DaRk_dOg Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 προσπαθω να το κλεισω αλλα τπτ help plz Πατάς on/off + πλήκτρο home και θα κάνει reboot. Κατόπιν πατάς συνεχόμενα το back μέχρι να μπει στο recovery. Από εκεί κάνεις full wipe πρώτα και μετά ξανά εγκατάσταση της rom. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulas Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 ευχαριστώ να εισαι καλα φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phase2 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Καλησπερα.Θελω να ρωτησω με ποια εφαρμογη μπορω να παρω screenshot της οθονης???Δοκιμασα το ShootMe, αλλα οι εικονες που αποθηκευωνται ειναι παραμορφωμενες.Τι φταιει?Εσεις ποια εφαρμογη χρησιμοποιειται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion89z Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καλησπερα.Θελω να ρωτησω με ποια εφαρμογη μπορω να παρω screenshot της οθονης???Δοκιμασα το ShootMe, αλλα οι εικονες που αποθηκευωνται ειναι παραμορφωμενες.Τι φταιει?Εσεις ποια εφαρμογη χρησιμοποιειται? drocap2 στο μαρκετ μπορεις να το βρεις ;) Παράθεση Sony Ericsson Xperia x10 mini CM7 2.3.4 GinGerBread 4 EVER....:yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phase2 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 drocap2 στο μαρκετ μπορεις να το βρεις ;) Σε ευχαριστω πολυ.... Δουλευει τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G10rgos Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 παιδια εγω εχω την cm6 1.0.0 ποια διαφορα εχει απο την 1.0.1; Εχει προστεθει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 παιδια εγω εχω την cm6 1.0.0 ποια διαφορα εχει απο την 1.0.1; Εχει προστεθει κατι; Changelog από το αρχικό post στους xda: MiniCM6-1.0.1 Fixed big apps failing to download from market Arabic support for Browser / Gmail CRT screen on / off animations ported from GB, thanks to: doixanh (Auto brightness not working yet) Reduced default overclocking to 691MHz since it's stable for everyone Fixed CPU Frequency detection in CM Settings menu Added undervolting module, not enabled by default (Thanks to: doixanh) Added option to toggle undervolting module in CM Settings -> Performance -> CPU Ultra brightness mode via CM Settings -> User Interface Updated Fake DT module for easier usage (Thanks to: doixanh,andrej) Added x8mddi.ko module v.1 (Thanks to: doixanh) Wifi Adhoc mode Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopsis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ερωτήσεις..... α)Το MiniCM6 1.0.1 επιτρέπει την εγκατάσταση στην SD απευθείας χωρίς το app2SD ? β)Χρειάζεται φορμάρισμα η SD? γ)Στην εγκατάσταση εφαρμογών σε ρωτάει που θα το εγκαταστήσει? [sD ή στο τηλέφωνο]. Χρειάζομαι μια γρήγορη απάντηση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Truth is in your mind.Find it.Plzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ερωτήσεις..... α)Το MiniCM6 1.0.1 επιτρέπει την εγκατάσταση στην SD απευθείας χωρίς το app2SD ? β)Χρειάζεται φορμάρισμα η SD? γ)Στην εγκατάσταση εφαρμογών σε ρωτάει που θα το εγκαταστήσει? [sD ή στο τηλέφωνο]. Χρειάζομαι μια γρήγορη απάντηση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. α) Υποστηρίζει native froyo app2sd στην κάρτα μνήμης (fat/fat32 φορμάτ) β) Αν έχεις την κάρτα σου σε fat/fat32 θα δουλεύει κανονικά το native froyo app2sd. Αν έχεις κάποιο ext partition, θα το αναγνωρίσει αυτόματα και θα χρησιμοποιεί αυτό. γ)Όχι δεν σε ρωτάει (by default εγκαθιστά στην internal) αλλά μέσω του cyanogenmod settings menu, μπορείς να αλλάξεις την default τοποθεσία εγκατάστασης. Επίσης για την μεταφορά των εφαρμογών στην sd μπορείς να το κάνεις μέσω του μενού διαχείρισης εφαρμογών. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopsis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ευχαριστω Dark.:respect::respect::respect: Παράθεση Truth is in your mind.Find it.Plzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Ακολούθησα όλα τα βήματα εκτός μάλλον από το full wipe.Το τηλέφωνο πάει να ξεκινήσει και δείχνει τα γράμματα sony ericsson κ κολλάει εκεί.Μετλα από λίγη ώρα χάνονται και εμφανίζονται και πάλι.Μόνο αν βγάλω την μπαταρία ξεκολλάει.Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να μπώ στο recovery.Τι έχει γίνει? Το πρόβλημα λύθηκε με το update servise.Ξεκινάω τα βήματα από την αρχή Edited June 1, 2011 by iliadis Παράθεση Χ1ι-ROM-NEW V-LITE 4.3 COBALT HARDCORE EDITION FINAL (Stable) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Ακολούθησα όλα τα βήματα εκτός μάλλον από το full wipe.Το τηλέφωνο πάει να ξεκινήσει και δείχνει τα γράμματα sony ericsson κ κολλάει εκεί.Μετλα από λίγη ώρα χάνονται και εμφανίζονται και πάλι.Μόνο αν βγάλω την μπαταρία ξεκολλάει.Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να μπώ στο recovery.Τι έχει γίνει? Το πρόβλημα λύθηκε με το update servise.Ξεκινάω τα βήματα από την αρχή Φιλε μη το ξανακανεις η ρομ αυτη ειναι για το μινι και οχι για το προ........................... για το προ εισαι εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296277 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadis Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Τα έκανα όλα από την αρχή σύμφωνα με τις οδηγίες αυτή την φορά κατά γράμμα.