epica1977 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 κ ποια να βαλω?κ πωσ θα δω εαν ειναι ξεκληδωμενη η ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 υπαρχει καποιο widget που να ειναι σαν φακελος και να μπορω να βαζω προγραμματα και εφαρμογες μεσα και να τον εχω σε καποια απο τις αρχικες οθονες? οχι σαν το simi folder,θελω να ειναι ανοιχτος ο φακελος να και μπορω να σερνς προς τα κατω ας πουμε για να βλεπω αυτα που εχω βαλει. Δεν ξέρω αν κάνει αυτό που θες πάντως το θεωρώ ότι καλύτερο για την οργάνωση των applications. https://market.android.com/details?id=com.abcOrganizer.lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 κ ποια να βαλω?κ πωσ θα δω εαν ειναι ξεκληδωμενη η ρομ? Μα τι στο καλο ενοεις ξεκλειδωμενη???? :blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 που την ξεκλειδωνει σε 512... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 που την ξεκλειδωνει σε 512... Πανε στον task manager αν εχεις συνολικη μνημη 416mb εισαι οκ αν εχεις κατω απο 200 θελει να φλασαρεις πρωτα την ουγκρικη ρομ. τα γραφει ολα στην πρωτη σελιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 λοιπον το βρηκα ειχει 400μβ μνημη αλλα μπηκα στο clockworkmod recovery και η version ειναι v2.5.1.3 kαι ειδα οτι εχει πιο καινουρια,αυτο πειραζει?πρεπει να βαλω πιο καινουρια?η μπορω να βαλω οποια ρομ θελω ετσι?και ποια ρομ προτινετε να βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Ειμαι μεταξύ 2 καρτών και θα ήθελα καμιά γνώμη αν ξέρει κάποιος. Transcend http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Storage-Cards/Transcend-Memory-Card-MicroSDC6-Rdp3-Microsd-Card-Reader-TS8GUSDHC6-P3.htm ή SanDisk http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=5971 Αν ξέρετε να προτείνετε κάποια άλλη καλύτερη γύρω στα 30 ευρώ και να μην έχει προβλήματα με το blade πείτε μου. θα προτιμούσα να γίνει η αγορά από Αθήνα και από κατάστημα απ'ευθείας(οχι online αγορά δηλαδή-φίλη θα την πάρει για μένα οποτε...). Ευχαριστώ για όποια βοήθεια πάνω στο θέμα . Εδω πρεπει να ρωτησεις Παράθεση :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Εδω πρεπει να ρωτησεις Δίκιο έχεις .Έβαλα link για το άλλο thread. Πάντως αν κάποιος ξέρει ας ποστάρει παρακαλώ γιατι έχω μέχρι αύριο το βράδυ να διαλέξω έτσι πως μου ήρθανε τα πραγματα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) ρε παιδιά η cyanogenmod δεν έχει google apps? edit : βρήκα το gapps.apk αλλά το maps δεν εγκαταστήθηκε Edited April 12, 2011 by johnko1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Ο ενας τροπος ειναι μεσω CWM και ο αλλος με copy-paste στην διαδρομη //system/media αναλογα ποιο θα κατεβασεις ειναι και η διαδικασια. για το δευτερο λεω.αφου ειναι κ δωρεαν .κανουν για το λεπιδι?γραφει για droid x οτι ειναι Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 http://cgi.ebay.com/New-silicone-skin-cover-for-ZTE-V880-Blade-screen-case_W0QQitemZ190514775389QQcategoryZ42425QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D8420010895276235490#ht_8830wt_1141 Ισως η πιο ομορφη θηκη για το λεπιδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 (edited) Εδώ και δύο μέρες το Blade μου φοράει τη Cyanogenmod 7.0.0 (update-cm-7.0.0-Blade-signed.zip) με τα Google apps και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, ούτε με την ταχύτητα (ομαλότατη) ούτε με τις διαθέσιμες λειτουργίες. Νομίζω πως η 2.3.3 που χρησιμοποιεί η Cyanogenmod 7.0.0 προσφέρει αρκετά καλούδια σε σχέση με τις προηγούμενες. Το φλασάρισμα έγινε με το ROM Manager, μέσω του οποίου κατέβηκε η ROM στο κινητό (!!) και στη συνέχεια κάναμε και τα απαραίτητα wipes και battery recalibration. Περιμένω να δω πώς θα πάει τις επόμενες ημέρες, από θέμα αυτονομίας και λειτουργικότητας. Εάν βρω κάποια σημνατικά bugs θα τα αναφέρω εδώ, μήπως προλάβω κάποιον που θέλει να την περάσει και το σκέφτεται. Edited April 13, 2011 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Εμένα πάντως με έχει βόλεψεΐ απίστευτα η Swedish spring. Η δε μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο από πριν ακόμα και στο φουλ σκίσιμο Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Εδώ και δύο μέρες το Blade μου φοράει τη Cyanogenmod 7.0.0 (update-cm-7.0.0-Blade-signed.zip) με τα Google apps και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, ούτε με την ταχύτητα (ομαλότατη) ούτε με τις διαθέσιμες λειτουργίες. Νομίζω πως η 2.3.3 που χρησιμοποιεί η Cyanogenmod 7.0.0 προσφέρει αρκετά καλούδια σε σχέση με τις προηγούμενες. Το φλασάρισμα έγινε με το ROM Manager, μέσω του οποίου κατέβηκε η ROM στο κινητό (!!) και στη συνέχεια κάναμε και τα απαραίτητα wipes και battery recalibration. Περιμένω να δω πώς θα πάει τις επόμενες ημέρες, από θέμα αυτονομίας και λειτουργικότητας. Εάν βρω κάποια σημνατικά bugs θα τα αναφέρω εδώ, μήπως προλάβω κάποιον που θέλει να την περάσει και το σκέφτεται. Δεν σου κολλάει όταν το φορτίζεις και με το που βγάλεις το φορτιστή κάνει reboot; Εμένα ναι, καινούριο issue πάλι αυτό. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 φιλε αν την παρεις ή καποιος αλλος παρτε μου και εμενα μια μαυρη... εψαχνα καιρο μια τετοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 http://cgi.ebay.com/New-silicone-skin-cover-for-ZTE-V880-Blade-screen-case_W0QQitemZ190514775389QQcategoryZ42425QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D8420010895276235490#ht_8830wt_1141 Ισως η πιο ομορφη θηκη για το λεπιδι. φιλε αν την παρεις ή καποιος αλλος θελω και εγω μια να μου παρετε... εψαχνα καιρο μια τετοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Δεν σου κολλάει όταν το φορτίζεις και με το που βγάλεις το φορτιστή κάνει reboot; Εμένα ναι, καινούριο issue πάλι αυτό. Ναι, αλλά δεν το θεωρώ σημαντικό bug γιατί προσωπικά δεν κάνω ποτέ reboot το κινητό όταν φορτίζει. Στην πραγματικότητα προτιμώ να φορτίζω το κινητό πάντα κλειστό το βράδυ αλλά και όταν φορτίζει ανοιχτό δεν έχει τύχει ποτέ να κάνει reboot (παρά μόνο όταν έκανα reboot για να κάνω wipe battery stats). Στη λειτουργία του κινητού, αφού φορτώσει κανονικά, δεν έχω παρατηρήσει ακόμα κάποιο θέμα με την Cyanogen 7.0.0. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Πριν 3 μέρες είχα παρατηρήσει ότι το gps κλείδωνε πολύ αργά.Ενώ συνήθως κλείδωνε σε μερικά sec άρχισε να κάνει κανένα λεπτό.Επίσης έβλεπα (μέσα από το compass) πόσους δορυφόρους έπιανε.Πάντα έπιανε αρχικά 1-2,στο καπάκι 4-5 και κλείδωνε στους 8-10.Επειδή έχω και δεύτερο blade με όμοια προγράμματα και rom το άνοιξα για να δω πως συμπεριφερόταν αυτό.Αυτό κλείδωνε ως συνήθως.Είχα κρατήσει backup από την ssrls4 (προτού βάλω το TrueGingerbread-thincircle-SS) και μετά το restore χωρίς το TrueGingerbread-thincircle-SS πάλι το gps τα δικά του.Το κάνω restore 2η φορά αλλά αυτή τη φορά έκανα wipe τα πάντα και μετά άρχισε το gps να στροφάρει.Το έχει παρατηρήσει κανένα σας αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 (edited) Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το blade μου απο χθες το πρωι:Απο οταν το εβγαλα απο τη φορτιση παρατηρω περιεργη καταναλωση της μπαταριας.Το ειχα αφησει στο 80% και μετα απο 1 ωρα σε stand by ειχε 69% και μετα απo 2 ωρες ειχε φτασει στο 50.Το φορτιζω και οταν ειναι στο 100% το αφηνω standby κανα 5ωρο και ηταν παλι στο 82%.Να πω πως εχω κλειστα wifi και το μονο που δουλευει ειναι η sim.Στην καταναλωση δειχνει cell standby 50%.Φοραει την spring την τελευταια.Τι μπορει να γινεται;Ειχα να παρατηρησω τετοιο drain battery απο τη 2.1 της wind. Και κατι αλλο:Οσο και στη spring 4 και στη cyanogen 7 που εβαλα ο launcher τους δεν μου τρεχει smooth με αποτελεσμα να βαζω απο το μαρκετ τον Gingerbread launcher απο πανω.Γινεται και σε σας αυτο ή μονο σε εμενα; Edited April 13, 2011 by marnick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 τελικά με cyanogenmod 7 πάει σφαίρα.Έτρεξα το quadrant και μου έβγαλε 1200!!!!(καλύτερο από το galaxy S) To μόνο που με χάλασε είναι ο adw launcherο οποίος είναι πολύ αργός για τα γούστα μου. Κατέβασα από το μάρκετ τον gingerbread launcher και το κινητο πετάει. Μπαταρία πάνω κάτω τα ίδια με την rls4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 φιλε αν την παρεις ή καποιος αλλος θελω και εγω μια να μου παρετε... εψαχνα καιρο μια τετοια την εχω παραγγειλει απο χθες. Το θεμα ειναι οτι θα σε βγει πιο φτηνα αν τη παρεις μονος σου. Μονο τα μεταφορικα να βαλεις απο Θεσσαλονικη για Πατρα θα βγει ενα ταληρο παραπανω. 6.89168 EUR κανει μονο και τα εξοδα μεταφορας δωρεαν!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 :pτην εχω παραγγειλει απο χθες. Το θεμα ειναι οτι θα σε βγει πιο φτηνα αν τη παρεις μονος σου. Μονο τα μεταφορικα να βαλεις απο Θεσσαλονικη για Πατρα θα βγει ενα ταληρο παραπανω. 6.89168 EUR κανει μονο και τα εξοδα μεταφορας δωρεαν!!!!!!!! οταν την παρεις ανεβασε καμια φοτο και πες εντυπωσεις.προχτες πηρα την κλασικη σιλικονατη Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 τελικά με cyanogenmod 7 πάει σφαίρα.Έτρεξα το quadrant και μου έβγαλε 1200!!!!(καλύτερο από το galaxy S) Μην μου πεις οτι πιστεψες οτι ισχυει κατι τετοιο!!!:confused: Δυστυχως ειναι πλασματικο...(το εχουμε αναλυσει παλιοτερα) Παράθεση :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 http://www.androidpolice.com/2011/04/07/extreme-android-geekdom-replace-your-boot-animation-with-your-devices-actual-linux-boot-log/ http://www.droidxforums.com/forum/droid-x-hacks/20147-linux-boot-animation.html ποιο απο τα δυο να βαλω??????????????????????? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Οποιο σου αρεσει ποιο πολυ μηπως? Εμενα μου αρεσει ποιο πολυ το πρωτο. Παράθεση :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts