Jump to content

Kostas_P74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Kostas_P74

  1. Καλημέρα, Ψάχνω για call recorder, αλλά θέλω να έχω εγώ την επιλογή αν θα ξεκινήσω να γράφω το τηλέφωνο...να μην ξεκινάει αυτόματα δλδ για κάθε έναν που καλεί.
  2. Kostas_P74

    Cubot S208

    και δεν πρόκειται μάλλον να μάθουμε...και που έστειλα e-mail στους κινέζους να μου πουν τι γίνεται, δεν έχω λάβει καμία απάντηση
  3. Καλημέρα, είμαι ανάμεσα σε αυτά τα κινητά Samsung. Βασικοί παράμετροι επιλογής είναι: Dual Sim Χαμηλό SAR Αυτονομία Μπαταρίας Εσωτερική μνήμη - όσο το δυνατόν περισσότερη Αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε πέρα απο αυτά..ευπρόσδεκτη κάθε πρόταση (σε λογικά οικονομικά πλαίσια) Samsung I9082 http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone-old/dualsim/GT-I9082EWAEUR (5'', bat 2100, mem 1, SAR 0.24/0.29) Galaxy Core Prime (SM-G360H) http://www.samsung.com/in/consumer/mobile-phone/mobile-phone/smartphone/SM-G360HHADINS?subsubtype=android-mobiles (4.5'', bat 2000, mem 1, SAR 0.6/0.4) Galaxy Core2 (SM-G355HN) http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/smartphone/android/SM-G355HZKNEUR (4.5'', bat 2000, mem 768, SAR 0.42/0.45) Samsung GALAXY S Duos (GT-S7562) http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone-old/dualsim/GT-S7562ZKAEUR (4'', bat 1500, mem 768, SAR 0.47)[/size][/size][/font] Galaxy Grand Neo+ DS (GT-I9060) http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone-old/archived-mobile-phones-old/GT-I9060ZWAEUR (5'', bat 2100, mem 1, SAR 0.21/0.32) Galaxy S5 mini duos http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/smartphone/android/SM-G800FZBAEUR (4.5'', bat 2100, mem 1.5, SAR 0.69/0.54)
  4. Kostas_P74

