Jump to content

Gio350D

Members
  • Δημοσιεύσεις

    160
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Gio350D

  1. Βασικά ρωτάω τεχνικά αν μπορείς να επιστρέψεις ως δυνατότητα επιλογής.
  2. Καλησπέρα.. Μπορεί κανείς να μας πει εντυπώσεις από χρήση κάποιας custom rom εκτός Miui, όπως επίσης και αν είχε κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση η σε τυχόν επαναφορά πάλι σε Miui?
  3. Καμιά βοήθεια με το TWRP?.Το εγκαθιστώ (3.2.1) και με από Reboot χάνεται...
  4. Φοράω από εψές την XTRV_7.10.12. Πιο ζωηρό το κινητό, απλά είναι πάλι Marshmallow, οπότε καμιά άλλη διαφορά προς το παρόν..
  5. Καλησπέρα.. Χρησιμοποιώ το Redmi pro εδώ και 4 περίπου μήνες, και μου παρουσίασε φαινόμενο Burn-in..Χρησιμοποιώ συχνά μια εφαρμογή και πλέον έχει αφήσει στην οθόνη μόνιμη σκιά της αρχικής σελίδας της εφαρμογής. Έχει συμβεί σε άλλον?
  6. Gio350D

    Honor 3C

    Πέρνα με flash tool, το CMW, και μετά όλα είναι εύκολα. Για το TWRP δε δοκίμασα, αλλά καλύτερα μ'αυτό που λέει ο dev, για να περαστεί σωστά. Με δύο μέρες χρήση, δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα. [ATTACH]55788[/ATTACH]
  7. Gio350D

    Honor 3C

    Αν και ήμουν αρκετό καιρό με miui, και αρκετά ευχαριστημένος, δοκίμασα από εχθές, την EMUI 3.0 του Dalet, έτσι επειδή βαριέμαι πολύ στην ίδια ρομ.:p H ρομ είναι ροοτ, είναι λειτουργικότατη, και δεν είδα καμιά ασυμβατότητα τουλάχιστον με τις εφαρμογές που έχετε αναφέρει σε προηγούνενα ποστ. Δε ξέρω αν η official είναι διαφορετική, πάντως επειδή ακούω πολύ γκρίνια, όποιος θέλει ας τη δοκιμάσει. Παρεπιπτώντος, το κινητάκι μας τα σπάει, είμαι υπερευχαριστημένος, με όποια ρομ και αν δοκίμασα. Και επειδή έχω πιάσει στα χέρια μου πολλά κινητά της κατηγορίας του, (τιμή, χώρα προέλευσης), ακόμα και άλλα ακριβότερα, νομίζω ότι δε θα το άλλαζα. Φυσικά κανένα δεν τάχει όλα.
  8. Καλησπέρα.. Γνωρίζει κανείς πως λύνεται το πρόβλημα της αναγνώρισης κλήσης, εκτός από το να περαστούν ξανά όλοι οι αριθμοί με και χωρίς το +30; Το κινητό έχει παραληφθεί σήμερα και φοράει την VIBEUI_V2.5_1927_2_ST_S960. Ευχαριστώ...
  9. Gio350D

    Honor 3C

    Γίνονται κανονικα και παρεμένει ρουτ, αλλά οι τελευταίες αναβαθμίσεις νομίζω γίνονται απλώς για να γίνονται.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πες μου από μπαταρία πως πάει?
  10. Gio350D

    Honor 3C

    Κάποιοι πνιγεστε σε μια κουταλια νερό. Η κιτ κατ ειναι λειτουργικοτατη και μικροπροβληματα οπως η αναγνωριση κτλπ, λυνονται με λιγο ψαξιμο. Μην ανακυκλωνετε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια..κουραζει.
  11. Gio350D

    Honor 3C

    Αυτή τη διαδικασία χρησιμοποιώ στις τελευταίες αναβαθμίσεις και είναι πολύ εύκολη και σίγουρη. Απλά, προσεχτικά τα βήματα που περιγράφει και σε 2 λεπτά είσαι root.
  12. Gio350D

    Honor 3C

    Ρε παιδια που υπαρχει η 4.8.20?
  13. Gio350D

    Honor 3C

    Όχι, με τη διαδικασία αυτή περνάμε το recovery, μόνο για μια εκκίνηση.
  14. Gio350D

    Honor 3C

    Για όσους θέλουν root την 4.8.1, και ελπίζω και κάθε άλλη αναβάθμιση ή έκδοση. - Κατέβασμα το liverecovery - Αντιγραφή το φάκελλο dload, και το αρχείο supersu, στην sdcard. - Κλείστε το κινητό και ανοίξτε τo πάλι, και θα εκκινήσει σε recovery mode. (Live TWRP Recovery) - Φλασάρετε το supersu - Μετά μέσα από το recovery -->advanced-->File manager , σβήστε μέσα από το dload φάκελο το αρχείο "au_temp.cfg". (Δε δοκίμασα να σβήσω τελείως το dload) - Εκκινήστε το κινητό και είστε root.
  15. Gio350D

    Honor 3C

    Μάλλον κάτι δεν έχει καταλάβει σωστά. Στην περίπτωση που έχεις κλειδωμένα 3g, και το σήμα είναι οριακό, θα διακόπτεται συνεχώς η σύνδεσή σου αφού θα διατηρείται μόνο με 3g, και δε θα μπορείς να σερφάρεις. Στην άλλη περίπτωση, απλά θα αυξομειώνεται η ταχύτητά σου, αλλά θα είσαι συνεχώς online, οπότε και θα σερφάρεις με κάποια μικρή καθυστέρηση λόγω ταχύτητας. Το κλείδωμα σε 3g είναι χρήσιμο μόνο σε περιοχές που έχει πολύ καλό σήμα, πράγμα σπάνιο στη χώρα μας.
  16. Gio350D

    Honor 3C

    Το ότι σου τρώει μπαταρία το έχεις μετρήσει ή το υποθέτεις? Πάντως το κλείδωμα σε 3g σημαίνει ότι δε θαχεις παντού δεδομένα, αλλά και νομίζω ότι όπου χάνει το 3g, πάλι το κινητό θα μπαίνει στη διαδικασία αναζήτησης. Γιατί πιστεύω ότι ασχολείσαι τόσο καιρό με ένα θέμα, κατά τη γνώμη μου, όχι και τόσο σημαντικό.
  17. Gio350D

    Honor 3C

    Πρόσθεσε την εφαρμογή του widget στις προστατευόμενες εφαρμογές, έτσι ώστε να παραμένει σε λειτουργία όταν κλείνει η οθόνη
  18. Gio350D

    Honor 3C

    Ποια rom έχεις; Εγώ με την 4.7.1 και μετά τη διαδικασία με την εκκαθάριση της εφαρμογής contaks, δεν έχω κανένα πρόβλημα, όπως και με όλες όσες έχω βάλει μέχρι τώρα.
  19. Gio350D

    Honor 3C

    Μην το κουνάς πολύ γρήγορα...:p
  20. Gio350D

    Honor 3C

    Δοκίμασε να αλλάξεις θέμα, γιατί νομίζω οτι ο καιρός βγαίνει ανάλογα με το θέμα
  21. Gio350D

    Honor 3C

    https://cloud.mail.ru/public/95880b339d2b/H30-U10_V100R001CHNC00B110_Firmware_China_Android%204.2_Emotion%20UI_05021KNH.zip ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ένα ενοχλητικό πρόβλημα που διαπιστώνω στην KitKat, είναι η καθυστέρηση της οθόνης μετά από το τέλος της κλήσης, όταν κατεβάζω το κινητό από το αυτί μου, με αποτέλεσμα να μη μπορώ εγκαίρως να τερματίσω την κλήση. Δε το κάνει πάντα, αλλά συχνά. Το 'χει διαπιστώσει κανείς άλλος;
  22. Gio350D

    Honor 3C

    Μπορείς κατευθείαν με dload ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι αλλαγή rom πλέον είναι απλή διαδικασία, και δε βλέπω το λόγο να περιμένεις τόσο καιρό και να μη δοκιμάζεις τόσες καλές ΒΧΧΧ ή την 4.7.1. Κράτησε backup, με το Titanium, ή nandroid backup, και στήνεις το κινητό σου σε δέκα λεπτάκια. Λίγη προσοχή στις διαδικασίες και όλα είναι παιχνιδάκι. Πιο πολύ θα σε πάρει να κατουρήσεις σε πηγάδι..:p
  23. Gio350D

    Honor 3C

    H 4.7.1 (KitKat) λειτουργεί απροβλημάτιστα προς το παρόν. Το πρόβλημα με την αναγνώριση κλήσεων λύνεται με τη διαδικασία που αναφέρει λίγο πιο πάνω ο Romanos, αφού μάλλον είναι θέμα συνεργασίας gmail με την εφαρμογή contacs. Επίσης γίνεται root με την τελευταία έκδοση του vroot (1.7.8)
  24. Gio350D

    Honor 3C

    Καλησπέρα, είναι κανείς root με την Β611, και αν ναι με ποιον τρόπο?
  25. Gio350D

    Honor 3C

    Έχει περάσει κανείς recovery με το Flash tool, στην Β611?..Όσες φορές δοκίμασα, το τηλ δεν μπουτάρει..
×
×
  • Create New...