Jump to content

alex7363

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    215
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

alex7363's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγώ το παράγγειλα εδώ και 8 μέρες ....το θεωρώ καλη λύση για τα λεφτά του διότι αγγίζει τα όρια του phablet . Με 200 δε παίρνεις και τίποτα αξιόλογο επώνυμο. Μη ξεχνάτε ότι τρέχει 4.1.1 και έχει και 12 αρα κάμερα. 2 μπαταρίες 3200 mah , δίκαρτο ,320pp , ειναι super κινητάκι. Σε άσπρο χρώμα και φυσικά εξωτερικα δεν ειναι κλωνος του note 2 , αλλα έχει το δικό του στυλ. Το σίγουρο είναι ότι θα το κάνω root για να μπορώ να το αλλάξω τα φώτα.
  2. Εξαρτάται κι από τη rom.....ειναι μερικές οι οποιες δε συνεργαζονται σωστα με όλους τους kernel και μπορεί να την πατήσεις πάλι...συνήθως ζεσταίνεται η περιοχή κάτω απο sim και sd....επειδή ειναι λιγο στριμωγμενο το board΄βγάζει εύκολα βλάβη όταν ζεσταθεί κάποιο εξερτηματάκι και χαλάνε κι άλλα πράγματα...digitizer , power control κλπ , καλύτερη rom απ τη μανίσια δεν υπάρχει πάντως.
  3. 100% φταίει η υπερθέρμανση απο kernel όταν δεν ειναι μανίσιος και τρέχει πάνω από 1100. Μπορεί να τη βγάλεις με ενα digitizer μονο αλλα μπορεί και με ολόκληρο το board...εμενα μου χτυπήσαν και τα δυο!
  4. Δε ξέρω τι ζόρι τραβάνε ορισμένοι εδώ μέσα και εξαφανίζουν τα θέματα που ποστάρουμε. Καλο θα είναι να υπάρχει μια εξήγηση όταν γίνεται αυτό γιατί έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
  5. αν το τηλέφωνο είναι unlocked root άρα πιθανό να πέρασες cwm φλασαρε μια νεα ρομmme full wipe πριν και είσαι οκ. Αν εισαι locked με μόνο ρουτ και δε πείραξες αρχείο συστήματος το πρόβλημα ειναι hardware , αν πείραξες partitions κλπ φλάσαρε τη rom απο την αρχη. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είσαι φορτισμένος.
  6. nottachtrix mod ειναι η καλυτερη και με διαφορά βασισμένη στην 2.3.6( εκτός ευρώπης έκδοση), μετά Topogigi 2.3.4 (ext4) με λίγα Bugs (ελ.πληκτρόλόγιο)αλλα πολυ γρήγορη , μετά η I Laytveyit . H πρώτη ειναι υπερπληρης απο εφαρμογες και Mods , η δευτερη ειναι σαν τη στοκ αλλα τρομερα γρήγορη , η τρίτη ειναι ελαφρια και γρήγορη με εντελως άλλη εμφάνιση . Προσοχή στον κέρνελ που βάζεται γιατί αυτος ειναι υπεύθυνος για κατανάλωση μπαταρίας και υπερθερμάνσεις που μπορεί να χαλάσουν το τηλεφωνάκι. Δε θα ασχολιόμθν με cm7 - 9 - 10 γιατί ειναι μόνο για δοκιμές .....ειδικά για αυτό το ευαίσθητο τηλέφωνο θα ήθελα κάποια που να μη υπερθερμαίνει τo board.
  7. ακυρωσα την παραγγελια απο το ipadalternative και παρηγγειλα ένα παραπλήσιο με το onda από εδώ. Υπάρχει Onda v972 εδω http://www.banggood.com/Wholesale-Onda-V972-Allwinner-A31-Quad-Core-9_7-Inch-Ips-2048x1536-Android-4_1-Tablet-p-60135.html http://www.fastcardtech.com/ONDA-V972 http://www.pandawill.com/onda-v972-quad-core-tablet-pc-android-41-97-inch-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-black-p70627.html http://ipadalternative.com Εγω τελικα παρήγγειλα το :http://www.uredeal.com/chuwi-v99-quad-core-tablet-pc-97-inch-retina-ips-screen-allwinner-w31-android-41-2g-ram-4k-video-hdmi_g3655.html ΓΙΑΤΙ έχει επιπλέον Multi touch 10 σημείων ,λιγο μεγαλύτερη μπαταρία και υπάρχει πιθανότητα να έχει και bluetooth αυτό παίζει! ΕΠΙΣΗΣ βλέπω ότι δεν το πήραν χαμπάρι πολλοί για να πέσουν με τα μούτρα πάνω του και η ζήτηση καλύπτεται κανονικά. Ο πρωτος επάξιος ανταγωνιστής του ONDA v972 έφτασε. Η τιμή του ελαφρώς πιο χαμηλη και έχει λιγο καλύτερα χαρακτηριστικά. Multi touch 10 σημείων , μεγαλύτερη μπαταρία , και ακούγεται (δεν εχει επιβεβαιωθεί) ότι θα έχει και Bluetooth. Δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του: Model Chuwi V99 Quad Core Tablet CPU AllWinner A31, Cortex A7 Quad Core, 1.5GHz GPU PowerVR SGX544 MP2 OS Android 4.1 RAM 2GB Storage 16GB Extend Card Support TF card up to 32GB extended Display Size 9.7 Inch Display type 10-Point Touch, IPS Capacitive Retina