Jump to content

sealine

Members
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About sealine

  • Ημ. Γέννησης 04/09/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

sealine's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια γιατι δεν μου κανει wake up το home button? και αυτη η εκνευριστικη λευκη κουκιδα πανω αριστερα πως εξαφανιζεται?
  2. oo τελεια! σε ευχαριστω πολυ για την αμεσοτητα! ξεκιναω φλασαρισματα!
  3. καλησπερα παιδια, ετοιμαζομαι να ρουταρω επιτελους υστερα απο αρκετους ενδιασμους. διαβαζα αρκετα σχολια σας κ ετσι ειπα να ξεκινησω με xnote και skyhigh. παρατηρησα οτι τα default settings του skyhigh ειναι οσο να πεις με ΟC. εμενα με ενδιαφερει κατα κυριο λογο μεγαλυτερη αποδοση μπαταριας. τι πρεπει να αλλαξω?
  4. Καλημερα! Σκεφτομαι να αλλαξω το housing του note 2 μου. Ξερετε αν μπορει καποιο service samsung κυριως στη θεσσαλονικη να αναλαβει κατι τετοιο? Κ με τι κοστος? Το εψαξα λιγο μηπως το κανω μονος αλλα ειναι μανικι!
  5. Θα χαρω πολυ να σας δω! αυτη τη φορα θα ειμαι κ εγω μαζι σας!
  6. καλη τυχη σε ολους παιδια! (βεβαια ειχα κ γενεθλια προχθες οποτε ααααααααν μου κατσει θα εχω παρει κ δωρακιιι! χοχοχο)
  7. καλησπερα σε ολους. απο το απογευμα τρεχω την απιστευτη rom του elthis και ειμαι τρομερα ικανοποιημενος. εχει 6 μερες που αγορασα το νοτε και ειχα αρχισει να φρικαρω με το 2.3.6. τωρα περιμενω να κατσει λιγο και να δω πως παει απο μπαταρια γτ απο το απογευμα δεν το εχω αφησει λεπτο.. παντως παρατηρησα κατι και θελω να μου πειτε αν ειναι ιδεα μου η συμβαινει κ σε αλλους.. και τις πρωτες μερες το δουλεψα πολλες ωρες και το ψαχουλεψα.. αλλα και σημερα δεν το αφησα.. με την μονη διαφορα πως μετα απο κανα 45λεπτο συνεχης χρησης (ιντερνετ , whatsapp , snote) Παρατηρησα στο πισω μερος ψηλα να ζεσταινεται αρκετα η συσκευη. δεν εχω μετρητες η καποιο widget οποτε αν εχετε καποια εξηγηση θα χαρω να με διαφωτισετε. σε γενικοτερες γραμμες το κινητο με εχει αφησει αφωνο.. πολυ καλη δουλεια elthis.
  8. σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!
×
×
  • Create New...