Jump to content

simbetheros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by simbetheros

  1. Το δεύτερο S2 μου είχε τραγική κιτρινίλα, εμφανή παντού: στα μενού, στον άσπρο φόντο...πήγε πίσω στο Μultirama DOA, όπου μου το αντικατέστησαν αμέσως με καινούριο. (Ένα μπράβο εδώ, σωστό after sales, που σπανίζει στο ελλαδισταν) To καινούργιο, το τρίτο S2 που πέφτει στα χέρια μου, επιτέλους , φαίνεται να έχει αξιοπρεπή οθόνη. Το πρώτο είχε το γνωστό κύκλο συν κάθετες διαγραμμίσεις σε κάποιες αποχρώσεις.
  2. Όπως έγραψα και παραπάνω, το χουν αρκετές συσκευές (όχι όμως όλες, όπως την κιτρινάδα), και αν δεν το ψάξεις συγκεκριμένα, πιθανότατα δεν θα το παρατηρήσεις ποτέ. Στο κλασσικό τεστ screen πάντως φαίνεται αν υπάρχει( http://fiddle.jshell.net/qFxsC/1/show/), όπως και στο notification bar κατεβασμένο. Πάντως στο δικό μου , ο κύκλος είναι κάτω αριστερά και δεν είναι έντονος, θέλει προσοχή για να το παρατηρήσεις. Το θέμα είναι, το αντικαθιστούν αμέσως με νέο ή πρέπει να ταλαιπωρηθείς κάνα-δυο βδομάδες για να σου πουν στο τέλος ότι είναι μέσα στα specifications οπότε καλύτερα να μην ασχοληθεί κανείς περαιτέρω?
  3. Παρατήρησα ότι η οθόνη μου έχει ένα επιπλέον ελάττωμα εκτός του γνωστού κίτρινου, δεν θα το έβλεπα εύκολα αν δεν το έψαχνα : http://www.fonearena.com/blog/40203/samsung-galaxy-s2-yet-another-display-bug.html (μάλιστα φαίνεται να το έχουν αρκετές συσκευές, βρήκα αρκετά posts online). Το ερώτημα μου, αν γνωρίζει κανείς : θα μου αλλάξει τη συσκευή με νέα το κατάστημα (αγορασμένο από ΠΛΑΙΣΙΟ) ή η αντιπροσωπεία και, αν ναι, πόσο εύκολα/γρήγορα ; Επισημαίνω ότι είναι δύσκολα ορατό, και δεν φαίνεται παρα σε συγκεκριμενο φοντο.
  4. Μόλις κάνεις τις αναβαθμίσεις και τα δοκιμαστικά σου nemos, περιμένουμε εντυπώσεις από τη νέα rom στο θέμα του Wifi. Και ανέφερε σε παρακαλώ και ποιές δοκίμασες (ΚE7/KF2 κλπ).
  5. Από την άλλη, βλέπει κανείς και εδώ και δεν ξέρει τι να πει : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1125692 http://www.nordichardware.se/testlabb/441-smartphones/43230-htc-sensation-tungviktare-med-hoeg-upploesning.html?start=8#content
  6. Είναι μήπως εύκολο να δώσεις συγκριτικά -dBm από SGS2 και τις άλλες συσκευές που το συνέκρινες ? Επιπλέον, είχες την ίδια λήψη και σε ΚΕ2? Γιατί έχω την αίσθηση, απ' όσα διαβάζω, ότι ψιλοβελτιώθηκε το θέμα κάπου μεταξύ ΚΕ7 και ΚF2.. Πάντως, κι εγώ μία από τα ίδια όπως εσύ (πρίν το πάρεις). Προς το παρόν αναβάλω την αγορά...
  7. Υπεραναλυτικο review στο http://www.nordichardware.se/testlabb/441-smartphones/43230-htc-sensation-tungviktare-med-hoeg-upploesning.html (καντε google translate).
  8. In stock στο amazon.de (αν και αναφέρει sold by Notebook.de) : http://www.amazon.de/HTC-Sensation-Smartphone-Android-Prozessor/dp/B004Z6W23I/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1306840508&sr=8-1 (Ήδη βγήκε...2 κομμάτια έδειχνε)
  9. Αν ρίξεις μια ματιά στο σχετικό thread στο forum.xda-developers, θα δεις ότι το SGS2 δίνει περί τα -20db χειρότερο σήμα συγκριτικά με άλλες συσκευές, αν και αποδίδει πολύ καλά στη μεταγωγή (MB/s). Πρακτικά επομένως θα έχεις πρόβλημα λήψης σε απομακρυσμένα / δύσκολα σημεία, συγκριτικά πάντα με συσκευές που πιάνουν δυνατό wifi. Εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου επομένως. Αν ήσουν καλυμμένος από τον πρώτο Γαλαξία πχ, δεν προβλέπεται να σε απογοητεύσει το SGS2. Αν όμως έρχεσαι από συσκευή με καλή λήψη στο wifi (iphone, κάποια htc) θα δεις διαφορά.
  10. Πράγματι, ένα καλό συγκριτικό του SG2 με άλλες συσκευές, στηριζόμενες σε στοιχειά από Wifi Analyzer σε 2-3 διαφορετικές τοποθεσίες σε σχέση με τη θέση του router θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο. Δυστυχώς τα μόνα post που έχω βρει στο net είναι εντελώς αόριστα. Αν κάποιος συμφορουμήτης έχει στα χέρια του κάνα δύο άλλα κινητά και μπορεί να δώσει συγκριτικά σε db, θα βοηθούσε πολύ, μιας και η ποιότητα λήψης Wifi είναι εξαιρετικά κρίσιμο στοιχείο για ένα smartphone. Το μόνο που με προβληματίζει και δεν έχω κάνει ακόμα pre-order είναι αυτό, μιας και καίγομαι να αλλάξω handset επειδή ακριβώς το htc legend που έχω έχει χάλια wifi και δεν το ρισκάρω με τίποτα.
×
×
  • Create New...