Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό είναι μια καλή ερώτηση. Για το ρουτ ίσως έχεις πρόβλημα, για τα 512 ελπίζω μην ισχύει κάτι τέτοιο.

Καλά, το root το βγάζω εύκολα.

To πολύ πολύ να κάνω reset to factory settings, πριν το πάω.

Το clockworkmod όμως βγαίνει?

Και τα 512 δεν υπάρχει τρόπος να το ξαναγυρίσεις στα 256...

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά, το root το βγάζω εύκολα.

To πολύ πολύ να κάνω reset to factory settings, πριν το πάω.

Το clockworkmod όμως βγαίνει?

Και τα 512 δεν υπάρχει τρόπος να το ξαναγυρίσεις στα 256...

Εδώ έχει όλες τις stock roms. Η διαδικασία είναι να την φλασάρεις με clockwork mod και μετά να κάνεις factory reset; Θα είναι ότι πιό κοντά σε στοκ μετά;

Η Swedish spring τελικά είναι πολύ αξιόλογη προσπάθεια. Και μόνο η διαχείριση της μπαταρίας είναι όλα τα λεφτά.

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Εδώ έχει όλες τις stock roms. Η διαδικασία είναι να την φλασάρεις με clockwork mod και μετά να κάνεις factory reset; Θα είναι ότι πιό κοντά σε στοκ μετά;

Έτσι και αλλιώς, τη stock rom έχω.

Μόνο τα 512 έχω ενεργοποιήσει.

Έλεγα να το κάνω unroot και μετά factory reset/wipe data από το clockworkmod.

Ελπίζω να σβηστεί και το clockworkmod έτσι.

Τα 512 όμως, από όσο ξέρω, μένουν ό,τι rom και να περάσεις μετά.

Έτσι και αλλιώς, τη stock rom έχω.

Μόνο τα 512 έχω ενεργοποιήσει.

Έλεγα να το κάνω unroot και μετά factory reset/wipe data από το clockworkmod.

Ελπίζω να σβηστεί και το clockworkmod έτσι.

Τα 512 όμως, από όσο ξέρω, μένουν ό,τι rom και να περάσεις μετά.

Για να σβηστεί το clockworkmod, πρέπει να flashάρεις το stock recovery.img στη θέση του.

Φίλε με gusS..το τηλεφωνο με power menu και volume + ή οποιοδηποτε άλλοο συνδυασμο...ξεκιναει κανονικα και δε κανει δε φλασαρει με τιποτα....
www.olafree.net

Για να σβηστεί το clockworkmod, πρέπει να flashάρεις το stock recovery.img στη θέση του.

Εννοείς το boot.img μέσα στο zip της wind stock rom στη σελίδα που έδωσε ο jastonas?

να επανερθω λίγο στο θέμα με το spb shell;

γιατι μου βγάζει στο market (μεσω pc) ότι δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μου;(zte blade)

τι πρέπει να κάνω;

γιατι μου βγάζει στο market (μεσω pc) ότι δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μου;(zte blade)

τι πρέπει να κάνω;

Επειδή δεν είναι δωρεάν, δε μπορείς να αγοράσεις τίποτα από το market από ελλάδα.

Επειδή δεν είναι δωρεάν, δε μπορείς να αγοράσεις τίποτα από το market από ελλάδα.

γιατι ετσι;

φροντιζουν για την τσέπη μας;

τι πρέπει να κάνω;

To δοκίμασα το spb shell 3d και δεν τρελάθηκα κιολας. Εφετζίδικο είναι αλλά...

Το Cyanogen or To Swedish Spring RLS4???? Ιδού η απορία... μετά από τόσο καιρό με την RLS11.. για ΠΕΙΤΕ.. τπτ screen-shot από την Swedish Spring RLS4 εχει πουθενά?
Keep Away from CooliCool

Το Cyanogen or To Swedish Spring RLS4???? Ιδού η απορία... μετά από τόσο καιρό με την RLS11.. για ΠΕΙΤΕ.. τπτ screen-shot από την Swedish Spring RLS4 εχει πουθενά?

οσες Cyanogen και αν εβαλα εγω ειχαν προβλημα με το ασυρματο... οποτε το ανοιγα εκαναν επανεκκινηση και δεν ξανανοιγαν...

οσες Cyanogen και αν εβαλα εγω ειχαν προβλημα με το ασυρματο... οποτε το ανοιγα εκαναν επανεκκινηση και δεν ξανανοιγαν...

Η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή. Εννοείται SS .. εγώ προτείνω την 3 γιατί εμένα μου έβγαζε καλύτερη μπαταρία, αλλά μπορεί να φταίει και κανά πρόγραμμα που έβαλα στην 4.

Η Cyanogen είναι πολύ αργή. Ενοχλητικά πολύ αργή σε σχέση με την SS. Και γενικά είναι αργή.. όχι απλά σε σχέση με την SS... δεν αξίζει.

Η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή. Εννοείται SS .. εγώ προτείνω την 3 γιατί εμένα μου έβγαζε καλύτερη μπαταρία, αλλά μπορεί να φταίει και κανά πρόγραμμα που έβαλα στην 4.

Η Cyanogen είναι πολύ αργή. Ενοχλητικά πολύ αργή σε σχέση με την SS. Και γενικά είναι αργή.. όχι απλά σε σχέση με την SS... δεν αξίζει.

Εγώ δεν είδα διαφορά μεταξύ RLS3 και RLS4b ούτε στη μπαταρία ούτε στην απόδοση.

Μάλιστα όπως ανέφερα και παραπάνω δεν έκανα ούτε wipw data and cache και όλα δουλεψαν ρολόι πάραυτα.

Στα changes αναφέρονται ελάχιστα πράγματα και δε νομίζω ότι υπάρχει διαφορά.

Φίλε με gusS..το τηλεφωνο με power menu και volume + ή οποιοδηποτε άλλοο συνδυασμο...ξεκιναει κανονικα και δε κανει δε φλασαρει με τιποτα....

Κάνεις αυτά που λέει εδώ http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/327684/28-mar-guide-update-to-unlock-256mb-devices-to-512mb-gen1/ και δεν δουλεύει; Δες προσεκτικά μήπως σου διέφυγε κάτι.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

γιατι ετσι;

φροντιζουν για την τσέπη μας;

Υπάρχει εφαρμογή στο Market με την οποία μπορείς να αλλάξεις τοποθεσία και να ενεργοποιήσεις τις αγορές.

Η εφαρμογή λέγεται market enabler και μπορείς να προσποιηθείς άλλο provider οπότε το market πλέον σε αναγνωρίζει σε άλλη χώρα και σ αφήνει να αγοράσεις.

Παίδες να πω κι εγώ το παράπονό μου; Μετά την JJ RLS7 που είχα περάσει, οι FLB r10 και SS RLS4 που έχω τώρα μου φαίνονται πιο ενεργοβόρες. Στην RLS7 με hw_ui και ahb oc, έφτανα και τρίτη μέρα χρήσης. Τώρα δεν βγάζω την δεύτερη εκτός αν δεν το δουλεύω καθόλου. Έχω κάνει wipe battery stats και με γεμάτη και με άδεια μπαταρία και διαφορά δεν είδα...

Παίδες να πω κι εγώ το παράπονό μου; Μετά την JJ RLS7 που είχα περάσει, οι FLB r10 και SS RLS4 που έχω τώρα μου φαίνονται πιο ενεργοβόρες. Στην RLS7 με hw_ui και ahb oc, έφτανα και τρίτη μέρα χρήσης. Τώρα δεν βγάζω την δεύτερη εκτός αν δεν το δουλεύω καθόλου. Έχω κάνει wipe battery stats και με γεμάτη και με άδεια μπαταρία και διαφορά δεν είδα...

Στο thread στης Swedish Spring στο modaco o kallt kaffe που αναπτύσει αυτή τη rom γράφει:

Don't trust the battery levels after a flash+wipe until you've run the ROM for a few days. Android needs to learn your battery levels.

Υπομονή τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται αρχικά......

Στο thread στης Swedish Spring στο modaco o kallt kaffe που αναπτύσει αυτή τη rom γράφει:

Don't trust the battery levels after a flash+wipe until you've run the ROM for a few days. Android needs to learn your battery levels.

Υπομονή τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται αρχικά......

Δηλαδή να ξανακάνω wipe battery stats και να του δώσω ακόμα καμιά εβδομάδα; Και θυμίστε μου, κάνω με άδεια (στο σημείο να μην ανάβει το κινητό) μπαταρία ή με γεμάτη;

Δηλαδή να ξανακάνω wipe battery stats και να του δώσω ακόμα καμιά εβδομάδα; Και θυμίστε μου, κάνω με άδεια (στο σημείο να μην ανάβει το κινητό) μπαταρία ή με γεμάτη;

Αφού είπες ότι είχες κάνει πριν, δεν χρειάζεται. Κάνε του 2-3 κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης και πες μας αν έχεις διαφορά.

Πρόταση μου αν θες για wipe battery stats είναι η παρακάτω.

Η εμπειρία μου από τα recalibration της μπαταρίας λέει πως μετά το wipe των battery stats (εδικά όταν γίνεται με άδεια μπαταρία) η 1η φόρτιση της μπαταρίας αδειάζει (ή φαίνεται πως αδειάζει) πολύ γρήγορα. Μετά τη 2η-3η φόρτιση τα πράγματα ομαλοποιούνται.

Χωρίς να είμαι εδικός ή να' χω κάνει πολλές δοκιμές, από αυτά που κυκλοφορούν στο net προτείνω:

Φόρτιση της μπαταρίας από usb με ανοικτό κινητό μέχρι το 100% - αποσύνδεση από usb, κλείσιμο του κινητού, επανασύνδεση usb μέχρι το led να γίνει πράσινο - αποσύνδεση usb, άνοιγμα σε recovery mode, wipe τα battery stats, reboot - τέλος.

Το πρώτο άδειασμα της μπαταρίας θα είναι λιγάκι πιο γρήγορο, όμως από τη δεύτερη φόρτιση της μπαταρίας και μετά (προτείνω φόρτιση από usb) υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Εννοείς το boot.img μέσα στο zip της wind stock rom στη σελίδα που έδωσε ο jastonas?

Για αντικατάσταση/σβήσιμο του CWM δεν είναι το bot.img αλλά το recovery.img

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3524865#post3524865

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3485978#post3485978

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3475207#post3475207

--> stock recovery partition για αντικατάσταση/σβήσιμο του CWM <-- έχει παρθεί από gen1 κινητό της wind hellas

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Υπάρχει εφαρμογή στο Market με την οποία μπορείς να αλλάξεις τοποθεσία και να ενεργοποιήσεις τις αγορές.

Η εφαρμογή λέγεται market enabler και μπορείς να προσποιηθείς άλλο provider οπότε το market πλέον σε αναγνωρίζει σε άλλη χώρα και σ αφήνει να αγοράσεις.

αφου εγκαταστησω το market enabler και αγοράσω την εφαρμογή μετα θα πρεπει πάντα να είμαι σαν χρήστης πάντα της Ο2 για παραδειγμα ή μπορώ να το επαναφέρω;

η εφαρμογή θα δουλεύει κανονικά αν το επαναφέρω;

θα δέχεται updates;

ok μολις βρηκα αυτο:

thanks

Edited by kostas1976

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)