gianpithio Δημοσιεύτηκε February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 28, 2011 Στο παρόν θέμα θα συζητάμε ό,τι έχει σχέση με τις αναβαθμίσεις της κοινότητας. Περισσότερα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Aπο το maemo.org: Just a quick update, version: maemo13. This is only an update for hildon-desktop actually: * Added global zoom in/out support, use CTRL+SHIFT+S (+) and CTRL+SHIFT+F (-) to zoom in and out. * Added orientation lock, you'll see an applet in the status menu. * The press effect (zoom_on_press) was improved, it'll now depress only when you release the screen. Last edited by MohammadAG Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 τώρα πλέον έχουν προσθέσει κανονικά portait mode σε όλες τις οθόνες του κινητού με το κουμπάκι για να κάνει lock την οθόνη αν θέλεις να το απενεργοποιήσεις. Το θέμα είναι ότι αυτό το auto rotation δεν δουλεύει πάντα. Δλδ και να το γυρίσεις το κινητό σπάνια θα γυρίσει σε portait mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Aπο το maemo.org: Just a quick update, version: maemo13. This is only an update for hildon-desktop actually: * Added global zoom in/out support, use CTRL+SHIFT+S (+) and CTRL+SHIFT+F (-) to zoom in and out. * Added orientation lock, you'll see an applet in the status menu. * The press effect (zoom_on_press) was improved, it'll now depress only when you release the screen. Last edited by MohammadAG εκπληκτική επιλογή shortcuts :) άντε πάτα το τώρα το crtl-shift-S εσύ....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 τώρα πλέον έχουν προσθέσει κανονικά portait mode σε όλες τις οθόνες του κινητού με το κουμπάκι για να κάνει lock την οθόνη αν θέλεις να το απενεργοποιήσεις. Το θέμα είναι ότι αυτό το auto rotation δεν δουλεύει πάντα. Δλδ και να το γυρίσεις το κινητό σπάνια θα γυρίσει σε portait mode. Δηλαδή το τηλέφωνο δεν "καταλαβαίνει" ας πούμε ότι το γυρνάς στο πλάι; Κάτι αντίστοιχο με αυτό που πάθαινε που και που με το τηλέφωνο όταν έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή να το γυρίζεις και να πηγαίνει στην εφαρμογή; Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Αν κανεις edit στο transitions.ini και αλλαξεις την τιμη του forcerotation απο 0 σε 1 , τοτε γυριζει σε portrait σχεδον παντου. Αν βαριεσαι να πειραζεις χειροκινητα το ini, κατεβαζεις το CSSU Transitions Tuner και το κανεις απο τα settings. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Δοκιμάστε την τιμή του parallax με αρνητική τιμή(-1.5 ή -2) και δείτε το εφέ που προκαλείται όταν γίνεται εναλλαγή των αρχικών οθονών.:cool: Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 εκπληκτική επιλογή shortcuts :) άντε πάτα το τώρα το crtl-shift-S εσύ....:) σ εμενα παντως αυτος ο συνδυασμος μου κανει μεγενθυση τη homescreen οπως τις φωτο.μολις μπω μενου και ξαναγυρισω στην αναμονη επανερχεται.το κανει και σε κανεναν αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Δοκιμάστε την τιμή του parallax με αρνητική τιμή(-1.5 ή -2) και δείτε το εφέ που προκαλείται όταν γίνεται εναλλαγή των αρχικών οθονών.:cool: Θεικο! Δεν ειχα σκεφτει να το βαλω σε -τιμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 σ εμενα παντως αυτος ο συνδυασμος μου κανει μεγενθυση τη homescreen οπως τις φωτο.μολις μπω μενου και ξαναγυρισω στην αναμονη επανερχεται.το κανει και σε κανεναν αλλο; Αυτή είναι η δουλειά που κάνει. Ουσιαστικά μπορείς να ζουμάρεις οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 (edited) Αυτή είναι η δουλειά που κάνει. Ουσιαστικά μπορείς να ζουμάρεις οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι. εκανα λαθος.νομιζα οτι αυτος οσυνδιασμος εχει σχεση με το rotation.διαβαζοντας τα προηγουμενα ποστ καταλαβα πως ειναι για το ζουμ.ευχαριστω. Edited March 10, 2011 by geoflo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Πολυ ησυχια εχει πεσει στην κοινοτητα. Ελπιζω να ειναι η γνωστη ηρεμια πριν ...την καταιγιδα. (αντε να πλησιαζει και το Meego 1.2) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Στο irc πάντως υπάρχει κινητικότητα. Σε λίγες μέρες λογικά θα έχουμε και την πρώτη έκδοση του open sourced media player αλλά όχι μέσω του cssu. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Eπιτελους, ετοιμαζονται ωραια σκηνικα http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/2iqobcx.png ωραιο το portrait task switcher και ο νεος music player :D απο το maemo.org Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Αν ανοιξεις και τριτη εφαρμογη πως παει η διαταξη; Μπαινει απο κατω; Πλαγια; Θα βολευε αν ηταν οπως η επιλογη για να μπαινει η μια κατω απο την αλλη και οχι πλαγια οπως τωρα ή εστω οπως ειναι στην εικονα αλλα με scrolling αριστερα-δεξια αντι για πανω κατω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealine Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Καλημέρα, προσφατα ακουσα πως η κοινοτητα θα αναλαβει να αναπτυξει κ το meego. η 1.2 που θα κυκλοφορησει καπου μεσα απριλιου απο οσο ξερω θα ερθει αρχικα σαν επισημο update της νοκια η κ αυτο με δικη μας πρωτοβουλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 (edited) Το cssu πριν λίγη ώρα έφτασε στην έκδοση 14. Αλλαγές: Qt upgraded to 4.7.2 Reversed press effect. Removed portrait -> landscape rotation when launching apps. hildon-control-panel now takes a new splash screenshot at each startup. camera-ui replaced with open source clone by Nicolai Hess. maemo-statusmenu-fmtx replaced with open source clone by Faheem Pervez. Added new contributors' names to control panel applet. Portrait mode support in osso-pdf-viewer. Modest tree view mode. Portrait mode bckgrounds for Hildon Application Manager (default themes only). New locales for orientation lock applet. Portrait mode task navigator. New locale packages for modest (modest-l10n). New GConf key to disable menu editor (/apps/osso/hildon-desktop/menu_edit_disabled) New GConf keys to set number of rows in hildon-status-menu (/apps/osso/hildon-status-menu/view/number_of_rows and /apps/osso/hildon-status-menu/view/number_of_rows_portrait) New GConf key to make the FMTX status menu item always visible (/apps/osso/maemo-statusmenu-fmtx/always_visible) Λόγω ενός προβλήματος τα νέα qt libs θα καταλάβουν περίπου 25mb από το rootfs, πρόβλημα το οποίο θα διορθωθεί σε επόμενο update. Αν δεν μπορέσετε να κάνετε το update μέσω του application manager δώστε στο τερματικό την εντολή apt-get install mp-fremantle-community-pr αφού πρώτα πάρετε δικαιώματα root. edit: Με την έκδοση 14.1 που ανέβηκε πριν λίγα λεπτά και τα optified πλέον qt packages λύνεται το πρόβλημα χώρου στο rootfs. Edited April 11, 2011 by anapospastos Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 thanks anapospste. προς το παρον δεν μου ηρθε κατι αλλα αναμενουμε:) επιτελους Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Refresh μέσω του application manager αλλιώς τρέξε την εντολή που αναφέρω στο τερματικό. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 (edited) thanks anapospste. προς το παρον δεν μου ηρθε κατι αλλα αναμενουμε:) επιτελουςΕνας μηνας περασε αλλα αξιζε η αναμονη. Μεσα απο τον app manager ουτε εμενα ερχοταν με update. Απο terminal με update και upgrade ηρθε κανονικα. Σε ενα σημειο μονο θα σε ρωτησει για αντικατασταση του αρχειου της καμερας. Μου εφαγε παντως 10Mb απο το rootfs το update Edited April 11, 2011 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Ενας μηνας περασε αλλα αξιζε η αναμονη. Μεσα απο τον app manager ουτε εμενα ερχοταν με update. Απο terminal με update και upgrade ηρθε κανονικα. Eκανα refresh και μολις μου ηρθε! thanks μαγκες;) ωρα για maemo.org και ανελεητο διαβασμα του αναλογου thread. To N900 ζει ρε!!:D Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Για να κάνει refresh πρέπει εφόσον πατήσουμε στο update να επίλέξουμε από τη status bar refresh. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 παιδια , ο,τι μικρο-αλλαγες εντοπιζεται...πειτε μας. υγ: μου φαινεται λιιιγο πιο σβελτο ή ειναι η ιδεα μου? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 (edited) Με μια προχειρη ματια ειδα τον task manager σε portrait. Δεν μου αρεσει η διαταξη που βαζει. Εβαλα τη ρυθμιση σε one column ,καλυτερα ,αλλα μου φαινεται ενα ατελειωτο scrolling ετσι για να βρω αυτο που θελω. Μαλλον θα το αφησω σε 2 column. Περιμενα να ειχαν σε αυτο το update και τον νεο Player. Μπορει καποιος να μου πει τι αλλαγες ειναι αυτες; hildon-control-panel now takes a new splash screenshot at each startup. Modest tree view mode Edited April 11, 2011 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Τελικα ο νεος media player θα ερθει με μελλοντικο update Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts