Jump to content

darkywizard7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About darkywizard7

  • Ημ. Γέννησης 03/08/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

darkywizard7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φίλε λογικά θα σου έχει ξεκολλήσει κάτι μέσα από το κινητό και δεν θα κάνει καλή επαφή. Όταν λες κλείνει εννοείς κλείνει τελείος ή σου κάνει restart? άμα κλείνει το μόνο που μπορείς να κοιτάξεις είναι οι επαφές τις μπαταρίας.... άμα κάνει restart θα μπορούσε να είναι και προβλημα από software αλλά αφού μας λες ότι έφαγε σαβούρα, μαλλον πας για service..
  2. για δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο το 2 ΚΑΙ το 5 αντί για το C την στιγμή που συνδέεις το κινητό. Δυστυχώς από την μία είσαι τυχερός που το έχω και εγώ αυτό το κινητό και θα το κοιτάξω από εδώ αλλά και από την άλλη άτυχος μιας και που δεν έχω την μπαταρία γιατί μου έχει σπάσει η οθόνη και την είχα δανήσει. Θα προσπαθήσω αύριο να την πάρω νωρίς για να το δοκιμάσω. Ναι έχεις δίκιο ότι δεν γίνεται με αυτόν τον οδηγό γιατί το W580i είναι A1 DB2020
  3. ο πωλητής, σου έκανε Unlock και όχι debrand... δηλαδή το ξεκλείδωσε από τους περιορισμούς της SIM. Τώρα όσο αναφορά το να περάσεις τα ελληνικά, μπορείς να διαβάσεις αυτό τον Οδηγό και να τον ακολουθήσεις από την αρχή ή άμα θέλεις διάβασε και τον δικό μου -> [Οδηγός] Κάντε de-brand την συσκευή σας με flashing!
  4. Δυστυχώς είναι πολύ καινούριο και δεν μπορείς να το κάνεις ακόμα de-brand...
  5. Δοκίμασε να το κάνεις λίγο πιο μετά, γιατί πιθανότατα να έχει πέσει ο server τους για να σου βγάζει server error ...
  6. Δεν κάνει τίποτα... Γι'αυτό είμαστε εδώ, για να βοηθάει ο καθένας όπως μπορεί! :cool:
  7. 'Αμα είναι έτσι τότε καλύτερα να το κάνουν και εδώ, να τα παίρνουμε φθηνά και να τα ξεκλειδώνουμε... χαχαχαχα
  8. Για μένα, είναι αναλόγος με το γούστο του καθενός. Εμένα μπορεί να ΜΗΝ μου αρέσει το Extreme Sharpness που λέει και ο φίλος από πάνω, και να την θέλω με πιό ζωντανά χρώματα ας πούμε... Οπότε να μην μου αρέσουν τα drivers, και να τα βγάλω...
  9. Κοίτα, για εμένα είναι τελείως απαράδεκτο και ξεφτίλα, να αγοράζεις ένα ολοκαίνουριο κινητό και να σου εχουν πειράξει firmware, να σου έχουν κλειδώσει στο δίκτυο τους και άλλα διάφορα... Για αυτό πιστεύω φταίει η SE που το έχει επιτρέψει και δεν ξέρω και αν αυτό το κάνει και με συνεργασία μαζί τους. Αν πάλι όχι, τότε αγοράζουμε κινητά "μεταχειρισμένα" εφόσων το έχει πειράξει κάποιος άλλος εκτός εργοστασίου.... Όσο για το θέμα Modem/Router που τώρα από'τι είδα το κάνανε μόδα και κλειδώνουν firmware και τα λοιπά. Δεν μπορώ να πω, μερικές εταιρίες, στους όρους τους λένε ότι στο "δανείζουν" για όσο έχεις σύνδεση στην εταιρία τους και για αυτό τα κλειδώνουν. Αυτοί ναι, καλά κάνουν!
  10. Βρε 'σεις, τα drivers που λέει το παλικάρι, είναι το λογισμικό για το ΠΩΣ θα δουλέψει η κάμερα ή τα ηχεία σαν hardware. Και όταν αλλάζετε τους drivers, μπορεί να βελτιωθεί η ποιότητα ή και να χαλάσει... Εξαρτάτε τι θα βάλετε.
  11. Δεν ξέρω δυστυχώς γιατί δεν το έχω δοκιμάσει.... Και σπανίζει και το φαινόμενο να αγοράζει κάποιος έλληνας κινητό από άλλη χώρα και να είναι κλειδωμένο το network... Αυτό ήξερα ότι το έκανε μόνο η Apple...
  12. Να φανταστώ οτι δούλεψε ο τρόπος που σου είπα για να μην έχεις απαντήσει...
  13. Αμ μπράβο! :P Δεν ξέρω αν το προσφέρει δωρεάν το Omnius, αλλά δοκίμασε το. Άνοιξε το Omnius και πάνω αριστερά θα δείς να λέει Unlock, πάτησε το. (πιο πριν κάνε όμως τα βήματα 4-5-6 από εδώ) Διάλεξε την πρώτη πράσινη μπαλίτσα και πάτα ΟΚ. Ξε-τσέκαρε τα 2 κουτάκια και πάτα ΟΚ. Μετά κάνε τις οδηγίες που σου λέει και λογικά θα στο ξεκλειδώσει. Φίλε μου επειδή είναι και λίγο περασμένη η ώρα πάω για ύπνο, δοκίμασε το και στείλε εδώ τα αποτελέσματα. Θα μπώ και αύριο κατα το μεσσημεράκι να δω! Καλή επιτυχία!
  14. Να φανταστώ όταν λες κλειδωμένο εννοείς ότι δεν μπορείς να βάλεις ας πούμε Vodafon και πρέπει να έχεις μόνο Cosmote. Αν όχι, κατέβασε το Omnius και κάνε τα βήματα 6-7-8-9 ΜΟΝΟ από τον οδηγό μου και κάνε μου εδώ post για να δω τι είναι κλειδωμένο.
  15. Κοίτα, λογικά το κλείδωμα είναι πάνω στο firmware οπότε πιστεύω πως ναι. Αν πάλι κάνω λάθος, απλά θα έχεις χαλάσει 1 ώρα από τον χρόνο σου. Αν και υπάρχει και η λύση του φίλου εδώ -> [Επίσημο] Πώς να κάνετε debrand Α2 συσκευές (Μπορείς να το κάνεις με το τρόπο στο λινκ για το μόνο λόγο ότι το δικό σου W995 είναι CID53... Το δικό μου δυστυχώς ή καλός ήταν CID81 οπότε έπρεπε με το Omnius...)
×
×
  • Create New...