leftko Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 (edited) Γεια σας ειμαο σχετικα νεος με το android και εχω καποιες αποριες.λογικα θα γινεται να τρεχω πολλες εφαρμογες ταυτοχρονα αλλα πως; γιατι ενω ημουν στο YouTube προσπαθησα να βγω χωρις να το κλεισω και να ακουω μουσικη αλλα αδικα..καποια λυση; επισης υπαρχει τροπος να κλειδωσω την οθονη χωρις να σβησει; υ.γ. πως μπορω να δω αν ειναι 512mb ; μαλλον ειναι γιατι ειναι το orange San Francisco. Αλλα στο app2sd μου εμφανιζει συνολο μνημης 290mb.τα αλλα 222 που ειναι; Ευχαριστω!, Edited June 9, 2011 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Παιδια πως μπορω να αλλαξω ηχο στο ξυπνητηρι; εχω περασει mp3 στην sd αλλα δεν με αφηνει να τα χρησιμοποιησω για το ξυπνητηρι.. καποια βοηθεια ; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Παιδια πως μπορω να αλλαξω ηχο στο ξυπνητηρι; εχω περασει mp3 στην sd αλλα δεν με αφηνει να τα χρησιμοποιησω για το ξυπνητηρι.. καποια βοηθεια ; Καλημέρα κατεβάζεις το ringdroid από το market (free) και σου δίνει επιλογή τι θες να κάνεις το mp3, ήχο κλήσης, ξυπνητήρι ή ήχο ειδοποίησης. Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω μία 2η μπαταρία? Θέλω για ειδικές περιπτώσεις (πχ camping), να έχω ένα backup. Πουλάνε κάπου στην Αθήνα? Στο internet? Δεν με νοιάζει να είναι της ZTE ή καλύτερη/χειρότερη, αρκεί να κάνει. Ευχαριστώ Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgy21 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω μία 2η μπαταρία? Θέλω για ειδικές περιπτώσεις (πχ camping), να έχω ένα backup. Πουλάνε κάπου στην Αθήνα? Στο internet? Δεν με νοιάζει να είναι της ZTE ή καλύτερη/χειρότερη, αρκεί να κάνει. Ευχαριστώ ebay και σιγουρα θα βρεις αρκετες :) Παράθεση zte blade 512Mb http://techblog.gr/mobile/zte-blade-512mb-ram-0593/ μουσική στο BT SuperBTmonotrial @ market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Παιδια πως μπορω να αλλαξω ηχο στο ξυπνητηρι; εχω περασει mp3 στην sd αλλα δεν με αφηνει να τα χρησιμοποιησω για το ξυπνητηρι.. καποια βοηθεια ; Στο root της sd δημιούργησε έναν φάκελο media , μέσα σάυτόν κάνεις ένα φάκελο audio , μέσα στο audio δημιουργείς 3 φακέλους , alarms , notifications , ringtones και βάζεις μέσα , αναλογα , τα mp3 σου. Μετά από αυτό θα τα βλέπεις στους ήχους συστήματος και θα μπορείς να τα επιλέγεις. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω μία 2η μπαταρία? Θέλω για ειδικές περιπτώσεις (πχ camping), να έχω ένα backup. Πουλάνε κάπου στην Αθήνα? Στο internet? Δεν με νοιάζει να είναι της ZTE ή καλύτερη/χειρότερη, αρκεί να κάνει. Ευχαριστώ δοκιμασε σε καταστημα wind,αν δεν εχουν,μπορουν να σου παραγγειλουν. Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Παιδιά εχω από τα χριστούγεννα το λεπίδι και τελευταία μου φαίνεται ότι σκαλώνει κάπως το χέρι στην οθόνη. Το καθαριζα πάντα με πανακι για γυαλιά. Εχω κάτι υγρα μαντίλια για την οθόνη του pc. Κάνει να τα χρησιμοποιήσω και στο κινητό ή θα βλέπω μετά ροζ και πράσινες γραμμουλες;;; :-) :-) :-) Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinen20 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 @STELSTEL Στο ebay.co.uk ψαξε για zte blade battery ή orange san francisco battery και θα σου βγαλει..πουλανε ακομα και αυθεντικους φορτιστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω μία 2η μπαταρία? Θέλω για ειδικές περιπτώσεις (πχ camping), να έχω ένα backup. Πουλάνε κάπου στην Αθήνα? Στο internet? Δεν με νοιάζει να είναι της ZTE ή καλύτερη/χειρότερη, αρκεί να κάνει. Ευχαριστώ Εγώ πήρα αυτήν από eBay Ήρθε σε μια βδομάδα από Αγγλία. Είναι 1300 mAh ενώ του τηλεφώνου είναι 1200mAh. Κρατάει λίγο παραπάνω και φαίνεται αυθεντική σε αντίθεση με κάτι άσπρες φθηνότερες που είδα να πωλούνται. Edited June 10, 2011 by aristarhos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Εγώ πήρα αυτήν από eBay Ήρθε σε μια βδομάδα από Αγγλία. Είναι 1300 mAh ενώ του τηλεφώνου είναι 1200mAh. Κρατάει λίγο παραπάνω και φαίνεται αυθεντική σε αντίθεση με κάτι άσπρες φθηνότερες που είδα να πωλούνται. Καλή φαίνεται και φτήνια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veritasx Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Πως μπορω να ρυθμίσω τα mms? δεν μπορω να διαγραψω ουτε να κάνω edit τα apn. κανω restore default τις ρυθμίσεις για τα mms και παλι τιποτα. δεν φευγει το mms με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Ξέρετε αν και σε ποια CyanoGen μπήκε support για Radio FM ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Ξέρετε αν και σε ποια CyanoGen μπήκε support για Radio FM ? οχι αλλα συντομα θα βαλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Φορτιστής κινέζικος με adapters για όλα τα κινητά (και microUSB) δεν φορτίζει. Δεν εχω άλλη microUSB συσκευή να φορτίσω. Τα άλλα κινητά φορτίζουν μιά χαρουλα. Το κινητό που "υποτίθεται" οτι υποστηρίζει ειναι το samsung σειρά D. Καμιά ιδέα γιατί γίνεται αυτό;:( Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankan1980 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Σήμερα ένας φίλος πήρε το blade στα 119 ευρώ.Μήπως η wind ξεστοκάρει για να φέρει το skate? Χθες πήγε ένας άλλος γνωστός μου να το αγοράσει και του είπαν ότι είχε γίνει λάθος και ότι πλέον κάνει 149 ευρώ.Πολύ ανικανότητα σε αυτή την εταιρία.Αν δεν είναι επαγγελματίες ας το κλείσουν το μαγαζάκι τους!:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Χθες πήγε ένας άλλος γνωστός μου να το αγοράσει και του είπαν ότι είχε γίνει λάθος και ότι πλέον κάνει 149 ευρώ.Πολύ ανικανότητα σε αυτή την εταιρία.Αν δεν είναι επαγγελματίες ας το κλείσουν το μαγαζάκι τους!:down: Ένας φίλος μου είχε ρωτήσει σε ένα κατάστημα όταν η τιμή ήταν 119, και του είπαν ότι έχει 159. Χθες πήγε σε ένα άλλο κατάστημα να ρωτήσει πόσο έχει και του είπαν 149. Στα 119 ήταν προσφορά, του είπαν, για 3 μέρες και ότι μάλλον δεν θα είχαν ενημερωθεί στο κατάστημα που είχε πάει πρώτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Στα 119 ήταν προσφορά, του είπαν, για 3 μέρες και ότι μάλλον δεν θα είχαν ενημερωθεί στο κατάστημα που είχε πάει πρώτα! Ακριβώς αυτό. Η προσφορά ίσχυσε για λίγες ημέρες για τρεις συσκευές (ανάμεσά τους και το Blade) και δεν ισχύει πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Στο root της sd δημιούργησε έναν φάκελο media , μέσα σάυτόν κάνεις ένα φάκελο audio , μέσα στο audio δημιουργείς 3 φακέλους , alarms , notifications , ringtones και βάζεις μέσα , αναλογα , τα mp3 σου. Μετά από αυτό θα τα βλέπεις στους ήχους συστήματος και θα μπορείς να τα επιλέγεις. Για την μουσική με Mp3, που δημιουργούμε το φάκελο, και με τι όνομα? Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 Για την μουσική με Mp3, που δημιουργούμε το φάκελο, και με τι όνομα? Όπου θες, δεν υπάρχει περιορισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wearside Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Από τις εφαρμογές του μάρκετ για εξοικονόμιση μπαταρίας αξίζει κανένα;Έβαλα την ss5 και η μπαταρία με ήπια χρήση πέφτει τρελά.Το battery saviour που δοκίμασα δε κάνει τίποτα ιδιαίτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Κανένα δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wearside Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 thought so..κανά γιατροσόφι απο δω κ από κει να γλετώνουμε ότι μπορούμε;έχω κλειστά δεδομένα, 3g wifi κτλ..δεν έχει τίποτα άλλο υποθέτω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 thought so..κανά γιατροσόφι απο δω κ από κει να γλετώνουμε ότι μπορούμε;έχω κλειστά δεδομένα, 3g wifi κτλ..δεν έχει τίποτα άλλο υποθέτω.. Αν έχεις διαβάσει το "Οδηγίες για καλύτερη διαχείριση μπαταρίας" από την πρώτη σελίδα αυτού του thread, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο. Εγώ προσωπικά Θα σου έλεγα να περάσεις την cm7 (την τελευταία nightly), έχει πολύ καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας από την SS5. Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 παιδια συγνωμη, ισως εχει ξαναερωτηθει αλλα εχω gen1 blade, μπορω να βαλω την CM 7.0.3 ? http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/338058/gen1-gen2-rom-cm-7-0-2stable-nxx-tpt-image-for-easy-install/ Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts