crazyio Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Κάποιο πρόγραμμα για εύκολη και γρήγορη μετατροπή ? Η μετατροπή γίνεται από το PC και μετά αντιγραφή της ταινίας στο τηλέφωνο ? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Κάποιο πρόγραμμα για εύκολη και γρήγορη μετατροπή ? Η μετατροπή γίνεται από το PC και μετά αντιγραφή της ταινίας στο τηλέφωνο ? Προσωπικά χρησιμοποιώ το Xilisoft HD Video Converter 6 το οποίο έχει έτοιμο προφίλ για android και τις διαστάσεις του Ace, και το μόνο που αλλάζω είναι η ένταση, δλδ το βάζω στο 150% να είναι λίγο πιο δυνατό. Βγάζει mp4 και αν έχεις υπότιτλους τους παίζει κατευθείαν το mVideoPlayer. Την ταινία μπορείς να την έχεις όπου γουστάρεις στην SD κάρτα σου. Αλλά ίσως ξεφεύγουμε από το θέμα του topic... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 πρωτοφανές να παίρνουν αναβάθμιση οι branded συσκευές πρώτα ! Αντε ανυπομονώ !!!! Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 βρήκα Bug στην Gingerbread ... :worry::worry: (εκτός και αν δεν το κάνει σε εσάς που την περάσατε οπότε το αναφέρετε για να δω τι μπορώ να κάνω). Πατώντας παρατεταμένα το κουμπί του Power δεξιά έβγαζε μια οθόνη για Flight mode, Αθόρυβο κτπ και ανάμεσά τους είτε την επιλογή για "Λειτουργία δικτύου δεδομένων" όπου εκεί ενεργοποιούσες ή απ απεργοποιούσες τα δεδομένα. Με την Froyo δούλευε κανονικά η επιλογή αυτή. Με την Ginderbread δεν αλλάζει η επιλογή και πρέπει να πας από τις ρυθμίσεις για να αλλάξεις την επιλογή. Οι λοιπές επιλογές του συγκεκριμένου μενού παίζουν κανονικά ... μόνο η συγκεκριμένη δεν αλλάζει. Το κάνει και σε εσάς ή έχει φάει το δικό μου κάποιο σκάλωμα (όπου ούτε με επανεκκίνηση έφτιαξε). :O Aλλαξει κανονικα στο δικο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα! Σήμερα μου πετάει συνέχεια το μήνυμα "text message memory full" με αποτέλεσμα να μην δέχομαι άλλα sms.. Έχω ήδη διαγράψει σχεδόν τα μισά μηνύματά μου κι όμως δεν με αφήνει να λάβω νέα :mad: καμιά ιδέα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis04 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Επίσημη απάντηση (επισυναπτόμενη φωτο) απο τη samsung hellas στο ερώτημα "γιατί ενώ συνδέω τα κινητά με το kies δεν μου βγαζει την αναβάθμιση ενω στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μου λένε ότι έχει βγει" και αποστολή στην samsung των στοιχείων του κινητού μου (firmware, version κτλ.) και φωτος απο το kies που λέει οτι εχω την τελευταία version. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Το έκανα και unroot το συνέδεσα άνοιξα το KIES αλλά και πάλι τίποτα....:( δεν μου βγάζει για αναβάθμιση.Το έχω πάρει από πλαίσιο κάποιος που το έχει αγοράσει από εκεί και του έχει γίνει το update υπάρχει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 (edited) Έδωσα το Galaxy3 που είχα πάρει πριν μία εβδομάδα και πήρα το απόγευμα το ACE, πρώτη εντύπωση σούπερ, είχε μέσα την 2.3.3 από το κουτί του, root στην 2.3.3 γίνεται; EDIT: Το βρήκα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1034145 EDIT2: Θα βγει και 2.3.4 για το κινητάκι μας; Edited September 1, 2011 by DeathAngel Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Έδωσα το Galaxy3 που είχα πάρει πριν μία εβδομάδα και πήρα το απόγευμα το ACE, πρώτη εντύπωση σούπερ, είχε μέσα την 2.3.3 από το κουτί του, root στην 2.3.3 γίνεται; EDIT: Το βρήκα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1034145 με αυτό το τρόπο όμως πως γίνετε το unroot ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 με αυτό το τρόπο όμως πως γίνετε το unroot ? E. Unrooting for 2.3.3/2.3.4 (Thanks to ingbrzy): 1) Download attached file called unroot.zip and copy it to your sdcard 2) Turn off your phone 3) Press POWER+HOME BUTTON 4) Select update from sdcard, select the file unroot.zip 5) After the update completed - reboot 6) Now you have rooted S5830 Διάβασε λίγο παρακάτω... Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Μέσα στον τρόπο που παραθέσατε πιο πάνω για να γίνει Root η συσκευή συμπεριλαμβάνει και το Lagfix ? ή είναι κάτι τελείως διαφορετικό ? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 με αυτό το τρόπο όμως πως γίνετε το unroot ? Μα το γράφει..! Έτσι κι αλλιώς, ότι και να έχεις περασμένο στο κινητό, επανέρχεσαι στην εγγύηση περνώντας με το odin την εργοστασιακή ρομ που έχει το κινητό σου (όποια έκδοση θέλεις τέλος πάντων, από αυτές που έχουν δοθεί στην χώρα από την οποία προέρχεται το κινητό σου) Αν δεν είναι το θέμα η εγγύηση(πρόβλημα του κινητού δηλαδή), δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο λόγο για unroot.. πρωτοφανές να παίρνουν αναβάθμιση οι branded συσκευές πρώτα ! Αντε ανυπομονώ !!!! Μα πάντα τα branded παίρνουν πρώτα τα updates :) Μέσα στον τρόπο που παραθέσατε πιο πάνω για να γίνει Root η συσκευή συμπεριλαμβάνει και το Lagfix ? ή είναι κάτι τελείως διαφορετικό ? Καμία σχέση! Lagfix ονομάζουν την μετατροπή του συστήματος απο rfs σε ext4 που είναι πολύ καλύτερο και πιο γρήγορο. Πρέπει να έχεις περάσει κάποιον custom kernel που να το υποστηρίζει για να γίνει η μετατροπή. Το ροοτ δεν έχει καμία σχέση :) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Θα βγει και 2.3.4 για το κινητάκι μας; Έχει βγεί η 2.3.4 για το Ace. Κοίτα καλύτερα στο http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-s5830.htm με αυτό το τρόπο όμως πως γίνετε το unroot ? Με το συνημμένο κάνεις unroot σε 2.3.3 και 2.3.4 Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Froyo Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Εχει κανεις δοκιμασει τα ακουστικα mw600 με το Ace? Δουλευουν κανονικα? Γιατι σκεφτομαι να τα παρω. Προφανώς εννοείς τα Sony-Ericsson με την οθόνη και τα διπλά εκουστικά! Δουλευουν κανονικά, όμως ενίοτε χάνεται η σύνδεση. Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα επαναφοράς της σύνδεσης με το βασικό κουμπί των ακουστικών, ειδάλλως ο πιο χρονοβόρος τρόπος μέσω των ρυθμίσεων του κινητού ('' δημιουργία ζεύγους "). Και κάτι ακόμα: Εμφανίζει στην οθόνη του τον καλούντα αριθμό και όχι το όνομα της επαφής, ενώ με το Sony-Ericsson C510 δεν μου το έκανε αυτό! Καμιά βοήθεια κάποιος? ΥΓ: Πλέον τα ακουστικά μπορείς να τα βρεις και κάτω απο 40ε και τα αξίζουν τα λεφτά τους. 'Ομως, οι ψείρες τους είναι τόσο "μακριές", που βουλώνουν τα αυτιά σου και σε απομονώνουν από το περιβάλλον όταν φοράς και τις 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savafan1985 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Σ'ευχαριστω. Αυτα εννοουσα. Παντως για αυτο που λες με τον καλουντα αριθμο που φαινεται και οχι η επαφη, πρεπει να πηρε το ματι καπου οτι ειναι θεμα του Android. Ας απαντησει καποιος που να ειναι σιγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STK Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Καμια προταση για καλο antivirus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Καμια προταση για καλο antivirus? Δεν έχει κριθεί απαραίτητη η χρήση τους μέχρι τώρα και κατά συνέπεια δεν υπάρχει λόγος να βαρύνεις τη συσκευή σου με τέτοιο software. Αν εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291945 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bau05 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 (edited) ΟΛΑ ΚΑΛΑ με το gingerbread αλλα τι γινεται με το NAVIGON??? Ενω πριν ετρεχε κανονικα τωρα δεν ανοιγει καν:( Το απεγκατεστησα σβηνοντας και το φακελο εγκαταστασης και το εστησα παλι απο το .apk(ολιγον σπασμενο βεβαια) που ειχα κρατησει καπου σ΄ενα φακελο με διαφορα .apk. Δε δουλευει. Μονο απο market επι πληρωμη. Γινεται κατι ή να παω σε sygik? ------------------------ Απαντηση σε crazyio: Πατωντας το δεξι πλαινο κουμπι ON/ΟFF μου βγαζει κανονικα το μενου οπως και πριν με froyo 2.2 ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΤΗΣΗΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ (Μαλλον το προβλημα ειναι σε σενα) Καμια προταση για καλο antivirus? Εχω βαλει το ESET mobile Security εδω και καιρο. (Εχει και Αντικλεπτικο μενου):!: Μεχρι τωρα δε μου βρηκε ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ή ειναι πολυ καλο προγραμμα(σιγουρα ειναι γιατι το χρησιμοποιω και στα pc) ή οπως ειπε φιλος πιο πανω δε χρειαζεται. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited September 2, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoachAce Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Boys ερωτηση.Μπορει να μου πει καποιος που χρησιμοποιει το traffic counter γιατι δεν μου μετραει ουτε wifi ουτε cell.Ειναι ενοργοποιημενα μεσα απο τις ρυθμησεις τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis200 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Εβαλα σήμερα την 2.3.3 αυτοματα με το kies. Μου φαίνεται λίγο πιο αργό ??? π.χ. το πάτημα του Power για να ανοίξει η οθόνη είναι λίγο πιο αργό. σαφής βελτίωση στην κάμερα και σε wi-fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Δεν συνδέετε στο KIES με τίποτα, με 2.3.3 και root, καμιά ιδέα κανένας; Όταν το συνδέω μέσω usb μου μπαίνει σε debug mod Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STK Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Ευχαριστω πολυ.. δηλαδη να μην ανησυχω με τις εφαρμογες που κατεβαζω απο το market ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Μετα απο περιπου 1 μηνα λειτουργίας η μπαταρία ανεξήγητα τελειώνει μέσα στο 12ωρο. :wacko: Μπορει κάποιος να μου δώσει link για download και φλασάρισμα της 2.3.3 που βγήκε πρόσφατα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_P74 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Μετα απο περιπου 1 μηνα λειτουργίας η μπαταρία ανεξήγητα τελειώνει μέσα στο 12ωρο. :wacko: Μπορει κάποιος να μου δώσει link για download και φλασάρισμα της 2.3.3 που βγήκε πρόσφατα? Αν είναι μέσω ODIN μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ίδιο οδηγό όπως φαίνεται εδώ: http://androidflip.com/upgrade-samsung-galaxy-ace-android-233-gingerbread/ Εγώ το είχα κάνει flash με την ΚΡΕ 2.3.3 και έβαλα απο πάνω την KPN και τη fla.sh ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Αν είναι μέσω ODIN μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ίδιο οδηγό όπως φαίνεται εδώ: http://androidflip.com/upgrade-samsung-galaxy-ace-android-233-gingerbread/ Εγώ το είχα κάνει flash με την ΚΡΕ 2.3.3 και έβαλα απο πάνω την KPN και τη fla.sh ROM. κι εγώ :) αλλά μετά από λίγες μέρες την έβγαλα και κατέληξα στην KPH 2.3.4 μου έκανε 2 φορές το κινητό SOD και κάποιες φορές (άσχετες) αργούσε τραγικά ακόμη και να ανοίξει πληκτρολόγιο. Ίσως έφταιγε κάποια εφαρμογή μου, δεν ξέρω... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts