Jump to content

veritasx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by veritasx

  1. Υπαρχει καποιο καταστημα απο SKroutz που κανει αναβαθμισεις WInd?
  2. Καλησπερα στο φορουμ ;) Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει με σιγουρια καποιo skroutzoμαγαζο που κανει αναβαθμηση συσκευων της Wind. Πριν δυο χρονια ειχα παρει αναβαθμηση απο Birdphone αλλα δεν ξερω αν κανει ακομα. Θα ηθελα να δω αν υπαρχουν και αλλα.
  3. Προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει ποτε κατι τετοιο και πιστευω κανενας στη Ελλαδα τουλαχιστον (λογω ξεκλειδωτων συσκευων). Το προβλημα λεγεται οτι εχει να κανει με τους συγκεκριμενους carriers (Τmobile & Sprint) πχ η Verizon δεν εχει τετοι θεμα.
  4. Μπορεις να παρεις απο Spigen στο Ebay που στελνει σιγουρα Ελλαδα http://stores.ebay.co.uk/SPIGEN-SGP-UK-Store_Nexus-6_W0QQLHQ5fSellerWithStoreZ1QQLHQ5fTitleDescZ1QQ_fsubZ7762723017QQ_sasiZ1QQ_sidZ994046217QQ_trksidZp4634Q2ec0Q2em322
  5. Ωραια διαφανη και με πολυ ωραια αισθηση στα κουμπια για μενα ειναι η Spigen Ultra Hybrid http://www.spigen.com/brands/google/nexus-6/nexus-6-case-ultra-hybrid.html
  6. Μετα το unlock και root... :) Για Double Tap > https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codechron.n6doubletapunlock και για το led > https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflow&hl=el
  7. Οπως ειπε και ο φιλος στο παραπανω ποστ, εξαρταται την χρηση που κανεις πχ αν σε βολευει το multitasking ή το πενακι του Note 4 ή αλλα. Προσωπικα εκανα την μεταβαση απο Note 3 στο Nexus 6 και πραγματικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Το battery drain στην 5.1 του Note3, το bloat της Samsung ητνα οι λογοι που εκανα την μεταβαση και η 5.1.1 στην οθοναρα του Nexus, ο ηχος των μπροστινων ηχειων και τα μηδενικα κολληματα με αποζημιωνουν ικανοποιητικοτατα ;)
  8. Εχει βρει κανεις custom rom για αυτο το τηλεφωνο?
  9. Πως μπορω να ρυθμίσω τα mms? δεν μπορω να διαγραψω ουτε να κάνω edit τα apn. κανω restore default τις ρυθμίσεις για τα mms και παλι τιποτα. δεν φευγει το mms με τιποτα.
  10. Το εκανα, ανοιξε, και μολις εβαλα κωδικο για την sim ξαναεσβησε. Πρεπει να εχει χαλασει ο φορτιστης, γιατι φορτιζει απο usb. Το εχω αφησει να φορτισει για να δω μηπως φταιει κατι αλλο.
  11. Σημερα εμεινε απο μπαταρια και μολις το φορτησα και ανοιξε ξαναεσβησε. Οταν παταω το πανω κουμπι να ανοιξει δεν κανει τιποτα παραμονο μια δονηση ανα 1 δευτερολεπτο... Δεν ανοιγει... Τι μπορει να εχει παθει??? Δειχνει οτι δεν φορτιζει... αλλα φορτιζει μονο απο το usb του pc... εχει χαλασει ο φορτιστης???
  12. Κατεβασα και εγκατεστησα την r10b απο Modaco. Current Version r10b Download: flb-froyo-blade-r10b.zip (75.5 MB) MD5: 4325CB7EAA210C24061F450D2551DD9E Extras for r10/r10b (Facebook, Twitter, Chrome To Phone, Maps, CPU Control, Quickoffice, and TTS files) Download: flb-froyo-blade-r10-extras.zip (14.1 MB) MD5: D1E524015391A001BB12A2B8B30BDC08 Δεν εγκατεστησα ομως τα xtras... μπορει καποιος να διευκρινησει πως μπορω να τα εγκαταστησω τωρα? Κανω την ιδια διαδικασια με την rom? Μεσω rom manager κανω install zip from sd? Πρεπει να κανω backup και wipe η μπορω κατευθειαν install?
  13. Τα xtras για την r10b (Facebook, Twitter, Chrome To Phone, Maps, CPU Control, Quickoffice, and TTS files) πως τα περναμε? Με install zip from sd απο το rom manager? η με αλλο τροπο?
  14. Προσοχη Ιος! Πολλες εφαρμογες μολυσμένες βρεθηκαν με ιο που υποκλεπτει προσωπικα δεδομενα στο Android Market. Ριξτε μια ματια εδω. Καποιες απο αυτες ειναι: * Falling Down * Super Guitar Solo * Super History Eraser * Photo Editor * Super Ringtone Maker * Super Sex Positions * Hot Sexy Videos * Chess * 下坠滚球_Falldown * Hilton Sex Sound * Screaming Sexy Japanese Girls * Falling Ball Dodge * Scientific Calculator * Dice Roller * 躲避弹球 * Advanced Currency Converter * App Uninstaller * 几何战机_PewPew * Funny Paint * Spider Man * 蜘蛛侠 * owling Time * Advanced Barcode Scanner * Supre Bluetooth Transfer * Task Killer Pro * Music Box * Sexy Girls: Japanese * Sexy Legs * Advanced File Manager * Magic Strobe Light * 致命绝色美腿 * 墨水坦克Panzer Panic * 裸奔先生Mr. Runner * 软件强力卸载 * Advanced App to SD * Super Stopwatch & Timer * Advanced Compass Leveler * Best password safe * 掷骰子 * 多彩绘画 * Finger Race * Piano * Bubble Shoot * Advanced Sound Manager * Magic Hypnotic Spiral * Funny Face * Color Blindness Test * Tie a Tie * Quick Notes * Basketball Shot Now * Quick Delete Contacts * Omok Five in a Row * Super Sexy Ringtones * 大家来找茬 * 桌上曲棍球 * 投篮高手
  15. Καλη κινηση με το Μερος ΙΙ του τοπικ :D Αν γινεται να προστεθουν στο πρωτο ποστ και τυχον οδηγοι για το ξεκλειδωμα της νεας παρτιδας των blade και το link για τις must εφαρμογες του android για τους νεους χρηστες. :)
  16. Δεν θελω να σχολιασω περισσοτερα για το θεμα των γκουρου,των αρχαριων οπως εγω,τους εξυπνους,τους χαζους και τους μαγκες των πληκτρολογιων αλλα με κανει και γελαω πολυ... Υπαρχουν μελη που συμπεριφερονται σαν mods και βοηθανε χωρις να σκεφτουν οτι εχει απαντηθει ήδη... Ειναι καθαρα στο ποσο θες να βοηθησεις. Οσο το συγκεκριμενο νημα μενει μπερδεμενο και οσο αλλαζουν τα πραγματα με νεες εκδοσεις,φουρνιες τηλεφωνων, εφαρμογων κλτ τοσο θα μπερδευεται περισσοτερο. Αν θες να απαντησεις βοηθα τον αρχαριο, αν δεν θες απλα μην τον προσβαλεις και διαβασε το παρακατω thread,υπαρχουν και οι mods... Οτι αφορα το δικο μου blade της νεας φουρνιας, δεν καταφερε ποτε να ξεκλειδωσει η μνημη του με το fastboot του τροπου του techblog γιατι με την rom της wind που ειχε δεν εμενε το drοιd πρασινο. Χρησημοποιησα το universal androot και το rom manager, πηρα backup, περασα την ουγγρικη. Ξανακατεβασα το androot και το rom manager και εκανα restore το backup που πηρα πριν και ξεκλειδωσε. Με τον ιδιο τροπο εχω βαλει τωρα την r12b κανοντας install rom from sd αφου ειχα προσθεσει το zip στην καρτα μου. Ολα αυτα απο το κινητο χωρις εντολες απο cmd κτλ... Η γνωμη μου ειναι οτι ειναι ο πιο ευκολος τροπος για καποιον αρχαριο σαν και εμενα χωρις να θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου. Αυτα... και παλι ενα ευχαριστω σε αυτους που βοηθανε γιατι απλα θελουν να βοηθησουν.:)
  17. Καταρχην στην ουγγρικη βαλε αγγλικα για να καταλαβαινεις και δευτερον στο μαρκετ δεν εμπαινα και εγω και μολις ανοιξα το wifi μπηκα. Κατεβασε το astro και το rom manager. Στο ρομ manager θα παρεις backup λογικα αν δεν θες αλλη custom. Σου λεω τι εκανα εγω και μου δουλεψε, μιας και ειμαι ασχετος με το android δεν θελω να σε μπλεξω περισσοτερο.
  18. Ακριβως το ιδιο κολλημα ειχα, στην ουγγρικη ενεργοποιησα το wifi και εβαλα universal androot εκανα root, στο rom manager εκανα πρωτα flash recovery και μετα install from sd και εκανα wipe και εβαλα την r12b.
  19. Επειδη δεν ειχα καταλαβει πως γινεται και οντως μπορει να εχω κανει καποια λαθη δεν σημαινει οτι δεν εχω διαβασει ουτε σημαινει οτι μπορεις να αναφερεσαι σε μενα χωρις να με ξερεις με εκφρασεις "παιδικη χαρα" γιατι μπορει να ειμαι αρκετα μεγαλυτερος απο σενα. Οτι αφορα το κολλημα τελικα δεν ειχα κανει flash το recovery και πλεον εχω περασει την r12b. Σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια.
  20. Φιλε lousou το εκανα με επιτυχια αυτο που λες μεχρι το σημειο του patch 512. Εχει εγκατασταθει η ουγγρικη και προσπαθω να παω σε νεα ρομ αλλα μου βγαζει FTM λευκη οθονη. Κανω install form SD και reboot απο το Rom manager και βγαζει το μικρο androidaki και το μνμ : E:Cant open /cache/recovery/command... Καμια ιδεα?
  21. Ακολουθω τις οδηγιες της πρωτης σελιδας για την λευκη οθονη FTM και το link δεν βγαζει καποιο αρχειο... τι μπορω να κανω για να ξαναπερασω CWM?
  22. πως μπορω να δω την εκδοση του CWM που εχω παρει backup γιατι οταν προσπαθω να το ξεκινισω απο την ουγγρικη δεν μου αναγνωριζει το partition στο cmd
  23. Οντως επιασε :) Ευχαριστω παιδες και sorry για την ζαλαδα αλλα ειμαι καινουριος στο android.
  24. Δεν ξερω...βγαζει αυτο το μνμ "SIM halozati feloldo kod" Δεν ξερω αν ειναι της SIM η του δικτυου...
×
×
  • Create New...