Jump to content

sealine

Members
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sealine

  1. παιδια γιατι δεν μου κανει wake up το home button? και αυτη η εκνευριστικη λευκη κουκιδα πανω αριστερα πως εξαφανιζεται?
  2. oo τελεια! σε ευχαριστω πολυ για την αμεσοτητα! ξεκιναω φλασαρισματα!
  3. καλησπερα παιδια, ετοιμαζομαι να ρουταρω επιτελους υστερα απο αρκετους ενδιασμους. διαβαζα αρκετα σχολια σας κ ετσι ειπα να ξεκινησω με xnote και skyhigh. παρατηρησα οτι τα default settings του skyhigh ειναι οσο να πεις με ΟC. εμενα με ενδιαφερει κατα κυριο λογο μεγαλυτερη αποδοση μπαταριας. τι πρεπει να αλλαξω?
  4. Καλημερα! Σκεφτομαι να αλλαξω το housing του note 2 μου. Ξερετε αν μπορει καποιο service samsung κυριως στη θεσσαλονικη να αναλαβει κατι τετοιο? Κ με τι κοστος? Το εψαξα λιγο μηπως το κανω μονος αλλα ειναι μανικι!
  5. Θα χαρω πολυ να σας δω! αυτη τη φορα θα ειμαι κ εγω μαζι σας!
  6. καλη τυχη σε ολους παιδια! (βεβαια ειχα κ γενεθλια προχθες οποτε ααααααααν μου κατσει θα εχω παρει κ δωρακιιι! χοχοχο)
  7. καλησπερα σε ολους. απο το απογευμα τρεχω την απιστευτη rom του elthis και ειμαι τρομερα ικανοποιημενος. εχει 6 μερες που αγορασα το νοτε και ειχα αρχισει να φρικαρω με το 2.3.6. τωρα περιμενω να κατσει λιγο και να δω πως παει απο μπαταρια γτ απο το απογευμα δεν το εχω αφησει λεπτο.. παντως παρατηρησα κατι και θελω να μου πειτε αν ειναι ιδεα μου η συμβαινει κ σε αλλους.. και τις πρωτες μερες το δουλεψα πολλες ωρες και το ψαχουλεψα.. αλλα και σημερα δεν το αφησα.. με την μονη διαφορα πως μετα απο κανα 45λεπτο συνεχης χρησης (ιντερνετ , whatsapp , snote) Παρατηρησα στο πισω μερος ψηλα να ζεσταινεται αρκετα η συσκευη. δεν εχω μετρητες η καποιο widget οποτε αν εχετε καποια εξηγηση θα χαρω να με διαφωτισετε. σε γενικοτερες γραμμες το κινητο με εχει αφησει αφωνο.. πολυ καλη δουλεια elthis.
  8. σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!
  9. καλημερα! προσφατα απεκτησα σαν δευτερη συσκευη ενα νοκια ε72. ψαχνοτας για καποια αναβαθμιση μιας κ το κινητο ηταν απειραχτο βρικα στο ιντερνετ την 071.004. παρολαυτα το οβι μου λεει οτι εγω φοραω την πιο προσφατη´(054005) τι παει λαθος? να προσθεσω οτι το κινητο πρεπει να εχει καποια παρεμβαση κοσμοτε.. μιας και στο ξεκινημα αλλα και στο κλεισιμο βγαινει το πρασινο φοντο. σαν χρηστης μαεμο ποτε δ ειχα τετοια θεματα αλλα εχω πελαγωσει σημερα. παρακαλω τα φωτα σας!
  10. ξανα διαβασα τα ποστ σας και θελω να διευκρινησω. οταν παταω σε οποιοδηποτε μερος της οθονης το κλικ γινεται.. στην οθονη στο κεντρο για την ακριβεια ειναι σαν να μην επιλεγεται τιποτα. η οθονη ειναι αγρατζουνιστη αλλα ειναι σαν να ειναι νεκρο το touch σε καποια σημεια.
  11. αν το παω σε καποιο καταστημα vodafone μπορουν να το φτιαξουν η δεν εχουν ιδεα?
  12. οχι γιατι ακομη δεν μου φεραν το καλωδιο. ασχετο? γινεται και μεσω bluetooth καποιο υpdate? μπορει να ειναι και θεμα λογισμικου? γιατι αν ειναι ετσι το κινητο απο οσο ξερω δεν εχει αναβαθμιστει απο την μερα της αγορας του!!!
  13. εξακολουθει να κανει τα δικα του!! θα δοκιμασω διαφορους συνδυασμους μπας και καταφερω τπτ! κριμα παντως γιατι ειναι πολυ ωραια στημενο τηλεφωνο. σε ευχαριστω για την αμεσοτητα! αν εχεις καποια αλλη συμβουλη, θα σου ημουν υποχρεος! :)
  14. καλησπερα σε ολους. αν και λατρης του open source και του maemo σημερα βρεθηκε στα χερια μου ενα storm 9500 μιας και χρειαζομαι μια δευτερη συσκευη. μου αρεσε παρα πολυ το περιβαλλον και ολο το λειτουργικο του αλλα απο οτι διαβασα σε παλιοτερα ποστ, εχω και εγω το ιδιο προβλημα στην οθονη. δοκιμασα να κανω μερικες στροφες αλλα το προβλημα μεταβαλεται σε αλλα σημεια της οθονης. πχ ανοιγω την δεξια οσο κ την αριστερη παει στη μεση το νεκρο κομματι και τουμπαλιν. παραλληλα και τα 2 κουμπακια αθορυβο και κλειδωμα αρνουνται εξισου να ανταποκριθουν στο πατημα μερικες φορες. μεχρι στιγμης δοκιμασα μοναχα τις 2 βιδες. διαβασα οτι υπαρχουν αλλες 4 να συνεχισω προσεκτικα το λασκαρισμα ή με συμβουλευετε για κατι διαφορετικο??
  15. χεχε! αν σου πω ξανα μια απ'τα ιδια θα ερθεις να το πεταξουμε μαζι στο θερμαικο?? :p λυθηκεεεε!! dpkg --remove --force-remove-reinstreq package_name απολυμαινει καθαριζει αρρωματιζει αυτο το πραγμα! ευχαριστω πολυ για ολες τις συμβουλες!
  16. μια απ'τα ιδια! δεν λεει να βγει το καταραμενο! να φανταστω οδηγουμαστε στην αισχατη λυση του φλασαρισματος? αν ναι υπαρχει καποιος οδηγος?
  17. το apt-get --force remove package_name μου το βγαζει σαν not understood. Και η αλλη εντολη μου δινει την ιδια απαντηση! :(
  18. το εκανα και μου βγαζει error. "the package ndg need to be reinstalled, but i can't find an archive for it." ουτε με remove το πακετο αυτο καταφερα να το βγαλω. καμια ιδεα?
×
×
  • Create New...