Πάλι τα ίδια.Αναβοσβύνει στα γράμματα sony ericsson την ώρα που Bootarei και μένει εκεί.Εχω το pro.. Παράθεση Χ1ι-ROM-NEW V-LITE 4.3 COBALT HARDCORE EDITION FINAL (Stable) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopsis Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Αμα μπορεις να βγαλεις την μπαταρια εισαι σε λαθος μερος :rolleyes:.Δες τον οδηγο για το pro. Παράθεση Truth is in your mind.Find it.Plzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Φιλε μη το ξανακανεις η ρομ αυτη ειναι για το μινι και οχι για το προ........................... για το προ εισαι εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296277 Τα έκανα όλα από την αρχή σύμφωνα με τις οδηγίες αυτή την φορά κατά γράμμα.Πάλι τα ίδια.Αναβοσβύνει στα γράμματα sony ericsson την ώρα που Bootarei και μένει εκεί.Εχω το pro.. Αμα μπορεις να βγαλεις την μπαταρια εισαι σε λαθος μερος :rolleyes:.Δες τον οδηγο για το pro. Καλό είναι να διαβάζουμε τα post και τους τίτλους. Ο οδηγός είναι για το X10 mini και όχι για το X10 mini pro έχεις εσύ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos2354 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 πος παω το προ στα 2,2 εναν οδηγο βρε πεδακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phase2 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλησπερα.Θελω να ρωτησω πως μπορω να μεταφερω τις εφαρμογες που εχω στο τηλεφωνο μου, στην καρτα sd.Η τουλαχιστων τις επομενες να τις εγκαταστησω εκει.Που ειναι το μενου που διαλεγω ο μερος που θελω να τις εγκαταστησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmine Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 παιδακια εχω 2 προβληματα.... 1) σβηστηκε το android market 2) δεν κλειδωνει πατωντας το κουμπι ενεργοποιησης/απενεργοποιησης.... τι κανω????? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopsis Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 (edited) Καλησπερα.Θελω να ρωτησω πως μπορω να μεταφερω τις εφαρμογες που εχω στο τηλεφωνο μου, στην καρτα sd.Η τουλαχιστων τις επομενες να τις εγκαταστησω εκει.Που ειναι το μενου που διαλεγω ο μερος που θελω να τις εγκαταστησω? Δες 9 post πιο πάνω :) Απαντήθηκε από τον Dark ...... Παράθεση από apopsis > Ερωτήσεις..... α)Το MiniCM6 1.0.1 επιτρέπει την εγκατάσταση στην SD απευθείας χωρίς το app2SD ? β)Χρειάζεται φορμάρισμα η SD? γ)Στην εγκατάσταση εφαρμογών σε ρωτάει που θα το εγκαταστήσει? [sD ή στο τηλέφωνο]. Χρειάζομαι μια γρήγορη απάντηση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. α) Υποστηρίζει native froyo app2sd στην κάρτα μνήμης (fat/fat32 φορμάτ) β) Αν έχεις την κάρτα σου σε fat/fat32 θα δουλεύει κανονικά το native froyo app2sd. Αν έχεις κάποιο ext partition, θα το αναγνωρίσει αυτόματα και θα χρησιμοποιεί αυτό. γ)Όχι δεν σε ρωτάει (by default εγκαθιστά στην internal) αλλά μέσω του cyanogenmod settings menu, μπορείς να αλλάξεις την default τοποθεσία εγκατάστασης. ----> Επίσης για την μεταφορά των εφαρμογών στην sd μπορείς να το κάνεις μέσω του μενού διαχείρισης εφαρμογών.<--------- Edited June 5, 2011 by apopsis Παράθεση Truth is in your mind.Find it.Plzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackpap Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 καλησπερα!ειπα να βαλω κ εγω την 2.2 κ εχει κολησει τορα στο spny ericsson κανα τεταρο!να περιμενο κ αλλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 καλησπερα!ειπα να βαλω κ εγω την 2.2 κ εχει κολησει τορα στο spny ericsson κανα τεταρο!να περιμενο κ αλλο?? Χωρις να μαι σιγουρος πιστευω δεν εκανες full wipe ε? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 (edited) εχω κανει τα εξης κατεβασα το αρχειακη το μετονομασα σε update.zip και το περασα στην καρτα πειρα ενα μπακ απ με το xrecovery εκανα format data kai full wipe (factory reset) install update.zip και μου εγραπσε οτι τον finding update package........ openining update package............... E: can't open sdcard/update.zip (no such file or directory) installation aborted τι εχω κανει λαθος? EDIT: καλημερα τελικα την περασα το μονο ισως προβλημα που μπορω να πω ειναι οτι προσπαθω να περασω τον launcherpro plus αλλα τπτ....και η οθονη δεν ειχε σταθερη φωτεινοτητα αλλα νομιζω εστρωσε Edited June 8, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion89z Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 παιδιά κανένα update για το miniCM6 1.0.1 θα έχουμε? :) Παράθεση Sony Ericsson Xperia x10 mini CM7 2.3.4 GinGerBread 4 EVER....:yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackpap Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Χωρις να μαι σιγουρος πιστευω δεν εκανες full wipe ε? Έκανα κ full wipe κ όλα όσα έλεγε.τεσπα.θα το ξανάπροσπαθήσω όταν μπορέσω πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Τέλειος οδηγός!! Μόλις την πέρασα κι εγώ τη rom!! Ευχαριστώ!:happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts