navi55 Δημοσιεύτηκε April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 1, 2011 (edited) ZTE Racer http://www.techlocation.com/files/2010/07/ZTE-Racer-580x357.jpg ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Δίκτυο λειτουργίας: 3G/ HSPA Οθόνη: 2,8 ίντσες, 320×240 pixels, resistive Κάμερα: 3,15 Megapixel Μνήμη: εσωτερική 256MB, micro SD (έως και 8GB) Λειτουργικό Σύστημα: Android 2.1 Άλλα χαρακτηριστικά: Επεξεργαστής 600ΜΗz, Μνήμη RAM 256MB, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB, FM Radio Διαστάσεις: 102x55x14,5 mm Βάρος: 100 γραμ. Μπαταρία: 1100 mAh SAR: 1.58 Edited January 14, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 πολυ παλια τεχνολογια που την πασαρουν για νεα. οποιος δεν εχει τρελες απαιτησεις, το παιρνει. αλλος ψαχνει για κατι καλυτερο (βλεπε blade) εχει παρομοια χαρακτηριστικα με το joy, το οποιο ποτε ηρθε ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Αγόρασε η κόρη μου αυτό το κινητό. Το user manual είναι ελάχιστο. Αν κάποιος ξέρει πως μπορώ να το κάνω να μην μπαίνει στο ίντερνετ από μόνο του και να με ρωτά. Της έφαγε σε μια μέρα 19 ευρώ!!! Κατέβαζε μόνο του τραγούδια και άλλα κουλά. Πιθανότατα κάτι είχε πατήσει και δεν το κατάλαβε. Οσο και αν το σκάληξα δεν έβγαλα άκρη. Πάσα γνώση δεκτή Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Αγόρασε η κόρη μου αυτό το κινητό. Το user manual είναι ελάχιστο. Αν κάποιος ξέρει πως μπορώ να το κάνω να μην μπαίνει στο ίντερνετ από μόνο του και να με ρωτά. Της έφαγε σε μια μέρα 19 ευρώ!!! Κατέβαζε μόνο του τραγούδια και άλλα κουλά. Πιθανότατα κάτι είχε πατήσει και δεν το κατάλαβε. Οσο και αν το σκάληξα δεν έβγαλα άκρη. Πάσα γνώση δεκτή Ρυθμίσεις> Ασύρματο και δίκτυα> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και εκεί "ξετικάρει" την επιλογή "Ενεργοποίηση δεδομένων! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 το ρομποτακι υπαρχει στο καπακι της μπαταριας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indiangr Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Ναι κανονικά όπως το βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bii Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Ρε παιδιά, έχει κάνει root κάποιος στο ZTE Racer;;; Αν ναι όλα OK??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstampo Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Ρε παιδιά με αυτό το Racer, έχει βρει κανείς drivers (για XP....). Επίσης το manual είναι πενιχρό.... Α..... και κανένα λογισμικό τύπου nokia suite, υπάρχει λέτε; Τώρα θα μου πείτε αυτά να τα ψαχνες πριν τα πάρεις..... αλλά πάλι ελπίζω!! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ρε παιδιά, έχει κάνει root κάποιος στο ZTE Racer;;; Αν ναι όλα OK??? Θα ενδιεφερε και μενα αυτο! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konman Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Καλησπέρα στὴν ὄμορφη παρέα. Εἶμαι καινούργιος στὸ φόρουμ καὶ μέσα ἂπ αὐτὸ τὸ μήνυμα θὰ ἤθελα νὰ συγχαρῶ καὶ τὴν συντονιστικὴ ὁμάδα γιὰ τὴν πολὺ καλὴ καὶ ὀργανωμένη δουλεία. Λοιπὸν τὸ πρόβλημα εἶναι τὸ ἑξῆς στὴ νέα συσκευὴ zte racer ποὺ ἀπόκτησα πρόσφατα ὅταν δὲν μπαίνω διαδυκτιο μὲ wi-fi μπαίνει στὸ 3g αὐτόματα καὶ ὄχι κὰτ ἐπιλογήν. Πῶς μπορῶ νὰ ἀπενεργοποιήσω τὴ σύνδεση στὸ ἰντερνεν μέσω τηλεφωνικῆς. Μπαίνω κλασσικα στὸ μενού, ρυθμίσεις, ἀσύρματη ἔπ. καὶ δίκτυα, δίκτυα κινητῆς τηλεφωνίας ὅμως ὑπάρχει μόνο ἡ ἐπιλογὴ περιαγωγὴ δεδομένων ἐνῶ ἀπουσιάζει ἡ ἐπιλογὴ ἐνεργοποίηση-ἀπενεργοποίηση δεδομένων.. Εὐχαριστῶ θερμὰ ὁποῖον βοηθήσει.. :) -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post. Ξαναγραφω το μηνυμα με αλλη γραμματοσειρα γιατι μαλλον "δειχνει" αλλαμπουρνεζικο ετσι. :lol: Εχω ενα ΖΤΕ racer με android 2.1 γνωριζει καποιος πως μπορω να απενεργοποιησω το ιντερνετ της τηλεφωνικης κατ επιλογην για μην χρεωνομαι. Οταν δεν μπαινω η δεν πιανει wi-fi μπαινει αυτοματα στο 3G. Να ενημωρωσω οτι κανοντας τα γνωστα βηματα Μενου \ρυθμισεις\ασυρματη επικοινωνια\Δικτυα κινητης\... εκει λειπει η επιλογη συνδεση Δικτυων εχει μονο περιαγωγη δικτυων(ασχετο). Το απενεργοποιω αν θελω με "πλαγιο" τροπο αλλα για να ξαναμπω οταν χρειαστει θελει διαδικασια.. Οποιος εχει αυτο το κινητο η το ιδιο μενου ας μου πως το κανει. Ευχαριστω εκ των προτερων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 καλησπερα παιδια ξερει κανει ποσ μπορω να απο8ικευω στην καρτα μνημησ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giomitss Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Θα ηθελα μια πληροφορια.Πως μπορω να διαγραψω απο την αρχικη οθονη οτι υπαρχει?Για να γινω πιο σαφης,η αρχικη οθονη του κινητου ειναι γεματη με συντομευσεις και εικονιδια κ θελω να την καθαρισω.Και κατι ακομη.ολες οι φωτογραφιες που που βαζω σαν ταπετσαρια ειναι τεραστιες σε μεγεθος.Οποιος μπορει να με βοηθησει θα του ειμαι ευγνωμων.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konman Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Θα ηθελα μια πληροφορια.Πως μπορω να διαγραψω απο την αρχικη οθονη οτι υπαρχει?Για να γινω πιο σαφης,η αρχικη οθονη του κινητου ειναι γεματη με συντομευσεις και εικονιδια κ θελω να την καθαρισω.Και κατι ακομη.ολες οι φωτογραφιες που που βαζω σαν ταπετσαρια ειναι τεραστιες σε μεγεθος.Οποιος μπορει να με βοηθησει θα του ειμαι ευγνωμων.Ευχαριστω. Πατησε διαρκως και για 3 δευτερολεπτα πανω στο εικονιδιο που θες να διαγραψεις, αυτοματως σου ανοιγει ενας καδος κεντρικα στο κατω μερος της οθονης σου. Συρετο μεσα και διαγραφεται μονο το εικονιδιο απ την επιφανεια εργασιας . Το δευτερο πιθανον εχει να κανει με την αναλυση της οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 παιδια οταν κατεβαζω εφαρμογεσ απο το μαρκεσ απο8ικεβονται στην μνημη του κινιτου ενω εγω 8ελω στην καρτα μνημησ ποσ μπορω να το κανω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 παιδια οταν κατεβαζω εφαρμογεσ απο το μαρκεσ απο8ικεβονται στην μνημη του κινιτου ενω εγω 8ελω στην καρτα μνημησ ποσ μπορω να το κανω αυτο? Βάλε το App2sd και όσες εφαρμογές υποστηρίζουν την μετακίνηση στην κάρτα μνήμης (δεν είναι πολλές) θα μπορείς να τις περάσεις. Υπάρχουν και άλλοι ανεπίσημοι τρόποι αλλά απαιτούν ιδιαίτερο (unofficial) πείραγμα και δεν έχω άποψη τι γίνεται σε αυτό τον τομέα με τη συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Βάλε το App2sd και όσες εφαρμογές υποστηρίζουν την μετακίνηση στην κάρτα μνήμης (δεν είναι πολλές) θα μπορείς να τις περάσεις. Υπάρχουν και άλλοι ανεπίσημοι τρόποι αλλά απαιτούν ιδιαίτερο (unofficial) πείραγμα και δεν έχω άποψη τι γίνεται σε αυτό τον τομέα με τη συγκεκριμένη συσκευή. Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας αυτο μου λειε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Δεν έχω τη συσκευή και δεν μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες. Ποια έκδοση του Android φοράει; Αν φοράει 2.1 τότε λογικό. Το App2SD υποστηρίζει 2.2 και πάνω. Εν κατακλείδι... δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό που ζητάς στην παρούσα φάση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex7363 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Για τα xp δεν νομίζω να βρεις drivers , για τον συγχρονισμό: Αμα εχεις τις επαφές σου απο το outlook κανε τις εξαγωγη σε αρχειο τυπου csv και μετα μπες στο google λογαριασμό σου στο mail και απο τις ρυθμισεις επαφες τραβα το αρχειο csv και ενημερωσε ετσι τις επαφες του google. Μετα συγχρονισε το λογαριασμό σου google απο το κινητο και όλα ο.κ. Εννοειται πως θα έχεις δημιουργησει λογαριασμο google στο κινητο σου. Άν τις έχεις ήδη τις επαφες στο google τότε δεν χρειαζεται ουτε csv αρχειο. Για τη μεταφορά άλλων αρχειων έχει πολλες free εφαρμογες στο μαρκετ ΄ή τα μεταφέρεις μεσω usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstampo Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Σ'ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 πολυ παλια τεχνολογια που την πασαρουν για νεα. οποιος δεν εχει τρελες απαιτησεις, το παιρνει. αλλος ψαχνει για κατι καλυτερο (βλεπε blade) Mε 110 ευρω εχεις πολλα κινητα φορτωμενα με αυτη την.....παλια τεχνολογια? Ειναι τοσο φανερο πλεον οτι οι κινεζοι σε 5 χρονια θα εχουνε το πληρες μονοπωλιο στην κινητη...... Οταν αυτοι βαζανε τηλεοραση,μπαταριες 1500αρες και 1800αρες,2 sim,οι αλλοι απλα ακολουθησαν. Οποιαδηποτε εταιρια βγαζει σμαρτ κινητο με μπαταρια 800 και 900 ειναι αστεια...... Οι ανθρωποι βλεπουν μπροστα(οπως καποτε με τους Ιαπωνες,και μετα με τους Κορεατες) Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 παιδια ποσ μπορω να βαλω το κινιτο να με ροταει πρην μπει μπει στο ιντερνετ? γιατι μου εφαγε πολλα ευρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Στις ρυθμίσεις στα Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έχει επιλογή να κλείσεις τη σύνδεση στο internet μέσω του παρόχου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 iΣτις ρυθμίσεις στα Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έχει επιλογή να κλείσεις τη σύνδεση στο internet μέσω του παρόχου σου. δεν μου το λεει αφτο που λες να κλισω το ιντεερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή αλλά εκεί δεν έχει κάποια επιλογή "Χρήση πακέτων δεδομένων"; Αν ναι το απενεργοποιείς. Αν όχι κοίταξε για κάτι παρεμφερές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Φίλη μου πήρε το συγκεκριμένο κινητό κι με κλικαρισμένο το 2g δίκτυο, μπαίνει κανονικά στο ιντερνετ... είναι λογικό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts