Jump to content

GIANNHS7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GIANNHS7

  1. μολις αγορασα το MLS iqtab marine iq1804 μπορειτε να μου πειτε πως να το ρουταρω εζω δοκιμάσει με vroot kingsroot και δεν μπορεσα να το ρουταρω
  2. Καλημερα ξέρετε κανένα καλο screen record?
  3. Και πως θα το ρουταρο?
  4. καλησπέρα γιατί δεν αποθηκεύει τα data apo games στην σδ και τις αποθηκεύει στην μνήμη του τηλ?
  5. Παιδια καλημερα εχω αγορασει 8 γβ καρτα μνημης και τα γραφικα απο παιχνιδια τα αποθηκεύει στην εσωτερικη μνημη και οχι στην εξωτερικη ξερετε τηι πρεπει να κανω?
  6. παιδια στο Pocket Legends (3D MMO) γιατι μου κανει οποτε συνδεομαι κανει updating content αυτο μου το εκανε μια φορα στην αρχει αλλα μετα την τριτη μερα το κανει σηνεχια τι να κανω?
  7. παιδια στο Pocket Legends (3D MMO) γιατι μου κανει οποτε συνδεομαι κανει updating content αυτο μου το εκανε μια φορα στην αρχει αλλα μετα την τριτη μερα το κανει σηνεχια
  8. Παιδιά παίζει κανείς Pocket Legends (3D MMO)??
  9. Παιδιά παίζει κανείς Pocket Legends (3D MMO)??
  10. Παιδιά έχει κανείς το Eternity Warriors? θέλω να τον ρωτήσω κάτι.
  11. παιδιά έχω κατεβάσει αυτό το παιχνίδι Dungeon Defenders: Second Wave από το market και κατεβάζω τα 515 MB RAM και μετά όταν πατάω να παίξω με βγάζει έξω στην αρχική οθόνη ξέρετε τη πρέπει να κάνω?
  12. grand theft auto 3 στο μαρκετ λεει οτι παιζει στο κινιτο μου και το κατεβαζω και τα 400μβ και μετα δεν ανιγει η εφαρμογη ξερετε τη πρεπει να κανω?
  13. παιδια καπια παιχνιδια στο zte racer μου κολανε ξερετε τη πρεπει να κανω?
  14. παιδια μου λετε καπιο παιχνιδι σε στηλ σαν και αυτο Earth And Legend https://market.android.com/details?id=com.dvidearts.earthandlegend&feature=apps_topselling_paid_game#?t=W251bGwsMSwyLG51bGwsImNvbS5kdmlkZWFydHMuZWFydGhhbmRsZWdlbmQiXQ..
  15. παιδια χτεσ κατεβασα το προ 12 στον κινιτι μου και πηγα ναπεξω και ειδα οτι ειπαρχουν η αεκ ο παο και ο παοκ ενω στην 8εση του ολυμπιακου ειπαρχει μια ομαδα που λεγετε πελοπονισος ξερετε τη γινετε?γιατι δεν ειπαρχει ο ολυμπιακοσ?
  16. παιδια εχω στο zte racer me android 2.1 το παιχνιδι aFM Lite (Football Manager) και οταν το πεζω μου διχνει τhn notification bar και αφου μου την διχνει, στο παιχνιδι δεν φενονται καπιεσ επιλογεσ ξερετε την μπορω να κανω για να βγαλω το notification bar???/
  17. φιλε μου ποσ εκανεσ τα παιχνιδια στην δευτερη οθονη?σε φακελο με αυτη την εικονα ??
  18. GIANNHS7

    ZTE Racer

    οκ φιλε μου παιδια μπορει καπιοσ να μου πει ποσ μπορω να ρουταρο το zte racer?
  19. GIANNHS7

    ZTE Racer

    καλησπερα παιδια εχω 2 θεματα στο κινιτο μου το launcher pro και το go launcher και οταν παταω το πληκτρο home σου διχνει σε πιο 8εμα θες να πας . και σε εμενα το εδιχνε μεχρη που πατισα κατι οταν πατισα το home και το δεν μου το διχνει τι να κανω?
  20. GIANNHS7

    ZTE Racer

    πρεπει να κατεβασω κανενα πρωγραμα απο το μαρκετ οποσ ROM Manager??
  21. GIANNHS7

    ZTE Racer

    2.1 ενα εχω εδω στην ελλαδα το αγορα απο τον γερμανο πλζ βοι8αμε
  22. GIANNHS7

    ZTE Racer

    τα κανω αυτα και στο διμα 2 που λεει να το απενεργοπιησω και να το ανιω και να πατησω τα πληκτρα για την ενταση μου βγαζει μια ασπρη ο8ονη και λειε FTM και σταματαει εκει δεν γηνετε τιποτα αλο τι να κανω.και οταν το ρουταρησ με επιτιχια δεν σου λεει τπτ?
  23. δεν μου λεει πουθενα επιλογες
  24. φιλε ποσ εβαλεσ στα πλαγια στην δευτερη φοτο το (ελεγχος ισχιου)στα πλαγια? φιλε ποσ το εκανεσ αυτο θα μου πεισ?
×
×
  • Create New...