εχω δει και εγώ αυτό το "πρόβλημα" από την αρχή, φαίνεται να αργεί να ολοκλήρωση την φόρτηση 100%, ενώ η μπάρα είναι όλη πράσινη από ώρα. Λοιπόν έκανα επανακίνηση, ενώ έδειχνε ατελείωτο στην φόρτιση, και με το άνοιγμα έδειχνε ολοκληρωμένο, πράσινο φως. Άρα είναι φορτισμένο και δείχνει αφόρτιστο. Το ξαναδοκίμασα και άλλες φορές και τα ίδια. Οπότε από τότε το αγνοώ, όταν δω πρασινισμένη την μπάρα, θεωρώ ότι είναι πλήρως φορτισμένο κι' ας είναι πορτοκαλί το φωτάκι. Δοκιμάστε να κάνετε επανακίνηση και πέστε μου για επαλήθευση.
  4. Δεν ξέρω αν εννοούσες αυτό, αλλά στην πρώτη γραμμή του gps.conf διαβάζω: NTP_SERVER=north-america.pool.ntp.org
  5. όταν βρω χρόνο θα το κάνω. Αλλά λύσε μου την απορία, τι το θες. Η συσκευή πάντως είναι αγορασμένη με επιδότηση από Vodafone ευρωπαϊκής χώρας. Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
  6. Το ερώτημα μου παραμένει. Πώς θα το δοκιμάσω για να δω την μπαταρία, σε σχετικά απαιτητική χρήση; Η video κλήση ενδιαφέρουσα. Για video κλήση μέσω wi-fi θέλει το Fring, η συσκευή δεν έχει δική της εφαρμογή γι΄ αυτή την χρήση. (Είχε και ο άλλος Fring.) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  7. Κανένα πρόβλημα σύνδεσης με το wifi, Άμεσα και απλά. Είναι τα πράγματα πιο άχρωμα, αλλά ήδη το συνήθισα. Το μέγεθος της οθόνης, οι ομορφιές του νέου Sense, η ταχύτητα υπεραναπληρώνουν την μετάβαση. Στο χέρι, στο πιάσιμο, φαίνεται λεπτό και εύχρηστο, η σχεδίαση κάνει φιλικό το μέγεθος.
  8. 1) GPS. χωρίς wifi ή 3g ενεργοποιημένο. Γύρω στα 13 με 15 δευτερόλεπτα. 2) Κρατώντας και το HTC Sensation και το HTC Desire, πλησίασα από μακριά το wifi rooter, και το μεν HTC Sensation συνδέθηκε στα 9 μέτρα, το δε HTC Desire στα 6 μετρα. Παρεμβάλλονταν δυο τοίχοι, ήμουν στον κήπο. 3) Ο ήχος; Ξέρω ‘γω; Δυνατός μάλλον. Δεν πέθανα… και από την ποιότητα.
  9. Έχω ηδη το HTC Sensation. Ευχαριστημένος. Για να φάνω χρήσιμος: Υπάρχει κάποιος στερεότυπος τρόπος να ελέγξω την διάρκεια της μπαταρίας? Κάποια χρήση, τι πρέπει να έχω ανοικτό… κλπ Για να σας πω μετά. Προς το παρόν το έχω ανοικτό μια μέρα και το "πασπατεύω' συνέχεια και είναι στο 30%.
  10. Εννοείται! Ότι γίνεται αυτό που λες. Έτερον εκάτερον! Εγώ ρωτώ για τις δυο συγκεκριμένες δυνατότητες. Είμαι στο τηλέφωνο, και δεν χρειάζεται να βγω έξω για να ψάχνω…κλπ. Είμαι στον κατάλογο και τρέχω το ευρετήριο χωρίς τίποτε άλλο. Καμιά ιδεα?
  11. Δυο ερωτήσεις: (Για συσκευή αγορασμένη από ελληνική Vodafone.) Υπάρχει δυνατότητα, (ή θα υπάρξει) στο τηλέφωνο, να έχουμε και ελληνικό ψάξιμο επαφών μέσω του πληκτρολογίου του τηλεφώνου? Επίσης, στις επαφές θα μπορούσαμε να είχαμε καταλογράφηση ελληνική. Δηλαδή οι δείκτες να είναι ελληνικοί και όχι μόνο λατινικοί και όλες οι ελληνικές επαφές να μην τσουβαλιάζονται μετά το λατινικό z? Ευχαριστώ.
  12. [Komos Πώς σου πέρασε η ιδέα ότι έχω xperia? Και το πέρασμα από Ms Outlook σε “επαφές google” που έκανα κάποτε ήταν τραυματικό. Άφησε που ήλπιζα να περάσω τις επαφές στο google επιτυχώς, μέσω Android χωρίς εξαγωγές σε αρχεία κλπ.] Καμιά άλλη ιδέα γιατί δεν μεταφέρονται και οι φωτογραφίες των επαφών μέσω HTC Sync HTC Sync 2.0.33?
  13. Στον συγχρονισμό επαφών από Ms Outlook με HTC Sync HTC Sync 2.0.33 δεν μου εμφανίζονται οι εικόνες των επαφών. Είδα και πιο πάνω κάποιος να έχει το ίδιο πρόβλημα, αλλά δεν βρήκα κάποια απάντηση. Έχει κανείς κάποια ιδέα. Το τηλ. είναι rooted.
  14. OK Ευχαριστώ για τις πληροφορίες
  15. Παιδιά δυο ερωτήσεις πριν το παραγγείλω: 1) όταν θέλετε να γράψετε ελληνικά SMS από τα πλήκτρα, εμφανίζονται πρώτα οι ελληνικοί χαρακτήρες ή οι λατινικοί πάντα, έστω και αν το μενού είναι γυρισμένο στα ελληνικά? 2) Οι ελληνικοί χαρακτήρες είναι τοποθετημένοι αλφαβητικά ή φωνητικά? Δηλαδή πχ, το «γ» είναι στο c ή στο g? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...