Jump to content

Phase2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Phase2

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Phase2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημερα σας. Υπαρχει μηπως καποιος οδηγος για Εγκατάσταση ClockworkMod recovery?
  2. Καλημερα σας. Υπαρχει μηπως καποιος οδηγος για Εγκατάσταση ClockworkMod recovery?
  3. καλημερα....εχω μια απορια. Πως μπορω να κανω ενα τραγουδι που ειναι σε μορφη mp3 να ειναι ο ηχος κλησης??? Που εχω αυτη την επιλογη???
  4. Καλησπερα.Θελω να ρωτησω πως μπορω να μεταφερω τις εφαρμογες που εχω στο τηλεφωνο μου, στην καρτα sd.Η τουλαχιστων τις επομενες να τις εγκαταστησω εκει.Που ειναι το μενου που διαλεγω ο μερος που θελω να τις εγκαταστησω?
  5. Καλησπερα.Θελω να ρωτησω με ποια εφαρμογη μπορω να παρω screenshot της οθονης???Δοκιμασα το ShootMe, αλλα οι εικονες που αποθηκευωνται ειναι παραμορφωμενες.Τι φταιει?Εσεις ποια εφαρμογη χρησιμοποιειται?
  6. Μηπως ξερει κανεις που ακριβως βρισκεται ο φακελος με τα wallpapers??? Και αν υπαρχει τροπος να κανουμε την μπαταρια να δειχνει ποσο ειναι φορτισμενη οπως στην Mini CM6.
  7. Tι ακριβως ενοεις οταν λες Flashάρετε το .zip με τα Google Apps???Πως το κανω αυτο??? Και με apn-settings-list.zip τι κανω επισης???Πως τα περναω και αυτα???
  8. dimtz σε ευχαριστω, αλλα δεν δουλευει...:( Αφησα οπως ειπες το κομματι που ειναι mp3 στον φακκελο με τα ringtones, αλλα δεν το βλεπει καθολου. Ισως φταιει που ειναι σε mp3???Ολα εκει μεσα ειναι σε καταληξη .ogg.Μηπως πρεπει να το κανω μετατροπη?Και αν ναι πως??
  9. Εχω αλλη μια ερωτηση παρακαλω.Πως μπορω να βαλω ενα ηχο mp3 ως ηχο κλησης???Δεν μπορω να βρω αυτο το μενου...:(
  10. Καλησπερα και παλι...ειμαι παλι εδω για να σας ζαλισω με τις ερωτησεις μου.Εχω ηδη βαλει την MiniCM6 και θελω να ρωτησω πως μπορω να κανω να δουλεψει το Dual Touch.Ειναι δυνατον???Ευχαριστω για την υπομονη σας...:rolleyes: Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις, αλλα εχω και εγω προβληματα με το bluetooth. Δεν μπορω να στειλω αρχεια με καταληξη .apk. Με το attached θα λυσω το προβλημα???Που μπορω να το βρω αυτο??? Ενταξει...το βρηκα το αρχειο, αλλα δεν μπορω να το κανω copy-paste.Γιατι???Τι πρεπει να κανω???
  11. καλημερα και συγνωμη παλι για την ενοχληση.μηπως ξερει καποιος απο που μπορω να κατεβασω το titanium backup pro???εχω το απλο αλλα οταν παω να κανω εκαθαριση μνημης μου ζηταει την donate εκδοση.....υπαρχει καποιος αλλος τροπος εκτος απο το market????
  12. σε ευχαριστω πολυ...το κανω αμεσως....μολις τετειωσω θα πω αποτελεσματα...:rolleyes: ετοιμο...σε ευχαριστω πολυ....
  13. νομιζω οτι εκανα καποια βλακεια...:cry::cry::cry: το τηλεφωνο μου ειναι νεκρο...ανοιγει μονο του μεχρι το λογοτυπο της sony και μετα ξανακλεινει επναλαμβανοντας το ιδιο σκηνικο....δεν μπορω να μπω στο x recovery για να κανω επαναφορα.. υπαρχει καποιος τροπος να το φτιαξω η ειναι πια για πεταμα?????
×
×
  • Create New...