Jump to content

ManthosM

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ManthosM

  1. Δοκίμασε αν θέλεις να τραβήξεις μία βραδυνή φωτογραφία με βραδυνό ουρανό και εστίες φωτός. Στο κάδρο σου, ο σκοτινός ουρανός θα πρέπει να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος. Αν τραβούσα και εγώ τη φωτογραφία που τράβηξες, από τη θέση που βρίσκεσαι, το αποτέλεσμα θα ήταν ακριβώς το ίδιο. Δες πχ αυτήν που τράβηξα με το κινητό: https://ibb.co/3TYCjkW
  2. Τα ίδια ακριβώς που παρατήρησες και εσύ, τα παρατήρησα και εγώ. Δεν είχα πρόβλημα γενικά με τις βραδυνές λήψεις, αλλά με τις λήψεις στις οποίες ο μαύρος ουρανός κατελάμβανε το μεγαλύτερο μέρος της φωτογραφίας. Τα φωτάκια ακολουθούσαν την κίνηση του κινητού. Τόσο στις τελικές φωτογραφίες που τραβούσα, όσο και στο βίντεο που κατέγραφα, οι αντανακλάσεις δυστυχώς εξακολουθούσαν να φαίνονται. Στο κατάστημα Γερμανός μου άλλαξαν με μεγάλη ευκολία 3 τηλέφωνα και στο τέλος μου έκαναν και επιστροφή χρημάτων. Στο ενδιάμεσο είχαν ενημερώσει την infoquest που, όπως μου είπαν, τους πρότεινε αντικατάσταση. Παρά τα email που έστειλαν στην εταιρεία σχετικά με τη φύση του προβλήματος, δυστυχώς, από ό,τι πάλι μου είπαν, δεν πήραν κάποια απάντηση. Δοκίμασα και με άλλες εφαρμοφές κάμερας, δυστυχώς όμως το πρόβλημα παρέμενε, σε όλες τις συσκευές που δοκίμασα...Άρα μάλλον μιλάμε μάλλον για hardware και όχι για software issue. Σε κάθε περίπτωση, δε θεωρώ φυσιολογικές τέτοιου είδους αντανακλάσεις, έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν αρκετά κινητά, ποτέ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο σε παρόμοιες λήψεις... Επειδή κατά τα άλλα το mi 10 είναι εξαιρετικό, περιμένω να μου έρθει αύριο τo mi 10 (256 GB) που αγόρασα από το eshop αυτή τη φορά. Θα το τσεκάρω και θα επανέλθω.
  3. Καλησπέρα! Αγόρασα πριν από περίπου 10 μέρες το mi 10 (128 GB), από κατάστημα Γερμανός. Ενθουσιάστηκα με την ταχύτητα, την ποιότητα κατασκευής, τον ήχο κτλ. Η κάμερα στις φωτογραφίες που έβγαλα την ημέρα, ήταν καταπληκτική! Το βράδυ βγήκα στο μπαλκόνι προκειμένου να τη δοκιμάσω σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού κτλ και έφαγα απίστευτο ξενέρωμα! Στην οθόνη εμφανίστηκαν οι αντανακλάσεις από 2 κόκκινα φωτάκια, οι οποίες "χαλούσαν" όλες τις βραδυνές φωτογραφίες! Την επόμενη μέρα, το γύρισα πίσω για αντικατάσταση. Ο τεχνικός του καταστήματος μου είπε ότι θα ενημέρωνε την infoquest για το πρόβλημα και προχωρήσαμε σε αντικατάσταση. Παίρνω το 2ο ολοκαίνουργιο mi 10, το ανοίγω, το σετάρω και έρχεται το βράδυ η ώρα της κρίσης. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. 2o mi 10 με το ίδιο πρόβλημα στην κάμερα!!! Πηγαίνω στο κατάστημα και μου υπόσχονται αντικατάσταση, απλά επειδή δεν είχαν άμεσα διαθέσιμο θα έπρεπε να παραγγείλουν. Μετά από 2-3 ημέρες έρχεται και το 3ο mi 10. Άνοιγμα, τεστ, ΤΑ ΙΔΙΑ!!! Η αντανάκλαση από τα 2 κόκκινα λαμπάκια στην οθόνη!!! Προφανώς και το επέστρεψα και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Κάποιες συσκευές xiaomi στο παρελθόν είχαν παρουσιάσει παρόμοιο πρόβλημα με την κάμερα, με περίεργες αντανακλάσεις από φωτάκια (ghost reflections). Μου κάνει τεράστια εντύπωση που πήρα 3 mi 10, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, σφραγισμένα κτλ και παρουσίασαν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Δεν ξέρω αν έπεσα σε ελαττωματική παρτίδα ή ήμουν απλά γκαντέμης... Έχει αντιμετωπίσει κάποιος από εσάς παρόμοιο πρόβλημα με το mi 10 του? Έχετε δοκιμάσει να βγάλετε βραδυνές φωτογραφίες με εστίες φωτός (λάμπες στο δρόμο κτλ)? Παρακάτω μερικές φωτογραφίες: https://ibb.co/8Y57nzm https://ibb.co/fX5Z3bj https://ibb.co/8Y57nzm
  4. Τις περισσότερες φορές επιλέγω να ψωνίζω διαδικτυακά. Εύκολα, γρήγορα και πιο οικονομικά από τις αγορές από φυσικά καταστήματα!
  5. Μέσα με τέλη Νοέμβρη στολίζουμε!
  6. Έκοψα το κάπνισμα τελείως τυχαία, μετά από αρκετές προσπάθειες. Κάποια στιγμή αρρώστησα (έντονη καταρροή, χάλια λαιμός) και δεν μπορούσα να καπνίσω. Αρχικά έμεινα άκαπνος μία εβδομάδα, μετά έθεσα στόχο το μήνα και πλέον έχουν περάσει 4 χρόνια χωρίς τσιγάρο.
  7. Ο Κωτσόβολος γενικά είναι ακριβός και οι εκπτώσεις που κάνει, απλά δεν είναι εκπτώσεις!
  8. H NRG συμφέρει, εφόσον έχεις μεγάλες καταναλώσεις.
  9. Δεν μου άρεσαν ποτέ τα Mc Donalds...
  10. Brewdog! Για τους λάτρεις των Indian Pale Ale!
  11. Mitsubishi Heavy Industries. Σχετικά ακριβά, αλλά αξίζουν.
  12. Μασούτης και Σκλαβενίτης! Καλές τιμές και εξυπηρέτηση.
×
×
  • Create New...