Jump to content

BillKein21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by BillKein21

  1. εγω δεν εχω κανει το update με το patch ασφαλειας του δεκεμεβριου....γιαυτο δεν μου βγαζεο το update για το one ui 3 ?
  2. Την ίδια έκδοση είχα άλλα δεν μου την εμφάνιζε την επιλογή για νυχτερινή λειτουργία. Αλλά μετά από κάποιες μέρες έγινε update στο android web view και μου την εμφάνισε το fb την επιλογή.
  3. κ εγω εχω κανει ολα τα update και δεν μου το εμφανιζει στις ρυθμισεις του facebook
  4. Για αρχη πηγαινε ρυθμισεις -> φροντιδα συσκευης -> μπαταρια -> χρηση μπαταριας.....για να δεις ποιες εφαρμογες καταναλωνουν περισσοτερη μπαταρια. Ετσι θα εχεις μια εικονα τι παιζει στην συσκευη σου.... Μια πρωτη λυση παντως ειναι η εξης: Στην φροντιδα συσκευης μπορεις να βρεις και το διαχειρηση ισχυος εφαρμογων και να βαλεις σε αδρανεια οσες εφαρμογες χρησιμοποιεις και αυτες που δεν χρησιμοποιεις σε πληρη αδρανεια
  5. έμενα καταναλώνει κάτι λιγότερο από 2%
  6. Όσοι έχουν παράπονο από την μπαταρία...τους προτείνω να ψάξουν κάποιο οδηγό να ρυθμίσουν καλύτερα το κινητό τους
  7. ειδατε καποια διαφορα με το patch Νοεμβριου ?
  8. https://www.samsung.com/gr/support/galaxy-battery/optimization/
  9. τι εταιρεια εχεις (cosmote, vodafone, wind) ?
  10. https://www.facebook.com/realancient/photos/a.1921703051377886/2717156565165860/
  11. Skroutz στις περισσοτερες περιπτωσεις...προτιμω
  12. Προτεινω γυμναστηριο....οργανα και πισινα
  13. αλλα η μπαταρια του Samsung δεν κραταει πολυ ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αλλα η μπαταρια του Samsung δεν κραταει πολυ
  14. Καθηγητής:Μην μιλάς θα σε βγάλω έξω. Μαθητής:Σύμφωνοι κύριε,αλλά κερνάτε εσείς!!!
  15. Όταν ο Γιωρίκας έφτασε 57 ετών αποφάσισε να πάει στην Εκκλησία για να κοινωνήσει. Του λέει ο παππάς “για να κοινωνήσεις πρέπει πρώτα να εξομολογηθείς.” Πήγε για να εξομολογηθεί αλλά είχε πάθος στο κρασί. Του άρεσε να πίνει πολύ. «Για πες μου για τη ζωή σου τέκνον μου» λέει ο παππάς. «Όλα καλά παπά μου, όλο τον κόσμο αγαπώ και στη ζωή μου δεν πείραξα ποτέ κανένα και δε με πείραξε κανένας». «Ναι αλλά μήπως έχεις κάποιο πάθος;» τον ρωτάει ο παππάς. «Μόνο το Κρασί μου αρέσει και πίνω λίγο παραπάνω». «Αυτό είναι κακό πάθος» λέει ο παπάς. «Ναι πατέρ μου, αλλά ο Χρηστός ευλόγησε το κρασί! Και αφού το ευλόγησε το πίνω.» «Ναι του λέει ο Πάτερ, αλλά το κρασί πρέπει να είναι ο φίλος σου και όχι ο εχθρός σου!» του λέει ο παπάς. «Ναι παπά μου αλλά ο Χριστός είπε να αγαπάμε τους εχθρούς μας» απαντά ο Γιωρίκας. «Ναι παιδί μου, να τους αγαπάμε είπε και όχι να τον καταπίνουμε» ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φοιτητές της ιατρικής βρίσκονται στο μάθημα Ιατροδικαστικής. Τους μαζεύει ο καθηγητής γύρω απ’ το τραπέζι με το νεκρό σώμα και τους λέει: «Στην επιστήμη της νεκροτομίας, είναι απαραίτητο να έχετε δυο βασικά χαρακτηριστικά ως γιατροί: Πρώτον να είστε παρατηρητικοί και δεύτερον να μην σιχαίνεστε το ανθρώπινο σώμα! Και θα ξεκινήσουμε σε αυτό το μάθημα με ένα παράδειγμα….» Τραβάει το σεντόνι και ξεσκεπάζει τον νεκρό. Βάζει το γάντι στο χέρι του και τοποθετεί το δάχτυλό του στον πισινό του πτώματος. Οι φοιτητές άναυδοι έχουν γουρλώσει τα μάτια τους. Βγάζει το δάκτυλο ο καθηγητής και το βάζει αμέσως στο στόμα του με περίσσεια άνεση. «Καταλάβατε παιδιά μου! Αυτό σας έλεγα. Κάντε τώρα και εσείς το ίδιο πράγμα!» τους λέει. Οι φοιτητές αηδιασμένοι δίσταζαν αρχικά αλλά τελικά για να μην κοπούν στο μάθημα ξεκίνησαν ένας-ένας να βάζουν το δάχτυλο στον πισινό του νεκρού και και στη συνέχεια να το βάζουν στο στόμα τους. Έπειτα ξερνούσαν και λιποθυμούσαν οι περισσότεροι. Όταν τελείωσαν όλοι, ο καθηγητής τους είπε: «Όσοι λοιπόν ήσασταν παρατηρητικοί θα προσέξατε πως στο νεκρό σώμα έβαλα το μεσαίο μου δάχτυλο και στο στόμα μου τον δείκτη μου. Ένα παράδειγμα για να μην σιχαίνεστε το ανθρώπινο σώμα θα το κάνουμε στο επόμενο μάθημα».
  16. https://www.facebook.com/oToixosEixeThDikhTouYsteria/photos/a.528351547177380/3848255781853590/
×
×
  • Create New...