Jump to content

alex7363

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    215
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alex7363

  1. Εγώ το παράγγειλα εδώ και 8 μέρες ....το θεωρώ καλη λύση για τα λεφτά του διότι αγγίζει τα όρια του phablet . Με 200 δε παίρνεις και τίποτα αξιόλογο επώνυμο. Μη ξεχνάτε ότι τρέχει 4.1.1 και έχει και 12 αρα κάμερα. 2 μπαταρίες 3200 mah , δίκαρτο ,320pp , ειναι super κινητάκι. Σε άσπρο χρώμα και φυσικά εξωτερικα δεν ειναι κλωνος του note 2 , αλλα έχει το δικό του στυλ. Το σίγουρο είναι ότι θα το κάνω root για να μπορώ να το αλλάξω τα φώτα.
  2. Εξαρτάται κι από τη rom.....ειναι μερικές οι οποιες δε συνεργαζονται σωστα με όλους τους kernel και μπορεί να την πατήσεις πάλι...συνήθως ζεσταίνεται η περιοχή κάτω απο sim και sd....επειδή ειναι λιγο στριμωγμενο το board΄βγάζει εύκολα βλάβη όταν ζεσταθεί κάποιο εξερτηματάκι και χαλάνε κι άλλα πράγματα...digitizer , power control κλπ , καλύτερη rom απ τη μανίσια δεν υπάρχει πάντως.
  3. 100% φταίει η υπερθέρμανση απο kernel όταν δεν ειναι μανίσιος και τρέχει πάνω από 1100. Μπορεί να τη βγάλεις με ενα digitizer μονο αλλα μπορεί και με ολόκληρο το board...εμενα μου χτυπήσαν και τα δυο!
  4. Δε ξέρω τι ζόρι τραβάνε ορισμένοι εδώ μέσα και εξαφανίζουν τα θέματα που ποστάρουμε. Καλο θα είναι να υπάρχει μια εξήγηση όταν γίνεται αυτό γιατί έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
  5. αν το τηλέφωνο είναι unlocked root άρα πιθανό να πέρασες cwm φλασαρε μια νεα ρομmme full wipe πριν και είσαι οκ. Αν εισαι locked με μόνο ρουτ και δε πείραξες αρχείο συστήματος το πρόβλημα ειναι hardware , αν πείραξες partitions κλπ φλάσαρε τη rom απο την αρχη. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είσαι φορτισμένος.
  6. nottachtrix mod ειναι η καλυτερη και με διαφορά βασισμένη στην 2.3.6( εκτός ευρώπης έκδοση), μετά Topogigi 2.3.4 (ext4) με λίγα Bugs (ελ.πληκτρόλόγιο)αλλα πολυ γρήγορη , μετά η I Laytveyit . H πρώτη ειναι υπερπληρης απο εφαρμογες και Mods , η δευτερη ειναι σαν τη στοκ αλλα τρομερα γρήγορη , η τρίτη ειναι ελαφρια και γρήγορη με εντελως άλλη εμφάνιση . Προσοχή στον κέρνελ που βάζεται γιατί αυτος ειναι υπεύθυνος για κατανάλωση μπαταρίας και υπερθερμάνσεις που μπορεί να χαλάσουν το τηλεφωνάκι. Δε θα ασχολιόμθν με cm7 - 9 - 10 γιατί ειναι μόνο για δοκιμές .....ειδικά για αυτό το ευαίσθητο τηλέφωνο θα ήθελα κάποια που να μη υπερθερμαίνει τo board.
  7. ακυρωσα την παραγγελια απο το ipadalternative και παρηγγειλα ένα παραπλήσιο με το onda από εδώ. Υπάρχει Onda v972 εδω http://www.banggood.com/Wholesale-Onda-V972-Allwinner-A31-Quad-Core-9_7-Inch-Ips-2048x1536-Android-4_1-Tablet-p-60135.html http://www.fastcardtech.com/ONDA-V972 http://www.pandawill.com/onda-v972-quad-core-tablet-pc-android-41-97-inch-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-black-p70627.html http://ipadalternative.com Εγω τελικα παρήγγειλα το :http://www.uredeal.com/chuwi-v99-quad-core-tablet-pc-97-inch-retina-ips-screen-allwinner-w31-android-41-2g-ram-4k-video-hdmi_g3655.html ΓΙΑΤΙ έχει επιπλέον Multi touch 10 σημείων ,λιγο μεγαλύτερη μπαταρία και υπάρχει πιθανότητα να έχει και bluetooth αυτό παίζει! ΕΠΙΣΗΣ βλέπω ότι δεν το πήραν χαμπάρι πολλοί για να πέσουν με τα μούτρα πάνω του και η ζήτηση καλύπτεται κανονικά. Ο πρωτος επάξιος ανταγωνιστής του ONDA v972 έφτασε. Η τιμή του ελαφρώς πιο χαμηλη και έχει λιγο καλύτερα χαρακτηριστικά. Multi touch 10 σημείων , μεγαλύτερη μπαταρία , και ακούγεται (δεν εχει επιβεβαιωθεί) ότι θα έχει και Bluetooth. Δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του: Model Chuwi V99 Quad Core Tablet CPU AllWinner A31, Cortex A7 Quad Core, 1.5GHz GPU PowerVR SGX544 MP2 OS Android 4.1 RAM 2GB Storage 16GB Extend Card Support TF card up to 32GB extended Display Size 9.7 Inch Display type 10-Point Touch, IPS Capacitive Retina Screen Display resolution 2048 x 1536 Pixels Language Dutch, Indonesian, Catalan, Czech, Danish, German, English, Spanish, French, Croatian, Italian, Latvian, Lithuanian, Hungarian, Vietnamese, Malay, Roman, Norwegian, Polish, Portuguese, Slovenian, Bulgarian, Finnish, Swedish, Swahili, Zulu, Greek, Ukrainian, Russian, Serbian, Hebrew, Arabic, Persian, Thai, Bengali, Japanese, Chinese Audio MP3, WMA, WAV, APE, FLAC, OGG, AAC, etc Video 1080P, AVI, MOV, MP4, RMVB, FLV, MKV, etc Picture JPG , GIF , BMP , PNG , etc E-Book PDF, TXT etc Camera Dual Camera, front camera is 2.0MP and back camera is 5.0MP AF 3G Support external 3G dongle WiFi Yes, 802.11 b/g/n Gravity Sensor Support Play Store Yes, built in I/O Port1 *Micro USB Port; 1*3.5mm Earphone Jack; 1*TF Card Slot; 1*MINI HDMI port Applications Facebook, Twitter, Youtube, MSN, Skype, Yahoo, Angry Birds, Ninja and thousands of FREE APPs in Android Play Store… General Features: Size 242 x 189 x 10mm Battery 9000mAh Net Weight 650g Accessories 1 x USB Cable 1 x Charger1 x User Manual To ποιο σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχουν καθυστερήσεις στο να καλυφθεί η ζήτηση όπως το Onda v972 το οποίο επειδή πολυδιαφημήστηκε ....πέσαν όλοι να το πάρουνε με προπαραγγελία και ...υπάρχει αδυναμία εξυπηρέτησης των πελατών με μεγάλες καθυστερήσεις. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  8. Αυτη η εφαρμογή είναι για συγκεκριμένο πρόβλημα (όταν φορτίζει και δεν πάει 100%) και υπάρχουν και ρυθμίσεις της εφαρμογής που πρέπει να γινουν. Αν διαβάσετε θα δειτε τι κανει. Αν κάνετε σωστο callibration με το battery callibration (οταν η μπαταρια φορτίσει πλήρως και παει 4197mv) , έχετε κάνει πριν battery wipe απο cwm mode , και αυτο το προγραμματάκι , θα έχετε μπαταρία σωστή. Αυτά τα κάνετε κάθε φορά που φλασάρετε νέα rom οχι μόνο μια φορά εφαπαξ.
  9. αυτο που λες μπορείνα συμβει αλλα αν φλασαρεις μετά ένα ευρωπαικο kernel και radio τοτε θα δουλεψει το wifi και το 3g κανονικα
  10. Με CWM mode μπορείς να φλασάρεις ότι θέλεις αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες της κάθε rom. Αν δε φλασάρεις δηλαδη μέσω rsd δεν μπρικαρει το κινητο σου.Αν όμως βαλεις Αμερικανικο sbf 2.3.5 ( 2.3.6) μεσω rsd και πας μετά να βάλεις ελληνικο 2.3.4 ..θα το πάρεις στα χέρια. Η Nottatrix mod που εβαλες ειναι βασισμένη στην τελευταια 2.3.6 που κυκλοφόρησε οπότε ειναι απο ΑΤΤ. Πιθανόν να έχεις 2 router μαζι που το ενα αναμεταδίδει (bridge mode) το αλλο μεσω wifi έτσι δεν αναγνωρίζει την αρχικη ip. Τα android , linux , mac .εχουν ενα θεμα με αυτο τα windows mobile δεν ειχαν ποτε. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  11. Υπάρχει ειδική εφαρμογή μόνο για το ατριξ στο xda battery fix 0.35 version. Την περνάς στο τηλέφωνο την τρέχεις και όλα καλα μετά! Άμα το έχεις ζαλίσει με τα φλασαρίσματα το κινητό χωρίς να έχεις φορτισμένη πλήρως τη μπαταρία και χωρίς να έχεις κάνει calibration αυτο είναι το αποτέλεσμα. Ειναι θέμα software κυρίως.
  12. το χω κανει 5 φορές ...το συνήθισα!
  13. δεν δουλευε το λινγκ ...τωρα το έφτιαξαν. Πάντως θα ενθουσιαστείς είναι ότι καλύτερο σε GB 2.3.6
  14. Εβαλά όλες που υπάρχουν nottatchrix mod η καλυτερη. Αν την βρεις! Τελικα το εκανα μανίσιο πάλι με rsd και βρήκα την ηρεμία μου...δε μπαινω ξανα σε πειρασμούς !
  15. αν δεν εγραψε restore completed δεν την εβαλες σωστα τη ρομ οποτε δε δουλευει το αρχειο που ασχολειται με την φορτιση και τον ελεγχο της μπαταρίας. Το καλό ειναι ότι εχεις cwm αρα μπορεις να κανεις τα παντα. Για το rsd μη το χρησιμοποιεις αν δεν εχεις ελληνικο atrix γιατι αν ειχες απο το εξωτερικο και απο 2.3.6 πας σε 2.3.4 sbf θα το καταστρεψεις το κινητο. Τα fruit cakes ειναι ουσιαστικα στοκ ρομ αλλα που φλασαρονται με cwm. Στην κατάσταση rsd , recovery και fastboot δε φορτιζει το κινητακι. Για αυτο εχουμε το μοτορολλα service cable για αυτες τις δουλειες!
  16. Mη παιδεύσαι άδικα ,πρέπει να φορτιστεί η μπαταρία σου και να μπει μια custom. Η stock δεν επαναφερεται με cwm mode. Υπάρχει και η λύση του motorolla service cable αλλα που να το βρεις (καλώδιο που επιτρέπει το κινητο να φλασαριστεί ακόμη και με βγαλμένη μπαταρία)! Όσο για restore της stock με cwm μονο με fruit cakes αν βρεις. Υπάρχει η custom topogigi που ειναι 99% η ελληνικη 2.3.4 , αν την κατεβασεις πετα την μεσα στην sd και φλασαρε την. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ φορτίσεις την μπαταρία σου όμως πρώτα , η με εξωτ. φορτιστή , η με bypass καλωδιάκια ή αν την φορτίσει κάποιος άλλος απο εδώ μέσα και στη δώσει φορτισμένη. Η μόνη περίπτωση να μη δουλεύει η φόρτιση αν περασες custom κανονικά είναι ή να το brickarises απο κακό ξεκλείδωμα ή φλασάρισμα (το θεωρώ λιγο απίθανο) ή να έχεις πρόβλημα hardware στο power management απο την υπερθέρμανση. Πάρε ένα πολύμετρο και δες αν η μπαταρία σου έχει τάση ή βάλε το πολύμετρο με προσοχη στους ακροδέκτες του κινητού ενώ ειναι συνδεδεμένο με τον φορτιστή να δεις αν εχει τάση σους ακτροδέκτες που ακουμπάν την μπαταρία. Η μπαταρια πρέπει να εχει από 3,9 ως 4,191 V και οι ακροδέκτες φόρτισης 5 V. πάρεις επίσης ένα παλιο καλώδιο usb απο αυτό που ειχαν οι παλιες συσκευες και το κόψεις στη μια ακρη του , ξεχωρίσεις ατ καλωδιακια (κοκκινο και μαυρο) που ειναι +5v και -5V αντίστοιχα , συνδέσεις το ενα ακρο με τον φορτιστή της μοτορολλα και τα καλωδιακια , κοκκινο στο + της μπαταρίας κι μαυρο στο - της μπαταρίας και τα πιασεις με μια μονωτική ταινια για να κανουν επαφη (χωρίς να τα βραχυκυκλώσεις ) η μπαταρία σε μια ωρα θα φορτίσει .
  17. Τεχνικά χαρακτηριστικά που κόβουν την ανασα! Νομίζω ότι οι κάτοχοι το ipad 4 πρέπει να αρχίζουν να ανησυχούν λίγο και να προβληματιστούν αν αξίζει να δώσεις διπλάσια τουλάχιστον λεφτά για να πάρεις ίδιο ή και υποδεέστερο σε προδιαγραφές μηχάνημα. Το μειονέκτημα στο παρακάτω Tablet ειναι ότι δεν εχει bluetooth και GPS και ότι έχει Multi touch με 5 αντί για 10 σημεία. Τα άλλα όλα είναι κορυφαία!.... Πλεονέκτημά του η τιμή του ! περίπου 185 - 224 ευρώπουλα ανάλογα με την προπαραγγελία ! Πρόκειται για μηχάνημα με τετραπύρηνο επεξεργαστή και 8 πυρηνο επεξεργαστή γραφικών. Retina οθόνη , μνημη ram 2gb , και κάμερα ίδια με αυτή του iphone 4. Αλουμινένιο φινίρισμα , πολλές εξόδους on board χωρίς να χρειάζεται να αγοράζεις ένα "σκασμό" πανάκριβα αξεσουαρ. Το σημαντικότερο είναι ότι παρέχεται και αναβάθμιση σε ANDROID 4.2 σπάνιο πράγμα για κινέζικο tablet.Απο σχετικό ερώτημα προκύπτει η απάντηση ότι έχει αντιχαρακτική οθονη GORILLA GLASS. Πιο συγκεκριμένα: Onda V972 Quad Core is the first Allwinner A31 Quad Core Onda Android Tablet.Onda V972 Quad Core adopt A31 Quad Core CPU and 8 Core Power VR SGX544MP2 GPU,can perfect support 3D Games.Onda V972 configured a 9.7 inch Retina IPS screen with 2048*1536 High-resolution.What's more, Onda V972 build in Apple iPhone 4 OV Camera that insure consumers a nice experience with it. Onda V972 Quad Core Features: OS: Android 4.1.1 support Android 4.2 Update CPU: AllWinner A31 Quad Core GPU: Power VR SGX544MP2 8 Core 1MB L2 Cache RAM 2GB,DDR3 Storage 16GB Shell Material Aluminum shell Screen: Capacitive Touchscreen, 2048*1536 High-resolution Screen Size: 9.7 inch Resolution: 2048*1536 IPS Screen PPI:264 Gravity Sensor: Yes Visible Angle: 179° Display: Retina IPS Camera Daul Camera Apple iPhone 4 OV Camera,Back 5.0M with Auto Focus,Front 2.0M Onda V972 Quad Core Tablet PC Details: Brand Onda MPN Onda V972 Quad Core Extend Card Support TF card up to 32GB extended Gravity Sensor Yes Google Play: Pre-installed Multi-Touch Yes, 5 points touch Android Market Yes WIFI Dispaly: Support WIFI Direct: Support USB: USB 3.0 HDMI:Support Skype Yes Email and Browser: Yes, built in WIFI: 802.11b/802.11g / 802.11n Earphone Interface 3.5mm Video:4K HD Videp Play with formats of MP4/3GP/3G2/RM/RMVB/ASF/FLAC/APE/MOV etc. Music MP3/WMA/FLAC/APE/WAV/RA/Ogg/MIDI/3GP etc. Ebook UMD, TXT, PDF, HTML, RTF, FB2… Work Time: Up to 8~10 hours Battery : Li-Poly 8000mAh Εxtra εξαρτήματα: 3G υποστηρίζει με εξωτερικό usb stick. Yπάρχει και αντάπτορας για ethernet usb stick Η αγορά του αυτή τη στιγμή είναι με προπαραγγελία μόνο αφού υπάρχει μεγάλη ζήτηση για το προιον! Απο τις 10-11 Ιανουαρίου λέγεται πως θα αρχίσουν οι παραδόσεις! Μέχρις στιγμής δεν το έχει πιάσει κανείς ακόμη στα χέρια του για να σας πω τις πρώτες εντυπώσεις ....μόλις το παραλάβω θα γράψω τα σχετικά! Οι προπαραγγελίες συχνά συνοδεύονται και από δωρα , ζελατίνες οθόνης , usb otg, hdmi καλώδιο,πενάκι κ.λ.π
  18. Ειχα ποστάρει το λινγκ περίπου Φεβρουάριο 2012 σε αυτό το site ....αν ψαξεις θα το βρέις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4010256#post4010256
  19. μπορει να το αγορασες μεταχειρισμένο και να ειχε φαει ζόρι οποτε να σου εβγαλε θεμα.....παντως με στοκ λογισμικο το κινητο ειναι παγωτο...οτι και να το κανεις δε μασαει...αμα το πας 1,30 , 1,45 ghz τι περιμένεις?
  20. δεν ειναι γνωστο προβλημα της μοτορολλα αλλα προβληματος στο digitizer εξαιτιας υπερθερμανσης που προκαλλουν οι custom kernels. Αλλαγη digitizer και ρομ μαμισια....αν θελεις νς εχεις τηλεφωνο χωρις προβληματα.Οι κερνελς πανω απο 1 γιγα προκαλλουν υπεεθερμανση και η θα σς χαλασει το board η το touch sceeen. To touch screen χαλαει στην αριστερη κατω μερια συνηθως οπως εχεις καθετα το κινητο και δε μπορεις να πληκτρολογησεις συγκεκριμενα γραμματα. Γυρνα το οριζοντια η συνδεσε εξωτερικο πληκτρολογιο η mouse για να κανεις log in στο moto blur account.
  21. Πάντως στις οδηγίες χρήσης του epinter δεν το αναφέρει αυτό , οπότε να υποθέσω ότι ισχύει αυτό με το deep sleep.
  22. εσείς που έχετε βάλει cm10 epinter εχετε κανα πρόβλημα με υπερθέρμανση γιατι αυτα τα φοβάμαι λιγο?
  23. Και η nottachtrix mod ειναι τρομερη 2.3.6 με ελληνικα και ολα τα εξτρα που κυκλοφορουν στη πιατσα.Την βρηκα πολυ δυσκολα γιατι τα λιγκ στο xdaδε δουλευαν.
  24. τα πραγματα ειναι απλα , μπορεις να φτιαξεις κι εσυ ενα τετοιο καλωδιο (Y)αμα ξερεις λιγο απο καλωδιακια.Το usb εχει ενα πρασινο ενα ασπρο ενα κοκκινο κι ενα μαυρο καλωδια. Το κοκκινο και το μαυρο ειναι τα +5v και -5v αντιστοιχα που οταν το συνδεσεις με ενα τροφοδοτικο ιδιας τασης και εντασης > = 750ma δηλαδη 5v dc και τουλαχιστον 750ma θα μπορεις να οδηγησεις τον δισκο. Εγω στη θεση σου θα εκοβα απο το otg τα δυο παραπανω καλωδιακια και θα συνεδεα τοτροφοδοτικο μονο στα καλωδια που πηγαινουν στον δισκο τα αλλα που ξεκιναν απο το ταμπλετ (κοκκινο μαυρο)θα τα αφηνα κομμενα και με μια ταινια θα τα απομονωνα για να μη καψω κανα usb απο το ταμπλετ.Αλλιως θα επρεπε να χρησιμοποιησεις μια διοδο ....αλλα αυτα απαιτουν λιγο παραπανω γνωση απο ηλεκτρονικα .
  25. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1881675&page=20 για το λιγκ ... post No 199 εδω βρισκονται τα αρχεια που απαιτούνται για τα παρακάτω: 0. Αφου εγκαταστήσεις την τελευταια rom της vodafone 4.04 μεσω odin (μπορεις να τη βρεις στο samfirmware.com) ,βεβαιώσου ότι το csc σου ειναι VGR ή EUR πριν κάνεις τα παρακάτω. Αν δεν είναι και είναι κάνα άλλο φρόντισε να το αλλάξεις με τον γνωστό τρόπο ----> *#272*Device IMEI# 1. *** DID NOT *** Wipe the entire device (factory reset) 2. Extract P5100XXBLH4_P5100DBTBLH1_DBT.zip and flash P5100XXBLH4_P5100DBTBLH1_P5100XXLH4_HOME.tar.md5 with Odin (via PDA selection only) (*** DID NOT use signed_espresso_20120220_16G.pit *** as my tab is a 32GB version and as mentioned with some posts on the net, the pid is hardly ever required !!) 3. Boot normally and the TAB will require "first time startup" details 4. Flash GT-P5100_P5100XXCLI3-OTA-P5100XXBLH4_DBT_295452894.zip via stock recovery (3e) and boot up normally once completed 5. Flash GT-P5100_ClockworkMod-Recovery_6.0.1.2_Touch.tar with Odin - NO PIT file ! In ODIN, click the Reset button, uncheck the Auto Reboot button then click the PDA button and select the GT-P5100_ClockworkMod-Touch_recovery_6.0.1.2.tar file, then click the Start button and wait until it finishes. Power down the device. 6. Disconnect your device and boot it into Recovery mode ( = Power + Volume Down ) you will now have CWM Touch 6.0.1.2 installed in place of the stock recovery - DO NOT BOOT up normally as this WILL overwrite the CWM flash with standard android 3e recovery ! Which if you do, you'd need to reflash CWM again 7. Flash CWM-SuperSU-v0.96.zip whilst within CWM, then upon wanting to restart, you have to select fix stock recovery ( The Yes option ) prior to "exiting" CWM. 8. Μετά απ΄ολα αυτα πάρτε ενα backup για να το έχετε σε περίπτωση που χαλάσουν τα apn settings και το csc αν κατα λάθος κάνετε data wipe η factory reset και αλλάξει το csc σε DBT. Μετά απ ολα αυτα θα έχεται ουσιαστικά Ελληνικη Jelly bean με έμμασο τρόπο! Η ρομ ειναι τελεια , ειδικα το νεο μεγαλο πληκτρολογιο! Προσοχη να ειστε φορτισμενοι 100% και μετα αφου την εγκαταστησετε κανετε wipe battery status απο cwm recovery φορτιζετε 100% και κανετε battery calibration για να εχετε max αυτονομια η οποια ειναι αυξημενη σε σχεση με την παλια. -Επίσης για όποιον θέλει να επαναφέρει το tablet στην αρχική του κατάσταση για λόγους εγγύησης μπορεί με το να κανει reset to flash counter με το triangle away ενώ είναι root , και μετα με το mobile odin (αφου κατεβάσει και το αρχείο υποστήριξης kernel για το gt5100 ) να φλασάρει άφοβα μια στοκ rom και να μη γράψει το flash counter οποτε θα είναι πάλι στην εγγύηση ...μαμα! Υπάρχει και η νέα ΟΤΑ CLI5 Προσοχη δε δούλεψε σε εμένα.
×
×
  • Create New...