    Cubot S208

    Καλησπέρα, ξέρουμε μήπως τι SAR έχει το s208;
  5. Κατάλαβα, ευχαριστώ! Μάλλον θα πέσει πωλητήριο... Ποιά μάρκα συστήνεις σε bt; (και φυσικά να μην έχει ανάλογη λειτουργία)
  6. Καλησπέρα, Αγόρασα πρόσφατα το samsung bluetooth headset hm1700, το οποίο είναι συνδεδεμένο στο Galaxy Ace (S5830). Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιείται η λειτουργία επανάκλησης του τελευταίου αριθμού απο το bluetooth όταν πατηθεί το πλήτρο απάντησης στο bluetooth. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνει είτε επεμβαίνοντας στο τηλέφωνο ή στο bluetooth....λέω εγώ τώρα... (δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ROM που να το κάνει αυτό) Συμβαίνει πολλές φορές να είναι το bluetooth στη τσέπη και να πατηθεί κατά λάθος το πλήκτρο απάντησης, και το τηλέφωνο να καλεί χωρίς λόγο.
  7. Καλησπέρα, Αγόρασα πρόσφατα το samsung bluetooth headset hm1700, το οποίο είναι συνδεδεμένο στο Galaxy Ace (S5830). Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιείται η λειτουργία επανάκλησης του τελευταίου αριθμού απο το bluetooth όταν πατηθεί το πλήτρο απάντησης στο bluetooth. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνει είτε επεμβαίνοντας στο τηλέφωνο ή στο bluetooth....λέω εγώ τώρα... Συμβαίνει πολλές φορές να είναι το bluetooth στη τσέπη και να πατηθεί κατά λάθος το πλήκτρο απάντησης, και το τηλέφωνο να καλεί χωρίς λόγο.
  8. Αν είναι μέσω ODIN μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ίδιο οδηγό όπως φαίνεται εδώ: http://androidflip.com/upgrade-samsung-galaxy-ace-android-233-gingerbread/ Εγώ το είχα κάνει flash με την ΚΡΕ 2.3.3 και έβαλα απο πάνω την KPN και τη fla.sh ROM.
  9. σωστός! ευχαριστώ..έπαιξε!
  10. έβαλα την καινούρια 2.3 του fla.sh...μπορώ να πω ότι δουλεύει καλά. Αυτό που με "χαλάει" είναι ότι δεν έχει μετρητή μπαταρίας όπως την πρώτη έκδοση να λέει το % που βρίσκεται η μπαταρία. Δεν ξέρω αν το έψαξε κανείς και βρήκε κάτι...αλλιώς τι εναλλακτικές υπάρχουν;
  11. Δοκίμασε να σβήσεις κάποιες εφαργμογές απο τη μνήμη του τηλεφώνου ώστε να απελευθερωθεί χώρος και ξαναπροσπάθησε.
  12. 1. Απ' όσο γνωρίζω παντού στο internet αναφέρεται ότι έχει gorilla glass 2. Νομίζω ότι το πακέτο έχει standard τα ακουστικά 3. και οι δυο εφαρμογές που αναφέρεις θέλουν root
  13. Αν είναι ελληνικοί χαρακτήρες ναι...πας σε διπλό μύνημα. Για το δεύτερο, θες την εφαρμογή a2sd...αφού είσαι root. (σσ. δεν αντιγράφονται όλες οι εφαρμογές εκεί, μιας και κάποιες πρέπει οπωσδήποτε να είναι στο τηλέφωνο για να τρέξουν)
  14. Καλησπέρα, μόλις εγκατέστησα την παρακάτω ROM : FLASH-X1.XWKPN.GINGERBREAD Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ (ή δεν έχει η συγκεκριμένη ROM) ελληνικούς χαρακτήρες. Ισχύει κάτι τέτοιο; Ποιά είναι η λύση;
  15. Στην εγκατάσταση του ΚΡΝ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Ενώ έχω εγκαταστήσει την KPE μέσω ODIN, κατέβασα την ΚΡΝ απο samfirmware για να την περάσω απο πάνω. Στο ODIN τσεκάρω την επιλογή "one package" και στο OPS File επιλέγω το αρχείο ops όπως στο συννημένο. Στη συνέχεια επιλέγω στο "one package" το tar αρχείο. Να σημειώσω ότι στο ODIN είναι επιλεγμένες και οι επιλογές "Auto Reboot", "Protect OPS" και "Reset Time=300". Όταν τελειώσει το upgrade το τηλέφωνο γράφει "The application setup wizard (process.com.sec.androd.ugl) has stopped unexpectedly. Please try again" Επίσης παρατήρησα ότι κατά τη διάρκεια του upgrade κάπου έγραψε "Can't write access.." σε κάποιο κατάλογο. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; πως θα περάσω την KPN; Τι πρέπει να κάνω τώρα να το κάνω flash πάλι σε KPE; ...μιας και το τηλέφωνο τώρα δεν λειτουργεί.
  16. Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω..για τα λεφτά του είναι πολύ καλό και με το upgrade και μια custom ROM (προαιρετικά) θα είσαι ευχαριστημένος. Αν θες να δαπανήσεις κάτι παραπάνω απο το ποσό που αναφέρεις θα έλεγα να κοιτάξεις το Optimus 2x.
  17. δοκίμασε: 1. reboot 2. επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις (αν συνεχίζεται το πρόβλημα μπορείς και να διαγράψεις το συγκεκριμένο app) 3. upgrade
  18. Ωραίος! Ευχαριστώ πολύ...θα τη δοκιμάσω. Πιστεύω να είναι αρκετά σταθερή...πάντως ακόμα και μια δόση αλήθειας να έχει το Quadrant το νούμερο είναι εντυπωσιακό! Απ' ότι διάβασα στο σχετικό link ετοιμάζεται και 2η έκδοση..οπότε δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω, βέβαια δεν λέει για πότε προβλέπεται να τη κυκλοφορήσει επίσημα.
  19. Πιθανόν να έχεις κάποια προβλήματα συγχρονισμού ή/και συνομιλίας με το voip...βέβαια θα μπορούσες να ζητήσεις και αλλαγή σε POTS αλλά αυτό μόνο σε σοβαρό πρόβλημα.
  20. Η απάντηση είναι σε όλα Ναι!
  21. Καλημέρα, Γνωρίζει κανείς σε ποιά έκδόση είναι καλύτερη/πιο σταθερή ανάμεσα σε 2.3.3 KPN και 2.3.3 KPE; Επειδή βλέπω στο samfirmware ότι η 2.3.3 KPN είναι η πιο πρόσφατη (02/07/2011). Επιπλέον, ξέρει κανείς αν το κινητό γίνει upgrade σε 2.3.3 KPN, αν μετά μπορούμε να εγκαταστήσουμε την FirstUA 1.2 ROM ή την Villain ROM 1.0; Διάβασα στο xda-developers ότι η Villain ROM βασίζεται στο XXPE Gingerbread και δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει στην 2.3.3 KPN. Επιπλέον δεν ξέρω αν και η FirstUA 1.2 ROM θέλει την 2.3.4 KPH για να παίξει.
  22. Αν είναι φωτογραφία για παράδειγμα που πρόκειται να βγάλεις, δοκίμασε να τη βγάλεις στη χαμηλότερη δυνατή ανάλυση. Μιας και το MMS είναι κίνηση data, πρέπει η κίνηση δεδομένων να είναι ανοιχτή. Εννοείται φυσικά ότι πρέπει να έχεις ρυθμίσει και το APN...το οποίο είναι οι ρυθμίσεις που σου στέλνει το κάθε δίκτυο ώστε να μπορείς να χρησιμοποιείς την υπηρεσία δεδομένων.
  23. Για δοκίμασε να μειώσεις την ανάλυση που στένεις το mms
  24. Καλησπέρα, Σχετικά με το xperia arc, με ποιό τρόπο μπορεί να γίνει debrand; Ευπρόσδεκτη κάθε ιδέα.. Διάβασα σχετικά σε άλλο νήμα για την advanced έκδοση του omnius (όχι την free), ισχύει; ευχαριστώ
  25. Ευχαριστώ, να' σαι καλά! (για το 4) Οπότε με ποιό τρόπο μπορεί να γίνει debrand; μόνο αν πληρώσω και πάρω την άλλη έκδοση του omnius; Ευπρόσδεκτη κάθε ιδέα..
×
×
  • Create New...