Jump to content

apopsis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by apopsis

  1. Η τελευταία είναι η MMB29X
  2. Με δεδομενο οτι εχεις ανοικτα τα....δεδομενα [Ρυθμισεις-->Χρηση δεδομενων] και ....εχεις σημα εγω θα ελεγχα: 1.Τον ορισμο οριου δεδομενων και θα το μηδενιζα [Ρυθμισεις-->Χρηση δεδομενων-----με ανοικτα τα δεδομενα 2η επιλογη]. 2.Προτιμωμενος τυπος δικτυου 4G [Ρυθμισεις-->περισσοτερα-->Δικτυα κινητης τηλεφ.] 3.Να ειναι επιλεγμενο το σωστο APN [Ρυθμισεις-->περισσοτερα-->Δικτυα κινητης τηλεφ.-->Ονοματα σημειου Προσβασης] Σε εμενα τα εβγαλε αυτοματα τα APN. Καλα ξεμπερδεματα :rolleyes:
  3. Το σκασιμο στο καπακι ειναι γνωστο προβλημα στην Motorora.Το επιστρεφεις και στο αντικατασταθούν.Σε μενα στο Κωτσοβολο-Λιμανι Θεσσαλονικης το αντικατέστησαν χωρις καμμια ερωτηση.
  4. Nexus 6 OTA [Cosmote] 5.1.1 [LMY47Z] 100.6 MB
  5. Στην οικογενεια εχουμε ενα GT-N8000 και ενα GT-N8010.Σημερα 1.1.2015 αναβαθμισα το GT-N8010 σε android 4.4.2 official μεσω του Samsung Kies. Για το GT-N8000 ομως δεν υπαρχει επισημη [ελληνικη] αναβαθμιση.Εχει εγκαταστησει κανεις android 4.4.2 official στο GT-N8000? Και αν ναι πως;
  6. Update [Alcatel 997D Android 4.1.1 Αγγλικο menu] ....Εγινα root με το Framaroot [ευκολο] ....Ολα λειτουργουν κανονικα ...."Απλετος" χωρος στο κινητο αμα μεταφερεις τις προεγκατεστημενες εφαρμογες στην καρτα [με το ES file Explorer το εκανα εγω] ....Κανενα προβλημα πουθενα. :D
  7. Ναι ,αλλα οχι ολες.Το δικο μου εχει γεμισει το 1GB kata 90%.To chrome παραδειγμα δεν αποθηκευεται στην καρτα
  8. Ευχαριστω.Θα το τολμησω
  9. Αρχαριος ...συναγερμος :) Ερωτηση: Αν κανω root το κινητο (997D android 4.1.1) μονο και μονο για να διαγραψω καποιες εφαρμογες [για περισσοτερο χωρο] ολα τα αλλα θα λειτουργουν κανονικα; wifi, 2η καρτα ,καμερα κλπ.Ας απαντησει καποιος γρηγορα και ....σιγουρα.Ευχαριστω.
  10. Μεγαλη εταιρια που αλλαξε τον ρου της ιστοριας.Εγω παντως δεν την πηγαινα ποτε. Αμα εξακολουθησει την ιδια πολιτικη σε λιγο θα εχουμε goodbye Microsoft σκετο.
  11. Μια βοήθεια παιδιά..... Χ10 mini με custom την MiniCM6-1.0.2 [android 2.2.1].Η κάρτα μνήμης είναι 2 GΒ.Όλα λειτουργούν ρολόι εδώ και κανα εξάμηνο. Όμως παρότι έχω βάλει τις εφαρμογές να εγκαθιστουντε στην κάρτα μνήμης και παρότι η κάρτα είναι κατά το μισό αδεια δεν μπορώ να εγκαταστήσω πάνω από 15-17 εφαρμογές λόγω έλλειψης χώρου.Και μιλάω για μικρές εφαρμογές τύπου twitter,facebook,opera,shazam κλπ. Ερωτήσεις: 1.Υπάρχει κάποιος τρόπος να λυθεί αυτό το πρόβλημα? Δηλαδή ο αριθμός-ογκος των εφαρμογών να εξαρτάτε αποκλειστικά από την χωρητικότητα της κάρτας μνήμης. 2.Στην MiniCM7 υπάρχει καμιά βελτίωση ως προς αυτό το κομμάτι?
  12. Από XDA ... Originally Posted by matmutant --> in fact it's a well known bug since the beginning :-) the work arround is to rotate your phone, it will unfreeze ;-) when you scoll, just don't scroll violently to the top or the bottom :-p (that is to say not go at the very end ^^) Από εμένα ;) 1.the work arround is to rotate your phone, it will unfreeze ;-) Δεν λειτουργεί σε μένα 2.when you scoll, just don't scroll violently to the top or the bottom :-p (that is to say not go at the very end Αυτό είναι πιο καλό
  13. Έχω περασμένη την MiniCM6 1.0.2 σε x10 mini.Όλα λειτουργούν σωστά εκτός του πληκτρολογίου με τα σύμβολα. [ :) @ & ] Το αριθμητικό και το αλφαβητικό λειτουργούν σωστά. Ας το δοκιμάσει κάποιος να μου πει άμα είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα...... ή την λύση του.... ;)
  14. Δες 9 post πιο πάνω :) Απαντήθηκε από τον Dark ...... Παράθεση από apopsis > Ερωτήσεις..... α)Το MiniCM6 1.0.1 επιτρέπει την εγκατάσταση στην SD απευθείας χωρίς το app2SD ? β)Χρειάζεται φορμάρισμα η SD? γ)Στην εγκατάσταση εφαρμογών σε ρωτάει που θα το εγκαταστήσει? [sD ή στο τηλέφωνο]. Χρειάζομαι μια γρήγορη απάντηση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. α) Υποστηρίζει native froyo app2sd στην κάρτα μνήμης (fat/fat32 φορμάτ) β) Αν έχεις την κάρτα σου σε fat/fat32 θα δουλεύει κανονικά το native froyo app2sd. Αν έχεις κάποιο ext partition, θα το αναγνωρίσει αυτόματα και θα χρησιμοποιεί αυτό. γ)Όχι δεν σε ρωτάει (by default εγκαθιστά στην internal) αλλά μέσω του cyanogenmod settings menu, μπορείς να αλλάξεις την default τοποθεσία εγκατάστασης. ----> Επίσης για την μεταφορά των εφαρμογών στην sd μπορείς να το κάνεις μέσω του μενού διαχείρισης εφαρμογών.<---------
  15. Αμα μπορεις να βγαλεις την μπαταρια εισαι σε λαθος μερος :rolleyes:.Δες τον οδηγο για το pro.
  16. Ερωτήσεις..... α)Το MiniCM6 1.0.1 επιτρέπει την εγκατάσταση στην SD απευθείας χωρίς το app2SD ? β)Χρειάζεται φορμάρισμα η SD? γ)Στην εγκατάσταση εφαρμογών σε ρωτάει που θα το εγκαταστήσει? [sD ή στο τηλέφωνο]. Χρειάζομαι μια γρήγορη απάντηση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  17. Δοκιμασε να συνδεθεις στο channel 10
  18. Το update service δεν βρίσκει καινούργια ενημέρωση.Εσείς από που κάνατε update βρε παιδιά?[Θα σκάσω.]
  19. Ερωτ 1: Πως μπορώ να κλείσω τον ένα συνομιλητή σε μια κλήση συνακρόασης? Ερωτ 2: Υπάρχει τρόπος να δω άμα ο συνομιλητής μου με έχει βάλει σε κλήση συνακρόασης? Ευχαριστώ. Καλά χριστούγεννα σε όλους. :) χμμμμμμμ για αόρατο με κόβω.......
  20. Χμμμμ.Αυτη η συζήτηση θα ήταν επίκαιρη πριν 2-3 χρόνια αν και βλέπω πως πάλι θα κατέληγαν σε λάθος συμπεράσματα [-αποφάσεις]. Το δίλημμα 100% από meego η Χ% από android η νοκια το απάντησε.[Λάθος κατά εμένα].Τα αποτελέσματα θα τα δούμε.Κοντός ψαλμός αλληλούια.
  21. iphone OS [το χρησιμοποιω].Αμεσως μετα android [το οποιο το εχω δει σε αρκετα βιντεακια στο youtube.]
×
×
  • Create New...