Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το πρώτο πράγμα που μου έρχετε στο μυαλό είναι format... ή linux...

α.. μπορείς και από windows στο disk management ή με σχετικά partition tools για windows που μπορείς να βρεις free αν ψάξεις google

• Με linux βαριόμουν να τρέχω live cd...
  • Με format τα windows έβλεπαν μόνο το fat32 partition και διαμόρφωναν μόνο αυτό.
  • Τελικά κατέβασα το EASEUS Partition Master 8.0.1 Home Edition και το έφτιαξα, το συνιστώ.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας, εχω το παραπάνω κινητο, Καποιο προγραμμα για το Pc; π.χ με το iphone ειχα το itunes.Με αυτο που το συνδεω με τον υπολογιστη δεν το αναγνωριζει και δεν εχω driver και cd..

Καποια λύση? :)

ΤΟ κινητο το πήρα απο εναν ξαδερφο μου,και δεν εχω cd,υπαρχει καποιο προγραμμα που συγχρονιζεις τα αρχεια σου με το pc? περασμα μηνυματων-επαφων-εφαρμογων κτλ?

ΤΟ κινητο το πήρα απο εναν ξαδερφο μου,και δεν εχω cd,υπαρχει καποιο προγραμμα που συγχρονιζεις τα αρχεια σου με το pc? περασμα μηνυματων-επαφων-εφαρμογων κτλ?

το myphoneexplorer θα σου κάνει λογικά.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

• Administrators

Ούτως ή άλλως δεν συνοδεύεται από CD. Η καλύτερη επιλογή πλέον για συγχρονισμό σε αυτές τις συσκευές είναι με τον gmail λογαριασμό σου.

Modpic.gif

η αλήθεια είναι πως προβληματίστηκα για το που να κάνω το πόστ, εδώ ή στην ενότητα για την Q, αν έκανα λάθος οι moderators ας το αλλάξουν..

προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να βρω την άκρη με τις τηλεφωνήτριες της Q, να μου στείλουν τα settings για το ίντερνετ..

έχω στειλει το περιβόητο μνμ που λέει 100ΜΒ στο 1210, αλλά....

όλο μου λένε πως θα τα στείλουν με mail, και ποτέ δεν στέλνουν τίποτε...

μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς ;

TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network

http:// TWMN.net

το myphoneexplorer θα σου κάνει λογικά.

Ούτως ή άλλως δεν συνοδεύεται από CD. Η καλύτερη επιλογή πλέον για συγχρονισμό σε αυτές τις συσκευές είναι με τον gmail λογαριασμό σου.

Ευχαριστω πολυ,

Ειναι δυνατον η google Και η zte να μην εφοδιαζουν τη συσκευη με προγραμμα για τον υπολογιστη για διαχειριση επαφων-μηνυματων κτλ?

Το θεμα ειναι οτι θελω να κρατησω αντιγραφα απο αυτα,για να περασω τα δικα μου μετα..

Εχω gmail λογαριασμο,με το οποιο κ κανονικα μπαινω απο το zte,μπορει καποιος να με καθοδηγησει πως θα κρατησω αντιγραφο επαφες και μηνυματα?

P.s πραγματικα μετα απο 4 χρονια Iphone..το android ηδη με δυσκολευει..πολυ πια απλα ήταν τα παντα με iphone.:(

P.s πραγματικα μετα απο 4 χρονια Iphone..το android ηδη με δυσκολευει..πολυ πια απλα ήταν τα παντα με iphone.:(

:offtopic:

Ήμουν στην ίδια κατάσταση με σένα, πριν 2 μήνες ακριβώς όταν έδωσα το iPhone και το πήρα το blade. Μάντεψε αισθανόμουν ακριβώς το ίδιο. Τώρα όμως έχω πάψει να γλυκοκοιτάζω το iPhone4 και χαζεύω το Samsung Galaxy S2 & το LG Optimus X2 :rolleyes:

και σκέφτομαι τι δυνατότητες έχουν αυτά τα "θηρία" και τι μπορεί να κάνεις, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις "κατάθεση" στην Apple, χωρίς περιορισμούς και χωρίς τον κίνδυνο να το κάνεις "μπρίκι", τεσπά με ελάχιστο κίνδυνο σε σχέση με το JailBrake.

end :offtopic:

Στο θέμα μας τώρα μπορείς να κάνεις όλα τα contacts σου export σε vcf αρχείο στην SD κάρτα σου και να τις έχεις backup. Επίσης το ίδιο vcf αρχείο μπορείς να το κάνεις import στο gmail σου και να κάνεις synchronize το κινητό, ώστε να έχεις τα πάντα εκεί. (Για άλλους είναι πανάκεια για άλλους είναι πολύ χρήσιμο, διαλέγεις και παίρνεις)

Για τα μηνύματα δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω ασχοληθεί και δεν χρειάστηκε ποτέ να τα πάρω backup.

ΥΓ για να μην γίνει κανένα flame και καλά ότι είμαι εναντίον της Apple κλπ κλπ ενημερωτικά είμαι κάτοχος 2 MacBook, ενός MacMini, 2 iPod, 1 iPhone original Dead & 1 iPhone 3gs το οποίο έχει η σύζυγος, δηλ τα έχω "σκάσει" κανονικά στην Apple από το 2006 και μετά, ευχαριστώ.

Edited by amazed
Lazy :shifty:

η αλήθεια είναι πως προβληματίστηκα για το που να κάνω το πόστ, εδώ ή στην ενότητα για την Q, αν έκανα λάθος οι moderators ας το αλλάξουν..

προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να βρω την άκρη με τις τηλεφωνήτριες της Q, να μου στείλουν τα settings για το ίντερνετ..

έχω στειλει το περιβόητο μνμ που λέει 100ΜΒ στο 1210, αλλά....

όλο μου λένε πως θα τα στείλουν με mail, και ποτέ δεν στέλνουν τίποτε...

μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς ;

mου έστειλαν το πολυπόθητο μήνυμα, που λέει τα παρακάτω:

Ρυθμίσεις 3G/GPRS

Από την αρχική επιφάνεια εργασίας του κινητού πατάμε MENU και στην συνέχεια Settings -> Wireless controls -> Mobile Networks -> Access Point Names.

Εκεί πατάμε ξανά MENU -> New APN και στην οθόνη που εμφανίζεται στην συνέχεια ορίζουμε τα παρακάτω:

Name= GR-Wind Internet

APN=gint.b-online.gr

Proxy= <Not set>

Port=<Not set>

Username=<Not set>

Password=<Not set>

Server=<Not set>

MMSC=<Not set>

MMS Proxy=<Not set>

MMS Port=<Not set>

MCC=202

MNC=10

APN type=default

αν το κάνω βήμα-βήμα, το αποθηκεύει κανονικά. Μόλις αλλάξω το MNC από 09 που ειναι το default, σε 10, πάω να το αποθηκεύσω και το σβήνει....

mου έστειλαν το πολυπόθητο μήνυμα, που λέει τα παρακάτω:

αν το κάνω βήμα-βήμα, το αποθηκεύει κανονικά. Μόλις αλλάξω το MNC από 09 που ειναι το default, σε 10, πάω να το αποθηκεύσω και το σβήνει....

Αν και είμαστε off-topic, δοκίμασε να βάλεις μόνο το gint.b-online.gr, χωρίς να μπλέξεις με καμία άλλη από τις ρυθμίσεις που σου ανέφεραν από το cc και δες αν σου δουλεύει το internet. Εγώ με κάρτα WIND η μόνη προσθήκη που έκανα ήταν αυτή που αναφέρω και το ιντερνετ παίζει κανονικότατα. :)

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Εχω μια απορία για το clockwork, δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο thread αλλά δεν βρήκα κάποιο άλλο στην ενότητα android.

Όταν κάνω ένα nandroid backup πόσο όγκο καταλαμβάνει στην sd?

Την τελευταία φορά που έκανα είχε 750mb ελεύθερα και τα κατέλαβε όλα. Είναι ρυθμισμένο δηλαδή να κάνει τέτοια συμπίεση ώστε να καταλαμβάνει όλο τον διαθέσιμο χώρο? Πως λειτουργεί ακριβώς?

• Administrators
Το nandroid backup παίρνει ολόκληρο image από τη rom όπως την έχεις στήσει. Όσο πιο φορτωμένη είναι, τόσο περισσότερο χώρο πιάνει. Γενικώς είναι κάποιες εκατοντάδες MB και καταλαμβάνει όσο χώρο χρειαστεί, όχι όσο βρει διαθέσιμο.

Modpic.gif

Ήμουν στην ίδια κατάσταση με σένα, πριν 2 μήνες ακριβώς όταν έδωσα το iPhone και το πήρα το blade. Μάντεψε αισθανόμουν ακριβώς το ίδιο. Τώρα όμως έχω πάψει να γλυκοκοιτάζω το iPhone4 και χαζεύω το Samsung Galaxy S2 & το LG Optimus X2 :rolleyes:

και σκέφτομαι τι δυνατότητες έχουν αυτά τα "θηρία" και τι μπορεί να κάνεις, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις "κατάθεση" στην Apple, χωρίς περιορισμούς και χωρίς τον κίνδυνο να το κάνεις "μπρίκι", τεσπά με ελάχιστο κίνδυνο σε σχέση με το JailBrake.

end :offtopic:

Στο θέμα μας τώρα μπορείς να κάνεις όλα τα contacts σου export σε vcf αρχείο στην SD κάρτα σου και να τις έχεις backup. Επίσης το ίδιο vcf αρχείο μπορείς να το κάνεις import στο gmail σου και να κάνεις synchronize το κινητό, ώστε να έχεις τα πάντα εκεί. (Για άλλους είναι πανάκεια για άλλους είναι πολύ χρήσιμο, διαλέγεις και παίρνεις)

Για τα μηνύματα δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω ασχοληθεί και δεν χρειάστηκε ποτέ να τα πάρω backup.

ΥΓ για να μην γίνει κανένα flame και καλά ότι είμαι εναντίον της Apple κλπ κλπ ενημερωτικά είμαι κάτοχος 2 MacBook, ενός MacMini, 2 iPod, 1 iPhone original Dead & 1 iPhone 3gs το οποίο έχει η σύζυγος, δηλ τα έχω "σκάσει" κανονικά στην Apple από το 2006 και μετά, ευχαριστώ.

Σε ευχαριστω πολυ,ήδη εκανα σε vcf αρχειο τις επαφες αντιγραφο πολυ ευκολα :)

Για τα μηνυματα βρηκα μια εφαρμογη στο android market,αν τα καταφερω θα ενημερωσω,αν καποιος αλλος θελει να μαθει..

p.s Εγω παλι κατηγορουσα την apple..την πολιτικη της και ολα..Μετα το iphone(το καλυτερο κινητο γι μενα και το κρατησα πολυ καιρο) πλεον λεω να τολμησω να παω και προς mac μερια..Ειναι μεγαλη αποφαση να αφησω τα windows :p .Ελπιζω να με ενθουσιασει το android κ να μην στραφω στο 5αρι Iphone :D

Σε ευχαριστω πολυ,ήδη εκανα σε vcf αρχειο τις επαφες αντιγραφο πολυ ευκολα :)

Για τα μηνυματα βρηκα μια εφαρμογη στο android market,αν τα καταφερω θα ενημερωσω,αν καποιος αλλος θελει να μαθει..

p.s Εγω παλι κατηγορουσα την apple..την πολιτικη της και ολα..Μετα το iphone(το καλυτερο κινητο γι μενα και το κρατησα πολυ καιρο) πλεον λεω να τολμησω να παω και προς mac μερια..Ειναι μεγαλη αποφαση να αφησω τα windows :p .Ελπιζω να με ενθουσιασει το android κ να μην στραφω στο 5αρι Iphone :D

θα σε ενθουσιασει φιλε μου το android αλλα μη περιμενεις και παπαδες απο το blade...πολυ καλο για τα λεφτα του,καλυτερο απο καποια αρκετα πιο ακριβα μοντελα αλλα ως εκει.

Xiaomi 12 Pro

θα σε ενθουσιασει φιλε μου το android αλλα μη περιμενεις και παπαδες απο το blade...πολυ καλο για τα λεφτα του,καλυτερο απο καποια αρκετα πιο ακριβα μοντελα αλλα ως εκει.

Όντως για να κάνεις το blade όπως θες πρέπει να κουραστείς και να ψαχτείς.

Αν όμως το κάνεις όπως θες (αναβάθμιση ram, αναβάθμιση sd και απελευθέρωση εσωτερικής μνήμης) σε τι υστερεί (πέραν ποιότητας κατασκεής) από ένα ακριβότερο κινητό?

Ως προν επεξεργαστη? Εμένα πάντως με καλύπτει και είμαι και απαιτητικός χρήστης.

Εχω εδώ και καιρό την SS RLS5. Αν βάλω την GSF ή την Cyanogen θα δω τίποτα σημαντικές διαφορές όσο αφορά την ταχύτητα, απόκριση ΚΑΙ σταθερότητα ή να παραμείνω προς το παρόν στην SS;

2 ερωτήσεις για το Blade...

1. πως ενεργοποιώ τις ταχείες κλήσεις ;

2. πως στέλνω σμς με κεφαλαία, για να έχουν 160 χαρακτήρες ;

αντε βρε παλληκάρια, πρέπει να τα λύσω αυτά πρίν περάσει βδομάδα από την απόκτηση του :)

Όντως για να κάνεις το blade όπως θες πρέπει να κουραστείς και να ψαχτείς.

Αν όμως το κάνεις όπως θες (αναβάθμιση ram, αναβάθμιση sd και απελευθέρωση εσωτερικής μνήμης) σε τι υστερεί (πέραν ποιότητας κατασκεής) από ένα ακριβότερο κινητό?

Ως προν επεξεργαστη? Εμένα πάντως με καλύπτει και είμαι και απαιτητικός χρήστης.

κοιτα και μενα το λεπιδι το πρωτο μου ανδροιδες ηταν και μετα περασα στον γαλαξια αρκετα μετα.μπορω να πω οτι στην αρχη με ενθουσιασε τρελα σε σχεση με το βιβαζ.ειναι για τα λεφτα του σουπερ,μη τα ξαναλεμε,μπορει να μην υστερει σε ποιοτητα η καπου αλλου,αλλα οπως και να το κανουμε,δε μπορεις να πεις οτι ειναι καλυτερο απο ενα μηλοτηλεφωνο(αν και το μισω...)ουτε καλυτερο απο ενα(αρκετα) πιο ακριβο ανδροιδες.απλα για πρωτο android δε παιζεται...

και σιγουρα αν το αφησεις οπως το πουλαει η wind δε λεει μια...εγω το χω στεισει στα μετρα μου φυσικα και το απολαμβανω:D:D

Xiaomi 12 Pro

Εχω εδώ και καιρό την SS RLS5. Αν βάλω την GSF ή την Cyanogen θα δω τίποτα σημαντικές διαφορές όσο αφορά την ταχύτητα, απόκριση ΚΑΙ σταθερότητα ή να παραμείνω προς το παρόν στην SS;

εχω περασει απο ss5 σε gfsb18 και μπορω να σου πω με σιγουρια οτι εχει γινει πολυ καλυτερο το κινητο απο τοτε!

Xiaomi 12 Pro

δλδ εγω που δεν ειχα ποτε μου android κινητο και εχω το blade εδω και 20 μερες, και το λειτουργω χωρις να εχω πειραξει τιποτα, τοσο μεγαλη διαφορα θα δω αν αποφασισω να βαλω αλλη rom? :)

δλδ εγω που δεν ειχα ποτε μου android κινητο και εχω το blade εδω και 20 μερες, και το λειτουργω χωρις να εχω πειραξει τιποτα, τοσο μεγαλη διαφορα θα δω αν αποφασισω να βαλω αλλη rom? :)

ναι ακριβως.θα δεις Τεραστια διαφορα.θα ειναι σαν να πηρες αλλο κινητο!!!

ξεκλιδωσε τα 512mb της ραμ(δλδ τα υλοποιπα 256)βαλε και μια custom rom για μενα θα βαλεις η την SS5 η ακομα καλυτερα την Ginger stir fry

Xiaomi 12 Pro

να υποθεσω οτι ελληνικα μενου δεν θα υπαρχουν μετα την αλλαγη της rom ετσι? υπαρχει κατι που βρισκεται τωρα στο κινητο σαν εφαρμογη και ΔΕΝ θα υπαρχει μετα? 'η κατι που δουλευει τωρα δεν θα δουλευει μετα? αυτο που με εχει παιδεψει παρα πολυ ειναι οι επαφες. πως γινεται να εχω μεσα στο κινητο μονο τις επαφες που ειχα στην καρτα μου? γιατι με το gmail και τους συγχρονισμους (δεν ηξερα) εχει γινει ενα μπαχαλο. εχουν περαστει μεσα αυτα που ειχα στο gmail και στο gmail αυτα που ειχα στο κινητο.

να υποθεσω οτι ελληνικα μενου δεν θα υπαρχουν μετα την αλλαγη της rom ετσι? υπαρχει κατι που βρισκεται τωρα στο κινητο σαν εφαρμογη και ΔΕΝ θα υπαρχει μετα? αυτο που με εχει παιδεψει παρα πολυ ειναι οι επαφες. πως γινεται να εχω μεσα στο κινητο μονο τις επαφες που ειχα στην καρτα μου? γιατι με το gmail και τους συγχρονισμους (δεν ηξερα) εχει γινει ενα μπαχαλο. εχουν περαστει μεσα αυτα που ειχα στο gmail και στο gmail αυτα που ειχα στο κινητο.

μια χαρα εχει ελληνικα και στα μενου και αστα μηνυματα.δεν θα εχεις πουθενα προβλημα.

Xiaomi 12 Pro

δηλαδη μπορω για αρχη να βαλω την stock rom της wind με τα 512mb ram απο τον οδηγο του kogos?

ειναι το καλυτερο βημα για αρχη.

μετα απο αυτο μπορεις εαν θελεις να περασεις μια αλλη ρομ πολυ ευκολα

Xiaomi 12 Pro

Δεν ξερω εαν εχει ξανα αναφερθει , αλλα βγηκε modded flashplayer 10.1 που να παιζει στον επεξεργαστη του blade.... Αν και ειναι αργο ... (Λογικο ειναι ... )

Nα και το link απο modaco

http://android.modaco.com/topic/343130-adobe-flash-player-for-armv6/page__hl__flash

http://img84.imageshack.us/img84/6995/screenshot1312444670008.png

Θα το καψω το ρημαδι !

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)