hackfree Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 re paidia spasane ta neura mou.eimai sth viennh kai auth th stigmh den exw shma!! san na mhn exw roaming. kai apo th stigmh pou eftasa edw den exw.eimai se f2g. apla psaxnei sinexws gia diktio....den mporei na eggrafh se kanena.edw kai mia mera eimai xwris thlefwno! eleos!!!! yparxei lish;to kinito sigoura den exei problhma kathws dokimasa mia cosmote... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 re paidia spasane ta neura mou.eimai sth viennh kai auth th stigmh den exw shma!! san na mhn exw roaming. kai apo th stigmh pou eftasa edw den exw.eimai se f2g. apla psaxnei sinexws gia diktio....den mporei na eggrafh se kanena.edw kai mia mera eimai xwris thlefwno! eleos!!!! yparxei lish;to kinito sigoura den exei problhma kathws dokimasa mia cosmote... Υπόλοιπο χρόνου ομιλίας έχεις, και αν ναι, πόσο? Αν καταφέρεις να συνδεθής με κάποιο δίκτυο, στείλε κενό SMS στο 1269 [δωρεάν], για να ενημερωθείς για το υπόλοιπο σου :cool: Κάλεσε αν θέλεις στο +30 593 650 1260 και ρώτα τους τι γίνεται με τη γραμμή σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 telika den eixa roaming sthn grammh mou kai energopoihthike....an kai nomizw tha eprepe to roaming na doulebei san default... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 μα ειναι default εκτος και αν εισαι παλιος συνδρομητης.... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Μου ήρθε ο λογαριασμός σήμερα, και βλέπω ότι στο διάστημα που ήμουν εξωτερικό έχω χρεωθεί αρκετά μηνύματα προς το +30693599000.. προς σχεδόν 30 λεπτά το ένα.. Χρεώθηκα για την ειδοποίηση κλήσεων ή κάτι άλλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 oxi, einai ta sms pou esteiles. apla bazei ton arithmo kentrou otan eisai sto eksoteriko, kai oxi to noumero. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 παιδια γνωριζει κανεις προς σερβια τι χρεωση εχει το sms με f2g? ειναι το 0,35ε που ειδα στο σαιτ? επισης, ποσο κοστιζει ενα λεπτο προς κινητο στη σερβια απο το f2g? αν ξερει καποιος θα ημουν υποχρεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 To site που κοίταξες δεν ψεύδεται... Θα τα βρεις όλα αν κοιτάξεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 ναι κοιταξα...μου φανηκε λιγο περιεργο που η σερβια ειναι στη ζωνη 5...ενω ειναι χωρα με τοσους ελληνες οι χρεωσεις ειναι λες και ειναι στην αφρικη... οκ ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 παιδια γνωριζει κανεις προς σερβια τι χρεωση εχει το sms με f2g? ειναι το 0,35ε που ειδα στο σαιτ? επισης, ποσο κοστιζει ενα λεπτο προς κινητο στη σερβια απο το f2g? αν ξερει καποιος θα ημουν υποχρεος! Απο Ελλαδα ΠΡΟΣ Σερβις ειναι 0,17 Ευρω http://www.wind.com.gr/ConDows/00001934_WIND_F2G_19-12-2008_GR.pdf , αν στελνεις πολλα εισαι για Q ή Frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 παιδια γνωριζει κανεις προς σερβια τι χρεωση εχει το sms με f2g? ειναι το 0,35ε που ειδα στο σαιτ? επισης, ποσο κοστιζει ενα λεπτο προς κινητο στη σερβια απο το f2g? αν ξερει καποιος θα ημουν υποχρεος! Το κόστος κλήσης για κινητό είναι μάλλον 0,91 ευρώ/λεπτό. Οχι και πολύ συμφέρουσα επιλογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Kαλημέρα! Θα πάω Η.Π.Α. τις επόμενες ημέρες και σκεφτόμουν να αγοράσω αμερικάνικο κινητό από εκεί και να έχω κυρίως κλειστό το Wind κινητό μου. Το Wind κινητό σκεφτόμουν να το ανοίγω μόνο για να βλέπω την ειδοποίηση κλήσεων και να καλώ στη συνέχεια από το αμερικάνικο κινητό όποιον κρίνω ότι είναι απαραίτητο ή να το έχω συνέχεια ανοιχτό και να απορρίπτω όλες τις κλήσεις εκτός από συγκεκριμένες. Το θέμα είναι ότι στην Αμερική είναι λίγο περίεργα τα πράγματα και χρεώνονται και οι εισερχόμενες κλήσεις και τα εισερχόμενα SMS και η χρέωση για τις κλήσεις μάλιστα (τις εξερχόμενες τουλάχιστον, δεν ξέρω για τις εισερχόμενες) ξεκινάει από τη στιγμή που θα αρχίσει να χτυπάει το κινητό του άλλου ανεξάρτητα από το αν θα απαντήσει ή όχι. Οι ερωτήσεις μου λοιπόν είναι οι εξής: 1) Τα εισερχόμενα SMS μέσω roaming στην Αμερική θα χρεώνονται; Ειδικά η ενημέρωση για τις χαμένες κλήσεις όσο είναι κλειστό το κινητό θα χρεώνεται και αυτή; (επειδή στα δίκτυα εκεί χρεώνονται και τα εισερχόμενα SMS) 2) Αν έχω ανοιχτό το κινητό και επιλέγω εγώ σε ποιες κλήσεις θα απαντάω και αφήνω τις άλλες αναπάντητες θα χρεώνομαι και για τις αναπάντητες; (επειδή στα δίκτυα εκεί η χρέωση αρχίζει από όταν χτυπάει το κινητό, και επομένως η χρέωση εφαρμόζεται και στις αναπάντητες) Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Kαλημέρα! Θα πάω Η.Π.Α. τις επόμενες ημέρες και σκεφτόμουν να αγοράσω αμερικάνικο κινητό από εκεί και να έχω κυρίως κλειστό το Wind κινητό μου. Το Wind κινητό σκεφτόμουν να το ανοίγω μόνο για να βλέπω την ειδοποίηση κλήσεων και να καλώ στη συνέχεια από το αμερικάνικο κινητό όποιον κρίνω ότι είναι απαραίτητο ή να το έχω συνέχεια ανοιχτό και να απορρίπτω όλες τις κλήσεις εκτός από συγκεκριμένες. Το θέμα είναι ότι στην Αμερική είναι λίγο περίεργα τα πράγματα και χρεώνονται και οι εισερχόμενες κλήσεις και τα εισερχόμενα SMS και η χρέωση για τις κλήσεις μάλιστα (τις εξερχόμενες τουλάχιστον, δεν ξέρω για τις εισερχόμενες) ξεκινάει από τη στιγμή που θα αρχίσει να χτυπάει το κινητό του άλλου ανεξάρτητα από το αν θα απαντήσει ή όχι. Οι ερωτήσεις μου λοιπόν είναι οι εξής: 1) Τα εισερχόμενα SMS μέσω roaming στην Αμερική θα χρεώνονται; Ειδικά η ενημέρωση για τις χαμένες κλήσεις όσο είναι κλειστό το κινητό θα χρεώνεται και αυτή; (επειδή στα δίκτυα εκεί χρεώνονται και τα εισερχόμενα SMS) 2) Αν έχω ανοιχτό το κινητό και επιλέγω εγώ σε ποιες κλήσεις θα απαντάω και αφήνω τις άλλες αναπάντητες θα χρεώνομαι και για τις αναπάντητες; (επειδή στα δίκτυα εκεί η χρέωση αρχίζει από όταν χτυπάει το κινητό, και επομένως η χρέωση εφαρμόζεται και στις αναπάντητες) Ευχαριστώ πολύ! 1)Όχι. 2)Όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Γεια σας.Θα ταξιδεψω Τσεχια και θα ηθελα να μαθω αν θα ισχυουν τα λεπτα+μηνυματα της νεας προσφορας του F2G και γενικα τι χρεωσεις θα εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Καμια απαντηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Καμια απαντηση? file den isxii tipota otan ise ekswteriko k kanis xrhsh roaming. tha xrewnese ma vash ta timologia tu diktiu me to opio tha sindethis. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 να ρωτησω κτ?η χρεωση του μηνυματος στο F2G1 ειναι 0.02ευρω προς δικτυα εξωτερικου.αυτη η χρεωση ισχυει και προς ελληνικα δικτυα που βρισκονται στο εξωτερικο με περιαγωγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 να ρωτησω κτ?η χρεωση του μηνυματος στο F2G1 ειναι 0.02ευρω προς δικτυα εξωτερικου.αυτη η χρεωση ισχυει και προς ελληνικα δικτυα που βρισκονται στο εξωτερικο με περιαγωγη? Εφόσον έχουν συνδεθεί με δίκτυο του εξωτερικού θα χρεωθείς με χρέωση προς δίκτυα εξωτερικού.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 α ωραια δηλαδη μονο 2λεπτα το μνμ.ΤΕΛΕΙΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Εφόσον έχουν συνδεθεί με δίκτυο του εξωτερικού θα χρεωθείς με χρέωση προς δίκτυα εξωτερικού.:) Aν κατάλαβα καλά ο φίλος ρωτάει πόσο θα χρεωθεί αν στείλει από το F2G κινητό του στην Ελλάδα μήνυμα προς ελληνικό κινητό που βρίσκεται στο εξωτερικό. Εφόσον μιλάμε για ελληνικό κινητό (δλδ ελληνικό νούμερο) η χρέωση που θα έχει ο φίλος δεν αλλάζει είτε ο παραλήπτης είναι στην Αθήνα είτε στο Μαλάουι... Δηλαδή χρέωση για αποστολή σε ελληνικό κινητό. Το ίδιο ισχύει και για τις κλήσεις. Αυτό έλειπε, να καλούμε ελληνικό νούμερο και να πρέπει να ξέρουμε που βρίσκεται αυτό ώστε να γνωρίζουμε τι θα χρεωθούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Γεια.πηρα σημερα στη wind για να μαθω ακριβως τι παιζει με χρεωσεις εξωτερικου κ εμαθα οτι οταν καλω Ελλαδα απ την Τσεχια(με περιαγωγη) χρεωνομαι 0,56euro/λεπτο κ οτν με καλουν χρεωνονται σαν μια κανονικη κληση απλα εγω θα χρεωνομαι και 0,26euro/λεπτο.τα μνμ απο Τσεχια προς Ελλαδα χρεωνονται 0.35e.ετσι ειναι οι χρεωσεις η μου παν οτι να ναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 Γεια.πηρα σημερα στη wind για να μαθω ακριβως τι παιζει με χρεωσεις εξωτερικου κ εμαθα οτι οταν καλω Ελλαδα απ την Τσεχια(με περιαγωγη) χρεωνομαι 0,56euro/λεπτο κ οτν με καλουν χρεωνονται σαν μια κανονικη κληση απλα εγω θα χρεωνομαι και 0,26euro/λεπτο.τα μνμ απο Τσεχια προς Ελλαδα χρεωνονται 0.35e.ετσι ειναι οι χρεωσεις η μου παν οτι να ναι? Κάλεσε δωρεάν 1266.. Τα λέει αναλυτικά.. Και μάλιστα όπως λέει στην αρχή μπορείς να το καλείς και απο το εξωτερικό δωρεάν για να ενημερώνεσαι.. Οι εξερχόμενες είναι 55 και όχι 56 λεπτά το λεπτό και τα sms χρεώνονται με 35 λεπτά συν τη χρέωση μηνύματος ανάλογα με το πακέτο που έχεις (δηλαδή τη χρέωση που θα πλήρωνες εάν έστελνες το ίδιο sms απο την Ελλάδα).. Για τις εισερχόμενες καλά στα είπαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 ευχαριστω για την πληροφορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Καλησπέρα από Σιγκαπούρη, Έχω πρόβλημα με το κινητό μου και πιστεύω ότι κάποιος από εσάς θα μπορέσει να με βοηθήσει. Έχω μαζί μου 2 κάρτες wind free2go και αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα. Όταν συνδέομαι στα δίκτυα είτε δεν μπορώ να κάνω εξερχόμενες κλήσεις είτε δεν μπορώ να λάβω μηνύματα είτε δεν μπορούν να με καλέσουν είτε συνδυασμό των ανωτέρω. Αναλυτικά συμβαίνουν τα εξής: Δίκτυο SingTel: Δέχομαι κλήσεις και sms κανονικά αλλά δεν μπορώ να κάνω εξερχόμενη κλήση Δίκτυο M1: Δέχομαι κλήσεις κανονικά και μπορώ να κάνω αλλά δεν μπορώ να λάβω sms Δίκτυο StarHub: Δέχομαι κλήσεις sms αλλά δεν μπορώ ούτε να δεχτώ ούτε να πραγματοποιήσω εξερχόμενες κλήσεις... Τι φταίει>??? Μπορώ να κάνω κάτι για να διορθώσω την κατάσταση ή θα παραμείνω Σιγκαπούρη χωρίς κινητό??? Ευχαριστώ... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Δεν υποστηρίζουν όλα τα δίκτυα όλες τις υπηρεσίες... Δεν ενημερώθηκες από την εξυπηρέτηση πελατών πριν ταξιδέψεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts