Jump to content

Nick_NI

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nick_NI

  1. Εμενα μου ηρθε πριν λιγο η 12.5.4.0 RJKEUXM Security update 01/11/2021
  2. Αναβαθμιστηκε και το δικο μου σε 12.5.1.0 (RJKEUXM) σημερα το πρωι, Android Security Update 01-05-2021 Το δακτυλικο αποτυπωμα λειτουργει πολυ καλυτερα τωρα! Φοραω IBYWIND Tempered glass.
  3. Εκανε και εμενα αναβαθμιση, πριν μερες, MIUI Global 12.2.6 (RJKEUXM). Αναβαθμιστηκε και ο POCO Launcher σε 2.20.1.29 Ακομα εχω το ιδιο προβλημα. Το Copy to δεν λειτουργει. Πχ. αρχειο mp3 απο τον Recorder δεν αντιγραφεται στο Internal Storage/Music. Μου λεει, Could not paste. Χρησιμοποιω FX explorer, και κανω τη δουλεια μου. Απλα, απορω... πως και δεν εχει διορθωθει αυτο, τοσο καιρο... Factory Reset δεν εχω κανει ακομη. Δεν εχω πειραξει τιποτα στο τηλεφωνο, περαν του οτι απεγκατεστησα καποιες λιγες εφαρμογες με το Xiaomi ADB Fastboot Tools, στην αρχη. Αλλα το Copy to δουλευε και μετα απο αυτο. Απο ενα σημειο και μετα, δεν ξαναλειτουργησε.
  4. Μολις το εβαλα για δοκιμη. Κανονικα φαινεται να λειτουργει, και με double-tab αλλαζει και το στυλ των εικονιδιων καιρου και ωρας. 12.2.5 RJKEUXM, εχω. Χρειαστηκε να απενεργοποιησω προσωρινα τον AdGuard DNS για να το κατεβασω. Αλλα θα το σουταρω γιατι μου φαινεται παιδικο. Εγω χρησιμοποιω το Earth & Moon 2.9
  5. Αναβαθμιστηκε το poco launcher σε 2.20.1.25, κανονικα απο το update. Το προβλημα, οτι mp3 αρχεια απο τον Recorder ΔΕΝ αντιγραφονται στο Internal Storage, παραμενει. 12.2.5 RJKEUXM, εχω.
  6. Εμενα, με V12.2.5.0 RJKEUXM, δεν μου κρασαρε καμια εφαρμογη και οταν πηγα στο Play Store να αναβαθμισω τον Chrome και το Android Web view, περιμενα μερικα λεπτα, δεν αναβαθμιζε, και εκανα cancel. Να ρωτησω κατι. 1) Παω για factory reset μεθαυριο πρωι, μαλλον. Τα chats = φωτο, μυνηματα, video, αρχεια, των εφαρμογων WhatsApp, Viber, Telegram και Skype, πρεπει να τα κανω Export για να μην τα χασω? Ή αποθηκευονται στο δικο τους cloud? Μαλλον βλακεια ρωταω, δεν με νοιαζει, παρακαλω απαντηστε. 2) Που μπορω να κανω backup τις (πολυ) λιγες φωτο που εχω βγαλει? Οι φωτο που μου εχουν στειλει, μεσω WhatsApp κλπ, παραμενουν εκει, ετσι δεν ειναι? Τις λιγες εφαρμογες μου θα τις επανεγκαταστησω μια-μια 3) Ειναι κατι άλλο που πρεπει να προσεξω στο factory reset? 3) Για την τελευταια εκδοση MIUI, εδω ελεγχουμε? --> https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900380 Ευχαριστω.
  7. Το δοκιμασα μολις τωρα. Με aac, mp3, wav. Κανενα αρχειο απο αυτα δεν μπορει να σταλει απο τον Recorder στο Telegram. Εννοειται οτι ειναι ολα updated. Στο WhatsApp και στο Viber παντως στελνει. Εβαλα παντως τον FX File Explorer και αποθηκευω τωρα στο Music. PS: το οτι δεν μπορει να αντιγραφει αρχειο ηχου (recording) απο τον Recorder στο Music, με τον File Manager, ειναι καθαρο MIUI bug. Μηπως ξερετε σε ποιο site μπορουμε να αναφερουμε επισημα αυτα τα bugs?
  8. Ευχαριστω παιδια, μαλλον θα δοκιμασω τον FX Explorer. @antouaa , ναι, αντιγραφη κανω διοτι δεν εχει άλλη επιλογη. Μονο Sent to... επιλογη εχει. Επισης, το κανω αυτο διοτι δεν στελνει με τιποτα το mp3 στο Telegram. Απευθειας απο τον Recorder στο Telegram, δεν στελνει. Παλαιοτερα το εκανε. Μετα χαλασε. Ετσι, αντεγραφα τα voice clips στο Music, και απο 'κει τα εστελνα μεσω Telegram. Τωρα χαλασε και αυτο, οποτε θα προσπαθησω διαφορετικο File Manager. Επισης, ενα άλλο που δεν λειτουργει ειναι οταν προσπαθω να επισυναψω (attachment) ενα mp3 στο Proton Mail. Μια στις 3 φορες λειτουργει, και αν... Καποια στιγμη θα προσπαθησω να κανω factory reset, να δω αν θα διορθωθει. Ειδαλως, θα κοιταξω για custom rom.
  9. Εβαλα κι εγω την 12.2.5.0 RJKEUXM. Ηρθε με κανονικο update απο το κινητο. Απο εδω ελεγχουμε την τελευταια εκδοση? Γιατι δεν φαινεται η 12.2.5 εκει? Αντιμετωπιζω ακομα εκεινο το προβλημα με τον Recorder 1.9.43, τελευταιο update. Παρακαλω πολυ, μπορειτε να μου πειτε αν σε εσας λειτουργει το εξης: Αν ηχογραφησετε ενα mp3 voice ατον Recorder, μπορειτε μετα να στειλετε το αρχειο στο Internal Shared Storage / Music ? Συγκεκριμενα, επιλεγω το mp3 που ηχογραφησα απο Recordings στον Recorder. Επιλεγω Send. Μετα, Copy to... Ανοιγει το Select folder. Επιλεγω Internal Shared storage και κατοπιν Music. Παταω Paste και μου λεει: Couldn't copy Και δεν το αποθηκευει! Μεχρι πριν λιγο καιρο το αποθηκευε! Μπορει καποιος, παρακαλω, να δοκιμασει? Ευχαριστω!
  10. Ευχαριστω για την προτροπη, φιλε μου, αλλα μαλλον θα βαλω κι εγω custom ROM. Μεχρι πριν μια εβδομαδα, χρησιμοποιουσα το κινητο για τη δουλεια και λογω καποιων εφαρμογων που υποχρεωτικα χρειαζομαστε, δεν ηθελα να το πειραξω. Σιγα σιγα ομως το σκεφτομαι για custom ROM. Απλα, δεν εχω ιδεα απο αυτα... Αν και ειναι το πρωτο Xiaomi μου, πιστευω οτι ισχυει οτι ειπωθηκε παραπανω: Xiaomi για το hardware και μετα custom ROM. Σκεφτομαι για αυτη που διαθετει η Ελληνικη ομαδα, αλλα δεν εχω ιδεα... Απολυτως καμια ιδεα. Επισης, δεν θελω με τιποτα να χασω καποιες επαφες και καποια chats, voice clips + videos. Θα ηθελα κι εγω να ακουσω καποιες προτασεις για ROM... PS: απεγκατεστησα και ξαναεβαλα το Telegram και μια απ' τα ιδια. Ο Recorder φταει.
  11. Εγω εχω την V12.2.4.0.RJKEUXM 10 Μαρτιου εκανε update τον POCO Launcher σε v2.20.1.24 Απο τοτε, οταν ηχογραφω ενα mp3 στον Recorder, δεν μπορω να αντιγραψω το αρχειο ηχου στο File Manager/Music Δηλαδη, απο τον Recorder επιλεγω το mp3, απο το κατω μερος Send, μετα File Manager, Internal Shared Storage, μετσ Music. Μετα επιλεγω Paste και μου λεει: Couldn't copy Μεχρι πριν το POCO Launcher update ετσι το εκανα και δουλευε. Τωρα δεν λειτουργει. Ο λογος που το εκανα ετσι ειναι επειδη ηχογραφω καποια audio mp3 και θελω να τα στελνω μεσω Telegram. Το send κατευθειαν απο τον Recorder στο Telegram δεν λειτουργει. Παλαιοτερα δουλευε, μετα απο καποιο σημειο χαλασε. Τωρα χαλασαν ολα! Αμα θελω να κανω τη δουλεια μου τωρα, πρεπει να στειλω email το αρχειο μου.
  12. Καλημερα, ειμαι με V12.2.4.0.RJKEUXM Σημερα εκανε update το Telegram και μου εφερε καποιες επαφες (contacts) τις οποιες δεν μπορω να διαγραψω απο το Telegram. Τις εφερε ως προτεινομενες αλλα δεν μπορω να τις κανω remove. Επισης, το προβλημα με τα notifications συνεχιζεται, πχ. στο Proton Mail, άλλες φορες εμφανιζεται notification, άλλες οχι.
  13. Ειμαι μερικες μερες με την V12.2.4.0.RJKEUXM και αντιμετωπιζω και εγω προβλημα με τις ειδοποιησεις. Πχ στο PROTON MAIL δεν εμφανιζονται πια. Πρεπει να ανοιξω την εφσρμογη για να δω αν εχω νεο email. Καμια φορα και στο WhatsApp συμβαινει το ιδιο. Μου ειχε ερθει πριν λιγες μερες, μετα την κατεβασαν και σημερα βλεπω οτι ειναι παλι διαθεσιμη ως stable. https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900380 Σε περιπτωση που εγινε καποια αλλαγη, καποια διορθωση σε κατι, εμεις θα το λαβουμε αυτο ως update? Για ποιο λογο την κατεβασαν και την ξανανεβασαν με τον ιδιο αριθμο (version)? Δεν αλλαξαν τιποτα?
  14. Εγκατεστησα και εγω την V12.2.4.0.QJKEUXM πριν δυο μερες. Προηγουμενως, οταν ηχογραφουσα ενα mp3 clip στον Recorder, το αρχειο αποθηκευοταν στον File Manager/Music. Τωρα μενει στον Recorder με αποτελεσμα να μην μπορει να αποσταλει σε επαφες στο Telegram
  15. Παιδια, που τις βλεπετε αυτες τις εκδοσεις? Εγω, εδω περα, https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900380, βλεπω οτι η stable εκδοση μου ειναι η V12.0.3.0.QJKEUXM (MIUI12) και δεν λαμβανω κανενα καινουργιο update
  16. Εγω ειμαι ακομα με V12.0.3.0.QJKEUXM
  17. Αυτο δεν θελει να εχεις Xiaomi Mi Band?
  18. Παιδια, υπαρχει καποια εφαρμογη Health στο κινητο? Δεν εχω βρει κατι... Το Mi Health γιατι δεν υπαρχει? Μπορει να εγκατασταθει? Προτεινετε κατι άλλο? MIUI 12.0.3 Stable (QJKEUXM)
  19. Μια χαρα δουλευει τωρα
  20. Και 'γω που εβαλα την GCam την ιδια εντυπωση εχω, οτι η καμερα του κινητου τραβαει καλυτερα, αλλά δεν εκανα και πολλες δοκιμες με την GCam
  21. Γεια σου, Μπορεις να μου δωσεις ενα παραδειγμα αυτου που λες, να το δοκιμασω? Απο καθαρη περιεγεια και μονο. Δοκιμασα αυτο που αναφερει ο chios αλλα δεν ειδα καποιο προβλημα. Συγκεκριμενα, Google-αρα: Phone Stand, Banggood. Μου εβγαλε το Google καποια αποτελεσματα, επελεξα ενα και βρεθηκα στο Banggood σε μια λιστα με Phone Stands. Επελεξα και ενα προϊον, οποτε με ρωτησε αν θελω να εγκαταστησω την εφαρμογη τους ή να παραμεινω στο site. Επελαξα, Stay και παρεμεινα στο site. Σπανια κανω browsing απο το κινητο. Ομως ολα τα ειδησεογραφικα sites που (σπανια) ανοιγω, BBC, The Guardian etc, αψογα λειτουργουν. By the way, χθες βραδυ παρελαβα αυτη τη βαση στηριξης για το κινητο. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ προϊον!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Sorry, χρησιμοποιω Proton στο κινητο. Ισως ειναι μια καλη ιδεα να φτιαξεις ενα Proton Mail να τα κανεις ολα redirect εκει? (δεν το εχω δοκιμασει) Ριξε μια ματια σε αυτα μηπως σε βολεψει κατι. ΑΝ εψαχνα e-mail client για το κινητο θα δοκιμαζα το MS Outlook.
  22. Θα σου περιγράψω ακριβως τι εκανα. Εχω MIUI 12.0.3.0 Global Stable (QJKEUXM) και Αγγλικο μενου Πηγα Settings / Connection & Sharing / Private DNS Βγαζει το Menu “Select Private DNS Mode” Οι επιλογες εκει ειναι: Off, Automatic και Private DNS provider hostname Επιλεγω Private DNS provider hostname και βαζω dns.adguard.com και μετα Save Και εχω Internet παντα σε ολα χωρις καμια διαφημιση πουθενα μεσα στο MIUI. Στο YouTube ειχα διαφημισεις γι' αυτο εβαλα το YouTube Vanced. Επισης, φυσικα και βλεπω διαφημισεις οταν ανοιγω ενα site στον Chrome αλλα εκει δεν εχω βαλει κατι διοτι, περαν απο καποια νεα (news) δεν κανω browsing απο το κινητο.
  23. Γεια σου, Εχω κανονικα προσβαση στο Internet, ολα δουλευουν, Google, WhatsApp, Telegram, Skype, Email, Banking Apps + εχω παρει μια αναβαθμιση MIUI και αρκετα updates εφαρμογων. Ολα, τα παντα, λειτουργουν κανονικα. Διαφημιση δεν εχω δει απο τοτε που το εβαλα σε καμια εφαρμογη (App), ουτε και εχει καποια συνεπεια οπως γκρι κενα πλαισια κλπ. Επισης, εχω απενεργοποιησει το MSA. Δεν ξερω γιατι το λεει αυτο ο φιλος παραπανω, εμενα αυτη ειναι η εμπειρια μου.
  24. Ευχαριστω, το κατεβασα και 'γω :)
  25. :lol: Μπραβο, αυτο ηταν! Τωρα κατεβασα κι εγω την τελευταια και λειτουργει κανονικα! Ευχαριστω!:)
×
×
  • Create New...