Screen Display resolution 2048 x 1536 Pixels Language Dutch, Indonesian, Catalan, Czech, Danish, German, English, Spanish, French, Croatian, Italian, Latvian, Lithuanian, Hungarian, Vietnamese, Malay, Roman, Norwegian, Polish, Portuguese, Slovenian, Bulgarian, Finnish, Swedish, Swahili, Zulu, Greek, Ukrainian, Russian, Serbian, Hebrew, Arabic, Persian, Thai, Bengali, Japanese, Chinese Audio MP3, WMA, WAV, APE, FLAC, OGG, AAC, etc Video 1080P, AVI, MOV, MP4, RMVB, FLV, MKV, etc Picture JPG , GIF , BMP , PNG , etc E-Book PDF, TXT etc Camera Dual Camera, front camera is 2.0MP and back camera is 5.0MP AF 3G Support external 3G dongle WiFi Yes, 802.11 b/g/n Gravity Sensor Support Play Store Yes, built in I/O Port1 *Micro USB Port; 1*3.5mm Earphone Jack; 1*TF Card Slot; 1*MINI HDMI port Applications Facebook, Twitter, Youtube, MSN, Skype, Yahoo, Angry Birds, Ninja and thousands of FREE APPs in Android Play Store… General Features: Size 242 x 189 x 10mm Battery 9000mAh Net Weight 650g Accessories 1 x USB Cable 1 x Charger1 x User Manual To ποιο σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχουν καθυστερήσεις στο να καλυφθεί η ζήτηση όπως το Onda v972 το οποίο επειδή πολυδιαφημήστηκε ....πέσαν όλοι να το πάρουνε με προπαραγγελία και ...υπάρχει αδυναμία εξυπηρέτησης των πελατών με μεγάλες καθυστερήσεις. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  8. Αυτη η εφαρμογή είναι για συγκεκριμένο πρόβλημα (όταν φορτίζει και δεν πάει 100%) και υπάρχουν και ρυθμίσεις της εφαρμογής που πρέπει να γινουν. Αν διαβάσετε θα δειτε τι κανει. Αν κάνετε σωστο callibration με το battery callibration (οταν η μπαταρια φορτίσει πλήρως και παει 4197mv) , έχετε κάνει πριν battery wipe απο cwm mode , και αυτο το προγραμματάκι , θα έχετε μπαταρία σωστή. Αυτά τα κάνετε κάθε φορά που φλασάρετε νέα rom οχι μόνο μια φορά εφαπαξ.
  9. αυτο που λες μπορείνα συμβει αλλα αν φλασαρεις μετά ένα ευρωπαικο kernel και radio τοτε θα δουλεψει το wifi και το 3g κανονικα
  10. Με CWM mode μπορείς να φλασάρεις ότι θέλεις αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες της κάθε rom. Αν δε φλασάρεις δηλαδη μέσω rsd δεν μπρικαρει το κινητο σου.Αν όμως βαλεις Αμερικανικο sbf 2.3.5 ( 2.3.6) μεσω rsd και πας μετά να βάλεις ελληνικο 2.3.4 ..θα το πάρεις στα χέρια. Η Nottatrix mod που εβαλες ειναι βασισμένη στην τελευταια 2.3.6 που κυκλοφόρησε οπότε ειναι απο ΑΤΤ. Πιθανόν να έχεις 2 router μαζι που το ενα αναμεταδίδει (bridge mode) το αλλο μεσω wifi έτσι δεν αναγνωρίζει την αρχικη ip. Τα android , linux , mac .εχουν ενα θεμα με αυτο τα windows mobile δεν ειχαν ποτε. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  11. Υπάρχει ειδική εφαρμογή μόνο για το ατριξ στο xda battery fix 0.35 version. Την περνάς στο τηλέφωνο την τρέχεις και όλα καλα μετά! Άμα το έχεις ζαλίσει με τα φλασαρίσματα το κινητό χωρίς να έχεις φορτισμένη πλήρως τη μπαταρία και χωρίς να έχεις κάνει calibration αυτο είναι το αποτέλεσμα. Ειναι θέμα software κυρίως.
  12. το χω κανει 5 φορές ...το συνήθισα!
  13. δεν δουλευε το λινγκ ...τωρα το έφτιαξαν. Πάντως θα ενθουσιαστείς είναι ότι καλύτερο σε GB 2.3.6
  14. Εβαλά όλες που υπάρχουν nottatchrix mod η καλυτερη. Αν την βρεις! Τελικα το εκανα μανίσιο πάλι με rsd και βρήκα την ηρεμία μου...δε μπαινω ξανα σε πειρασμούς !
  15. αν δεν εγραψε restore completed δεν την εβαλες σωστα τη ρομ οποτε δε δουλευει το αρχειο που ασχολειται με την φορτιση και τον ελεγχο της μπαταρίας. Το καλό ειναι ότι εχεις cwm αρα μπορεις να κανεις τα παντα. Για το rsd μη το χρησιμοποιεις αν δεν εχεις ελληνικο atrix γιατι αν ειχες απο το εξωτερικο και απο 2.3.6 πας σε 2.3.4 sbf θα το καταστρεψεις το κινητο. Τα fruit cakes ειναι ουσιαστικα στοκ ρομ αλλα που φλασαρονται με cwm. Στην κατάσταση rsd , recovery και fastboot δε φορτιζει το κινητακι. Για αυτο εχουμε το μοτορολλα service cable για αυτες τις δουλειες!
×
×
  • Create New...