lefstef Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα ότι αν βάλουμε την 2.2 της wind και ξεκλειδώσουμε μετά την ram δεν μπορούμε να ξαναβάλουμε την έκδοση της wind, μόνο custom rom. ένα πρόβλημα που έχω με το link2sd έχω το clockworkmod 3.0.2.7 και άμα κάνω wipe data /factory reset κάνει το partition της sd σε ext3. το link2sd θέλει ext2 για να δουλέψει. αν την κάνω την κάρτα ext2 χάνονται οι εφαρμογές από μέσα και θέλει πάλι factory reset οπότε την κάνει πάλι ext3. υπάρχει καμιά λύση; έχω την RLS5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 δοκίμασε να το ξανακάνεις Με τη 2η εγιναν ολα οπως πρεπει. Να 'σαι καλα αδερφε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα ότι αν βάλουμε την 2.2 της wind και ξεκλειδώσουμε μετά την ram δεν μπορούμε να ξαναβάλουμε την έκδοση της wind, μόνο custom rom. ένα πρόβλημα που έχω με το link2sd έχω το clockworkmod 3.0.2.7 και άμα κάνω wipe data /factory reset κάνει το partition της sd σε ext3. το link2sd θέλει ext2 για να δουλέψει. αν την κάνω την κάρτα ext2 χάνονται οι εφαρμογές από μέσα και θέλει πάλι factory reset οπότε την κάνει πάλι ext3. υπάρχει καμιά λύση; έχω την RLS5 Δεν ισχυει αυτο το link2sd δουλευει σε ολατα format τσεκαρισμενο https://market.android.com/details?id=com.buak.Link2SD&feature=search_result Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Καλημέρα και καλό μήνα! Από το Δεκέμβρη που έχω το blade, τώρα θυμήθηκα να κάνω και γω ένα partition σε ext στην SD μου, μιας και έβαλα φρέσκια την SS RLS5. Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Το partition το έκανα από Clockwork v3.0.1.4. Αυτό τώρα έγινε σε ext3 format; Αν ναι, υπάρχει λόγος (φτου κι από την αρχή) να αναβαθμίσω σε format ext4; Θα δω δηλαδή καμία αλλαγή; Πληροφοριακά η SD μου είναι 8 GB class 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Γιατί συνεχίζετε να γράφετε σε αυτό το χαος και δεν ανοίγετε ένα θέμα για το κάθε ζήτημα?? Ίσως οι διαχειριστές πρέπει να κλειδώσουν το παρόν για να αρχίσει να λειτουργεί το subforum. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Δεν ισχυει αυτο το link2sd δουλευει σε ολατα format τσεκαρισμενο https://market.android.com/details?id=com.buak.Link2SD&feature=search_result το έχω διαβάσει αυτό που λέει στο market αλλά κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση το κινητό με βάζει να διαλέξω τι format είναι το δεύτερο partition, μήπως υπάρχει κάποιο άλλο αξιόλογο; επίσης δεν δουλεύει το adfree όταν το ανοίγεις σου λέει ότι όλα είναι μια χαρά αλλά οι διαφημίσεις δεν κόβονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) το έχω διαβάσει αυτό που λέει στο market αλλά κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση το κινητό με βάζει να διαλέξω τι format είναι το δεύτερο partition, μήπως υπάρχει κάποιο άλλο αξιόλογο; επίσης δεν δουλεύει το adfree όταν το ανοίγεις σου λέει ότι όλα είναι μια χαρά αλλά οι διαφημίσεις δεν κόβονται. Στη rls5 δεν λειτουργει το link2sd για το πολυ απλο λογο οτι εχει δικο της σκριπτ το πολυ γνωστο Darktremor που το δουλευεις με αυτο https://market.android.com/details?id=com.elgubbo.a2sdGUI&feature=search_result Edited May 1, 2011 by sinos13 Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Πια rom εχεις επανω έχω την RLS5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Ισως έχει απαντηθεί αλλά δεν μπορώ να το βρω. Εχω αναβαθμίσει σε 2.2 την συσκευή απο την WIND. Στην 2.1 υπήρχε ένα πρόγραμμα με το οποίο το κινητό συνδέονταν στο wi-fi χωρίς το τηλέφωνο να είναι ανοικτό. Αυτό ισχύει τώρα? Ποιο είναι το πρόγραμμα αυτό? Sorry αλλά δεν μπορώ να το βρω αλλά και ούτε να θυμηθώ το ονομά του. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Ισως έχει απαντηθεί αλλά δεν μπορώ να το βρω. Εχω αναβαθμίσει σε 2.2 την συσκευή απο την WIND. Στην 2.1 υπήρχε ένα πρόγραμμα με το οποίο το κινητό συνδέονταν στο wi-fi χωρίς το τηλέφωνο να είναι ανοικτό. Αυτό ισχύει τώρα? Ποιο είναι το πρόγραμμα αυτό? Sorry αλλά δεν μπορώ να το βρω αλλά και ούτε να θυμηθώ το ονομά του. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. regpon wifi keep alive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 μηπως θα επρεπε να ανοιχτει ενα θεμα,απο καποιον που γνωριζει(οχι εμενα δλδ)για το πως γινετε ομορφα και ωραια η αναβαθμιση της wind στα πειραγμενα λεπιδια???και για το αν υπαρχει τροπος μετα να περασουμε ολα τα καλουδια που εχουμε ηδη? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Τί παιδεύεστε με την ρομ της wind. Η 57 της cyanogenmod πετάει στην κυριολεξία. Αν δεν έτρωγε τόσο γρήγορα την μπαταρία θα ήμουνα υπερ-υπερευχαριστημένος, αλλά μικρό το κακό. Έχω γίνει ένα με τον φορτιστή!!!! Έχει κυκλοφορήσει μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας? Το κόβω σε λίγο καιρό η zte να πουλάει πανάκριβα τα κινητά της. Όσοι πήραμε φθηνά πήραμε. Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Τί παιδεύεστε με την ρομ της wind. Η 57 της cyanogenmod πετάει στην κυριολεξία. Αν δεν έτρωγε τόσο γρήγορα την μπαταρία θα ήμουνα υπερ-υπερευχαριστημένος, αλλά μικρό το κακό. Έχω γίνει ένα με τον φορτιστή!!!! Έχει κυκλοφορήσει μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας? Το κόβω σε λίγο καιρό η zte να πουλάει πανάκριβα τα κινητά της. Όσοι πήραμε φθηνά πήραμε. ε κακο δε θα ηταν νε εχουμε και αυτη την επιλογη,υπαρχουν ατομα που δε θελουν να μπλεξουν με πειραγμενες ρομ,η απλα θελουν να το ξανακανουν "εργοστασικο"με την 2.2 της wind Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Τί παιδεύεστε με την ρομ της wind. Η 57 της cyanogenmod πετάει στην κυριολεξία. Αν δεν έτρωγε τόσο γρήγορα την μπαταρία θα ήμουνα υπερ-υπερευχαριστημένος, αλλά μικρό το κακό. Έχω γίνει ένα με τον φορτιστή!!!! Έχει κυκλοφορήσει μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας? Το κόβω σε λίγο καιρό η zte να πουλάει πανάκριβα τα κινητά της. Όσοι πήραμε φθηνά πήραμε. Η 57 είναι για GEN 1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Μια τελευταία ερώτηση μιας και στις προηγούμενες ερωτήσεις-απορίες μου σε διάφορα θέματα του blade δεν βοήθησε κανένας. :( Ετοιμάζομαι να ξεκινήσω αναβάθμιση σε 2.2 και θα ήθελα να ξέρω αν πρέπει κατά την διαδικασία η κάρτα μνήμης να είναι εκτός κινητού? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Για gen2 είναι αλλά μπορείς να την περάσεις εύκολα σε gen1. Προσωπικά έχω δει μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις. Όσο για το gps απλά σκίζει. Κλειδώνει (ειδικά σε εξωτερικούς χώρους) σε χρόνο ρεκόρ. Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) regpon wifi keep alive kostas1976 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θέλω να λειτουργει το wi-fi όταν το κινητό βρίσκεται σε airplane mode. Με ποιο πρόγραμμα γίνεται? ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ, είναι το Airplane Mode Wi-Fi Edited May 1, 2011 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANONNAME Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Επειδη δεν ειμαι και ο ποιο σχετικος....και ''φοβαμαι'' καπως να πειραματιζομαι.....το μονο που εχω κανει μεχρι τωρα ειναι να εχω περασμενω το clockmod και αυτο γιατι θελησα να ξεκλιδωσω τα 512 της μνημης.....εχω δηλαδη το κινητο με την 2.1 της wind και με 512 ram.....μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει με απλα λογια την διαδικασια βημα προς βημα για να περασω την επισημη 2.2 της wind και να μπορεσω να κρατησω τα 512 ?......αυτο μονο να εχω επισημη 2.2 με 512.....και αν γινει κατι τετοιο,τι πλεονεκτηματα θα εχω σε συγκρισει με την 2.1 που εχω?....ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! εκ τον πρωτερον σε οποιον ασχοληθει.....και συγνωμη!αν γινομαι κουραστικος αλλα αν δεν γνωριζεις πολλα πραγματα,τοτε ολα φαινονται βουνο....και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!......και περιμενω :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Ο τολμών νικά!!! Sent from my Blade Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Επειδη δεν ειμαι και ο ποιο σχετικος....και ''φοβαμαι'' καπως να πειραματιζομαι.....το μονο που εχω κανει μεχρι τωρα ειναι να εχω περασμενω το clockmod και αυτο γιατι θελησα να ξεκλιδωσω τα 512 της μνημης.....εχω δηλαδη το κινητο με την 2.1 της wind και με 512 ram.....μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει με απλα λογια την διαδικασια βημα προς βημα για να περασω την επισημη 2.2 της wind και να μπορεσω να κρατησω τα 512 ?......αυτο μονο να εχω επισημη 2.2 με 512.....και αν γινει κατι τετοιο,τι πλεονεκτηματα θα εχω σε συγκρισει με την 2.1 που εχω?....ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! εκ τον πρωτερον σε οποιον ασχοληθει.....και συγνωμη!αν γινομαι κουραστικος αλλα αν δεν γνωριζεις πολλα πραγματα,τοτε ολα φαινονται βουνο....και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!......και περιμενω :blink: H stock θα παραμείνει stock, δε πα να βάλεις και 1gb ram που λέει ο λόγος... Καλύτερα να πήγαινες σε μια custom. Μια τελευταία ερώτηση μιας και στις προηγούμενες ερωτήσεις-απορίες μου σε διάφορα θέματα του blade δεν βοήθησε κανένας. :( Ετοιμάζομαι να ξεκινήσω αναβάθμιση σε 2.2 και θα ήθελα να ξέρω αν πρέπει κατά την διαδικασία η κάρτα μνήμης να είναι εκτός κινητού? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φυσικά όχι, που είδες κάτι τέτοιο; Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Ψαχνω αλλά δε βρισκω κάποιον οδηγό για ξεκλειδωμα των 512 της Γουιντ. Καποιος μηπως ξέρει/εχει κανενα λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpsuper Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν υπάρχει τρόπος να συδυάσεις wind stock rom 2.2 με 512 ram. Πρέπει να διαλέξεις custom rom με 512 ή wind stock rom με 256. Το ίδιο ισχύει και για τα τηλέφωνα που αγοράστηκαν με προεγκατεστημένη την 2.2 stock rom. Τώρα η σημαντικότερη αλλαγή σε σχέση με τη 2.1 είναι η δυνατότητα μεταφοράς κάποιων εφαρμογών στην κάρτα μνήμης, ώστε να έχεις περισσότερο χώρο για νέες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 ρε παιδιά μια άσχετη ερώτηση στο ραδιο γιατί δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τα εξωτερικά ηχεία ??? μόνο από hand free παίζει (rls5 gen1) Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 ερώτηση προς αυτούς που έβαλαν την rom της wind μπορείτε να κάνετε εγκατάσταση το vplayer?? με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο player Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socos1972 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Καλησπέρα. Ελπίζω να μην γίνω κουραστικός και ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά αν κατι τέτοιο συμβεί. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να απεγκαταστήσω το clockworkmod ώστε να μπορέσω να εγκαταστήσω στη συνέχεια την 2.2 της wind; Θεωρώ τουλάχιστον "εκνευριστικό" το γεγονός πως η εταιρία έδωσε την αναβάθμιση σε exe (ίσως δέν έχουν "πιάσει" τον σφυγμό των αγοραστών του blade). Επίσης, είναι πιθανό να δούμε κάποια στιγμή (απο κάποιο χρήστη) την αναβάθμιση αυτή "σκέτη" ωστε να μπορέσουμε να την περάσουμε και εμείς που για τον Α ή Β λόγο αποφασίσαμε να κάνουμε τη μνήμη μας 512 απο 256; Και πάλι ζητώ συγνώμη αλλα λόγω δουλειάς και ωραρίων δεν έχω χρόνο για περισσότερο ψάξιμο... :( Παράθεση Μαγκιά δεν είναι να έχεις κάποιον να σε ακολουθεί. Μαγκιά είναι να τον έχεις πλάι σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts