Jump to content

bau05

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bau05

  1. Μετα απο αρκετο ψαξιμο στο net κατεληξα οτι: Παλιες εκδοσεις Navigon ΔΕΝ δουλευουν στο 2.3.3 Τι εκανα: Κατεβασα νεα εκδοση 3.6.2. Ο τροπος " ο γνωστος" ;), αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να τον περιγραψω στο φορουμ. Πειτε μου και συνεχιζω.
  2. ΟΛΑ ΚΑΛΑ με το gingerbread αλλα τι γινεται με το NAVIGON??? Ενω πριν ετρεχε κανονικα τωρα δεν ανοιγει καν:( Το απεγκατεστησα σβηνοντας και το φακελο εγκαταστασης και το εστησα παλι απο το .apk(ολιγον σπασμενο βεβαια) που ειχα κρατησει καπου σ΄ενα φακελο με διαφορα .apk. Δε δουλευει. Μονο απο market επι πληρωμη. Γινεται κατι ή να παω σε sygik? ------------------------ Απαντηση σε crazyio: Πατωντας το δεξι πλαινο κουμπι ON/ΟFF μου βγαζει κανονικα το μενου οπως και πριν με froyo 2.2 ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΤΗΣΗΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ (Μαλλον το προβλημα ειναι σε σενα) Εχω βαλει το ESET mobile Security εδω και καιρο. (Εχει και Αντικλεπτικο μενου):!: Μεχρι τωρα δε μου βρηκε ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ή ειναι πολυ καλο προγραμμα(σιγουρα ειναι γιατι το χρησιμοποιω και στα pc) ή οπως ειπε φιλος πιο πανω δε χρειαζεται. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  3. Bingooo!!! χθες που τυχαια ανοιξα το Kies εβγαλε παραθυρο που ελεγε οτι ειχα την PDA: KB7/PHONE:KB1/CSC/KC2 (XEU) και θα γινει αναβαθμιση στην PDA: KPN/PHONE:KP6/CSC/KP1 (XEU) εκδοση Υλικολογισμικου. ............................................................. Αφου το (m@λ@)Kies εφαγε πολλα κολληματα(μεχρι που μου ζητουσε λογισμικο εκτακτησς αναγκης+ κωδικους!), χωρις να ξεκινα την αναβαθμιση,επιτελους δουλεψε! Το κολληματακι του βεβαια το εκανε στο τελος, με αποτελεσμα να μη βλεπω στο pc τι εξελιξη υπαρχει. Ευτυχως το aceaki εκανε επανεκκινηση μονο του και ολα ΟΚ!!! Διαρκεια λιγοτερο απο 10λεπτο Απο Froyo 2.2 σε 2.3.3 πλεον! (Εκδοση Κερνελ 2.6.35.7-perf-CL375596) ----------- Απο μια γρηγορη ματια: -Παρολο που εκανα Backups δεν εχασε τιποτα. Το μονο που εχασε ηταν ο κωδικος του gmail μου και τον ζητησε μπαινοντας στο market. - δε μ'αρεσει η νεα εμφανιση της μπαταριας, του μετρητη σηματος και το κουμπι ηχος/δονηση -απο διαρκεια μπαταριας, κολληματα κλπ θα δειξει......
  4. Πανευκολο το πηρα απο εβαυ με αγγλικο μενου και: Ρυθμίσεις/Γλωσσα και πληκτρολογιο/επιλογη γλωσσας βαζεις Ελληνικα και αλλαζει ολο το μενου
  5. Μερικες απαντησεις απο προσωπικη εμπειρια στους πιο πανω φιλους: -Mobo Player: παιζει τα ΠΑΝΤΑ(+ GR srt. αλλαξα κ χρωμα σε υποτιτλους!) -PowerAmp: παιζει μεχρι και .flac. Αλλα οταν ληξει το trial στηστε το παλι. -GPS: NAVIGON και παω μια χαρα. -light sensor: ρυθμισα τη φωτεινοτητα στο 1/4 της μπαρας και τη μερα οκ -μπαταρια με μετρια χρηση wifi: το πολυ 1,5 μερα(το βραδυ κλειστο). παρτε εξτρα μπαταρια για να αλλαζετε. και μια ερωτηση, παρακαλω απαντηστε αν το παρατηρησατε: Με ακουστικα ο player παιζει stereo. Στο ραδιο γιατι δεν ακουω stereo(διαχωρισμους) παρολο που ο σταθμος και ισχυρος και stereo ειναι? Μηπως εχει ON/OFF στο stereo?
  6. Γεια σας Μετα απο ~3 μηνες χρησης του ACE(αγορα απο UK) μπορω να πω τα εξης: -πολυ καλο για την τιμη του(230 ευρω τοτε) -δε φτανει βεβαια το S (το εχει φιλος) σε ποιοτητα εικονας/μνημη/επεξεργαστη -μπερδευει λιγο τους αρχαριους με το Αντροιντ(εχει 2.2.1) αλλα μετα οκ -μου επεσε 2 φορες απο υψος 1μ, αλλα αντεξε. -το φορτωσα ενα σωρο εφαρμογες+ παιδικα και δε μασαει. -καμερα μετρια σε ποιοτητα (αν και 5MPxel), το ιδιο και για το βιντεο(ειδα βιντεο του S σε HD και επαθα πλακα). ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΟΝ το οτι δεν εχει ζοομ! Εχει βεβαια closeup(ειναι η λειτουργια Τ) -Παντως με το ΜΟΒΟ PLAYER βλεπω τα παντα απο ταινιες .avi+ .srt με πολυ καλη εικονα και μαλιστα αλλαξα γραμματοσειρα κ χρωμα στους υποτιτλους -αλλο ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΟΝ το θεμα MMS(δεν καταφερα ακομα να λαβω ή να στειλω, αν και βρηκα τις αναγκαιες ρυθμισεις στο διαδικτυο) -Το κινητο ΔΕΝ εχει αισθητηρα φωτεινοτητας, πραγμα που σε αναγκαζει να ψαχνεις για σκια οταν εισαι εξω, ή να τυφλωνεσαι το βραδυ(ρυθμισεις/οθονη/φωτεινοτητα) -Μπαταρια της 1 ως 1,5 μερας. Το προβλημα το ελυσα με εβαυ, αγοραζοντας 2 μπαταριες 1500ρες+1 εξωτερικο φορτιστη τοιχου=~10ευρω. Δεν ειδα κ μεγαλη διαφορα απο τη 1350ρα σε διαρκεια. Ομως εχω μαζι μου 1+2 εφεδρικες μπαταριες κ δεν ξεμενω ποτε. -τελος, προβλημα για μενα ειναι οι απο κατω ανοικτες εφαρμογες. Εβαλα killer, αλλα Skype, mobo player, history eraser εξακολουθουν να τρεχουν(αν ξερει καποιος τη λυση ας μου πει) Σε γενικες γραμμες ειναι μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ αγορα για καποιον που θελει να ειναι in χωρις να διαθεσει πολλα λεφτα, μιας και η τεχνολογια τρεχει απιστευτα και του χρονου το εν λογω κινητο(οπως και αλλα) θαναι για τον καδο ανακυκλωσης(δες 2πλοπυρηνα κ δε συμμαζευεται).
×
×
  • Create New...