Jump to content

marnick

Members
  • Δημοσιεύσεις

    163
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About marnick

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

marnick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα στο φόρουμ, Μου κάηκε ο αντάπτορας των ακουστικών.Έχω καποιους απο άλλο κινητό αλλα δεν δούλεψαν ποτέ στο pixel.Σε άλλα κινητά μου δουλευουν κανονικά.Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τύπος που δουλεύει στο pixel;Εντύπωση μου κάνει όλο αυτό.
  2. Εσάς ποσο τοίς εκατό σας κάνει χρήση η κεραία;Πολύ δεν είναι το 25%?Από την άλλη βγάζω 6+ ώρες οθόνη οπότε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.
  3. Πριν από λίγο με Xiaomi Mi Note 3 με gcam και hdr+ ανοιχτό.Επεξεργασια με VSCO. 2018-04-19_12-11-57 by Nick Maravgakis, on Flickr
  4. Ποια ROM φοράς και να φανταστώ με την stock εφαρμογή την έβγαλες;
  5. Ισχύουν ακριβώς τα ίδια με το από πάνω μου post. Mi Note 3 2018-04-07_02-06-02 by Nick Maravgakis, on Flickr Galaxy Note 8 2018-04-07_02-07-26 by Nick Maravgakis, on Flickr
  6. Mi note 3 με την 9.1.3 global Vs Note 8 7.1.1 Ούτε tap δεν έκανα,απλά είχα ανοιχτό hdr και στις 2 με την στοκ εφαρμογή της κάθε συσκευής . Θα προσπαθήσω να βγάλω και σε διάφορες αλλες συνθήκες για να έχουμε όλοι μια καλύτερη σύγκριση αλλά σε φωτογραφίες ημέρας το Xiaomi τα πάει πολύ καλά.Περιμενω να ξεκλειδώσω bootloader κλπ για να δω πως τα πάει με gcam. Mi Note 3 2018-04-07_12-19-28 by Nick Maravgakis, on Flickr Galaxy Note 8 2018-04-07_12-19-08 by Nick Maravgakis, on Flickr
  7. Γεια σας και απο εμένα, Κάτοχος έδω και λίγες ημέρες ενός Μi Νote 3 παράλληλα με το Galaxy Νote 8 που έχω τον τελευταίο καιρό. Αν εξαιρέσει κανείς την μέτρια οθόνη του Xiaomi κατά τα άλλα είναι τρομερή συσκευή που θα υπερκαλύψει τους περισσότερους θεωρώ και με το παραπάνω. Επειδή είμαι φαν της καλής κάμερας από ότι έχω δει για να πάρω τα μέγιστα από αυτή θα πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader,να κάνω root για να μπορέσω να ανοίξω το camera2api και με Gcam να έχω καλύτερα αποτελέσματα. Υπάρχει κάτι άλλο σχετικό που μπορείτε να προτείνετε,είτε με κάποιο trick είτε κάποια άλλη rom που θα δωσουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις φωτογραφίες; Ευχαριστώ πολύ!
  8. OnePlus 5 & vsco 2018-03-24_09-04-01 by Nick Maravgakis, on Flickr 2018-03-25_04-05-57 by Nick Maravgakis, on Flickr
  9. Την πρώτη δεν την έχω επεξεργαστεί.Είναι απο την σκόνη που φάγαμε την Πέμπτη εδώ στο Ηράκλειο. Για πες για το bcc για να είναι πιο εύκολες στην προβολή τους.
  10. Γεια σας και από εμένα , Αυτή τη στιγμή έχω ένα Note 8 αλλά θα ανεβάσω και με παλιότερες συσκευές που έχω. Οι συγκεκριμένες είναι με το Note 8 και είναι ελαφρά επεξεργασμένες με VSCO. No filter,μόνο crop. 20180322_184927 by Nick Maravgakis, on Flickr #note8 #athens #city by Nick Maravgakis, on Flickr 2018-03-13 03.08.40 1 by Nick Maravgakis, on Flickr
  11. marnick

    OnePlus 5

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Προτείνετε γενικότερα να γίνει κάποιο wipe μετά το update σε Oreo??
  12. marnick

    OnePlus 5

    Με VPN CANADA μου το εμφάνισε και εμένα.
  13. marnick

    OnePlus 5

    Δεν γνωρίζω αν το έχουν διορθώσει αλλα μετά απο 3 εβδομάδες που έχω τη συσκευή αν και στην αρχή μπορεί αν το παρατηρούσα πλέον λόγω συνήθειας δεν το βλέπω καν.Άποψη μου,δεν θα ήταν λόγος για κάποιον να μην αγοράσει αυτό το τηλέφωνο.Δεν με ενοχλεί και δεν το παρατηρώ καν.Ίσως σε κάποια μενού όπως στις ρυθμίσεις ή στις επαφές να φαινεται αν το κάνεις πάνω κάτω συνέχεια και έχεις το νου σου να το δεις αλλα μεσα σε σαιτ,παιχνιδια,βιντεο δεν φαίνεται καθόλου άρα τσάμπα γίνεται τόσος ντόρος.
  14. marnick

    OnePlus 5

    Πολύ καλό το EIS για το 4Κ!.Ωραια και η νέα γραμματοσειρά ;) !
  15. marnick

    OnePlus 5

    Μιας και ερχομαι απο 3Τ το οποιο ειχα 3 μηνες και εχω ολοκληρωμενη αποψη θα ηθελα να πω και εγω την γνωμη μου. Το μονο χειροτερο κατα τη γνωμη μου ειναι το design αφου το 3Τ (ειδικα το midnight black που ειχα) το θεωρω κατα πολυ ωραιοτερο απο το 5 αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο. Απο αποψη ταχυτητας της συσκευης και multitasking οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες (εχω το 5 με τα 8gb ram).Πρεπει να τα βαλεις διπλα διπλα για να δεις τις διαφορες οι οποιες ειναι μικρες. Η μπαταρια αν και λιγο νωρις δειχνει να κραταει περισσοτερο στο 5.Εκει που το 3Τ μου εβγαζει 1μιση μερα το 5αρι με παει στις 2. Το θεμα που ολοι αναφερουν με την οθονη υπαρχει και το εχει και το δικο μου.Μοιαζει περισσοτερο σαν εφε παρα σαν προβλημα.Ισως αν δεν το ηξερα δεν θα το πολυπαρατηρουσα. Μικρη βελτίωση σε φωτεινοτητα οθονης κατω απο τον ηλιο αλλα και πιο δυνατο ηχειο το οποιο στα ψηλα τσιριζει λιγακι. Η καμερα,οπου ηταν και ο λογος της αλλαγης μου απο το 3Τ στο 5,ειναι κατα πολυ βελτιωμενη.Τοσο σε λεπτομερεια και εστιαση αλλα οσο και στις νυχτερινες ληψεις και τωρα πραγματικα ειμαι ικανοποιημενος απο την καμερα.Μου θυμισε την εκπληξη που ειχα παθει με την καμερα του G4 και V10 που ειχα παλιοτερα.Το ΟΙS κακως το αφαιρεσε γιατι θελει λιγο πιο σταθερο χερι τωρα αλλα μικρο το κακο(βιντεο δεν βγαζω οποτε δεν με καιει το κουνημα και ειδικα στο 4Κ). Συμπερασμα:Το OnePlus 5 είναι μια παρα πολυ καλη συσκευη για τα χρηματα της (ειδικα αυτη με τα 6gb καθως τα 8gb τα θεωρω υπερβολη). Αξιζει η αγορα εναντι του ανταγωνισμου;Φυσικα και ναι! Αξιζει η μεταβαση απο το 3Τ στο 5;Οχι και τοσο.Ουσιαστικη βελτιωση μονο στην καμερα η οποια στο 3Τ ηταν αρκετα καλη που τωρα εγινε ακομα καλυτερη.Αν καποιος εχει τη δυνατοτητα ας το κανει αλλα για μια διαφορα της ταξεως των 80 και πανω ευρω δεν το θεωρω ουσιαστικη μεταβαση.
×
×
  • Create New...