Jump to content

Paranoid_Android

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Paranoid_Android

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Paranoid_Android's Achievements

  1. Γειά παιδιά. Απο oneplus 8t σε poco f5 pro. Απογοητευμένος μέχρι τώρα για κάποια απλά πράγματα. Το βασικό η μπαταρία κρατάει πολύ λίγο. Ήταν ο λόγος που έφυγα από το 8t μετά από 3 χρόνια. Και το ηχείο του δεν είναι καλό. Το gps δείχνει σα να πάω ανάποδα, δλδ πρέπει να αλλάξω τον τρόπο που το κρατάω πολλές φορές ή να βγω κ να ξανά μπω. Απλά καθημερινά πράγματα είναι που με δυσκολεύουν. Δεν έχει πολλές επιλογές σε widgets που τα χρησιμοποιώ πολύ για μουσική, για να ανοιγοκλεινω έξυπνες λάμπες κ κάτι συνδέσεις με Bluetooth. Το συρτάρι εφαρμογών με ενοχλεί κ μένα. Τα βάζω όλα σε folders συμμαζεμενα κ με widgets κ με 2 tabs τα έχω όλα μπροστά μου. Που έχω τη δυνατότητα να το κάνω αλλά μας το χαλάνε τα widgets. Έχετε να προτείνετε κάποια καλή rom? Λέω να κάνω μια δοκιμή
  2. Παιδιά μπήκε νερό κ σταμάτησε να δουλεύει το ηχείο. Στο κάτω μέρος δίπλα στη φόρτιση. Έχετε καμία ιδέα που μπορώ να βρω? Ή αν γνωρίζει κάποιος αν είναι συμβατό από 8 προ ή 8 το απλό? Βρίσκω για όλα τα 8 από Ελλάδα εκτός από το 8t 🤬🤬🤬
  3. Εμένα δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις για το Gmail. Εχει βρει κανείς λυση σ αυτό? KB2003 Oxygen 13.0
  4. Έχεις δίκιο. Εγώ πάντα υπολογιζα μείον 24% ενώ είναι όπως λες, διά 1,24. Τώρα το έμαθα !!
  5. Ρε παιδιά λύστε μου μια απορία. Το ΦΠΑ στα κινητά δεν ειναι 24? Πήρα χθες από το you.gr το oneplus 8t στα 679€. Χωρίς ΦΠΑ μου βγήκε 547€, το οποίο είναι περίπου 19%. Ξέρει κανείς γιατί?
  6. Το ΦΠΑ πόσο είναι στα κινητά? Νόμιζα ότι ήταν 24%
  7. Έκανα μια έρευνα αγοράς, η χαμηλότερη τιμή που βρήκα σε αμαζον είναι 490€ χωρίς ΦΠΑ κι από κοτσοβολο 516€. Από το επίσημο σαιτ και από Κίνα δεν υπάρχει η δυνατότητα για τιμολογιο. Αυτο που με χαλάει είναι ότι μπορείς να το πάρεις απο bangood με ΦΠΑ στα 504€. Και στο σκρουτζ παίζουν στο περίπου ίδιες τιμές με κοτσοβολο
  8. Χάι γκάις!! Ενδιαφερομαι για το 8Τ αγορά με τιμολόγιο. Εκτός από άμαζον, σε ελλάδα έχετε κάποιο κατάστημα να μου προτείνετε?
  9. για αυτους που δεν εχουν διαβασει αρκετα, αν πρεπει καποιος να διαβασει ενα βιβλιο ελληνικης λογοτεχνιας τοτε αυτο ειναι σιγουρα το ¨βιος και πολιτεια του αλεξη ζορμπα¨
  10. lidl οι καλυτερες τιμες αλλα δεν μπορεις να τα παρεις ολα. Σκλαβενιτης ο καλυτερος απ ολους
  11. κι εγω εχασα τοσο χρονο να κοιταω προσφορες και δεν πηρα τιποτα.
  12. Mετά από πάρα πολύ καιρό, συναντιούνται δυο παλιόφιλοι. Aγκαλιές, φιλιά, χαρές! - Pε να τα πούμε κάποια στιγμή, προτείνει ο πρώτος. - Tι λες για Δευτέρα απόγευμα; - Δευτέρα δεν γίνεται, πάει ο Mήτσος για κυνήγι. - Tότε την Tετάρτη; - Oύτε την Tετάρτη, ξαναπάει ο Mήτσος για κυνήγι. - Tότε το Σαββατοκύριακο; - Με τίποτε. Το Σαββατοκύριακο φεύγει ο Mήτσος για κυνήγι, όλη τη μέρα! - Ποιος είναι αυτός ο Mήτσος, ρε μεγάλε; απόρησε ο πρώτος. - Nα σου πω την αλήθεια εγώ τον Mήτσο δεν το ξέρω, αλλά όταν αυτός πάει για κυνήγι εγώ πάω με τη γυναίκα του!
  13. Ένας άνδρας κάθεται στον καναπέ του όταν ακούει τον πόρτα να χτυπάει. Ανοίγει την πόρτα και βλέπει ένα σαλιγκάρι να στέκεται στην βεράντα. Τότε αυτός το σηκώνει και το πετά μακριά. Τρία χρόνια μετά ακούει τον πόρτα να χτυπά ξανά. Την ανοίγει και βλέπει το ίδιο σαλιγκάρι. «Τι στο καλό σε έπιασε;», είπε το σαλιγκάρι. ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τρεις τύποι που έχουν εγκλωβιστεί σε ένα ερημικό νησί βρίσκουν ένα μαγικό λυχνάρι, μέσα στο οποίο κρύβεται ένα τζίνι που τους χαρίζει από μία ευχή. Ο πρώτος άνδρας εύχεται να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Ο δεύτερος, το ίδιο. Ο τρίτος άνδρας λέει: «Νιώθω μόνος. Μακάρι οι φίλοι μου να γύριζαν πίσω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Τιμ αποφασίζει να κάτσει δίπλα στο γήπεδο. Κάθεται και παρατηρεί ότι η θέση δίπλα του είναι άδεια. Τότε γυρίζει σε εκείνον που καθόταν παραδίπλα και τον ρωτά εάν η θέση είναι πιασμένη. «Όχι», του λέει ο άνδρας, «η θέση είναι άδεια». «Αυτό είναι απίστευτο», είπε ο Τιμ. «Ποιος θα άφηνε μια τέτοια θέση;». Και τότε ο άνδρας του απαντά: «Βασικά η θέση ανήκει σε εμένα. Υποτίθεται πως θα ερχόμουν με την γυναίκα μου, όμως πέθανε. Αυτό είναι το μόνο Παγκόσμιο Κύπελλο που δεν είμαστε μαζί από τότε που παντρευτήκαμε». «Ω, τα συλλυπητήρια μου. Αυτό είναι απαίσιο... Όμως δεν μπορούσες να βρεις κάποιον άλλο, ένα φίλο, συγγενή ή γείτονα για να έρθει μαζί σου;». Ο άνδρας κουνά αρνητικά το κεφάλι. «Όχι», είπε. «Είναι όλοι στην κηδεία».
  14. Ο Ελέφαντας ρωτάει το Δεινόσαυρο: – Σου έκανε friend request ο Νώε; – Όχι. – Κακό αυτό ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πεθαίνει ο Πελέ και πήγε στον παράδεισο. Στον δρόμο προς τον παράδεισο τον βλέπει ο Άγιος Πέτρος και του λέει: – Εεε, ποιος είσαι; – Ρε φίλε, μα δεν με ξέρεις, του λέει. Είμαι ο καλύτερος παίχτης του κόσμου. Πάει ο Άγιος Πέτρος στον Θεό και του λέει. – Θεέ μου. Έχει έναν έξω που λέει πως είναι ο καλύτερος παίχτης του κόσμου, ο Πελέ. Να τον αφήσω να μπει στον παράδεισο; – Ναι, ναι. Κάνε γρήγορα και χάνουμε 1-0 από την κόλαση.
  15. Άννα Καρένινα - Λέων Τολστόι Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω διαβάσει το βιβλίο όμως με έχει ψήσει τρομερά το βίντεο που έχει κάνει ο Δημήτρης Σαρακατσανης για το εν λόγω βιβλίο. Πιστεύω ότι αν δείτε το βίντεο θα ψηθειτε κι εσείς... (*spoiler alert)
×
×
  • Create New...