Shamrockk Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Αλφα, Καλσμπεργκ,Χαινεκεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Πήρα χθες μια μπύρα που λήγει τέλος του μήνα. 08/20. Είναι περιορισμένης παραγωγής. Αν λήξει μπορω να την πιω πχ και μια δυο βδομάδες μετά; αγόρασα αρκετά μπουκάλια 750ml διότι είχαν 3.5€ με τις εκπτώσεις που το πήρα από 15€ το ένα. Είχε και ποτήρι δώρο για αυτό τα πήρα. Κάπου έλεγε και τα κομμάτια αλλά δε θυμάμαι.. 500 κάτι έγιναν συνολικά Αν εχει ληξει για μερικες μερες δεν νομιζω να παθεις κατι,εχω πιει κατα λαθος μπυρα που ειχε ληξει πριν 5 μηνες και δεν επαθα τιποτα.Απλως μπορει να εχει αλοιωθει λιγο η γευση γιατι μετα την ημερομηνια ληξεως αρχιζει να "κοβει" η μαγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarkgeo Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Πήρα χθες μια μπύρα που λήγει τέλος του μήνα. 08/20. Είναι περιορισμένης παραγωγής. Αν λήξει μπορω να την πιω πχ και μια δυο βδομάδες μετά; αγόρασα αρκετά μπουκάλια 750ml διότι είχαν 3.5€ με τις εκπτώσεις που το πήρα από 15€ το ένα. Είχε και ποτήρι δώρο για αυτό τα πήρα. Κάπου έλεγε και τα κομμάτια αλλά δε θυμάμαι.. 500 κάτι έγιναν συνολικά Μπορείς άνετα να την πιείς και πολύ μετά από την ημερομηνία λήξης. Αρκεί να την αποθηκεύσεις σωστά και σε δροσερό μέρος. Η συγκεκριμένη μπύρα είναι απαστερίωτη με επαναζύμωση στο μπουκάλι, που πρακτικά σημαίνει πως "παλαιώνει". Δεν θα σου πάθει τίποτα μετά την ημερομηνία λήξης της, απλά θα αρχίσει να ανεβαίνει ο αλκοολικός βαθμός της και θα νιώθεις πιο πολύ το διοξείδιο του άνθρακα. Πιές και απόλαυσε... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1389 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Carlsberg, Paulaner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_NI Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Guinness Draught Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Αυτή Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarkgeo Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Αυτή Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk θεϊκή επιλογή... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 ρε μαγκες η βεργινα weiss τσιμπισε κι αλλο πανω?.....εφθγε στα 1,85 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkaran Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 kaiser fischer και από ελληνικές μάμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marik153 Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Fix μαύρη μπυρα παιδιά... Κ ποιοτική και ελληνική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillKein21 Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Erdinger, PaulAner ... ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchoriano Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 Δεν πίνουμε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shamrockk Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 καρλσμπεργκ,αλφα,καιζερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Κι εγώ αυτό το πρόβλημα έχω. Όλες μου αρέσουν! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 ρε μαγκες η βεργινα weiss τσιμπισε κι αλλο πανω?.....εφθγε στα 1,85 ? ισχυει αλλα ειναι πολυ νοστιμη μπυρα! πολυ καλυτερη απο Αλφα weiss. πλεον την εχω βαλει κι'αυτη στις αγαπημενες μου μπυρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonUK Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Weiss Erdinger Παράθεση Όμορφοι είναι εκείνοι που γελάνε Γ.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Fix, Konig και Krombacher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paranoid_Android Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 παιδια εχω ιδιαιτερη προτιμηση στις lager και wise και γενικα απο περιεργια εχω δοκιμασει διαφορες προσφατα παρακολουθησα ενα podcast για μπυρες και μου αλλαξε λιγο η αποψη η συζηηση ηταν για αφυλτραριστες και απαστεριωτες μπυρες εγω οσο εχω δοκιμασει δεν ενθουσιαστηκα αλλα ελεγαν οτι αν ολη σου την ζωη εχεις δοκιμασει να πινεις παστερειωμενη μπυρα λογικο ειναι να σου φανει περιεργη η απαστεριωτη. Κι οτι γενικα η αφιλταριστη κ απαστεριωτη ειναι η μπυρα ακρυβως οπως πρεπει να πινετε (αρκει να μεινει κρυα απο την στιγμη που θα βγει απο το καζανι μεχρι την καταναλωση) Αυτο μου αλλαξε λιγο τη γνωμη και σκεφτομαι στο μελλον να δωσω μια 2η ευκαρια σ αυτες τις μπυρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 παιδια εχω ιδιαιτερη προτιμηση στις lager και wise και γενικα απο περιεργια εχω δοκιμασει διαφορες προσφατα παρακολουθησα ενα podcast για μπυρες και μου αλλαξε λιγο η αποψη η συζηηση ηταν για αφυλτραριστες και απαστεριωτες μπυρες εγω οσο εχω δοκιμασει δεν ενθουσιαστηκα αλλα ελεγαν οτι αν ολη σου την ζωη εχεις δοκιμασει να πινεις παστερειωμενη μπυρα λογικο ειναι να σου φανει περιεργη η απαστεριωτη. Κι οτι γενικα η αφιλταριστη κ απαστεριωτη ειναι η μπυρα ακρυβως οπως πρεπει να πινετε (αρκει να μεινει κρυα απο την στιγμη που θα βγει απο το καζανι μεχρι την καταναλωση) Αυτο μου αλλαξε λιγο τη γνωμη και σκεφτομαι στο μελλον να δωσω μια 2η ευκαρια σ αυτες τις μπυρες απαστεριωτες μπυρες ειναι ωραιες αλλα οχι για μεγαλη καταναλωση..δηλαδη 5-6 μπυρες την φοραα.δεν ειναι μπυρα της παρεας...σουβλακια..και υπερκαταναλωση..ειναι ιδαιτερη μπυρα. επισης η απαστεριωτη εχει ιδαιτερη γευση και τιμη..αλλα αξιζει πολυ! εχω δοκιμασει πολλες μικροζυθοποιιες σε απαστεριωτες μπυρες και μου αρεσανε πολυ..ολες θελουν ψυγειο σε στανταρ θερμοκρασια και επειδη εχουν μικρη ζωη..πρεπει να ειναι καλο συντηρημενη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Heineken 0% (όταν πρωτοβγηκε την σνόμπαρα αλλά τον τελευταίο καιρό έτυχε να πιώ μερικές σε προμόσιον και μου άρεσε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woebrain Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Weiss να΄ναι και οτι να 'ναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManthosM Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Brewdog! Για τους λάτρεις των Indian Pale Ale! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Brewdog! Για τους λάτρεις των Indian Pale Ale! Είναι κατηγορία μπύρας; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Fix άνευ η μοναδική μπύρα που είναι λαιτ και πίνετε ευχάριστα και έχει την γεύση μπύρας !! Από κανονικές Fix -Kaiser ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Strange brew dr.haze double ipa...... Για τους λάτρεις των ipa Ότι καλύτερο έχω πιεί.... Είναι και ελληνική Στάλθηκε από το MI 9T PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts